♻️ وقوع غزوه ي "بني نضير" و بيرون راندن يهوديان از مدينه (4 ق)
✍ پس از واقعهي غزوهي احد و شكست سپاه اسلام در برابر بتپرستان و مشركان قريش، فرصتي براي يهوديان مقيم مدينه به دست آمد تا عليه پيامبر اسلام(ص) و مسلمانان مدينه توطئه و دسيسه نمايند. از جمله اين كه آنان با ترفندهايى قصد كشاندن پيامبر(ص) به داخل قلعهي بنينضير را نموده تا در آن جا به وي آسيبي رسانند.
✅ مسلمانان جهت تاديب آنان و خفه كردن نطفهي نفاق، به قلعهي آنان هجوم آورده و پس از 6 روز محاصره، يهوديان بنينضير را وادار به تسليم نمودند. آنان با پيامبر(ص) مصالحه نمودند كه جلاي وطن كرده و سرزمين و خانههاي خود را در اختيار مسلمانان قرار دهند.
@masjedejamee_shahrak
💠 اوصاف شیعیان از دیدگاه امام حسن عسکری علیه السلام
امام حسن عسکری علیه السلام در اوصاف شیعیان می فرماید:
🌷 شيعيان على(ع) کسانی هستند كه باكشان نيست در راه خدا مرگ به سراغشان آيد، يا آنان به پيشواز مرگ روند. شيعيان على(ع) آنانند كه برادرانشان را بر خود ترجيح مى دهند، هر چند خود نيازمند باشند و شیعیان علی (ع) کسانی هستند كه از آن چه خداوند نهی کرده دوری می کنند و به آنچه امر نموده عمل می کنند و آنان در تکریم و احترام برادران مؤمن خود به علی (ع) اقتدا می نمایند.
🌹الإمامُ العسكريُّ عليه السلام: شِيعَةُ عليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ لا يُبالُونَ في سَبيلِ اللّه أوَقَعَ المَوتُ علَيهِم أو وَقَعُوا عَلَى المَوتِ، و شِيعَةُ عَليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ يُؤثِرُونَ إخوانَهُم على أنفُسِهِم و لَو كانَ بِهِم خَصاصَةٌ، و هُمُ الذينَ لا يَراهُمُ اللّه حيثُ نَهاهُم، و لا يَفقِدُهُم حيثُ أمَرَهُم، و شِيعَةُ عليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ يَقتَدُونَ بِعليٍّ عليه السلام في إكرامِ إخوانِهِمُ المُؤمنينَ.
📚 میزان الحکمه، ج 5، ص 231.
@masjedejamee_shahrak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غیرت یک امیر ارتشی که در بین برافراشته شدن پرچم های کشورها طاقت نیاورد وبرای بر افراشته شدن پرچم ایران حرکت زیبایی انجام داد واحترام خاصی برای پرچم مقدس .ج.ا.ا گذاشت ..
هیچ گاه شهدایمان نگذاشتند تحقیری برای ایران وپرچمش به جا بماند ...
"سرلشکر شهید ولی الله فلاحی"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
@masjedejamee_shahrak
💠 معنای واژه «فتنه» در قرآن کریم
✍ دومین معنای واژه «فتنه» که در قرآن کریم آمده است، به معنای آزمایش و امتحان است.
۲) آزمايش و امتحان؛
🔹اين معنا از آيه شريفه ۱۵، سوره تغابن استفاده مى شود که فرماييد:
☀️«إِنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَ أَوْلاَدُكُمْ فِتْنَةٌ وَ اللهُ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ»؛
اموال و فرزندانتان فقط وسيله آزمايش شما هستند؛ و خداست كه پاداش عظيم نزد اوست.
🔹در روز قيامت در مورد اموال دو سؤال مطرح مى شود: ۱- از كجا به دست آورده اى؟ ۲- در چه راهى مصرف كرده اى.
🌷 در روايتى از پيامبر اسلام(ص) مى خوانيم: «در قيامت هيچ يك از بندگان قدم از قدم بر نمى دارند تا از چهار چيز بازپرسى شود: از عمرش كه در چه راهى آن را صرف كرده؟ و از جوانيش كه در چه راهى آن را از دست داده؟ و از مالش كه از كجا آورده و در چه راهى مصرف كرده؟ و از محبّت ما اهل بيت»(۱).
🔸 اولاد و فرزندان هم مايه آزمايش و امتحان هستند. آيا فرزندانمان را خوب تربيت كرده ايم، يا آنها را به حال خود رها كرده و در انجام وظايفمان كوتاهى نموده ايم؟ خوشا به حال كسانى كه از اين امتحانات سربلند بيرون آيند.
(۱) 📚 تحف العقول، ج۱، ص۵۶.
@masjedejamee_shahrak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨بلند گوهای مساجد در سراسر بیت المقدس از همه مسلمانان و فلسطینی ها می خواهند که قیام کنند و علیه نیروهای دفاعی اسرائیل و دولت اسرائیل جهاد کنند.
@masjedejamee_shahrak