#گزارش_تصویری
🌄تصاویری از مراسم شب عید مبعث
🕌مکان: مسجد حضرت صاحب الزمان مزرعه امام
🔹@masjedjame6
#هشدار_هواشناسی (#سطح_نارنجی)
#پیشبینی_وضع_هوای_شهرستان_نایین
تاریخ صدور: چهارشنبه مورخ ۹۹/۱۲/۲۰
✅پیرو #هشدار_سطح_زرد مورخ ٩٩/١٢/١٨ به اطلاع میرساند:
▫️برای روز جمعه مورخ ٩٩/١٢/٢٢ وزش باد شدید، تندبادهای موقت و طوفان محلی همراه با گرد و خاک (احتمال شن در مناطق مستعد)، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا در شهرستان (بهویژه بخش مرکزی شهرستان) پیشبینی میشود. همچنین برای روز پنجشنبه و از حوالی ظهر به بعد وزش باد نسبتا شدید تا شدید و احتمال گرد و خاک پیشبینی میشود. برای روز شنبه نیز گاهی وزش باد نسبتا شدید پیشبینی میشود.
▫️از حوالی غروب جمعه تا حوالی ظهر شنبه بارش باران گاهی بهصورت رگباری همراه با رعد و برق، احتمال بارش تگرگ و احتمال بارش برف (بیشتر در ارتفاعات) در شهرستان (بهویژه نواحی شمالیتر شهرستان واقع در بخش انارک) پیشبینی میشود و طی این مدت احتمال جاری شدن روانآب، آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیلها و لغزندگی محورهای مواصلاتی (بهویژه در مناطق شمالیتر) وجود دارد.
#اداره_هواشناسی_نایین
🔹@masjedjame6
(کودکی متولد شده از پاکی و نور)
⛺ پدر و مادر پیامبر (ص)، آمنه و عبدالله هر دو از قبیله قریش بودند. قریش قبلیهای بود که بزرگانِ آن، در مکه نفوذ فراوانی داشتند و افرادش از بازرگانان مشهور آن زمان بودند.
🌴پدر محمد (ص) چندماه پس از ازدواج با آمنه و تولد محمد (ص) برای تجارت عازم «شام» شد. پس از انجام تجارتش در حالی که به مکه باز میگشت، در «یثرب» از دنیا رفت. پس محمد (ص) را به زنی به نام حلیمه سپردند تا ضمن حضور در فضایی آرامتر، در محیط ساده و پاک بادیه پرورش یافته و بزرگ شود.
⚫ ۴ سال بعد، آمنه مادر پیامبر (ص) تصمیم گرفت محمد ۴ ساله را به یثرب ببرد تا خویشاوندان و اقوام فامیلش را ببیند. پس از آن دیدار زمانی که به مکه بازمیگشتند، آمنه در «ابواء» درگذشت. او را که ۳۰ سال بیشتر نداشت در همان جا به خاک سپردند.
از این رو قرآن و تاریخ همواره از محمد (ص) به عنوان کودکی یتیم که از بچگی سختیهای بسیاری را تحمل کردهاست، یاد میکند.
🌾 پس از مرگ آمنه، محمد (ص) را به جدش عبدالمطلب سپردند. محمد (ص) ۸ سال بیشتر سن نداشت که پدربزرگش نیز از دنیا رفت. این بار عموی محمد (ص) یعنی ابوطالب بود که حمایت و سرپرستی او را بر عهده گرفت.
🌞 گفتیم که بیشتر افراد قبلیه قریش تاجر بودند. عموی محمد (ص) نیز از تاجران مشهور بود. از این محمد (ص) همواره در سفرهای تجاری همراه عمویش حضور داشت و در کنار او مشغول سفر کردن بود.
🐪 در یکی از این سفرها، یکی از عالمان مسیحی آن زمان به نام «بحیرای نصرانی»، محمد (ص) و عمویشان را ملاقات کرد. در همان جا به ابوطالب، نبوت حضرت محمد (ص) را وعده داد و به او هشدار داد که مراقب خطراتی که از سمت یهودیان آنها را تهدید خواهد کرد، باشند.
🔹@masjedjame6