eitaa logo
خواهران مسجدالحسین (ع) جوادیه بیرجند
472 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
2.8هزار ویدیو
113 فایل
کاری از خواهران مسجدالحسین(ع) جوادیه بیرجند برنامه ی کانال: شنبه:معنوی و اخلاقی 1شنبه:سیاسی 2شنبه:مهدویت 3شنبه:انتخاب همسر 4شنبه:ارتباط همسران و سبک زندگی 5شنبه:مکتب سلیمانی و کتاب صوتی جمعه:آشپزی وپیام های مناسبتی روزانه راه ارتباطی @Maktabsoleimany
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام خدمت همه عزیزان💐 از امشب به مناسبت گرامیداشت سالگرد سردار دلها🎖حاج قاسم سلیمانی🎖 کلیپ های تولیدی و دلنوشته نوجوانان پایگاه در کانال بارگذاری خواهد شد.
18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلبرگ اول(به یاد سردار دلها) همه افتخارت این بوده که،سرباز سپاه زینب بودی... کاری از مسجدی عزیز؛خانم فاطمه سلمانی مسک @FatemeyeZahra_birjand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔈 کتاب صوتی "حاج قاسم" 📚 "خاطرات خودنوشت 🌹 شهید حاج قاسم سلیمانی" 🌱 به کوشش: علی اکبری مزدآبادی 🎙 با صدای علی همت مومیوند 🎉 هر پنج شنبه یک قسمت @FatemeyeZahra_birjand
www.iranseda.irPart05_حاج قاسم.mp3
زمان: حجم: 10.03M
🔈 کتاب صوتی "حاج قاسم" 📚 "خاطرات خودنوشت 🌹 شهید حاج قاسم سلیمانی" 🌱 به کوشش: علی اکبری مزدآبادی 🎙 با صدای علی همت مومیوند 🎉 هر پنج شنبه یک قسمت @FatemeyeZahra_birjand
شهید محمدعلی خادمی .pdf
حجم: 349.8K
💥 اگر مسلمانان بدانند در سوریه چه خبر است، پیاده به کمک میروند... 🕊 شهید محمد علی خادمی @FatemeyeZahra_birjand
40.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلبرگ دوم(به یاد سردار دلها) چه دستایی گرفتی تو،با این دستی که افتاده کاری از مسجدی عزیز؛خانم ساراسعادتی @FatemeyeZahra_birjand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 توی خونه‌ی ما 🌿 خودکفایی موج می‌زنه هر طرفش رو نگاه کنی نشونه‌های تولید داخلی رو میبینی البته تولید یه کم داخلی‌تر 😊 یعنی تولید داخل خونه 🥰 مثلا حتی همین ☕ هنر داخل خونه‌ست هنر دختر خونه... به قول مامان، هر خونه‌ای که یه دختر توش نفس می‌کشه رنگ و طرح قشنگ‌تری داره... 💜💜 @FatemeyeZahra_birjand
خورش آلو اسفناج😋😋😋 مواد لازم براي پنج تا شش نفر: گوشت خورشي 300 گرم یا گوشت مرغ 1 سینه کامل اسفناج پاك كرده 2 كيلو آلو بخارا 10 عدد پياز داغ 3 قاشق غذاخوري روغن به مقدار لازم شكر 4 قاشق غذاخوري آبليمو 1 قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم دستور پخت: ابتدا گوشت خورشتي یا سینه مرغ خرد کرده را با پياز داغ و زرد چوبه تفت ميدهيم و با 4 ليوان آب روی حرارت گذاشته و زمان ميدهيم تا بپزد و 1 ساعت به پخت كامل گوشت كه مانده ؛ آلو بخارا را به گوشت اضافه مي كنيم. اسفناج را پاک کرده و بعد از شستشو و ضد عفونی ، خرد میکنیم و با مقدار کمی روغن سرخ مینماییم و در 30 دقيقه آخر پخت ، به خورش اضافه کرده و صبر مي كنيم تا خورشت جا بيفتد و در اواخر پخت نمک و فلفل یا شكر و آبليمو را افزوده تا مزه آن ترش و ملس شود و بعد از اینکه کاملا جا افتاد نوش جان میکنیم. نکته .... دقت کنید که اسفناج را فقط در حد کمی تفث دهید تا خاصیت و مواد مغذی آن از بین نرود. نکته ....استفاده از شکر دلبخواه است و میتوانید انرا حذف کرده و نمک اضافه کنید.ashpazkhane_royaayi @FatemeyeZahra_birjand