18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلبرگ اول(به یاد سردار دلها)
همه افتخارت این بوده که،سرباز سپاه زینب بودی...
کاری از مسجدی عزیز؛خانم فاطمه سلمانی مسک
@FatemeyeZahra_birjand
🔈 کتاب صوتی "حاج قاسم"
📚 "خاطرات خودنوشت
🌹 شهید حاج قاسم سلیمانی"
🌱 به کوشش: علی اکبری مزدآبادی
🎙 با صدای علی همت مومیوند
🎉 هر پنج شنبه یک قسمت
#حاج_قاسم
#سالگرد_حاج_قاسم
#دفاع_مقدس
@FatemeyeZahra_birjand
www.iranseda.irPart05_حاج قاسم.mp3
زمان:
حجم:
10.03M
🔈 کتاب صوتی "حاج قاسم"
📚 "خاطرات خودنوشت
🌹 شهید حاج قاسم سلیمانی"
🌱 به کوشش: علی اکبری مزدآبادی
🎙 با صدای علی همت مومیوند
🎉 هر پنج شنبه یک قسمت
#قسمت_پنجم
#حاج_قاسم
#سالگرد_حاج_قاسم
#دفاع_مقدس
@FatemeyeZahra_birjand
شهید محمدعلی خادمی .pdf
حجم:
349.8K
💥 اگر مسلمانان بدانند در سوریه چه خبر است، پیاده به کمک میروند...
🕊 شهید محمد علی خادمی
#شهدای_مدافع_حرم
@FatemeyeZahra_birjand
40.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلبرگ دوم(به یاد سردار دلها)
چه دستایی گرفتی تو،با این دستی که افتاده
کاری از مسجدی عزیز؛خانم ساراسعادتی
@FatemeyeZahra_birjand
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 #یه_هنر_دخترونه
#آموزش
توی خونهی ما
🌿 خودکفایی موج میزنه
هر طرفش رو نگاه کنی
نشونههای
تولید داخلی رو میبینی
البته تولید یه کم داخلیتر 😊
یعنی تولید داخل خونه 🥰
مثلا حتی همین
☕ #زیر_لیوانی_قشنگ
هنر داخل خونهست
هنر دختر خونه...
به قول مامان،
هر خونهای که یه دختر
توش نفس میکشه
رنگ و طرح قشنگتری داره... 💜💜
@FatemeyeZahra_birjand
#آشپزی
#آموزش
خورش آلو اسفناج😋😋😋
مواد لازم براي پنج تا شش نفر:
گوشت خورشي 300 گرم یا
گوشت مرغ 1 سینه کامل
اسفناج پاك كرده 2 كيلو
آلو بخارا 10 عدد
پياز داغ 3 قاشق غذاخوري
روغن به مقدار لازم
شكر 4 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
دستور پخت:
ابتدا گوشت خورشتي یا سینه مرغ خرد کرده را با پياز داغ و زرد چوبه تفت ميدهيم و با 4 ليوان آب روی حرارت گذاشته و زمان ميدهيم تا بپزد و 1 ساعت به پخت كامل گوشت كه مانده ؛ آلو بخارا را به گوشت اضافه مي كنيم.
اسفناج را پاک کرده و بعد از شستشو و ضد عفونی ، خرد میکنیم و با مقدار کمی روغن سرخ مینماییم و در 30 دقيقه آخر پخت ، به خورش اضافه کرده و صبر مي كنيم تا خورشت جا بيفتد و در اواخر پخت نمک و فلفل یا شكر و آبليمو را افزوده تا مزه آن ترش و ملس شود و بعد از اینکه کاملا جا افتاد نوش جان میکنیم.
نکته .... دقت کنید که اسفناج را فقط در حد کمی تفث دهید تا خاصیت و مواد مغذی آن از بین نرود.
نکته ....استفاده از شکر دلبخواه است و میتوانید انرا حذف کرده و نمک اضافه کنید.ashpazkhane_royaayi
@FatemeyeZahra_birjand
🔴توصیه های روانشناسی دردوران کرونا😷🌱
یک برنامه روزمره داشته باشید
داشتن یک برنامه روزمره برای همه ما ضروری است. اما فردی که دچار اضطراب و اندوه و دیگر مشکلات روحی و روانی شده است، داشتن چنین برنامهای بیشتر از هر چیزی مهم است. بنابراین اگر دچار اضطراب و نگرانی هستید، برنامهای روزانه برای خود ترتیب دهید. البته لازم نیست که این برنامه کامل و عالی باشد. برنامهای ساده و البته هدفمند برای خودتان داشته باشید. مثلا صبحها در زمان مشخصی از خواب بیدار شوید، پس از صرف صبحانه، برای ناهار غذا درست کنید. سپس به کارهای مورد علاقهتان برسید.
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@FatemeyeZahra_birjand