42.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رقیه_های_زمان
سلام بر رقیــه های زمــــــــان...
ایـن زندگی ِ قشنـگِ مـــــن ، مال ِ شـما
ایـام ِسپیــد رنگِ مــــــــــن ، مــال ِ شمـا
بابای همیشـــه خوب ِ مــــن را ، بدهیـــد
این سهمیـه های جنگ ِ مـن ، مال ِ شما
شهادت حضرت رقیه تسلیت باد🖤
#رقیه_های_زمان
#دفاع_مقدس
#شهدای_مدافع_حرم
#شهادت
#حضرت_رقیه
@Masir313
📢 حسین تو را می خواند. خوب گوش کن. صدای پای جابر است؟ نه! قدری آرامتر، صدای پاهای خستهی زینبِ حسین است که زائر اربعین شده؟ نه! شاید هم رباب، مادر شاهزادهی حسین را میگویم، اوست که در پیِ شیوَن طفلش بازگشته تا شاید سیرابش کند؟ نه!
🔹 این طنین گامهای خود توست! خوب گوش کن. کسی میگوید: بیا. تو خوب این صدا را میشناسی. صدای حسین را که هنوز از پس قرنها بیوقفه فریاد میزند: بیا
🚶 و تو راه افتادهای. خسته و شکسته، گاهی مینشینی، گاهی به آمدنت شک میکنی، اما راه افتادهای و قافله سالار، حسین زمان، مهدی فاطمه است.
🔺 پس برخیز! احرام ببند تا شاید مَحرمِ غمِ حسین شوی و در اربعین حضرت ارباب برسی به خیمه امن امام زمان و آخرین قافله سالار از تبار حسین.
🏴 #تلنگر ؛ ویژه #اربعین
@Masir313
هدایت شده از غلامرضا قاسمیان
❓ چگونه در انتظار امام زمان (عج) هستیم؟ (بخش اول)
☀️ برای ظهور حضرت مهدی (عج) دعا میکنم اما نگرانم. میترسم نکند این همه حرفی که زدیم، ادعا بوده. حضرت بیایند و فرمان بدهند، بگوییم «نه! نمیشود! کاش جور دیگری فرمان میداد.»
⛅️ وقتی گفته میشود خدایا! مهدی ما را برسان، منظور یک گروه اینگونه است که ما مجاهدانه حرکت میکنیم و میخواهیم قُلل را فتح کنیم، ولی وعده الهي بواسطه او محقق میشود. لذا میگویند خدایا مهدي ما را برسان و در عین حال وظیفه خود را هم انجام میدهند.
🌘 گروه دیگر (از قبیل انجمن حجتیّه) وظیفه خود را انجام نمیدهند و انقلاب را زمین میگذارند، بعد میگویند خدایا مهدی ما را برسان. این گروه به خودشان تکان نمیدهند، معارضه با دشمنان دین نمیکنند، نه با آمریکا کار دارند، نه با اسرائیل کار دارند، بعد میگویند ای کاش مهدی بیاید و ...
💤 اینها خواب و خیال است. دنبال موعودي میگردند که بوسیله او تازه بتوانند حرکت را آغاز کنند! توقع این عده، بهانه جویانه است.
↩️ ادامه دارد ...
#حجت_الاسلام_قاسميان
✅ @qasemian_ir
Masir313
❓ چگونه در انتظار امام زمان (عج) هستیم؟ (بخش اول) ☀️ برای ظهور حضرت مهدی (عج) دعا میکنم اما نگرانم
❓ چگونه در انتظار امام زمان (عج) هستیم؟ (بخش دوم و پایانی)
🗓 دورهای در تاریخ، دوره «فَترت از رُسُل» است. دیگر پیامبران فرستاده نمیشدند. در آن دوره، مردم چه باید میکردند؟
🙏 عدهای مانند گونه دومی که گفتیم دنبال مهدی موعود میگردند، در آن دوره #فَترت میگفتند: خدایا! رسول بفرست، ای کاش رسول داشتیم، «... يَقُولُوا رَبَّنا لَوْ لا أَرْسَلْتَ إِلَيْنا رَسُولًا فَنَتَّبِعَ آياتِكَ ...» (آیات ۴۷ تا ۵۰ سوره قصص)
🗣 اما هنگامی که رسولی برای آنها فرستاده میشود، بهانه جدید آغاز میشود، «قالُوا لَوْ لا أُوتِيَ مِثْلَ ما أُوتِيَ مُوسي» میگویند کاش مثل موسی با معجزه میآمد و ...
🚧 بعد قرآن نهیب میزند: «أَوَ لَمْ يَکْفُرُوا بِما أُوتِيَ مُوسي مِنْ قَبْلُ» میگوید زمان موسی چه گُلی به سرتان زدید؟!
⛓ در تحلیل این بهانهجوییها، خدا به پیامبر (ص) میفرماید: اگر جواب تو را نمیدهند و #بهانه میآورند، بدان که مشکلشان #هوای_نفس است. «فَإِنْ لَمْ يَسْتَجِيبُوا لَكَ فَاعْلَمْ أَنَّمَا يَتَّبِعُونَ أَهْوَاءَهُمْ ۚ وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّنِ اتَّبَعَ هَوَاهُ بِغَيْرِ هُدًى مِنَ اللَّهِ ...»
🔺 پیش فرض دین، حضور و حکومت رسولان نبوده. قرآن خیلی راحت میگوید «أَفَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلى أَعْقابِكُمْ» اگر پیغمبر بمیرد، مگر شما میخواهید از دین برگردید؟
در آن دورهی فَترت که رسول حضور نداشت، مردم باید بر اساس #معارف و وصایتها و ولایتها حرکت میکردند.
☑️ امروز هم نباید نبودن امام زمان (عج) را بهانه و زمینه کمکاری کنیم.
#حجت_الاسلام_قاسمیان
@Masir313
✳ مهدی(عج) نیاید، فلسفهی خلقت مشکل پیدا میکند
🔻 #مهدی (عج) از همان ابتدا جزء پروژهی خدا و جملهی نهایی پروژهی خداوند بود. بنابراین، وقتی صحبت از #ظهور مهدی (عج) میشود، معرفتی نسبت به واقعیت است، نه یک آرزو و نه یک پیشبینی محتمل بر اساس حدسیات که اگر حجیت استقرا خراب شد، حجیت این عقیده هم زیر سوال برود. مهدویت، یک اساسِ خِلقی دارد؛ یعنی اگر مهدی نیاید، نه فلسفهی تاریخ، بلکه فلسفهی خود خلقت انسان هم لک برمیدارد و مشکل پیدا میکند.
👤 #استاد_رحیمپور_ازغدی
📚 برگرفته از کتاب «مهدی(عج)، ده انقلاب در یک انقلاب»
📖 ص ۱۳
@Masir313
هدایت شده از موسسه مصاف
📌اطلاعرسانی مراسم #عید_بیعت ٩۹
🔸 سالروز آغاز امامت امام زمان
👤 سخنران: استاد #رائفی_پور
👤 مادحین: حاج محمد طاهری، حاج احمد واعظی، کربلایی حسین طاهری
👤 شعرخوانی: صابر خراسانی
👤 مجری: سیدمهدی تحویلدار
🕌 مکان: #مشهد مقدس، چهارراه خیام، ورزشگاه امام رضا علیهالسلام
📅 زمان : دوشنبه ۵ آبان ١٣٩۹
🕘 ساعت : ۱۴:۰۰
📡 پخش زنده مراسم از طریق سایت و شبکه های مجازی موسسه مصاف
👥 آماده ایم تا با حضور باشکوه در اجتماع مردمی #عید_بیعت با امام عصر، یاری اش کنیم، با او تجدید #بیعت نموده و همدل و هم صدا از او بخواهیم تا به نجات جهان برخیزد.
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
✅ @Masaf
فرانسه جاییست که اگر به پیامبر اسلام و دین اسلام توهین کنی میشود آزادی بیان ولی اگر از هولوکاست سوال کنی ۱۰سال زندانی میشوی!
یک روزنامه نگار هتاکی کاریکاتور پیامبر رحمت و مهربانی را کشیده دولت فرانسه هم این عکسها را در دید عموم قرار میدهد!
https://eitaa.com/masir313/343
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکت
استاد علی صفایی حائری
@Masir313
خلاصه ای از زندگینامه امام حسن عسگری (ع)
⚫️امام حسن بن علی العسکری (ع) یازدهمین پیشوای شیعیان در مدینه منوره چشم به جهان گشود. پدر بزرگوارش حضرت امام هادی (ع) و نام مادر والا مقامش "سوسن" یا "سلیل" می باشد.
از آنجا که پیشواى یازدهم به دستور خلیفه عباسى در شهر «سامراء»، در محله «عسکر» سکونت (اجبارى) داشت، به همین جهت «عسکرى» نامیده می شود. از مشهورترین القاب حضرت عسکری، «نقى» و «زکى» و کینهاش «ابو محمد» است. ایشان 22 ساله بودند که پدر ارجمندش به شهادت رسید.
به طور کلی عمر 28ساله حضرت امام حسن عسکری (ع ) به سه دوره تقسیم می گردد:
دوره اول: حدود 13سال زندگی آن حضرت در مدینه منوره
دوره دوم: حدود 10 سال زندگی آن حضرت در در سامرا که مصادف با امامت پدر بزرگوارش بود
دوره سوم: حدود 6 سال امامت آن حضرت که عمدتا در حصر و زندان گذشت. دوره 6 ساله امامت حضرت عسکری (ع) که همراه با قدرت گرفتن بنی عباس بود، شرایط سخت و ناگواری برای ایشان و معدود شیعیان خالصشان فراهم آورد؛ آنچنان که با استفاده از روشهای سخت و پیچیده پیام ها و تعالیم ناب الهی را به شیعیان در نقاط مختلف می رساند.
تبیین و ترویج مسئله غیبت و الزام شیعیان به تقیه و در این خصوص و حفظ حالت انتظار و امادگی، قطعا از سخت ترین رسالتهای امام عسکری بود که با همه توان برای تحقق آن قیام فرمود و نهایتا به موفقیت دست یافت. چه اینکه پس از چندی دوستان و طرفداران امام(علیه السلام) به وسیله مکاتبه و مراسله با حضرت عسکری (ع) تماس مىگرفتند و درباره مهدى موعود از حضرتش پرسش مىنمودند و جواب لازم و کافى را دریافت مى داشتند و از این طریقه بدنه جامعه شیعه با مسئله موعود، غیبت و انتظار آشنا گشت.
آخرین اقدامی که امام عسکری (ع) در این خصوص انجام داد این بود که شیعیان در سامرا و دیگر شهرها از طریق نامه هایی که حضرت عسکری چند روز قبل از 8 ربیع الاول 260 قمری و به صورت اعجاز گونه برایشان فرستاده بود، از شهادت امام حسن عسکری(ع) با خبر شده و نه تنها برای شرکت در مراسم خاکسپاری ایشان بلکه همچون دیگر دوران ها در پی امام حاضر و جانشین حضرت عسکری (ع) گرد هم آمدند.
جعفر فرزند امام هادی (ع) از وضعیت پیش آمده بیشترین سوء استفاده را کرده و با هدف غصب منصب الهی امامت، قدم به پیش نهاد و با این ترفند که قصد دارد بر پیکر مطهر حضرت عسکری نماز اقامه کند، عملا خود را به عنوان دوازدهمین امام شیعیان معرفی کرد.
شیعیان که یا از تولد و جانشینی امام مهدی (عج) بی خبر بوده یا در صورت شنیدن اخبار موثق از بصیرت چندانی بهرمند نبودند، بی آنکه به مخالفت شدید و تاثیرگذاری با "جعفر بن علی" بپردازند، آماده اقتدا به او شدند. در این هنگام که از حساس ترین لحظات تاریخ شیعه و بشریت است، کودک پنح ساله ای که نورانیت و زیبائی خاصی سراسر وجودش را فرا گرفته بود، با ابهت و اقتداری خاص از اندرونی منزل بیرون آمده و در کنار جنازه پدر حاضر شد و با تحکم رو به جعفر کرده و فرمود: عمو تو شایسته اقامه نماز بر پیکر مطهر پدرم نیستی ! کنار برو! من خودم بر او نماز خواهم خواند!
این صحنه عجیب و آسمانی، نه تنها نخستین مواجهه علنی شیعیان با دوازدهمین و آخرین وصی رسول الله(ص) بود که با نفی و طرد دروغ و کنار زدن غاصب حق رقم می خورد، بلکه نشانگر به ثمر نشستن تلاشهای حضرت امام عسکری (ع) در معرفی تنها جانشین پس از خود و آخرین وصی رسول الله (ص) بود.
وجود مبارک حضرت عسکری (ع) در روز جمعه 8 ربیع الاول سال 260 قمری پس از چند روز تحمل درد و رنج مسمومیتی که با توطئه و دستور معتمد عباسی انجام شده بود، به شهادت رسید و پیکر مطهرش در جوار مرقد پدر بزرگوارش حضرت امام هادی (ع) در سامرا، مدفون گردید تا بابی دیگر به سوی بهشت بر روی زمینیان آشکار گردد.
@Masir313
📗استاد سید مهدی طباطبایی