eitaa logo
🇮🇷مسجدامام حسین علیه السلام
307 دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
2.3هزار ویدیو
176 فایل
❤صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین❤ اراک میدان امام حسین علیه السلام شهرک آزادگان ✅#مسجد و حسینیه امام حسین علیه السلام
مشاهده در ایتا
دانلود
84-05-23.mp3
10.8M
❇️ نقش دین در زندگی انسان 🔸بیانات آیت الله مصباح(قدس سره) در تاریخ ۲۳ مرداد ۱۳۸۴ ➖نقش دین در زندگی انسان چیست؟ ➖ما چه اندازه به دین احتیاج داریم؟ ➖دین چه مشكلی را از ما حل می‌‌‌‌‌كند؟ ➖اگر كسی دین نداشته باشد چه می‌‌‌‌‌شود؟ ➖آیا ممكن است چیزی جایگزین دین شود؟ ➖آیا جایگاه دین در مسجد و در قلب انسان است؟ ➖آیا دین فقط رابطه قلبی انسان با خداست و به دانشگاه، بازار، وزارتخانه‌‌‌‌‌ها، روابط بین‌‌‌‌‌الملل، بازرگانی خارجی، تصمیمات بانک مركزی و شورای اقتصاد، ربطی ندارد؟ ➖و ... 🔹مطالعه متن کامل این جلسه: https://mesbahyazdi.ir/node/333
🌺🍃 رویارویی صحنه‌ها در قرآن 🔻مقابله در موضوعات اجتماعی و سیاسی 💠جهاد و راحت‌طلبی: قرآن در ماجرای رویارویی سپاه طالوت و جالوت، نخست از گروهی یاد می‌کند که وقتی در برابر سپاه عظیم و نیرومند جالوت قرار گرفتند، رعب و وحشت بر دل‌هایشان مستولی شد و از سر ضعف و زبونی، کمی نفرات خود را بهانه کردند و گفتند: ما را یارای مقاومت در برابر لشکر عظیم جالوت نیست. 🔸اما قرآن بلافاصله از گروهی یاد می‌کند که به خاطر ایمان راسخی که به روز رستاخیز داشتند، به آن افراد سست عنصر یادآور شدند که آنچه باعث پیروزی بر دشمن است، تعداد زیاد نفرات نیست، بلکه چه بسا جمعیت اندک و با ایمانی که به فرمان خدا بر انبوه دشمن پیروز شده‌اند. به این رویارویی صحنه‌ها بنگرید: ▪️قالوا لا طاقة لنا الیوم بجالوت و جنوده ▫️قال الذین یظنون انهم ملاقوا الله کم فئة قلیلة غلبت فية کثیرة (بقره/۲۴۹) 🔸در صحنه دیگر، نخست از مسلمانانی یاد شده که در مکه و قبل از صدور حکم جهاد، خواستار نبرد با کفار بوده‌اند و با شور و حرارت خاصی از پیامبر(ص) تقاضا داشتند تا برای حفظ عزت و سیادت خود با دشمن پیکار کنند و هنگامی که با دستور عدم جهاد مواجه می‌شدند از این دستور ناراحت بودند. اما در مقابل، از گروهی دیگر یاد شده که وقتی به مدینه مهاجرت نمودند و زمینه برای جهاد فراهم شد و دستور جهاد نازل گردید، ترس و وحشت همه وجود آن‌ها را فرا گرفت و زبان به اعتراض گشودند که چرا این حکم، زود نازل شد! و چرا مدتی به تعویق نیفتاد؟! حال دو صحنه یاد شده را از نظر می‌گذرانیم: ▫️مردان عمل: الم تر الی الذین قیل لهم کفوا ایدیکم و ... ▪️مردان حرف: فلما کتب علیهم القتال اذا فریق منهم ... (نساء/۷۷)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
╭━🍃━⊰🇮🇷⊱━🍃━╮ 🔰پیوند به علیه السلام @masjed_emamhosayn ╰━🍃━⊰❤️⊱═🍃━╯
👂 حق گوش ✍ امام سجاد علیه السلام: اما حق گوش بر تو آن است که: منزه و پاک کنی از این که راهی به سوی قلب تو باشد، مگر برای شنیدن مطالب خوب و مفیدی که در قلب تو خیری ایجاد نماید. یا آن که سبب کسب خُلق نیکی گردد؛ زیرا گوش دروازه سخن به سوی قلب است و موجب انتقال انواع و اقسام معانی به قلب می باشد با تمام خوبی ها یا بدی هایی که در آن وجود دارد. و قوت و قدرتی نیست مگر قوت و قدرت پروردگار. 📚 رساله حقوق امام سجاد علیه السلام .
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️پفیوزهای کربلا ! 🔻فکر نکنید شمر فقط مال کربلاس! الانم زیاد شمر داریم!
پرسش و پاسخ چرا باید در نماز، حتما سوره حمد خوانده شود؟ در خصوص علت خواندن سوره حمد و عدم جایگزینی دیگر سوره های قرآن به چند دلیل عمده می توان اشاره نمود که در متن زیر مشاهده می کنید. جامعیت این سوره سوره حمد تنها سوره ای است که از زبان بندگان بیان شده و آیات این سوره شامل موضوعات گوناگونی می باشد. امام رضا علیه السلام در این باره فرموده اند:«(علت این که در نماز سوره حمد خوانده می شود این است که:) هیچ سوره‌ اى از سوره ‌هاى قرآن مثل سوره حمد مشتمل بر جوامع خیر و حکمت نیست و شرح آن چنین است: «الْحَمْدُ لِلَّهِ» با این عبارت بنده آنچه حق تعالى بر او واجب کرده یعنى شکر توفیق یافتنش براى اعمال خیر را اداء مى ‌کند. «رَبِّ الْعالَمِینَ» این عبارت تمجید حق تعالى و تحمید او بوده و نیز با آن بنده اقرار مى‌ کند که او فقط خالق و مالک است نه دیگرى. «الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ» با این عبارت بنده عطوفت خالق را نسبت به خود طلب کرده‌ و هم چنین پروردگار و نعمت‌ هایش بر جمیع مخلوقات را متذکّر مى ‌شود. «مالِکِ یَوْمِ الدِّینِ» اقرار به بعث و زنده شدن مردگان و حساب و مجازات بندگان بوده و نیز با این کلام بنده ملک آخرت را براى حق تعالى اثبات نموده همان طورى که ملک دنیا را برایش ایجاب مى ‌نماید. «إِیَّاکَ نَعْبُدُ» با این عبارت بنده رغبت و تقرّب خود به خدا را بیان کرده و نیز خبر مى‌ دهد از اخلاص عمل فقط براى خالق نه دیگرى. «إِیَّاکَ نَسْتَعِینُ» بنده با این عبارت از خدا تقاضا مى ‌کند که توفیق و عبادتش را زیاد کرده و نعمت‌ ها و نصرتش را خالق نسبت به او ادامه دهد. «اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِیمَ» بنده با این جمله از خدا تقاضاى ارشاد کرده و نیز بدین وسیله به ریسمان هدایتش چنگ زده و هم چنین از خدا مى‌ خواهد که معرفتش را به او و به عظمت و کبریاییش زیاد نماید. «صِراطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ» این جمله تأکید بنده نسبت به هدایت و رغبتش در ارشاد شدن را رسانده و نیز با این عبارت بنده متذکّر نعمت‌ هاى حق تعالى بر اولیائش شده و هم چنین رغبت و میلش به مثل چنین نعمت‌ هایى را مى ‌رساند. «غَیْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ» بنده با اداء این عبارت پناه به خدا برده و استعاذه مى‌ جوید از این که در زمره معاندین و کافرین و کسانى باشد که پروردگار و امر و نهى او را خفیف و کوچک مى ‌شمرند. «وَ لَا الضَّالِّینَ» با این کلمه بنده از خدا تقاضا مى‌ کند او را معصوم و محفوظ بدارد از این که در گروه آنان که از طریق مستقیم حق تعالى گمراه بوده و بدون عرفان چنین مى‌ پندارند که اعمال پسندیده و شایسته به جا مى‌ آورند باشد. و بدین ترتیب در این سوره جوامع خیر و حکمت نسبت به امر آخرت و دنیا جمع بوده به طورى که با هیچ چیز دیگری برابری نکرده و قابل قیاس نیست.» به دلیل همین ویژگی است که نماز بدون سوره حمد ناقص است. [1] از امام باقر(علیه السلام) درباره حکم کسى که در نمازش«فاتحة الکتاب» قرائت نکرده بود، سؤال شد؛ حضرت فرمود:« َ لَا صَلَاةَ لَهُ إِلَّا أَنْ یَقْرَأَ بِهَا»؛« نمازش، نماز شمرده نمى شود، مگر این که در آن«فاتحة الکتاب» را قرائت کند.» در روایت دیگر مى فرمایند:« کُلُّ صَلَاةٍ لَا یُقْرَأُ فِیهَا بِفَاتِحَةِ الْکِتَابِ فَهِیَ خِدَاج»؛« هر نمازى که در آن«فاتحة الکتاب» خوانده نشود، ناقص است.»
🏴 فراموش کردن اذان و اقامه 🔷 س ۶۷۷۵: اگر نمازگزار بین نماز یادش بیاید که اذان و اقامه یا تنها اقامه را فراموش کرده، آیا می تواند برای گفتن آنها نماز را بشکند؟ ✅ ج: اگر پیش از رکوعِ رکعت اول به یاد بیاورد، چنانچه وقت نماز وسعت دارد، می تواند برای گفتن آنها نماز را بشكند؛ در غیر این صورت، قطع نماز جایز نیست.