با سلام خدمت همه عزیزان💐
از امشب به مناسبت گرامیداشت سالگرد سردار دلها🎖حاج قاسم سلیمانی🎖 کلیپ های تولیدی و دلنوشته نوجوانان پایگاه در کانال بارگذاری خواهد شد.
18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلبرگ اول(به یاد سردار دلها)
همه افتخارت این بوده که،سرباز سپاه زینب بودی...
کاری از مسجدی عزیز؛خانم فاطمه سلمانی مسک
@FatemeyeZahra_birjand
🔈 کتاب صوتی "حاج قاسم"
📚 "خاطرات خودنوشت
🌹 شهید حاج قاسم سلیمانی"
🌱 به کوشش: علی اکبری مزدآبادی
🎙 با صدای علی همت مومیوند
🎉 هر پنج شنبه یک قسمت
#حاج_قاسم
#سالگرد_حاج_قاسم
#دفاع_مقدس
@FatemeyeZahra_birjand
www.iranseda.irPart05_حاج قاسم.mp3
زمان:
حجم:
10.03M
🔈 کتاب صوتی "حاج قاسم"
📚 "خاطرات خودنوشت
🌹 شهید حاج قاسم سلیمانی"
🌱 به کوشش: علی اکبری مزدآبادی
🎙 با صدای علی همت مومیوند
🎉 هر پنج شنبه یک قسمت
#قسمت_پنجم
#حاج_قاسم
#سالگرد_حاج_قاسم
#دفاع_مقدس
@FatemeyeZahra_birjand
شهید محمدعلی خادمی .pdf
حجم:
349.8K
💥 اگر مسلمانان بدانند در سوریه چه خبر است، پیاده به کمک میروند...
🕊 شهید محمد علی خادمی
#شهدای_مدافع_حرم
@FatemeyeZahra_birjand
40.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلبرگ دوم(به یاد سردار دلها)
چه دستایی گرفتی تو،با این دستی که افتاده
کاری از مسجدی عزیز؛خانم ساراسعادتی
@FatemeyeZahra_birjand
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 #یه_هنر_دخترونه
#آموزش
توی خونهی ما
🌿 خودکفایی موج میزنه
هر طرفش رو نگاه کنی
نشونههای
تولید داخلی رو میبینی
البته تولید یه کم داخلیتر 😊
یعنی تولید داخل خونه 🥰
مثلا حتی همین
☕ #زیر_لیوانی_قشنگ
هنر داخل خونهست
هنر دختر خونه...
به قول مامان،
هر خونهای که یه دختر
توش نفس میکشه
رنگ و طرح قشنگتری داره... 💜💜
@FatemeyeZahra_birjand
#آشپزی
#آموزش
خورش آلو اسفناج😋😋😋
مواد لازم براي پنج تا شش نفر:
گوشت خورشي 300 گرم یا
گوشت مرغ 1 سینه کامل
اسفناج پاك كرده 2 كيلو
آلو بخارا 10 عدد
پياز داغ 3 قاشق غذاخوري
روغن به مقدار لازم
شكر 4 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
دستور پخت:
ابتدا گوشت خورشتي یا سینه مرغ خرد کرده را با پياز داغ و زرد چوبه تفت ميدهيم و با 4 ليوان آب روی حرارت گذاشته و زمان ميدهيم تا بپزد و 1 ساعت به پخت كامل گوشت كه مانده ؛ آلو بخارا را به گوشت اضافه مي كنيم.
اسفناج را پاک کرده و بعد از شستشو و ضد عفونی ، خرد میکنیم و با مقدار کمی روغن سرخ مینماییم و در 30 دقيقه آخر پخت ، به خورش اضافه کرده و صبر مي كنيم تا خورشت جا بيفتد و در اواخر پخت نمک و فلفل یا شكر و آبليمو را افزوده تا مزه آن ترش و ملس شود و بعد از اینکه کاملا جا افتاد نوش جان میکنیم.
نکته .... دقت کنید که اسفناج را فقط در حد کمی تفث دهید تا خاصیت و مواد مغذی آن از بین نرود.
نکته ....استفاده از شکر دلبخواه است و میتوانید انرا حذف کرده و نمک اضافه کنید.ashpazkhane_royaayi
@FatemeyeZahra_birjand