♨️جریان سقیفه اولین حرکت ظالمانه بعد از پیامبر(صلوات الله علیه)
1️⃣سقيفه در لغت به معنى سايبانى است كه در حكم مهمانخانه شيخ قبيله و نيز محل اجتماع افراد آن قبيله است كه در آنجا درباره همه امور قبيله گفت و گو مى شود.
◀️سقيفه بنى ساعده به قبيله بنى ساعده كه از انصار مدينه بودند، اختصاص داشت كه سعد بن عباده رئيس آن طايفه بود
2️⃣هنگامى كه پيامبر از دنيا رفت، در حالى كه امير المومنين ع- به همراه بنى هاشم مشغول كفن و دفن آن حضرت بودند، انصار در سقيفه بنى ساعده جمع شدند تا رهبر و جانشين پيامبر را برگزينند
◀️بى توجه به وصاياى پيامبر نسبت بر اينكه جانشين آن حضرت، على بن ابيطالب است. اين خبر به گروهى از مهاجران، ابوبكر و عمر و ابوعبيده جراح و همراهانشان رسيد.
◀️آنها نيز به سرعت خود را به سقيفه رسانده و در جمع انصار حاضر شدند. در ميان انصار بر سر جانشینی پیامبر اختلاف بود و نزدیک بود به نزاع و درگیری بکشد.
◀️ابوبكر و عمر به همراه ابو عبيده از اين اختلاف نهايت استفاده را كردند. شعارهاى انصار اين بود كه، انصار اسلام را يارى كردند و شهر مدينه (مركز اسلام) شهر اسلام است.
◀️شعارهاى مهاجرين نيز اين بود كه پيامبر از قريش است و عرب نمى پذيرد كه حاكم ايشان از قبيله اى جانشين پيامبر از قبيله اى ديگر باشد.
◀️در اين هنگام گوينده انصار گفت: اميرى از ما و اميرى از شما باشد. عمر گفت دو شمشير در يك غلاف نمى گنجند و دست پيش برده و با ابوبكر بيعت كرد. مهاجران ديگر نيز بيعت كردند. و سپس ديگر انصار نيز باابوبكر بيعت كردند.
⛔️سپس آنان در ميان كوچه هاى مدينه راه افتادند و از هر كسى كه مى ديدند، به زور بيعت مى گرفتند. به اين ترتيب امر خلافت در ابوبكر تثبيت شد.
✅همه اين دقايق در حالى بود كه على بن ابيطالب به همراه اصحاب خاص و بنى هاشم به تجهيز و دفن بدن پيامبر مشغول بود.
◀️معاویه در یکى از نامه هاى خود به على(علیه السلام) مى نویسد: «تو همان کسى هستى که به سان شتر افسار زده به سوى بیعت کشیدند»؛ و این جمله بیانگر آن است که فشار براى بیعت به حدى بود که امام را به زور از خانه خود بیرون کردند و به مسجد بردند.
◀️امام(علیه السلام) در پاسخ نامه معاویه، این بى حرمتى را انکار نمى کند، ولى تصریح مى کند که این نشانه مظلومیت اوست، آنجا که مى فرماید:
◀️گفتى که همچون شتر، افسار زدند و کشیدند که بیعت کنم، عجبا- به خدا سوگند خواستى مذمت کنى ولى ناخود آگاه ستودى، خواستى رسوا کنى ولى رسوا شدى. براى یک مسلمان نقص نیست که مظلوم واقع شود، مادام که در دین خود تردید نداشته باشد و در یقین خود شک نکند»
💯مشابه این واقعه را در اتفاقات اخیر کشور قابل مشاهده است. اعتصاب اجباری، اغتشاش اجباری، شعار دادن اجباری و ...
❓❓ایستگاه فکر: نمونه هایی از همراهی های زورکی در اتفاقات اخیر کشور را مطرح کنید.
#فاطمیه
#سخنرانی_کوتاه
#سقیفه
#عشق_به_اهل_بیت
✍️ شبهات دانش آموزی
مگر خداوند ستار العیوب نیست پس چرا ائمه علیهم السلام از گناهان ما اطلاع دارند؟
🔶 اول: گناه و اعمال بد در واقع یک نوع آلودگی و بیماری است که انسان به روح و روان خود وارد کرده است و امامان پزشکانی که درمانگران آن بیماریها هستند. اگر گناه و اعمال ما نزد امامان آشکار میشود به خاطر این است که آن آلودگی و بیماری ما را درمان کنند. به این خاطر اعمال ما به امام زمان عج عرضه میشود تا ما را تربیت و هدایت کند.
🔷 دوم: آشکار کردن اعمال انسان پیش دیگران با ستارالعیوبی خدا، جایی منافات دارد که خداوند اعمال انسان را پیش کسانی آشکار کند که گنجینه اسرار خدا نباشند. اما کسی که خودش گنجیه اسرار خداست و اعمال دیگران نزد او مخفی و پنهان میماند و آن را آشکار نمیکند این با ستارالعیوبی خدا منافاتی ندارد. مثل فرشتگان و اولیای خدا و امامان معصوم که خود گنجینه اسرار الهی هستند.
🔶 سوم: ستارالعیوبی خدا به این معناست که اعمال انسانها پیش انسانهای معمولی دیگر آشکار نمیشود نه اینکه پیش امامان معصوم چون دیدن امامان عین دیدن خداست. زیرا امامان چشم و دست خدا هستند همانطور که امیرالمومنین علی علیه السلام فرمودند: «أنا عین الله و أنا یدالله و أنا جنب الله و أنا باب الله؛ منم چشم خدا و منم دست خدا و منم جنب الله و منم درب خدا.»[1]
🔻 یعنی وقتی اعمال ما را امامان معصوم میبینند مثل اینکه خود خدا آنها را دیده است.
🔷 چهارم: همچنین ستاریت مراتبی دارد که هر کس به اندازهای که خدا بخواهد اعمال بندگان را شاهد می شود. مثلا در دعای کمیل میخوانیم: «و الشاهد لما خفی عنهم»؛ خدایا تو شاهد بر گناهانی هستی که از دید فرشتگان هم مخفی است. یعنی یک سری گناهان هستند که حتی فرشتگان نویسنده گناه هم آنها را نمیبینند و فقط خداست که آنها را میبیند.
💠 [1] ـ کافی، ج1، ص145
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Azarpeykan2769
📎 #نوجوان
📎 #ستارالعیوبی
📎 #آشکارشدن_گناه_پیش_امامان
🌸
✍️ شبهات دانش آموزی
چگونه قبولی تمام کارها، مشروط به قبولی یک عمل میباشد؟
💎 «أَوَّلُ مَا يُحَاسَبُ اَلْعَبْدُ اَلصَّلاَةُ فَإِنْ قُبِلَتْ قُبِلَ مَا سِوَاهَا وَ إِنْ رُدَّتْ رُدَّ مَا سِوَاهَا».
🔻 «اوّلين چيزى كه از اعمال بنده محاسبه مىكنند نماز است؛ اگر نمازش قبول شود، اعمال ديگرش نيز پذيرفته مىشود و اگر نمازش ردّ شود، ساير اعمالش نيز ردّ خواهد شد».
🔶 پلیس راهی را در نظر بگیرید که از رانندهها گواهینامه رانندگی مطالبه میکند. اگر راننده، گواهینامه پزشکی، گذرنامه سیاسی، پروانه ساختمان، کارت بازرگانی و اجازه اجتهاد و یا هر مدرک دیگری به او نشان دهد، پلیس از او نمیپذیرد و تنها اگر گواهینامه رانندگی داشت اجازه عبور میدهد و گرنه مانع عبور او میشود.
🔷 در قیامت نیز شرط رسیدن به مقصد، گواهینامهاش نماز است که اگر نباشد، هیچ عملی مورد قبول و نجات بخش نیست.
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Azarpeykan2769
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #قبولی_اعمال
📎 #نمازشرط_قبولی
شش توصیه از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برای عاقبت بخیری
#فاطمیه
#نصب_در_تابلو
#سبک_زندگی
#عشق_به_اهل_بیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پیام جوان تازه شیعه از مکزیک:
«مردم عزیز ایران!
من از مکزیک طرفدار حضرت آیت الله خامنه ای هستم.
مردم ایران، ما از نزدیک اخبار شما را دنبال میکنیم.
نگران اعمال نفوذ خارجیها در ایران هستیم.
این همه خشونت و فشار دشمن برای این است که شما جا بزنید!
ولی رهبری عزیز خیلی خوب داره جامعه ایران را در مقابل فتنهها هدایت میکنه
و پیروزی نزدیک است، فقط صبور باشید.»
◾️♠️◾️♠️◾️♠️
♨️غصب فدک‼
◀️«فدک»، سرزمین آباد و حاصلخیزى بود که در نزدیکى «خیبر» قرار داشت و فاصله آن با مدینه، در حدود ۱۴۰ کیلومتر بود، که هرگز به جنگ و غلبه فتح نگردید
◀️بلکه هنگامی که خبر خیبریان به دهکده فدک رسید، همگی حاضر شدند که با پیامبر گرامی صلی الله علیه و آله از در صلح وارد شوند و نیمی از اراضی فدک را در اختیار پیامبر «ص» بگذارند و نیم دیگر را به خود اختصاص دهند
◀️در بعضی از روایات آمده است که درآمد سالیانه فدک بیست و چهار هزار دینار بوده است.
◀️حضرت امام رضا علیه السلام می فرماید: هنگامی که آیه «و آت ذالقربی حقه؛ حق نزدیکان خود را بده» نازل شد، رسول خدا صلی الله علیه و آله حضرت فاطمه علیهاالسلام را خبر کرد و فرمود:
🍀ای فاطمه! فدک از جمله اموال و غنائمی است که برای فتح آن مسلمانان اسب و شتری نتاخته اند. «و هی لی خالصه دون المسلمین؛ و آن تنها در اختیار من است و مسلمانان در آن حقی ندارند». خداوند تبارک و تعالی به من امر فرمود که حق نزدیکانم را بدهم. من این فدک را به تو دادم. آن را تصرف کن برای خودت و فرزندانت
◀️پس از رحلت رسول خدا (ص) و در زمان حضورِ نداشتن غالبِ مردانِ شهرِ مدینه، ابوبکر افرادی را برای تصرف فدک و اخراج وکلا و کارگزاران حضرت صدیقه طاهره (س)، که در آن مشغول کار بودند، اعزام کرد.
✅مسأله غضب فدک از نظر بعد اقتصادى بسیار مهم بود ؛ چرا که على(علیه السلام) و خاندان او در صورت وجود فدک در دست آنان امکاناتى در اختیارشان قرار مى داد که مى توانست پشتوانه مسأله ولایت باشد،
◀️همان گونه که اموال خدیجه(علیها السلام) پشتوانه اى براى پیشرفت اسلام در آغاز نبوّت پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) بود.
💢تحریم اقتصادی حربه ای در دستان مستکبرین عالم است و این از زمان های گذشته وجود داشته از زمان محاصره اقتصادی پیامبر در شعب ابی طالب تا غصب فدک و تا تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ایران
◀️يرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ(آیه 8 سوره صف)
◀️کافران میخواهند نور خدا را با دهان خود خاموش سازند؛ ولی خدا نور خود را کامل میکند هر چند کافران خوش نداشته باشند!
❓❓ایستگاه فکر: با بررسی تحریم های اقتصادی در طول تاریخ بهترین راه برای مقابله با تحریم اقتصادی چیست؟چه در زمان تحریم و چه برای جلوگیری از تحریم شدن اقتصادی
#فاطمیه