فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی چیزی تو مایه های سرویس شدن دهانشون👆😱😂
r-17_01.wma
1.24M
✅ پیشنهاد گوش دادن
شرح دعاى روز هفدهم ماه مبارک رمضان/ آیت الله مجتهدی تهرانی(رحمة الله علیه)
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
سهم تبلیغی شما:ارسال به یک نفر
در این حدیث کمی تأمل کنیم
☘روزه داران اندکند🔻
حضرت امام صادق(ع) میفرماید: پدرم فرمود:
«پیامبر خدا(ص) از زنی روزه دار شنید که به جاریه اش فحش میداد. پس دستور داد طعامی فراهم شد و به آن زن فرمود: بخور، پاسخ داد: ای رسول خدا! من روزه ام.
آنگاه پیامبر(ص) فرمود:
☄ کَیْفَ تَکُونینَ صائِمَةً و قَد سَبَبْتِ جارِیَتَکِ؟ إنَّ الصَّوْمَ لَیْسَ مِن الطَّعامِ وَ الشَّرابِ، و إنَّما جَعَلَ اللّهُ ذلکَ حِجابا عن سِواهُما مِنَ الفواحِشِ مِن الفِعلِ وَ القَولِ یُفْطِرُ الصّائِمَ. ما أقَلَّ الصُّوّامَ و أکثَرَ الجُوّاعَ؛
☄ تو چه روزه داری هستی که به جاریه و کنیزت فحش دادی؟ به راستی که روزه، خودداری از خوراک و آشامیدنی نیست. فقط و فقط خداوند آن [نخوردن و نیاشامیدن] را به عنوان مانعی از سایر زشتیهای گفتاری و رفتاری قرار داده است، زشتیهایی که روزه صائم را میشکند. چقدر روزهداران[واقعی] اندک و گرسنگان فراوانند.»
📎الكافي، ج4، ص87، ح 3؛
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
💬سوال
آیا روزه دار می تواند دهان خود را جهت جلوگیری از بوی دهان بشوید؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
1. اگر بخواهد برای جلوگیری از بوی دهان در حال روزه، مسواک بزند، باید رطوبت مسواک در آب دهان به طورى از بین برود و یا کم باشد که رطوبت خارج از دهان به آن گفته نشود، اما اگر مسواک را از دهان بیرون آورد و دوباره به دهان ببرد و رطوبت آن را فرو برد، روزه او باطل مىشود.[1]
2. اما اگر براى خنک شدن، یا بىجهت مضمضه کند؛ (آب در دهان بگرداند) و بىاختیار فرو رود، قضای روزه بر او واجب است، ولى اگر فراموش کند که روزه است و آب را فرو دهد، یا براى وضو مضمضه کند و بىاختیار فرو رود، قضا بر او واجب نیست.[2]
برخی از فقها می گویند: اگر آب شستشوی دهان بدون اراده به حلق برسد، اشکالى ندارد، ولى اگر از اوّل بداند بىاختیار به حلق مىرسد، روزهاش باطل است.[3] و مضمضه زیاد براى روزه دار مکروه است و اگر بعد از مضمضه بخواهد آب دهان را فرو برد، بهتر است سه مرتبه آب دهان را بیرون بریزد.[4]
بنابراین، با رعایت شرایط بالا، روزه دار می تواند دهان خود را جهت جلوگیری از بوی دهان بشوید؛ ولی بهتر است سه مرتبه آب دهان خود را بیرون بریزد.
پس نوشت:
[1] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج1، ص 892، م 1573.
[2] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج1، ص 939،م 1688.
[3] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج1، ص 895، ذیل م 1582.
مکارم: شستشوى دهان با آب یا داروها اگر چیزى از آن فرو نرود، روزه را باطل نمىکند و اگر بدون اراده به حلق برسد، اشکالى ندارد، ولى اگر از اوّل بداند بىاختیار به حلق مىرسد روزهاش باطل است و قضا و کفّاره دارد.
[4] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج1، ص 942، م 1690.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#احکام_روزه
📖منبع: سایت اسلام کوئست
-------------------------------------
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
#آیت_الله_قاضی(ره) :
این فقر من در اثر شوخی است که روزی در بازار با آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی کردم و به او گفتم : در آینده مرجعیت شما تام است ، در آن موقع ما را فراموش مکن ! هنوز که هنوز است دارم کتک همان حرف را می خورم !
کتاب عطش
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
هدایت شده از قرآن و عترت
۱۷ ماه مبارک رمضان، سالروز ساخت مسجد مقدس جمکران
چرا به مسجد جمکران نمیآیی؟
عدهای از پاکان و نیکان با حضرت صاحب عجلاللهتعالیفرجهالشریف سؤال و جواب میکنند و حاجت میطلبند و جواب میگیرند و در مسجد جمکران، صدای آن حضرت را میشنوند!
آقایی را که در بیداری دیده بودم، در خواب به من فرمود: چرا به مسجد جمکران نمیآیی؟
در محضر بهجت، ج۲، ص۸۶
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━