eitaa logo
خواهران مسجدالحسین (ع) جوادیه بیرجند
470 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
2.8هزار ویدیو
113 فایل
کاری از خواهران مسجدالحسین(ع) جوادیه بیرجند برنامه ی کانال: شنبه:معنوی و اخلاقی 1شنبه:سیاسی 2شنبه:مهدویت 3شنبه:انتخاب همسر 4شنبه:ارتباط همسران و سبک زندگی 5شنبه:مکتب سلیمانی و کتاب صوتی جمعه:آشپزی وپیام های مناسبتی روزانه راه ارتباطی @Maktabsoleimany
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔈 🌹 📚 " ۱۷۸ خاطره درباره ویژگی های قرآنی شهید ابراهیم هادی " 🎉 هر یک قسمت @FatemeyeZahra_birjand
📆 همزمانی روضه و شهادت 🕊 شهید علیرضا جیلان @FatemeyeZahra_birjand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎🍎🍎 دو عدد سیب ارد یک و نیم پیمانه تخم‌مرغ یک عدد دارچین یک ق چ بکینگ پودر یک ق غ شیر ولرم یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ شکر پنج ق غ دو ق هم برای کف تابه اول تابه رو با کره چرب کنید. دو ق شکر رو پراکنده پخش کنید کف تابه. شعله پخش کن رو بزارید روی حرارت تا گرم بشه. داخل ظرفی تخم مرغ رو بزنید از لختگی که دراومد، شکر و وانیل رو اضافه کنید، دو سه دقیقه با همزن دستی ترکیب کنید، بعد شیر و روغن رو اضافه کنید مخلوط که شد، ارد و بکینگ پودر الک شده و دارچین رو اضافه کنید تا ترکیب بشه. سیب هارو ورقه کنید خیلی نازک نزنید. وسط حلقه های سیب رو با در بطری یا ماسوره خالی کنید. سیب ها رو می تونید بچینید کف تابه بعد مواد کیک رو روش بریزید. درب تابه دمکنی بزارید ک اجازه بدید رو حرارت بپزه تقریبا 35 دقیقه زمان می‌بره یا بیشتر. بعد خارج کنید تو ظرف سرو و به دلخواه تزیین کنید. @FatemeyeZahra_birjand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا