✋
گفتوگوی تلفنی بنسلمان و پزشکیان/ ولیعهد عربستان پیروزی رئیس جمهور منتخب را تبریک گفت
🔺خبرگزاری رسمی عربستان سعودی امروز گزارش داد که «محمد بن سلمان» در تماس تلفنی با «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور منتخب ایران، پیروزی وی در انتخابات را تبریک گفته است.
🔹در جریان این گفت و گو ولیعهد عربستان از تقویت روابط ایران و عربستان در بخش های مختلف ابراز خرسندی کرد و بر لزوم تقویت هر چه بیشتر این روابط تاکید کرد.
🔹 پزشکیان رئیس جمهور منتخب ایران نیز مراتب تشکر و قدردانی خود را از ولیعهد عربستان ابراز داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
ظریف: تعیین وزرا و روسای معاونتهای سازمانی در اولویت است
🔹معاونتهای ستادی به غیر از معاونت زنان فعلا در دستور کار ما نیست اما معاونتهای سازمانی هست.
🔹برخی مثل معاونت پارلمانی ممکن است که سریعتر انتخاب شود اما مابقی فعلا عجلهای نیست.
🔹کمیته وزارت اقتصاد و دارایی، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت صمت در کارگروه اقتصادی و تحت نظارت دکتر طیبنیا است.
🔹کارگروه فرهنگی با مسئولیت دکتر صالحی امیری است که شامل وزارت آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت آموزش عالی و وزارت ورزش است.
هدایت شده از فرهنگی خانواده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⛔️فردای عاشورا در تلویزیون جمهوری اسلامی میگویند شیعه نبودن امتیاز دارد!
🔹ظریف دیشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
👤 محمد ایمانی
🌴🌴🌴
#مهم
🔹سُمبهی پُر زورِ خانه کارگریها در کمیته تعیین وزیر کار/ علی ربیعی پیروزِ احتمالیِ کارگروهِ وزارت رفاه؟!
▪️بررسی اسامی اعضای کارگروه تعیین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به صورت #اختصاصی در همین کانال منتشر شد نشان میدهد این کمیته به سمت "علی ربیعی" و خانه کارگریها گرایشِ جدی دارد؛ "صادق محسنی"، "علی خدایی" و "حسن صادقی" هر سه عضو خانه کارگر هستند.
▪️" زینب نصیری" همسرِ "محمد رهبری" عضو شورایِ راهبریِ ستاد پزشکیان، "پاک سرشت"، "محمدرضا سپهری" و "حجت اله میرزایی" به ترتیب رئیس سازمان فنی و حرفه ای، رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی و معاون اقتصادی وزارت کار در دوره علی ربیعی بودند.
▪️"مهرداد قریب" معاون بیمه ای سابق سازمان تامین اجتماعی نیز از نزدیکان خانه کارگر است.
▪️روز گذشته خانه کارگر اعلام نمود "علیرضا محجوب" دبیرکل این تشکل به عنوان گزینه پیشنهادی برای وزارت کار معرفی شده است؛ حالا ذکر چند نکته خالی از لطف نیست:
🔹۱. "علی ربیعی"، رئیس کارگروه اجتماعیست و کمیته تعیین وزیر کار زیر مجموعه این کارگروه میباشد؛ ربیعی عضو شورای مرکزی خانه کارگر نیز است.
🔻۲. هشتنفر از اعضای کمیته یا عضو خانه کارگر و یا از نزدیکان ربیعی هستند که با این دستفرمان، احتمالا خروجی، گزینه خانه کارگر است.
🔹۳. محمد جواد ظریف در گفتگوی تلویزیونی گفته بود اگر نامزدها پوششی باشند، همه را حذف می کنیم، در حال حاضر احمد میدری، عیسی منصوری و محسنی بندپی گزینه های بالقوه تصدی وزارت کار و از نزدیکان ربیعی و محجوب هستند، با این ترکیب، وزارت کار گزینهی نزدیک به علی ربیعی و خانه کارگر است.
#علی_قلهکی
https://eitaa.com/masirsiasi
آقای پزشکیان! ریاستجمهوری را به ظریف اجاره دادهاید؟!
🔹شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامهٔ کیهان: آقای ظریف که چهارشنبهشب، در اقدامی غیرمتعارف به صداوسیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم دربارۀ فرآیند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلندپایه نظام اسلامی بوده، تعجبآور و تأسفآور بود و تأسفآورتر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از آقای پزشکیان سخن میگفت که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیسجمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده نیز ۱۸۰ درجه تفاوت داشت.
🔹آقای ظریف دربارۀ معیارها و ملاکهای مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه میگوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی میشود؟!
🔹اصلیترین پرسش از رئیسجمهور محترم منتخب این است: آقای پزشکیان! آیا ریاستجمهوری را به آقای ظریف اجاره دادهاید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست؛ ریاستجمهوری را از ایشان پس بگیرید!
https://eitaa.com/masirsiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "لیمور سون هارملک" نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی: سربازان ما به هر خانه فلسطینی که وارد میشوند تصویر مسجدالاقصی و کوه معبد را میبینند؛ در تمام خانهها و اتاقها!
🔺فلسطینیان از کودکی با هدف قدس تربیت شدهاند؛ برای آنها هدف بیت المقدس، رویایی است که لحظهای از آن دست نمیکشند و مدام در برابر چشمانشان است.
https://eitaa.com/masirsiasi
هدایت شده از فرهنگی خانواده
کلام امام
خیال نکنید اگر ۴ نفر سابقه انقلابی دارند از کاروان انقلاب کنار رفتند، انقلاب غریب است.این انقلاب تا آخر هست وبه #مهدویت وصل خواهد شدو هر کس پیاده شود باخته است.
امام خامنه ای روحی فداه
✳️نگاه واقعبینانه به واردات خودرو
🔹طرفداران آزادسازی واردات خودرو، این اقدام را در راستای کمک به تنظیم بازار داخلی و ایجاد فضای رقابتی ارزیابی میکنند. اما با توجه به آمار سالانه تولید داخلی خودرو، برای تحقق هدف ایجاد فضای رقابتی، لازم است دست کم ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو به کشور وارد شود. درحالیکه بررسی آمارهای واردات خودرو در فاصله سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷ نشان میدهد که آمار واردات در بیشترین حالت به ۱۰۲ هزار دستگاه رسیده (سال ۱۳۹۳) و در طول این ۸ سال به طور میانگین کمتر از ۵۰ هزار خودرو به کشور وارد شده است.
🔹بنابراین، حتی در صورت آزادسازی واردات خودرو نیز آمار سالانه آن در کوتاه مدت از ۵۰ هزار خودرو فراتر نخواهد رفت؛ که کمتر از ۵ درصد از میزان تولید و فروش خودروسازان داخلی است و عملا نمیتواند سهمی در تنظیم بازار و ایجاد فضای رقابتی داشته باشد. علاوه بر این خودروهای وارداتی اغلب خودروهای میان رده هستند و در کلاسی نیستند که بتوانند با خودروهای تولیدی داخلی رقابت کنند و موجب ارتقاء کیفیت آنها شوند. از لحاظ قیمت نیز در دسترس طبقات متوسط و پایین جامعه نیستند و نمی تواند در افزایش رفاه جامعه موثر باشد.
🔹از طرف دیگر بر اساس تجربه واردات خودرو در سالهای قبل از ممنوعیت، هر خودروی وارداتی به طور میانگین نزدیک به ۳۰ هزار دلار هزینه دارد و بر این اساس واردات ۵۰ هزار دستگاه در یک سال، به ۱.۵ میلیارد دلار تامین ارز نیاز دارد که باید دید آیا منابع ارزی کشور کفاف چنین رقمی را دارد یا فشار این مخارج ارزی منجر به افزایش نرخ ارز خواهد شد؟ در فرض دوم، افزایش نرخ ارز علاوه بر اثرات تورمی، به طور حتم به افزایش قیمت تمام شده تولیدات داخلی نیز منجر میشود؛ که برخلاف خواست سیاستگذار و رفاه عموم مردم است و به نوعی نقض غرض محسوب میشود.
🔹در نهایت، برای ایجاد فضای رقابتی و بهبود کیفیت خودروهای داخلی، به جای آزادسازی واردات، بهتر است شرایط برای حضور مستقل خودروسازان خارجی و همکاری مستقیم آنها با قطعه سازان داخلی برای تولید خودرو در داخل کشور فراهم شود و در ادامه خودروسازان داخلی ملزم شوند بخشی از تولیدات خود را به بازارهای خارجی صادر کنند.
✍🏼#علی_محمدی
✳️قاچاق سوخت
سال گذشته پایگاه بیزینس رکوردر نوشته بود: آژانس اطلاعات داخلی پاکستان اعلام کرده که سالانه ۲.۸۱ میلیارد لیتر سوخت از ایران به پاکستان قاچاق میشود و ۹۹۵ پمپبنزینِ پاکستانی سوخت قاچاقشدۀ ایران را میفروشند. این گزارش نشان میدهد که ۹۰ مقام دولتی و ۲۹ سیاستمدار پاکستانی در قاچاق سوختِ ایران به پاکستان دخالت دارند. ارزش سوخت قاچاقشده از ایران به پاکستان ۲۰۱ میلیون دلار برآورد شده است.
برآورد نهادهای متولی در ایران نیز آمار بالا را تایید می کند و معتقد است میزان قاچاق گازوئیل در مرزهای کشور، بین ۷ تا ۱۰ میلیون لیتر و بنزین ۵ میلیون لیتر در روز می باشد.
پیش از این، رویترز نیز در گزارش مدعی شده بود که ۳۵درصد گازوئیل پاکستان از مبادی قاچاق از ایران تامین می شود.
جالب است بدانید، بخش اصلی و عمده قاچاق گازوئیل کشور مربوط به نیروگاهها و به میزان ۱.۵ میلیارد لیتر در سال است.
تا سال قبل، حدود ۱۹ میلیون خودرو و کارت سوخت در کشور وجود داشت. متاسفانه شاهد بودیم که کارتهای سوخت به تعداد بالا به سمت استانهای مرزی منتقل میشد و ظرف چند روز اول ماه سهمیه آنها خالی می گردید و مشخصا صرف قاچاق میشد. اما سال گذشته دولت این کارت ها را سامان داد و محدودیت هایی را در بخش مصرف ایجاد کرد که باعث کاهش قاچاق در این بخش گردید. اما بخش نیروگاهی همچنان سهم بسیار بالایی در قاچاق سوخت دارد.
دو عامل اصلی قاچاق سوخت، ضعف نهادهای نظارتی و تفاوت بسیار زیاد قیمت در دو کشور می باشد. گازوئیل از ده سال پیش تا کنون ۳۰۰تومان است. اما در پاکستان بیش از یک دلار است.
علی محمدی
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ بازخوانی تذکر قبل از انتخابات رهبرانقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی که امروز مخاطب آن پزشکیان است
🔻با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفّق شدید و توانستید مسئولیّتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند.
🔸آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبستهی آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود.
🔺کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
✳️ بیانات در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز #عید_غدیر (۱۴۰۳/۰۴/۰۵)
✳️ آقای پزشکیان! ریاست جمهوری را به ظریف اجاره داده اید؟!
✍حسین شریعتمداری
1⃣آقای ظریف که چهارشنبه شب، در اقدامی غیرمتعارف به صدا و سیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم درباره فرایند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلند پایه نظام اسلامی بوده است، تعجب آور و تأسفآور بود و تأسفآور تر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از جانب آقای پزشکیان سخن میگفت، که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیس جمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده است نیز یکصد و هشتاد درجه تفاوت داشت. بخوانید!
2⃣ آقای ظریف درباره معیارها و ملاک های مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه می گوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید»!
باید از آقای ظریف پرسید؛
▪️الف: از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی می شود؟!
▪️ب: میفرمایيد؛ «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! آیا منظورتان این است که شیعه جزو مذاهب و ادیان رسمی نیست؟!
▪️ج: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از مذهب شیعه به عنوان مذهب رسمی کشور یاد شده است. جنابعالی چه کارهاید و از کدام جایگاه، شیعه بودن را در گزینش اعضای کابینه، خصوصیت منفی تلقی کرده اید؟! چه کسی به شما چنین اجازه ای را داده است؟!
▪️د: آقای ظریف لطفا بدون سفسطه و از این شاخه به آن شاخه پریدن که عادت شناخته شده جنابعالیست بفرمایيد که این دیدگاه شما درباره شیعه با آنچه که پیوسته و بیوقفه از سوی آمریکا و صهیونیست ها تبلیغ می شود چه تفاوتی دارد؟! حتما می دانید و بارها خوانده و شنیدهاید که صهیونیستها اصلیترین مشکل خود را دیدگاه و گفتمان تشیع میدانند و بارها بر مقابله با آن به عنوان یک خط استراتژیک و غیر قابل تغییر تاکید ورزیده و میورزند.
3⃣عجیبترین و سؤال برانگیزترین نکته در اظهارات چهارشنبه شب ظریف، مغایرت و تناقض آشکار دیدگاه اعلام شده ایشان با دیدگاه رسماً اعلام شده و به وضوح دیده شده جناب دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب است. آقای پزشکیان در طول یک هفته اخیر بیشترین حضور را در مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام داشته و در هیئتها و مراسم مختلف حضور یافته و در سوگ امام حسین بر سینه و سر زدهاند. اظهارات آقای ظریف علیه تشیع با ارادت رسماً و بارها اعلام گردیده و دیده شده جناب پزشکیان در تناقض و مخالفت آشکار است.
4⃣ اصلیترین سخن در این وجیزه پرسشی است که از رئیس جمهور محترم و منتخب در میان است و آن پرسش این که؛ آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره داده اید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست. ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
5⃣و بالاخره سخنی نیز با دستاندرکاران برنامه در صدا و سیما در میان است. اظهارات ضد شیعی ظریف (چه عامدانه و چه نا آگاهانه) بسیار صریح بود و از مجری برنامه و سردبیر پشت گوشی مجری در برنامه انتظار میرفت که سخنان سخیف آقای ظریف را بیپاسخ نگذارند و در حالی که هنوز یک روز بیشتر از عاشورای حسینی علیهالسلام نگذشته بود از کنار این اهانت بیتفاوت عبور نکنند.