بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلَى خَیرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
امام زين العابدين (ع) فرمود:
إنَّ المعرفةَ بكمالِ دِينِ المسلمِ تَرْكُهُ الكَلامَ فيما لا يَعْنيهِ ، و قِلّةُ المِراءِ ، و حِلمُهُ ، و صَبرُهُ ، و حُسنُ خُلقِهِ».
راه شناخت كامل بودن دين مسلمان به اينهاست: سخنان بيهوده نمى گويد، كمتر بحث و جدال مى كند، بردبار، شكيبا و خوش خو است.
👈حدیث فوق را در سه محور تبیین میکنیم
🔷تَرْكُهُ الكَلامَ فيما لا يَعْنيهِ
بيهوده گويى، به زبان آوردن سخنى است كه فايده مجاز و مشروع دنيايى یا آخرتى، مادى يا معنوى و عقلايى يا شرعى نداشته باشد. این امر در اخلاق اسلامی باعث سلب توفیق و بیماری قلب معنوی دانسته شده است.
امام على(ع) يكى از صفات مؤمنان را دورى از سخن بىفايده برمیشمرد و از گزافهگويان اظهار شگفتى میكند: «عَجِبتُ لِمَن يَتكلَّمُ بما لا يَنفَعُهُ في دُنياهُ و لا يُكتَبُ لَهُ أجرُهُ في اُخراهُ». در شگفتم از كسى كه سخنى میگويد كه در دنيا سودى ندارد و در آخرت اجرى نخواهد داشت.(۲)
🔷 و قِلّةُ المِراءِ
مراء ، جدال و بگو مگو در اخلاق اسلامی مورد نهی قرار گرفته چرا که باعث ایجاد کینه و خصومت می شود.
در حدیثى از امام صادق(ع) آمده: «اَلْمِراءُ داءٌ رَدِىٌّ وَ لَیْسَ لِلاِْنْسانِ خَصْلَةُ شَرٌّ مِنْهُ وَ هُوَ خُلْقُ اِبْلیسَ وَ نِسْبَتِهِ فَلا یُماری فى اَىِّ حال کانَ اِلاّ مَنْ کانَ جاهِلا بِنَفْسِهِ وَ بِغَیْرِهِ مَحْرُوماً مِنْ حَقایِقِ الدّینِ» مراء (و جر و بحثهاى غیر منطقى) درد بدى است و هیچ صفتى براى انسان بدتر از آن نیست و آن، اخلاق ابلیس و منسوبین به او است و هیچکس در هیچ حالى مراء نمى کند مگر کسى که نسبت به موقعیت خود و دیگران جاهل است، و از حقایق دین محروم مى باشد».(۳)
🔷و حِلمُهُ و صَبرُهُ و حُسنُ خُلقِهِ
حلم و بردباری و خوش اخلاقی نشانه مهم مؤمنان است .
امامان معصوم به عنوان الگوهای الهی در حلم و بردبارى به حد كمال بودند و تا حريم دين و شرافت انسانى را در معرض تهاجم و تجاوز نميديدند صبر و حوصله بخرج ميدادند ولى در مقابل دفاع از حقيقت از هيچ حادثهاى رو گردان نبود.
معاويه را نيز به حلم ستودهاند اما حلم معاويه تصنعى و ساختگى بوده و از روى سياست و حيلهگرى و براى حفظ منافع مادى بود. [ در ظاهر از خود حلم نشان دادند اما در خفا حساب شخص را می رسید]
در حاليكه حلم حضرت امیر(ع) فضيلت اخلاقى محسوب شده و براى احياء حق و پيشرفت دين و هدايت گمراهان بود.
چنانچه یک مورد از حلم و صبر و حسن خلق آن حضرت در حکمت۴۲۰ نهج البلاغه مورد اشاره قرار گرفته؛
یکی از خوارج از زیبای کلام آن حضرت شگفت زده شد و گفت«قَاتَلَهُ اللَّهُ كَافِراً، مَا أَفْقَهَهُ» خدا اين كافر را بكشد چه نيك مى فهمد. اصحاب خواستند او را بکشند امام مانع شد فرمود :«رُوَيْداً، إِنَّمَا هُوَ سَبٌّ بِسَبٍّ، أَوْ عَفْوٌ عَنْ ذَنْبٍ».آرام گيريد. دشنام را پاداش دشنام است يا بخشيدن گناه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.وسائل الشيعة ،ج۱۱،ص۱۴۹.
۲.غرر الحكم ،۶۲۸۳.
۳.بحارالانوار،ج۲، صفحه۱۳۵
✅ کانال مسجدالاقصی🔰
@masjedolaghsa
بسم الله الرحمن الرحیم
أللّهمَّ صلِّ وَ سَلِّم، وَ زِد وَ بارِک، عَلی صاحبِ الدَّعوَةِ النَّبویَّة و الغَیبَةِ الإلهیَّة ، أللّهمَّ عَجِّلْ فَرَجَهُ وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ وَ اسْلُکْ بِی مَحَجَّتَهُ
طبق یک حدیث جالب ازپیامبر، مؤمن كامل داراى ۱۰۳ صفت است.
➖پیامبر(ص) فرمود:
«لا يُكْمِلُ المؤمنُ إيمانَهُ حتّى يَحْتَويَ على مائةٍ و ثلاثِ خِصالٍ....»(۱)
❇️ خصلت بعد؛ رَفِیقاً
منتظران واقعی و یاران امام زمان علیه السلام اهل سازگاری ، رفق و مدارا هستند و این رفق و مدارا از خود شروع میشود و تا خانواده و افراد مختلف جامعه امتداد پیدا میکند
🔷رفق و مدارا با خویشتن
گام اول در مراعات اصل رفق و مدارا با خویش، در رابطه با وظایف عبادی و تربیتی است.
پیامبر(ص) فرمود:«يَا عَلِيُّ إِنَّ هَذَا اَلدِّينَ مَتِينٌ فَأَوْغِلْ فِيهِ بِرِفْقٍ وَ لاَ تُبَغِّضْ إِلَى نَفْسِكَ عِبَادَةَ رَبِّكَ فَإِنَّ اَلْمُنْبَتَّ يَعْنِي اَلْمُفْرِطَ لاَ ظَهْراً أَبْقَى وَ لاَ أَرْضاً قَطَعَ فَاعْمَلْ عَمَلَ مَنْ يَرْجُو أَنْ يَمُوتَ هَرِماً وَ اِحْذَرْ حَذَرَ مَنْ يَتَخَوَّفُ أَنْ يَمُوتَ غَداً» .
این دین، دارای متانت و قوت است ـ و نیازی به اعمال مشقت و سختی نیست ـ پس با رفق و مدارا، در آن سیر کن و جانت را نسبت به عبادت پروردگارت دشمن مکن. زیرا انسان زیاده رو نه مرکب سالمی برای خود می گذارد و نه مسافتی می پیماید. باید عملت مانند کسی باشد که امیدوار است تا هنگام پیری عمرش به درازا بکشد و خوف و ورعت بسان شخصی باشد که می ترسد فردای آن روزش بمیرد.
🔷رفق و مدارا در خانواده
➖رفق و مدارای با همسر از اصول مهمّ زندگی مشترک محسوب می شود و ضرورت رعایت آن بیشتر متوجّه مرد است. روحیه خاص زن، رفق و مدارای بیشتری از شوهر می طلبد. عدم مدارای با همسر و تحمیل فشار بیش از حدّ بر او، آثار تخریبی فراوانی در زندگی خانوادگی می گذارد. پیامبر اسلام (ص) در آخرین وصیتش، مردم را به مراعات حقوق زنان توصیه کرد.
💠داستان
آزارهاى ساره باعث شد كه ابراهيم شكايت او را به درگاه خدا برد، خداوند به ابراهيم چنين وحى كرد: مثال زن همچون مثال چوب كج خشك است اگر آن را به خود واگذارى از او بهره مىبرى، و اگر خواسته باشى آن چوب را راست كنى شكسته خواهد شد.
➖نکته روانشناسی
روانشناسان منشا بسیاری از اختلافات خانوادگی و درگیری ها و دعوا ها بین زن و شوهر ها را در رعایت نشدن رفق و مدارا و درک شرایط جسمی و روحی_روانی زن توسط شوهر دانسته اند.یه عنوان مثال چند روز ایام ماهیانه( پریود) باید مورد توجه و رفق قرار گیرند.
➖رفق و مدارا با شوهر
همچنین رفق و مدارا از طرف خانم خانه در ارتباط با شوهر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
امام صادق(ع) فرمود:«ثَلاَثٌ مِنَ اَلنِّسَاءِ يَرْفَعُ اَللَّهُ عَنْهُنَّ عَذَابَ اَلْقَبْرِ وَ يَكُونُ مَحْشَرُهُنَّ مَعَ فَاطِمَةَ بِنْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اِمْرَأَةٌ صَبَرَتْ عَلَى غَيْرَةِ زَوْجِهَا وَ اِمْرَأَةٌ صَبَرَتْ عَلَى سُوءِ خُلُقِ زَوْجِهَا وَ اِمْرَأَةٌ وَهَبَتْ صَدَاقَهَا لِزَوْجِهَا يُعْطِي اَللَّهُ تَعَالَى لِكُلِّ وَاحِدَةٍ مِنْهُنَّ ثَوَابَ أَلْفِ شَهِيدٍ وَ يَكْتُبُ لِكُلِّ وَاحِدٍ مِنْهُنَّ عِبَادَةَ سَنَةٍ.»
سه طايفهى از زنهايند كه عذاب قبر از آنها برداشته شود و با حضرت فاطمه دختر حضرت محمّد محشور شوند زنى كه بر غيرت شوهرش صبر كند،زنى كه با شوهر بد اخلاق بسازد و زنى كه مهريهاش را به بخشد خداى تعالى بهر يك از اين سه طايفهى زنها ثواب يك هزار شهيد مىبخشد و براى هر يك از آنان ثواب عبادت يك سال نوشته مىشود.(۳)
🔷رفق و مدارا در جامعه
پیامبر(ص)فرمود:«مُدَارَاةُ اَلنَّاسِ نِصْفُ اَلْإِيمَانِ وَ اَلرِّفْقُ بِهِمْ نِصْفُ اَلْعَيْشِ».
سازش با مردم نيمى از ايمانست و رفق و نرمش با آنان نيمى از زندگى و خوشى است.(۴)
در ادبیات فارسی مدارا با دشمنان نیز موجب آسایش دو دنیا دانسته شده است؛
🌺شعر
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت، با دشمنان مدارا
.ــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.بحارالانوار،ج ۶۴،ص۳۱۱.
۲.الکافي ،ج۲ ، ص۸۷
۳.إرشاد القلوب،ج ۱، ص۱۷۵
۴.تحف العقول ،ج۱،ص۴۲
✅ کانال مسجدالاقصی🔰
https://eitaa.com/masjedolaghsa
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
الحمد لِلَّهِ ربِّ العالمین و صلّی اللهُ عَلى خَیرِ خَلقِهِ محمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهرین
امام باقر (ع) فرمود:
«إِنَّ خِيارَكُمْ أُولُو اَلنُّهَى قِيلَ يَا رَسُولَ اَللَّهِ وَ مَنْ أُولُو النُّهَى قَالَ هُم أُولُو اَلأخلاَقِ الحَسَنَةِ و اَلأحلامِ اَلرَّزِينَةِ و صِلَةِ الأرحامِ و البَرَرَةُ بِالأُمَّهاتِ و اَلآباءِ و المُتَعاهِدِينَ لِلفُقَراءِ وَ اَلجِيرانِ و اَلْيَتَامَى «وَ يُطعِمونَ اَلطَّعٰامَ» وَ يُفشُونَ السَّلاَمَ فِي العالَمِ و يُصَلُّونَ وَ اَلنّاسُ نِيامٌ غَافِلُونَ» .
پيامبر(ص)فرمود: بهترين شما «أُولُو اَلنُّهَى» [خردمندانند]. گفته شد: اى رسول خدا چه كسانى خردمندانند؟ فرمود: فرمودند: آنان صاحبان اخلاق نیک و بردباری متین و صله رحم و نیکوکار به مادران و پدران و رسیدگی کنندگان به فقیران و همسایگان و یتیمانند و کسانی که اطعام کرده، سلام را آشکارا گفته و در هنگامی که مردم غافل در خوابند نماز میگزارند.
♻️ویژگی های خردمندان
🔹🔸أُولُو اَلْأَخْلاَقِ اَلْحَسَنَةِ
متأسفانه در زمان ما، به وسیله ی فضاهای آلوده ی مجازی بسیاری از جوانان دچار فحاشی و بدگویی هستند و به تدریج قبح این مسأله دارد از بین می رود.
باید توجه کنیم که یکی در مهم ترین نشانه مؤمنان اخلاق حسنه و سخنان زیباست .
با حسن خلق می توان دنیا را تصرف کرد و بدترین دشمن انسان را با اخلاق خوب و محبت و با ادبیات صحیح می توان جذب کرد.
🔹🔸 وَ اَلْأَحْلاَمِ اَلرَّزِينَةِ
حضرت امیر (ع) در کلامی ارتباط تنگاتنگ حلم و متانت و جذابیت شخصیت انسان را به زیبایی بیان فرموده است؛
«الْحِلْمُ وَالاَْنَاةُ تَوْاءَمَانِ يُنْتِجُهُما عُلُوُّ الْهِمَّةِ». بردبارى و متانت ، فرزندان دوقلويى هستند كه از همت بلند زاده شده اند.(۲)
🔹🔸 وَ صِلَةِ اَلْأَرْحَامِ
اهمیت صله رحم و پیمان خویشاوندی به حدی است که خداوند به صله رحم کنندگان طول عمر می دهد.
امامان اجازه قطع رحم با فامیل به بهانه های مختلف را نمی دادند چرا که ای بسا فامیل ها به جهت ارتباط با افراد مؤمن از انحراف و بی دینی حفظ شوند .
💠داستان
مردی خدمت پیامبر (ص) آمد و عرض کرد یا رسول الله فامیل من تصمیم گرفتهاند با من مبارزه کنند، با من قهر کنند و به من فحش و ناسزا بگویند. آیا من حق دارم با آنها قهر کنم و آنها را ترک کنم؟ حضرت فرمودند: در این صورت خدا با همه شما قهر خواهد کرد. آن مرد گفت: پس چه کنم؟ حضرت فرمود: هر کس با تو قطع رابطه کرد، تو رابطه را با او برقرار کن. هر کس تو را از نعمتی محروم کرد، تو او را محروم نکن و هر کس به تو ستم نمود، تو از او درگذر؛ زیرا اگر چنین کنی، خداوند با تو خواهد بود.(۳)
🔹🔸وَ اَلبَرَرَةُ بِالأُمَّهَاتِ وَ اَلآبَاءِ
نیکی به پدر و مادر به حدی اهمیت دارد که گفته اند خیر دنیا و آخرت در جلب رضایت والدین است.
چرا که رضایت آنها موجب رضایت خداوند است؛
پیامبر(ص) فرمود:«يَا عَلِيُّ رِضَا اَللَّهِ كُلُّهُ فِي رِضَا اَلْوَالِدَيْنِ وَ سَخَطُ اَللَّهِ فِي سَخَطِهِمَا .» یا علی! همه رضایت خداوند در رضایت پدر و مادر است و همه خشم خدا در خشم اون دو.
🔹🔸 وَ اَلْمُتَعَاهِدِينَ لِلْفُقَرَاءِ وَ اَلْجِيرَانِ وَ اَلْيَتَامَى
انسان مؤمن باید خود را در قبال نیازمندان، همسایگان و یتیم ها متعهد بداند. یعنی هم از نظر روحی و روانی و هم از نظر مالی هوای آنها را داشته باشد.
🔹🔸 وَ يُطْعِمُونَ اَلطَّعٰامَ
یکی از انواع نیکی ها طعام دادن است که آثار و برکات فراوانی در این امر وجود دارد . چنانچه کفاره بسیاری از گناهان طعام دادن به فقرا تعیین شده است.
🔹🔸وَ يُفشُونَ اَلسَّلاَمَ فِي اَلْعَالَمِ
سـلام کـردن دارای آدابی است که رعایت آنها، تاءثیر آن را بیشتر می کند.
کوچک به بزرگ سلام کند و رهگذر به نشسته و گروه اندک به گروه بسیار، سلام کند.
و یکی از این آداب افشا یعنی ادا آشکارا و بلند این کلمه مقدس است.
🔹🔸وَ يُصَلُّونَ وَ اَلنَّاسُ نِيَامٌ غَافِلُونَ
شب زنده داری و نماز شب یکی از مهم ترین فضیلت ها دانسته شده است که آثار دنیوی و اخروی بر آن مترتب است.
البته خوب است اشاره کنیم که شب زنده داری یکی از مصادیقش نماز و عبادت است اما مصادیق دیگری هم دارد مانند؛
— بیداری شب به خدمت به خلق
— بیداری شب به تحصیل علم
— بیداری شب در اثر درد بیماری
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.وسائل الشيعة ،ج۱۱،ص۱۴۹.
۲.نهج البلاغه ،ح۴۵۲، ص۱۲۹۷
۳.اصول کافی، ج۳، ص۲۲۱.
✅ @masjedolaghsa
بسم الله الرحمن الرحیم
أللّهمَّ صلِّ وَ سَلِّم، وَ زِد وَ بارِک، عَلی صاحبِ الدَّعوَةِ النَّبویَّة و الغَیبَةِ الإلهیَّة ، أللّهمَّ عَجِّلْ فَرَجَهُ وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ وَ اسْلُکْ بِی مَحَجَّتَهُ
طبق یک حدیث جالب ازپیامبر، مؤمن كامل داراى ۱۰۳ صفت است.
➖پیامبر(ص) فرمود:
«لا يُكْمِلُ المؤمنُ إيمانَهُ حتّى يَحْتَويَ على مائةٍ و ثلاثِ خِصالٍ....»(۱)
❇️ خصلت دیگر؛ حَلِیماً
منتظران واقعی و یاران امام زمان علیه السلام اهل حلم و بردباری هستند .
🔷معنی حلم
حلم عبارت است از صفتی نفسانی و حالتی روحانی که از آن به سکونت نفس و آرامش خاطر تعبیر میکنند که با ورود امر ناملایمی، شخص زود از جا بدر نمیرود. اما کظم غیظ، عبارت از اینکه شخص، حالت سکونت و آرامش را به خود بدهد که آن تحلّم است و این امری است عارضی برخلاف حلم که فطری انسان است.
🔷مهارت حدیثی
حضرت امیر(ع) :«إنْ لَم تَكُن حَليما فَتَحَلَّمْ ؛ فإنَّهُ قَلَّ مَن تَشبَّهَ بقَومٍ إلاّ أوْشَكَ أنْ يكونَ مِنهُم».
اگر بردبار نيستى، وانمود كن كه بردبارى؛ زيرا كمتر كسى است كه خود را شبيه گروهى كند و بزودى يكى از آنان نشود .(۲)
🔵شیوه کسب حلم
برای کنترل خشم و کسب مهارت حلم یکی از حکما گفته وقتی از کسی خشمگین شدی آن شخص یا مقامش بالاتر است یا پایین تر و یا مساوی
👈اما آن دسته که مافوق هستند مانند: پدر، استاد، معلم، برادر و پیرمردان و سالخوردگان، پس اگر چنانچه من اینقدر صبر و تحمل نداشته باشم که در مقابل آنها خشم خود را فرو نشانم پس پاداش بزرگی و حقوق آنها چه میشود؟
👈و اما دستهای که مادون من هستند و مرا فحش دهند و ناسزا گویند اگر چنانچه من پنجاه مرتبه هم جواب به ایشان دهم بدشان نمیآید؛ زیرا دردی ندارد، بلکه درد، برای من است که خود را با آنها برابر کردهام.
👈و اما اگر طرف مقابل مثل و مساوی من باشد و از او لغزش و خطایی دیده باشم تفضّلاً از او میگذرم؛ زیرا شرافت و فضیلت در این است که من حکومت داشته باشم بر اینکه غیظ خود را فرو نشانم. اینها جملاتی از آیات و اخباری بود که در مدح کظم الغیظ وارد شده است.
🟢حلم در اوج قدرت
امیرمؤمنان على (ع) فرمود:« لَیْسَ الْحَلیمُ مَنْ عَجَزَ فَهَجَمَ وَ إذا قَدَرَ اِنْتَقَمَ. إنَّمَا الْحَلیمُ مَنْ إذا قَدَرَ عَفا، وَکانَ الْحِلْمُ غالِبا علی کُلِّ أَمْرِهِ». کسی که چون ناتوان شود، هجوم برد و چون قدرت یابد، انتقام کشد، بردبار نیست. بردبار کسی است که قدرت داشته باشد، ولی گذشت کند و بردباری بر تمام امور او چیره باشد.(۳)
🔶خشم و دیوانگی
نقطه مقابل حلم خشونت ورزی است که عیب بزرگی محسوب می شود تا جایی که نوعی دیوانگی دانسته شده است.
امير مؤمنان عليه السّلام فرمود:
«الْحِدَّةُ ضَرْبٌ مِنَ الْجُنُونِ لِأَنَّ صَاحِبَهَا يَنْدَمُ فَإِنْ لَمْ يَنْدَمْ فَجُنُونُهُ مُسْتَحْكَمُ»
خشم شديد نوعى ديوانگى است، زيرا صاحب آن پشيمان خواهد شد، و اگر پشيمان نشود ديوانگيش ريشه دار و استوار است.(۴)
.ــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.بحارالانوار،ج ۶۴،ص۳۱۱.
۲.نهج البلاغه: حكمة ۲۰۷ .
۳.غرر الحكم،۲۵۲۹.
۴.نهج البلاغه، حکمت ۲۴۷. https://eitaa.com/masjedolaghsa
zyarzt_hazrat_masomeh_dar_ghom.mp3
3.45M
صوت زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها
@masjedolaghsa
فیض قبر مادرى از قبر دختر میرسد...!
🔸از کریمان سنگ میخواهیم ما، زر میرسد
در حرم از آنچه میخواهیم بهتر میرسد
🔹لطف و احسان کریمان را شمردن مشکل است
وقت احسان پشت آن احسان دیگر میرسد
🔸اى که دستت میرسد کارى کنى، کارى بکن
عمر دارد میرود، دارد اجل سرمیرسد
🔹در طلب خوب است حاجات مکرر داشتن
وقتی از این ناحیه دارد مکرر میرسد
🔸شب به شب در میزنم، چون در زدن مال من است
دست سائل ها فقط تا حلقۀ در میرسد
🔹گر به ما کم میرسد از خصلت کم بینى است
ورنه دارد ده برابر ده برابر میرسد
🔸من فقط یک نوکرم، کار خودم را میکنم
او خودش هر وقت لازم شد به نوکر میرسد
🔹خادمان آنقدر بى اصل و نسب هم نیستند
نسبت ما یا به فضه یا به قنبر میرسد
🔸فقر آمد میرود ایمان، ولى پیش شما
میشود ایمان من فقرى که از در میرسد
🔹رزق در بین الطلوعین است،بین طوس و قم
رزق از دو سفرۀ موسى بن جعفر میرسد
🔸هم به زیر دِینِ قم، هم زیر دِینِ مشهدم
گاه دادِ من برادر، گاه خواهر میرسد
🔹فاطمه را خواستم معصومه را زائر شدم
فیض قبر مادرى از قبر دختر میرسد
🔸نیستند این دو براى من، فقط پیش منند
سر به سرور میرسد، دل هم به دلبر میرسد
🔹پیش تو محتاج ها در حال رفت و آمدند
تا که آهو میرود پشتش کبوتر میرسد
🔸آب پاى میوه اى که ریختم بهتر رسید
میوۀ ما هم فقط با گریه بهتر میرسد
🎙شاعر: استاد علی اکبر لطیفیان
💐به روح ملکوتی حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها، صلواتی هدیه بفرمائید.
@masjedolaghsa
دخترای قشنگ ایران زمین....
دختران دلیر...
دخترانی که همچون مرد در تلاشید....
دخترانی که عزیزای دل بابایید....
دخترانی که رگ غیرت داداشایید....
دخترانی که همدم مادران و خواهران و دوستانید....
دختران سرزمینم، دختران اینده ساز، دختران قوی و محکم، دختران ایرانم....
روزتون مبارک فرشته های بدون بال 😍
روزتون مبارک لبخند خدا🌹❤️
تقدیم به تمامی دختران کشورم❤️
https://eitaa.com/masjedolaghsa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ «دختر ایران» محصول جدید زامیر منتشر شد
🌸 به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر، نماهنگ «دختر ایران» منتشر کرد.
🎙️با نوای عبدالرضا هلالی و سجاد محمدی با همراهی گروه سرود شمیم یاس و گروه همآوایی بانوان هوران
#روز_دختر
#دخترایرانی
@masjedolaghsa
به مناسبت دهه کرامت کانون فرهنگی هنری امام رضا علیهالسلام برگزار می کند:
🔹🎵🎶اولین مسابقه لب خوانی(دابسمش) با موضوع امام رضا(علیه السلام) با عنوان:
🔸"گُنبَد طَلا "🔸
لطفا جهت شرکت در مسابقه دابسمش(لب خوانی) ، سرود معروف “رضا رضا” را دانلود نموده و شعر زیر را روی آن آهنگ لب خوانی کرده و کلیپ آن را به صورت افقی حداکثر تا ۹ خرداد ماه 1402 از طریق ایتا به شماره 09032559737 ارسال نمایید.
🔸 همه اعضای خانواده می توانند در مسابقه دابسمش شرکت کنند.
🔹 جهت شرکت در مسابقه رنگ آمیزی لطفا جهت دریافت تصویر به دفتر هیئت امنا و خانم روشن (مسئول مهد قرآن) مراجعه و نقاشی های رنگ آمیزی شده را نیز حداکثر تا ۹ خرداد به کانون فرهنگی هنری مسجد محل تحویل دهید.
🔹آدرس کانال مسجدالاقصی در ایتا:👇
@masjedolaghsa
متن سرود" رضا رضا " به همراه مسابقه رنگ آمیزی. عزیزانی که دسترسی به مسجد ندارند میتوانند با پرینت عکس و نقاشی آن تا مهلت ارائه شده نقاشی را به دفتر هیئت امنا و یا خانم روشن ارائه نمایند.
@masjedolaghsa
با سلام
🌹🌹ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با اطلاع می رساند مسابقه ای ویژه دختران عضو کانون هاي مساجد در نظر گرفته شده است.
🕌 دختران ۸ الی ۱۸ سال جهت دریافت دفترچه مسابقات به کانون فرهنگی امام رضا علیهالسلام (خانم روشن) مراجعه فرمایید. مهلت تحویل آثار تا ۹ خرداد
🏆جوایزی برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است که همزمان با جشن میلاد امام رضا علیهالسلام اهدا خواهد شد.