آمار رای دهندگان استان قم تا این لحظه
✳️کل رای دهندگان ۲۵۴ ۱۳۱۶ نفر
▫️شهرستان قم ۲۳۹۱۰۰ نفر
▫️شهرستان جعفرآباد ۶۵۴۹ نفر
▫️شهرستان کهک ۸۶۶۷ نفر
✳️میزان مشارکت تا کنون ۳۰ درصد
#انتخابات
🗓 ۸ تیر ماه ۱۴۰۳
🕌 اخبار استانداری قم را در فضای مجازی دنبال کنید👇
🌐https://ghom.ir/
🌐https://www.moi.ir/service/Provinces/qom
🆔 @ostandari_qom
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
مهمترین گزارههای راهبردی اندیشکدههای خارجی دربارۀ انتخابات ایران
«مرکز پژوهشها و مطالعات استراتژیکِ الروابط»، «پایگاه العربی الجدید»، «مؤسسه واشنگتن»، «بنیاد دفاع از دموکراسیها»، «شورای آتلانتیک» و...
۱) چینش نامزدهای این دوره به گونهای است که به جز یک نفر (مسعود پزشکیان) همگی اشخاصی تندرو هستند که روابط نسبتاً نزدیکی با سپاه پاسداران دارند و تجربه نشان داده که [آیتالله] خامنهای، هرگز به نامزد نزدیک به سپاه اجازۀ پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری را نداده است. واقعیتِ سالهای گذشته هم همین بوده که چهار رئیسجمهور اخیر (به استثنای ابراهیم رئیسی) روابط ضعیفی با سپاه پاسداران داشتهاند.
۲) رقابت امسال، دو نامزد بلندپرواز دارد که کانونهای قدرتمندی از شرکا و حامیان، به دور آن دو حلقه زدهاند. متعصبان انقلابی، در قالب اردوگاه موسوم به [جبهه] «پایداری»، از سعید جلیلی قاطعانه حمایت میکنند و کمپینهای پرسروصدایی را در بستر شبکههای اجتماعی به راه انداختهاند.
۳) مضمون غالب این کمپینها آن است که پزشکیان، نمایندۀ [طیف] «دانشگاه تهران» و جلیلی نمایندۀ [طیف] «دانشگاه امام صادق[ع]» است؛ با این توضیح که بسیاری از تکنوکراتها در دانشگاه تهران تحصیل کردهاند؛ در حالی که بسیاری از نظریهپردازان نزدیک به سپاه، در دانشگاه امام صادق[ع] درس خواندهاند.
۴) نامزد بلندپرواز دیگر، یعنی محمدباقر قالیباف نیز از خودش مطمئن است. وی زمانی که رقابت انتخاباتی خود را آغاز کرد، مبتنی بر ارتباطات گستردهاش که ناشی از مناصب مختلف او بود، همچنین بر اساس معاملات تجاری متعدّدش، خوششانسترین نامزد رقابتها محسوب میشد.
۵) اگر جلیلی یا قالیباف رئیسجمهور شوند، هر دو به دنبال آن خواهند بود تا در کانون توجهات قرار گیرند و این، همان چیزی است که [آیتالله] خامنهای لزوماً نمیپسندد. رهبر عالی ایران احتمالاً با یک تکنوکرات ناشناخته یا یک اصلاحطلب میانهرو، احساس راحتی بیشتری کند؛ به ویژه اگر کارنامۀ آن تکنوکرات یا اصلاحطلب، عاری از هرگونه اقدامی در جهت ناپایدار کردن اوضاع کشور باشد، یعنی مسعود پزشکیان.
۶) جالب آنجاست که فلسفۀ حضور تکنامزد اصلاحطلب (از منظر نظام)، داغ کردنِ هرچهبیشترِ حضور مردم پای صندوقها اعلام میشود تا از این ابزار برای ارتقای مشروعیت نظام بهرهبرداری شود؛ اما همین ترکیب نامزدها (تکنامزد اصلاحطلب در مقابل سه نامزد اصولگرا) عملاً موجب خواهد شد تا این روند به نفع اصلاحطلبان تمام شود؛ چرا که آرای آنها متمرکز و یکدست است؛ حال آنکه سبد رأی اصولگرایان میان سه نفر شکسته خواهد شد.
۷) پرسش این است که چرا هم جلیلی و هم قالیباف، با توجه به اینکه اختلافنظر چندانی در این رقابتها ندارند، هر دو در میدان رقابت باقی ماندهاند؟ محتملترین پاسخ این است که هر دو بهشدت مغرور بوده و معتقدند دیگری باید کنار برود. اما در عمل، ماندن یا کنار رفتنِ هر کدام از این دو، به شخص [آیتالله] خامنهای بازمیگردد. پس اگر وی، به یکی از آن دو «توصیه» یا «دستور» به کنارهگیری بدهد، بهوضوح نشانگر آن است که او [یعنی رهبر انقلاب] ترجیحش بر شکست پزشکیان است. اما اگر هر دو در کارزار رقابت باقی بمانند، نشان میدهد که اولویت رهبر ایران، مشارکت بالاست. اما هر یک از این دو حالت که رخ دهد، نظام مهارت زیادی در اعلام نتایجی دارد که مطابق با میل مسئولان ارشد کشور باشد و نه الزاماً مطابق با رأی مردم!
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
۸) تنها نامزدِ اردوگاه اصلاح طلبان، مسعود پزشکیان، امیدوار است میزان مشارکت از 60درصد فراتر رود؛ زیراکه حضور بیشتر مردم همیشه به نفع اصلاحطلبان بوده است. همفکران پزشکیان مانند جواد ظریف این ایده را طرح کردهاند رأی دادن در جمهوری اسلامی همچنان اهمیت دارد. اصلاحطلبان تلاش میکنند مردم را از عواقب رأی آوردن اصولگرایان بترسانند. باید دید که آیا «تاکتیک ترساندن» در جامعهای که هیچگاه تا این اندازه دربارۀ آیندۀ کشورافسرده نبوده، کارساز خواهد بود یا خیر.
۹) کاندیداتوری پزشکیان، جان تازهای را به اصلاحطلبان و میانهروها دمیده است. بااینوجود، حتی اگر حضور او، تعداد بیشتری از مردم را به پای صندوقهای رأی بکشاند، مشخص نیست مشارکت تا آن اندازه کافی باشد که او را به ساختمان ریاستجمهوری ایران هدایت کند. بسیاری از شهروندان ایرانی همچنان تردید دارند که از طریق صندوقهای رأی میتوان تغییرات معناداری ایجاد کرد.
۱۰) در حوزۀ سیاست خارجی، تنها چهرهای که به مسالۀ تنشزدایی با غرب تأکید دارد، مسعود پزشکیان است. او قول داده است که ایران را بار دیگر به یک بازیگر مهم در منطقه تبدیل کند و گفته است که هیچ تردیدی دربارۀ مذاکره و دستیابی به توافق با کشورهای رقیب ندارد. منظور او از کشورهای رقیب، آمریکا و کشورهای اروپایی است.
۱۱) منظور پزشکیان از تبدیل ایران به یک بازیگر مهم در منطقه به این معنا نیست که ایران در حاشیۀ امور منطقهای عمل میکند؛ چراکه تهران نقش آشکار و تعیینکنندهای در رویدادهای خاورمیانه، از غزه تا یمن و از لبنان تا عراق، ایفا میکند. دغدغۀ پزشکیان این است که دیگر کشورهای منطقه، بدون بازی دادنِ ایران، برنامههای توسعۀ اقتصاد ملی و پروژههای انرژی و حملونقل فرامنطقهای خود را بهسرعت پیش میبرند.
۱۲) استراتژی کلی پزشکیان مشخص است. او از یک سو برای [آیتالله] خامنهای سوگند وفاداری یاد میکند و تنها از فعالیت در چارچوبهای سیاستهای کلی صحبت میکند. از سوی دیگر، نسخههای سیاستیاش آشکارا در ردِّ سیاستهایی است که ایران را به این نقطه رسانده است. بر کسی پوشیده نیست که [آیتالله] خامنهای، بهعنوان تعیینکنندۀ دستور کار جمهوری اسلامی، بیشترین مسئولیت را درخصوص وضع موجود دارد.
۱۳) بدون شک [آیتالله] خامنهای عهدِ وفاداری پزشکیان را یک امر تشریفاتی میداند. در روزهای منتهی به انتخابات، انشقاق بین پزشکیان و رهبر ایران آشکارتر شد. حمایت روزافزون چهرههای ریشهدار در اردوگاههای اصلاحطلبی و اعتدالی مانند محمد خاتمی و حسن روحانی از پزشکیان، [آیتالله] خامنهای را مجبور کرد آشکارا مداخله کند. رهبر ایران دیدگاههای پزشکیان را در سیاست خارجی سادهلوحانه خواند و این ایده را که مشکلات ایران به بنبست مذاکرات با آمریکاییها مرتبط است، رد کرد.
۱۴) نحوۀ تعامل با جهانِ خارج، بزرگترین شکاف بین [آیتالله] خامنهای و تندروها از یک سو و اصلاحطلبان و میانهروها از سوی دیگر است. پزشکیان در آخرین مناظرۀ تلویزیونی، سیاست محبوب [آیتالله] خامنهای، یعنی «نگاه به شرق» را زیر سوال برد. او بر این دیدگاه که تنها راه مقابله با غرب در این جهان چندقطبیشده، برقراری روابط نزدیکتر با چین و روسیه است، نقد جدی وارد کرد.
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
.
رای دوباره به جمهوری اسلامی
🔻کروبی در فتنه سال ۱۳۸۸، اشتباه بزرگی را مرتکب شد و در بازی سیاست بازانی افتاد که ماه ها قبل از انتخابات، برای بی ثبات سازی ایران با اسم رمز تقلب، با غرب بسته بودند.
🔹آقای کروبی امروز با رای دادن در انتخابات، بخشی از اشتباه خود را جبران کرد. جمهوری اسلامی هم آن قدر نجابت و بزرگواری داشت که اغماض کند و برای او صندوق اخذ رای بفرستد.
🔻رای امروز کروبی، یعنی اذعان به سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی. و دروغ بودن ادعایی که میرحسین موسوی و هاشمی و خاتمی علیه نظام مطرح نمودند و حماسه مشارکت گسترده را تبدیل به ضد خود کردند.
🔹براستی، چه مجازاتی، در خور دروغ و تهمت بزرگی است که موسوی و خاتمی به نظام بستند و فرصت مشارکت عمومی را تبدیل به فضای معارضه دو قطبی و تهدید امنیت ملی کردند؟!
.
روسیاهی برای مدعیان تقلب ماند
🔻این آقا (موسوی خوئینی ها) هم از سردمداران ادعای تقلب در انتخابات ۸۸ و آشوب افکنی در کشور بود.
🔹او هم امروز با انداختن رای در صندوق جمهوری اسلامی، اذعان کرد که جمهوری اسلامی، امانتدار است و او و دوستان سیاست بازش، درباره ادعای تقلب، خیانت بزرگی را مرتکب شده و به مردم دروغ گفته اند.
✍محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خبرنگار چینی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: 5 سال است که در ایرانم از انتخاباتها گزارش تهیه میکنم، میتوانم بگویم چیزی که رسانههای غربی درباره عدم دموکراسی در ایران ادعا میکنند دروغ است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سروصدای این وطنفروشان در خارج کشور توجهی نکنید ، اینها کلا ده نفرن و حتی جرات اینکه از لبه جدول جلوتر برن را ندارن!
ممنون از سفارت جمهوری اسلامی ایران کپنهاک، دانمارک و فضای صمیمی و پذیرایی عالی شون !
🗣 Lilly Fozouni
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
💢روایتی از حضور خبرنگار آمریکایی در حسینه امام خمینی
راحله امینیان مجری صداوسیما:
🔹خبرنگار نیویورک تایمز وقتی متوجه نوع شغل من شد کلی اظهار لطف و محبت کرد و گفت امیدوارم در نجف ببینمت.
🔹تعجب کردم از مترجمشون پرسیدم چرا این جمله را گفتند؟
🔹آقای مترجم گفتند ایشون به شدت حضرت علی رو دوست دارد و بارها به نجف سفر کرده در حالی که اصلاً مسلمان نیست.
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
🚨دستگیری ۳ مزاحم برگزاری #انتخابات در انگلیس
🔹سرپرست سفارت ایران در لندن از دستگیری ۳ معاند در انگلیس توسط پلیس این کشور همزمان با برگزاری انتخابات ریاستجمهوری ایران خبر داد.
🔹متینفر گفته ۲ نفر در شعبهٔ اخذ رای در بیرمنگهام بهدلیل درگیری با برگزارکنندگان انتخابات و یک نفر هم بهدلیل پاشیدن رنگ به ساختمان بخش کنسولی سفارت در لندن توسط پلیس انگلیس بازداشت شدند
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علیاکبر صالحی: از کسانی که در رایدادن تردید دارند خواهش میکنم بیایند پای صندوق رای
🔹ممکن است در برخی شیوهها اختلاف نظر باشد اما همۀ ما میخواهیم ایرانِ قوی داشته باشیم.
فیلم از جماران
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
خبرنگاری که تصویر رای رهبری را در اکانت توئیتر خود منتشر نمود،سریعا آنرا حذف کرد.
صحت این تصویر قابل تایید نیست.
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هماکنون | صف رای گیری در میدان سعادت اباد تهران
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
✋
احضار ۴ نفر به دلیل دستکاری در نظرسنجیهای انتخاباتی
🔺رییس پلیس فتا تهران بزرگ:
🔹۴ نفر در خصوص انتشار نظرسنجیهای آنلاین دروغین و جعلی شناسایی و احضار شدند.
🔹 این افراد با سوءاستفاده از قابلیتهای رباتهای مجازی نتیجه نظرسنجیها را تغییر میدادند.
🔹 این نظرسنجیها هیچ منبع و جامعه آماری مشخصی نداشتند و آنها آرای نامزدها را به نفع نامزد موردنظر خود جابهجا کرده بودند.
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتخابات ریاست جمهوری تا ساعت ۲۲ تمدید شد
🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور: با توجه به استقبال مردم از انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور زمان اخذ رای در تمام شعب تا ساعت ۲۲ تمدید میشود.
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 پاسخی که مجری بیبیسی انتظارش را نداشت؛ مشاهدات قائل به مشارکت در انتخابات بیش از دفعات قبل است!
✍️ در حالی که رسانههای فارسی زبان ضد ایرانی و اپوزیسیون به دنبال تحریم انتخابات بودند؛ اما شاهد هستیم که تحلیلگران این شبکه هم مجبور به اعتراف شدهاند که درصد بالایی از مردم، در این انتخابات شرکت خواهند کرد.
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#انتخابات
https://eitaa.com/masirsiasi