🎗فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت مولی الموحّدین، امام المتّقین، سیّد المسلمین، قائد الغُرّ المحجّلین، یعسوب الدّین، امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابیطالب علیهماالسلام را به محضر مقدّس قطب عالم امکان، حضرت صاحب العصر والزّمان عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.💛
🔸 صاحب بن عبـّاد از شُعَرای معروف عرب در وصف امیرالمؤمنین علیه السلام اینچنین سروده اند :
وقالوا علیٌّ علا قلت لا
فإنّ العُلى بعلیٍّ عَلا
🔹 ترجمه : «و گویند : علی علیه السلام بلند مرتبه است، گفتم نه. بلکه بلند مرتبگی توسطِ علی بلند مرتبه است»
📖 نام کتاب : مناقب آل أبي طالب - ط علامه نویسنده : ابن شهرآشوب جلد : 3 صفحه : 28
#فضائل_امیرالمؤمنین
⚠️ بخوانید لذت ببرید
تربیت شدگان مکتب امام صادق علیه السلام اینگونهاند : ❤️👌🏻
▪️علِيُّ بْنُ مُحَمَّدٍ ، قَالَ حَدَّثَنِي الْفَضْلُ ، قَالَ حَدَّثَنِي عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا أَنَّ يُونُسَ بْنَ عَبْدِ الرَّحْمَنِ قِيلَ لَهُ :إِنَّ كَثِيراً مِنْ هَذِهِ الْعِصَابَةِ يَقَعُونَ فِيكَ وَ يَذْكُرُونَكَ بِغَيْرِ الْجَمِيلِ! فَقَالَ : أُشْهِدُكُمْ أَنَّ كُلَّ مَنْ لَهُ فِي أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ علیهالسلام نَصِيبٌ فَهُوَ فِی حِلٍّ مِمَّا قَالَ .
🔸 ترجمه : روایت کردهاند که به یونس بن عبد الرحمن (از اصحاب اجماع) گفتند: جمعیت فراوانی از مردم تو را مذمت میکنند و از تو به زشتی یاد میکنند. یونس گفت : «شما شاهد باشید! هر کسی که در مورد من چنین کرده و میکند اما بهرهای از ولایت امیرالمومنین علیهالسلام دارد ، او را حلال کردم.»
📕 رجال الکشی جلد ۱ صفحه ۴۰۸
#صفات_الشیعه
#مکارم_اخلاق
▫️ بسم الله الرحمن الرحیم ▫️
🔍 یکی از معیارهای سنجش شیعیان و علماء در بیان اهل البیت علیهم السلام
#مهم #باید_بدانیم
➖سوال:
مردم مکرر می پرسند که مقام و جایگاه عالمان دینی و روحانیون و مراجع تقلید نزد خدا و اهل بیت علیهم السلام را چگونه دریابیم!؟
آیا اهل بیت علیهم السلام معیاری برای سنجش این موضوع به شیعیان خود داده اند تا در دوران سرگردانی غیبت کبری، در راه ضلالت و گمراهی قرار نگیرند و فریب مدعیان دروغین را نخورند!؟
✅ پاسخ:
آری ، حضرت امام صادق علیه السلام میفرمایند:
✖️ اعْرِفُوا مَنَازِلَ شِيعَتِنَا عِنْدَنَا عَلَى قَدْرِ رِوَايَتِهِمْ عَنَّا وَ فَهْمِهِمْ مِنَّا.
💠 ترجمه : «منازل و مقامات شیعیان نزد ما را با اندازه نقل روایت از ما(یعنی التزام به احادیث) و فهم و معرفتشان به ما (امام شناسی) بشناسید.»
📔 كتاب الغيبة للنعماني نویسنده : النعماني، محمد بن إبراهيم صفحه : 29
امام باقر علیه السلام می فرمایند:
✖️ يَا بُنَيَّ اعْرِفْ مَنَازِلَ الشِّيعَةِ عَلَى قَدْرِ رِوَايَتِهِمْ وَ مَعْرِفَتِهِمْ فَإِنَّ الْمَعْرِفَةَ هِيَ الدِّرَايَةُ لِلرِّوَايَةِ وَ بِالدِّرَايَاتِ لِلرِّوَايَاتِ يَعْلُو الْمُؤْمِنُ إِلَى أَقْصَى دَرَجَاتِ الْإِيمَان.
💠 ترجمه : «ای پسرم، جایگاه و مقام شیعیان با دو خصوصیت یعنی میزان نقل روایت و معرفت آنها فهمیده می شود. 👈🏻معرفت همان درایت و فهم عمیق روایات است و به سبب درایت است که مومن به بالاترین درجات ایمان دست می یابد.»
📔 نام کتاب : معاني الأخبار نویسنده : الشيخ الصدوق صفحه : 1
🖋 برخی از احادیث به مثابه نقشه راه بوده و زیربنای اعتقادات و اعمال ما را شکل داده و یک مبنا و قاعده کلی را به دست شیعیان می دهند از جمله همین حدیث بسیار مهم که در تمام زمان ها و مکان ها، ملاک برتری و جلالت و تقرب شیعیان این دو خصوصیت دانسته شده است:
۱.میزان تقید و پایبندی به روایات و فهم عمیق آنها
۲. میزان معرفت و شناخت مقامات اهل بیت علیهم السلام ( یعنی حجج و خلفای خداوند روی زمین )
⬅️ بنابراین به ما نگفته اند که ببینید فلانی چه مقدار کشف و کرامت دارد یا از غیب خبر میدهد!
⬅️ یا نگفته اند که ببنید فلانی چه مقدار فلسفه بافی میکند!
⬅️ یا نگفته اند که ببینید فلانی بیماران را شفا می دهد یا خیر!
⬅️ یا نگفته اند که ببینید فلانی چشم برزخی و طی الارض دارد یا خیر!
⚠️ علتش هم این است که تمام این افعال را می توان از راههای شیطانی هم کسب کرد لذا هرگز نباید ملاک تشخیص حقانیت قرار گیرد.
ما در این وانفسا باید از آن روحانی و عالم دینی تبعیت کنیم که قال الصادق و قال الباقر از زبانش قطع نمیشود و تمام سخنانش را مستند به اهل البیت علیهم السلام میکند.
#مقام_و_جایگاه_علماء_دین
#میزان_سنجش_علماء
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حب امیرالمؤمنین عزّت میاره... ❤️
⚠️ پیشنهاد دانلود
➖ حجت الاسلام حامد کاشانی حفظه الله تعالی
💠 بخشی از عبارات زیبا و دلنشین این حدیث :
👈🏻 يَا رَادَّ اَلشَّمْسِ عَلَى عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ... بَعْدَ مَا غَابَتْ، رُدَّ عَلَيَّ بَصَرِي
👈🏻 إِنَّ مَنْ تَوَلَّى آلَ مُحَمَّدٍ لاَ يَكُونُ ذَلِيلاً
👈🏻 يَا اِمْرَأَةُ مَا فَعَلَ بِكِ حُبُّ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ
👈🏻 قَالَ: [اَللَّهُمَّ] إِنْ تَكُنْ هَذِهِ اَلْمَرْأَةُ تُحِبُّ عَلِيَّ بْنَ أَبِي طَالِبٍ مِنْ نِيَّةٍ صَادِقَةٍ، فَرُدَّ عَلَيْهَا عَيْنَهَا.
📕 الأربعون حدیثا عن أربعین شیخا من أربعین صحابیا فی فضائل الإمام أمیر المؤمنین علیه السلام ، جلد ۱ ، صفحه ۷۷ - رياحين الشريعة جلد ۴ صفحه ۵۵
#حب_امیرالمومنین
#فضائل_اهل_البیت_علیهم_السلام
#فضائل_الشیعه
#صفات_الشیعه
کتاب صعود 40 ساله.pdf
17.85M
فایل پی دی اف کتاب صعود چهل ساله جهت مسابقه کتابخوانی⬆️
یا علی(ع):
📍 شاهکار حضرت مولا علی«علیه السّلام» در پاسخ به سؤال تکراری!جمعیّت زیادی دور #اميرالمومنين علیه السّلام حلقه زده بودند.مرد اوّل؛ یا علی! سؤالی دارم. علم بهتر است یا ثروت؟!مولا علی «علیه السّلام» در پاسخ فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا علم میراث انبیاست و مال و ثروت میراث قارون و فرعون و هامان و شدّاد.مرد دوّم؛ اباالحسن! سؤالی دارم، میتوانم بپرسم؟
علم بهتر است یا ثروت؟،فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا علم تو را حفظ میکند، ولی مال و ثروت را تو مجبوری حفظ کنی. نفر دوّم که از پاسخ سؤالش قانع شده بود، همان جا که ایستاده بود نشست.در همین حال سوّمین نفر وارد شد، یاعلی علم بهتر است یا ثروت؟حضرت«علیه السّلام» در پاسخش فرمودند: علم بهتر است، زیرا برای شخص عالم دوستان بسیاری است، ولی برای ثروتمندان دشمنان بسیار!نفر چهارم؛ یاعلی! علم بهتر است یا ثروت؟!حضرت علی«علیه السّلام» در پاسخ به آن مرد فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا اگر از مال انفاق کنی کم میشود، ولی اگر از علم انفاق کنی و آن را به دیگران بیاموزی، بر آن افزوده میشود.نوبت پنجمین نفر بود.یاعلی علم بهتر است یا ثروت؟!مولا«علیه السّلام» در پاسخ به او فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا مردم شخص پولدار و ثروتمند را بخیل میدانند، ولی از عالم و دانشمند به بزرگی و عظمت یاد میکنند.نفر ششم؛ یاعلی! علم بهتر است یا ثروت؟!فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا ممکن است مال را دزد ببرد، امّا ترس و وحشتی از دستبرد به علم وجود ندارد. مرد ساکت شد.نگاه متعجّب مردم گاهی به حضرت علی«علیه السّلام» و گاهی به تازهواردها دوخته میشد.در همین هنگام نفر هفتم وارد شد و پرسید، یااباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟!فرمودند:علم بهتر است؛ زیرا مال به مرور زمان کهنه میشود، امّا علم هر چه زمان بر آن بگذرد، پوسیده نخواهد شد.در همین هنگام هشتمین نفر وارد شد و سؤال دوستانش را پرسید که حضرت در پاسخش فرمودند:علم بهتر است؛ برای اینکه مال و ثروت فقط هنگام مرگ با صاحبش میماند، ولی علم، هم در این دنیا و هم پس از مرگ همراه انسان است.همه از پاسخهای امام شگفت زده شده بودند که؛ نهمین نفر هم وارد مسجد شد و در میان بهت و حیرت مردم پرسید:
یاعلی! علم بهتر است یا ثروت؟!فرمودند:علم بهتر است؛ زیرا مال و ثروت انسان را سنگدل میکند، امّا علم موجب نورانی شدن قلب انسان میشود.نفر دهم:فرمودند:علم بهتر است؛ زیرا ثروتمندان تکبّر دارند، تا آنجا که گاه ادّعای خدایی میکنند، امّا صاحبان علم همواره فروتن و متواضع اند.فریاد هیاهو و شادی و تحسین مردم مجلس را پر کرده بود. سؤال کنندگان، آرام و بیصدا از میان جمعیّت برخاستند.
هنگامی که آنان مسجد را ترک میکردند، صدای حضرت را شنیدند که میفرمودند:اگر تمام مردم دنیا همین یک سؤال را از من میپرسیدند، به هر کدام پاسخ متفاوتی میدادم.کشکول بحرانی، ج ۱، ص ۲۷،به نقل از امام علی بن ابی طالب(ع)، ص۱۲٤
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
— هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست... بی شهادت مرگ با خسران چه فرقی می کند ؟!:
🌺تصاویری جدید و بسیار زیبا از لحظهی ورود رهبر معظم انقلاب همراه با جیغ و دست و هورای دختران خردسال حاضر در مراسم جشن تکلیف دانشآموز در شب #میلاد_امام_علی(ع)
#میلاد_امام_علی(ع)🌺
#روز_پدر_مبارک_باد🌺
#پدر_ایران_زمین_روزت_مبارک_😍😍😍❤️❤️❤️❤️