#قضاوت_باخودتان
به هیچ وجه کمترین علاقه ای به اینکه تحلیلم از اقدامات امریکا در عراق و پیشبینی ام درست از آب درآید، آنهم بخاطر جذب مخاطب، ندارم!
اما وقتی قطعات پازل را کنار هم می چینم و از هر طرف که به نتیجه نگاه می کنم، تحلیل و پیشبینی همان است که گفتم.
1⃣ امریکایی ها همزمان با تخلیه برخی پایگاه های خود و واگذاری تجهیزات غیر مهم آنها به ارتش عراق در ازای دریافت پول، به تجهیز ویژه و بی سابقه برخی دیگر از پایگاه های خود همچون #عین_الاسد نموده و حتی این پایگاهها را به سپر دفاع موشکی #پاتریوت مجهز می نمایند. این اقدامات پنتاگون عمدا و مدیریت شده زیر پمپاژ خبری شدید رسانه ای و روانی انجام می شود.
2⃣ ترامپ ضمن توئیتی ایران را به دخالت در امور سیاسی و نظامی عراق و همچنین طرح ریزی عملیاتی نظامی علیه پایگاههای آمریکایی در عراق به صورت مستقیم یا دستکم از طریق نیروهای نیابتی اش همچون حشدالشعبی، متهم و تهدید به پاسخی دندان شکن می نماید.
3⃣ عدنان زرفی که به گفته ی سرویس های اطلاعاتی غربی و حتی خود امریکایی ها شهروند وفادار ایالات متحده بوده و خدمات زیادی را نیز تا امروز به کشور متبوعش ارائه داده، دیدارهای خود را با رجال سیاسی داخلی و خارجی جهت جلب حمایت های آنها در راستای کسب قدرت نخست وزیری عراق به کار بسته است. که جنجالی ترین این دیدارها را می توان دیدار وی به ژنرال غانمی فرمانده ستاد کل ارتش عراق دانست.
4⃣ و نهایتا اینکه ترامپ به شدت محتاج ماجراجویی جدیدی در خاورمیانه است چراکه هم نیازمند افزایش نسبی قیمت #نفت و البته روشن شدن دوباره ی موتورهای سرد و خاموش کمپانی های اسلحه سازی است. و هم اینکه وضعیت ترسناک اقتصادی آمریکا و بحران بدهی این کشور و به دنبال آن افت ارزش #دلار نسبت به سایر ارزهای جهان، نیاز به تراشیدن یک مقصر بین المللی بسیار قویتر و جنجالی تر از #کرونا دارد.
حال خودتان این قطعات را کنار هم با هر اولویتی که می خواهید بچینید!
خودزنی چند پایگاه، #کودتا ی همزمان ستاد کل، حمله ی گسترده به کتائب و حشدالشعبی و ...
غیر از این چه نتیجه ای می توان گرفت...!؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید🌺
✳️ #استعمارفرهنگی غرب پایان می یابد .
🔸 ابراهیم فیاض (استاد مردم شناسی دانشگاه تهران)
🔹 بر اساس برخی یافته های آزمایشگاهی که توسط رسانه ها بیان شده، ویروسی که ابتدا از سوی آمریکا علیه مردم ووهان به کار گرفته شد در بردارنده 40 درصد قدرت تهاجمی بود در حالی که چینی ها پس از به کنترل در آوردن این ویروس، با تغییراتی در ساختار آن، قدرت تهاجمی کرونا را به 70 درصد رسانده و بار دیگر آن را به آمریکا و سایر کشورهای غربی صادر کردند.
🔹آمریکا به واسطه موقعیت جغرافیایی منحصر بفردی که دارد همواره مصون از هرگونه تهدید خارجی بوده و طبعاً از نظر پدافند غیرعامل نیز تدابیر لازم برای مواجهه با چنین هجوم خارجی را اتخاذ نکرده است و با توجه به دست ساز بودن ویروس کرونا، مسئولان امنیتی آمریکا به هیچ عنوان فرصت ارزیابی و متعاقب آن صف آرایی در برابر این ویروس را ندارند.
🔸این شرایط ویژه را باید در کنار نوع پراکندگی جمعیتی کشور آمریکا نیز قرار داد که با توجه به اینکه به جز برخی ایالات آمریکا از جمله کالیفرنیا، نیویورک و واشنگشتن بسیاری از ایالات این کشور از نظر امکانات درمانی دچار کمبودهای اساسی هستند پیش بینی من این است که شیوع کرونا در این ایالت ها تلفات سنگین دهها هزار نفری را بر روی دست دولت مرکزی آمریکا بگذارد
🔹 اولین رویداد بزرگ جهانِ پساکرونا خلاصی جامعه جهانی از غرب به عنوان مرکز تمدنی بشر است، تاثیرات فروپاشی تمدن غرب تنها در جوامع غربی بروز و ظهور نمی کند بلکه در مشرق زمین نیز شاهد تغییرات فرهنگی اساسی خواهیم بود.
🔹چراکه امروز حتی کشورهای شرق آسیا نظیر چین و ژاپن نیز به شکل اساسی بازتولید فرهنگ غرب را در جامعه مدنی خود حاکم کرده اند. حتی ایران فعلی نیز با در نظر گرفتن دولت غربگرای کنونی را می توان بازتولیدی غربی از جمهوری اسلامی در نظر گرفت.
🔸آنچه در پساکرونا رخ می دهد این است که همان طور که سیطره استعمار غربی پس از دو جنگ جهانی از بین رفت این بار شاهد آن خواهیم بود که سیطره تمدنی غرب در تمامی ابعاد این تمدن از جمله فلسفه، اخلاق، هنر و رسانه های آن از بین خواهد رفت. بنابراین چین که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، ابرقدرت آینده دنیا خواهد بود برای رسیدن به این هدف باید از سیطره تمدنی غرب منفک شود. چرا که چین در این سالها علی رغم قدرت اقتصادی غیرقابل انکاری که در سطح جهان داشته ولی در عمل تنها به عنوان یک بازار تولید صرف با تکنولوژی آمریکایی قلمداد شده است.
🔸 این احتمال وجود دارد که پساکرونا عصر پیدایش تمدن های متکثر در دنیا باشد. چراکه استعمار فرهنگی آمریکا که به واسطه انحصار واحد پولی او در بسیاری از کشورها از جمله کشورهای شرق آسیا نظیر فیلپین، اندونزی، کره جنوبی و ... حاکم بوده از بین خواهد رفت و این کشورها خود را از یوغ فرهنگی و تمدنی غرب بیرون خواهند کشید. همچنین ارتباطی که میان تمدن های متکثر پساکرونا وجود دارد ایجاد مبنای فکری جدید در دنیا است که محوریت آن حکمت ابراهیمی است که در تمامی ادیان الهی از جمله مسیحیت، یهودیت و اسلام مورد اشاره قرار گرفته است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید🌺
21.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ #توبه_کن.
🎥 حتما هم ببینیدو هم بشنوید ندای حق طلبانه فطرت را .
✅ فریاد حقطلبانه یک نیویورکی موحد پس از فاجعه #کرونا در وسط خیابان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید🌺
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ #شهیدصیادشیرازی
🔸کارنامه وزارت ارشاد و وزارت آموزش و پرورش و صدا و سیما!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️#شهیدصیادشیرازی
🌷برای خدا زندگی کرد و بدست دشمنان خدا شهید شد .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید
4_5798932983268247170.MP3
10.92M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
جمعه 1399/01/22
✅#تحلیل_سیاسی؛ سردبیر یک روزنامه ایرانی: چینیها کرونا را ساختند و واکسن آن را هم در دست دارند!
❇️علی مطهری: گستاخی سفیر چین در مورد کرونا باید پاسخ داده شود
❇️فنلاند پشیمان از خرید ماسکهای چینی
❇️ترامپ بار دیگر به سازمان بهداشت حمله کرد
❇️“حدیث کورون” ساختگی است/نامی از این کتاب و مؤلف وجود ندارد
❇️واحد تحقیقات ویژه سازمان منع سلاحهای شیمیایی: ارتش سوریه مسئول حملات شیمیایی است
❇️عاقبت عجیب نصب بنر اسراییلی در شیراز و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید
✳️ #نابودی_نئولیبرالیسم
نشریه هاآرتص در ارزیابی تأثیرات و پیامدهای بیماری #کرونا نوشت: پیامد اصلی این بحران فروپاشی الگوی محافظه کار #نئولیبرالی است که توسط مارگارت تاچر و رونالد ریگان بنیان نهاده شد. این مدل سعی داشت تا ضمن گسترش بازار آزاد، نقش دولت را تا حد ممکن محدود کند. آنها با این ادعا که دولت مانع رشد خلاقیتهای نیروهای بازار میشود، معتقد بودند که اختیارات آن باید تا جای ممکن محدود گردد.
سیاستهای #نئولیبرالیسم شامل خصوصیسازی گسترده خدمات عمومی از جمله حوزههای بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، کوچک شدن شبکه حمایتی برای افراد محروم و برداشته شدن یکسری از مقررات بانکها و بورسهای سهام، به منظور اجازه فعالیت بیشتر نیروهای بازار آزاد است. این مبتنی بر این فرض ایدئولوژیک بود که رقابت آزاد اگرچه باعث بروز بحران گاهبهگاه میشود، اما در نهایت قادر به ایجاد تعادل و ثبات به نفع همه جامعه است.
جهانی شدن که نتیجهای از الگوی نئومحافظهکارانه بود، نتایج مثبتی داشت که به رفاه بسیاری از اقشار اجتماعی کمک کرد، اما در عین حال هم باعث صدمه زدن به بسیاری از گروههای کارگران صنعتی و طبقه متوسط شد و امکان ظهور جنبشهای پوپولیستی را در بسیاری از کشورها فراهم ساخت. بحران کرونا ویروس ثابت میکند که وقتی اوضاع چنین بحرانی و خستهکننده شود، نیروی بازار به سرعت فرو میپاشد چرا که قادر به ارائه راه حل نیست.
حتی یک رئیسجمهور افراطی مانند دونالد ترامپ، که تمام تلاش خود را برای تضعیف دولت انجام داده، فهمیده که بدون مداخله گسترده دولت بازار بورس کالا به سقوط خود ادامه خواهد داد. او همچنین به این نتیجه رسیده که باید قدرت دولت فدرال برای نجات اقتصاد و جلوگیری از بیکاری گسترده، بسیج شود. اقتصاد در حال فروپاشی و بیکاری گسترده نه تنها شانس انتخاب مجدد وی را از بین میبرد، بلکه ممکن است آمریکا را به سمت بحرانی در مقیاس رکود بزرگ سوق دهد. اما توانمندسازی دولت حاوی خطرات خاص خود هم هست. رژیم های اقتدارگرا و تمامیتخواه در چپ و راست همیشه در مواقع بحرانی و اضطراری ظهور میکردند، چرا که در چنین شرایطی نیاز به رهبری قدرتمند بهعنوان بهانهای برای از بین بردن دموکراسی استفاده میشده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید
✳️ #کروناونبردتمدنها
محمدحسین حمزه
رویدادهای معطوف به همهگیری کرونا در ایران و غرب، نشانههایی عینی برای ادراک کلی وضعیت تمدنی در دو سوی جغرافیای عالم است. یک طرف، تمدّن مادی غربی، که به اعتراف متفکرین اروپایی و آمریکایی رو به فرسودگی است و سوی دیگر، جمهوری اسلامی ایران که خط کلی و هدف نهایی آن، بنای تمدن نوین اسلامی است.
در گذشته، همزمان با قرون وسطی در غرب که اروپاییها آن را دوران جهالت و سیاهی مینامند، مسلمانان مشعل علم و کشورداری را در تمدن اسلامی در دست گرفته بودند و سرزمینهای اسلامی دارای کتابخانهها، بیمارستانهای عظیم و نهضت علمی بود. دورانی که مقارن بود با تاریکی مطلق علمی در اروپا و شرایطی که با رواج افکار متحجر، خرافی و عقبمانده، مسبب یک پیشرفت علمی را به جرم جادوگری آتش میزدند. تمدن اسلامی در قرنهای چهارم و پنجم هجری در نقطه اوج قرار داشت و غرب پیشرفت امروز خود را مرهون این تمدن است.
غرب امروز درگیر بحرانِ در حال افزایش اخلاقی و معنوی است و ارزشهای اخلاقی در آن به انحطاط رفته است. خشونت، خودپرستی، خودکشی و احساس پوچی و ناامنی در آنجا رواج دارد. تمدن غرب که بنا به اعتراف مورخان و اندیشمندان غربی، با استفاده از ترقی و دانش مسلمین بنا شده است و از تمدن اسلامی تغذیه کرده است، علیرغم ظاهر پر زرق و برق و جلوههای فناوری و ابرازهای سرعت و سهولت، به این دلیل که خالی از معنویت بود، کشورها را استعمار و ملتها را اسیر، تحقیر و فقیر کرد. این تمدن از همین رو، با وجود دانش پیشرفته، نتوانسته موجب آرامش و نجات بشر شود. برخی اندیشمندان اساسا روی پیشرفت تک بعدی غرب در بُعد سختافزار و تهی شدن از معنویت و اخلاق، نام توسعه نمیگذارند.
در این سو، ایران اسلامی با تاریخ و تمدنی سرشار از افتخارات علمی است که با حرکت نجات بخش انقلاب اسلامی به سمت یك تمدن نو مبتنی بر فرهنگ و اندیشه اسلامی و هدیه آن به بشریت پیش میرود. تمدّنی که در آن مادیت و پیشرفت در زندگی مادی، در دل معنویت، خداخواهی و تعالی اخلاقی قرار دارد. ایران اسلامی به برکت انقلاب، به کانونی قوی برای تحقق آرمان بزرگ تمدن اسلامی تبدیل شده و از بدو انقلاب تاکنون ایران و سرزمینهای اسلامی در آسیا و آفریقا، میدان این نبرد تمدنی است.
مواجهه ایران - غرب و آمریکا با کرونا را از دریچه این سابقه تاریخی و تمدنی میتوان مورد ارزیابی قرار داد. رفتار جوامع غربی و آمریکایی در قبال کرونا،نمایی تازه از سقوط اخلاق، فرهنگ و هیمنه تمدن غرب را برابر دیدگان جهانیان گذاشت.نمایی که آن را با تأسف در قالب هجوم به فروشگاهها و خالی شدن قفسهها، قاپیدن کالاها از یکدیگر، کتککاری بر سر برداشتن اقلام مورد نیاز و تقلای خرید اسلحه برای محافظت از خود و کالاهای بهداشتی و بیمهری مردم به پرستاران و پزشکان نظاره کردیم. در تمدنی که اساس آن مادیگری و خودخواهی است، انسانها باید از هم در هراس باشند.
همزمان در ایران نهضت مردمی مبارزه با کرونا پا گرفت و جلوههای زیبا و مثالزدنی از همافزایی، مشارکت، همکاری و انسجام اجتماعی خلق شد. کشورهای اروپایی و آمریکایی محمولههای پزشکی را از یکدیگر سرقت میکنند، در غرب و آمریکا فروشگاهها غارت و قفسهها خالی شد، برخی فروشگاههای بزرگ از ترس آشوب با زره پوش محافظت میشوند! اما در ایران برخی مردم همین کالاها را نذر کردند و در مساجد کارگاههای تولید ماسک راه انداختند.
در آمریکا و غرب بر سر اقلام بهداشتی کتککاری شد اما در ایران بسیجیها با راهاندازی پیک موتوری رایگان، اقلام مورد نیاز مردم را تهیه و به درب منازل آنها میبرند.
برخی پرستاران در کشور برای خدمت به بیماران، جشن عروسی خود را به تعویق انداختند. یک پرستار نذر میکند که بخشی از هزینههای عروسی خود را برای خرید ماسک صرف کند.
هزاران اکیپ از سوی روحانیان، بسیجیان، هیئتهای مذهبی، گروههای جهادی، امدادی، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و اقشار مختلف مردم برای پاکسازی خیابانها و کوچهها تشکیل شد. طلاب و روحانیان طرح «همراه جهادی» راهاندازی کردند و در شرایط قرنطینه مبتلایان، با مهربانی و محبت مشغول پرستاری از آنها شدند.
در آمریکا و غرب، سالمندان و مبتلایان به برخی بیماریها را از اولویت درمان کرونا خارج میکنند. عدالت در آنجا مسئلهای است ابزاری، فرعی و درجه دو و نفع و سود و پول مسئله اصلی. اما در قرآن کریم تصریح شده است که «هر کسی که انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است» (مائده ـ 32) در ایران سالمندان به وفور در شمار بهبودیافتگان و ترخیصشدگان از بیمارستانها هستند و از دیدگاه اسلام، عدالت آمیخته به معنویت است و کسی که صبح بیدار شود و اهتمام به امور مسلمین نداشته باشد، مسلمان نیست.
👇👇👇👇👇
آمریکا در حالیکه خود از کنترل بحران ناتوان است، با تکبر و فریب، کمکهای پزشکی به ایران را در صورت درخواست وعده میدهد و دنبال انداختن ما در تله مذاکره و زمین زدن قدرت موشکی و منطقهای ایران است؛ در حالیکه مسئولان خارجی خواستار بهرهگیری از تجارب ایران در مبارزه با این ویروس شدهاند. اروپا به کانون شیوع کرونا تبدیل شده، پزشکان و مسئولان آمریکایی و اروپایی به کمبود ملزومات پزشکی اذعان دارند اما آمریکا برای تأمین نیازهای خود، دست گدایی به سوی دیگر کشورها دراز کرده است. ایران اما، در شرایط تحریم، موفق به تولید کیت تشخیص کرونا شده، رکورددار تعداد بهبودیافتگان است و به گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توانسته بیش از 90 درصد از جمعیت هدف را در طرح بسیج ملی مقابله با کرونا، غربالگری کند.
رفتار معقول و متعارف مردم ایران اسلامی و فراوانی اقلام بهداشتی سفیر انگلیس را به تعجب واداشته بود. او با انتشار تصویری از یک فروشگاه در تهران که قفسههای پر از دستمال کاغذی و خانمی را که به نحوی معمول در حال برداشتن و خرید آن است، نشان میداد، با لحنی نکوهشآلود خطاب به مردم انگلیس نوشت: «خرید امروز در تهران. موردی که شما خیلی نگرانش بودید.»
جنیفرگرین، نویسنده آمریکایی نیز درباره رفتار مردم ایران در شرایط همهگیری کرونا مینویسد؛ «مردم برای خرید همدیگر را هل نمیدهند، دعوا نمیکنند، چنگ نمیزنند... این چیزها را با سایر نقاط دنیا مقایسه کنید و ببینید ایران چقدر متفاوت است. من آرزو میکنم بقیه مردم دنیا در مواجهه با کرونا، از ایرانیان یاد بگیرند. اینها در حالی است که مردم ایران تحت تحریم هستند... فکر کردم بهتر است به جای برگشتن به آمریکا در ایران بمانم.»
مشارکت مردم و کادر بهداشتی و درمانی و روحیه ایثار، فداکاری و خدمترسانی، برآمده از دلهای پر از ایمان و معنویت، زندگی در سایهسار احکام اسلام و قرآن و نظام مقدسی است که میراثدار تمدن اسلامی و آغشته به خون هزاران شهید است و جهتگیری به سوی ایجاد تمدنی پیشرفته بر پایه معارف زندگیساز اسلام دارد.
در آن سو، مواجهه فاجعهبار با کرونا در آمریکا و جوامع غربی که شنیعترین کارها در آن عرفی و حتی قانونی شده است و مخالفت با آنها، محکومیت را در پی دارد، چندان تعجبی نداشت. این بلوك و تمدن با خشونت و حیله پابرجاست و عاقبت خیری برای آن متصور نیست.
اتفاقات اخیر در ایران و غرب را در امتداد پیروزیهای زنجیره مقاومت اسلامی به رهبری ایران اسلامی و تحولاتی باید دید که ناظران غربی، آنها را جنگ تمدنی و آغاز نظم پساغربی در جهان میدانند. تحرکات و فتنهانگیزی آمریکا و غرب هم ناشی از دست و پا زدن و مغلوب شدن در همین جنگ تمدنی است. تمدن غرب، خود را در برابر تجدید حیات و سر برافراشتن اسلام و قرآن و نقشآفرینیها و موفقیتهای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی رو به زوال و شکست میبیند.
پرچم اسلام و قرآن که در ایران به اهتزاز درآمده است، قلوب میلیونها انسان را به خود جذب کرده است و انقلاب اسلامی با قدرت و ظرفیت متراکم بهویژه با همت جوانان مؤمن و انقلابی، به تعبیر امام خامنهای به سوی طلوع خورشید ولایت عظمی حرکت میکند. مردم دنیا نیز از مدیریت محور سلطه و شرارت بر عالم خستهاند و تشنه حاکمیت الهی بر جهان هستند.
انگیزه قوی، خیرخواهی و ایثار، مجاهدت دائم، ایمان و اخلاص و تقوای فردی و جمعی و نمونه آنچه در راهپیمایی اربعین و مبارزه با کرونا در کشور مشاهده شد، مصادیق نصرت الهی و جانمایههای حرکت به سمت آینده روشنِ تمدن نوین اسلامی و رساندن بشریت زخم خورده به کرامت و حیات طیبه است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈🙏 عضوشوید
✳️ «ویروس کرونا و آینده سیاست جهانی»
💢 دکتر منوچهر محمدی
نویسنده مقاله نه خود را پیشگو می داند و نه جام بلورین پیش رو دارد که در آن نظر افکنده آینده را ترسیم کند بلکه به برکت پیروزی انقلاب اسلامی و باز شدن دریچه بسیار وسیعتر و فرامادی تر از دریچه نگاه پوزیتیویستها توانسته است نگاه جدیدی را با روش کلان نگری و با تکیه بر مطالعات عمیق تاریخی در روابط بین الملل و با تکیه برتجربه ی پیش روی بعد از انقلاب اسلامی را به دانشجویان خود ارائه دهد که مقرون به واقعیت بوده و در تألیفات خود نیز ارائه دهد.
شیوع ناگهانی ویروس کرونا و گسترش آن از چین و ایران به جهان غرب اینجانب را بر آن داشت که با همین نگاه کلان و پیوند این ماجرا باحوادث سیاسی و اجتماعی وبا تکیه بر علم آینده پژوهی سناریویی را که به نظر این جانب مقرون به واقعیت میباشد ترسیم نموده و در این مقاله آن را تبیین نمایم.
1⃣ تردیدی نیست که ایالات متحده آمریکا در دههای اخیر شکست سختی از جمهوری خلق چین در حوزه اقتصاد خورده است و از آینده قدرت اقتصادی این کشور با جمعیت یک و نیم میلیاردی به شدت بیمناک بوده و تلاش زیادی کرد تا از طریق افزایش تعرفه های گمرکی بر کالاهای چینی با قدرت اقتصادی چین مقابله کند ولی موفق نشد و چین همچنان به عنوان یک غول اقتصادی در صحنه روابط بین المل باقی ماند.
2⃣ به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار یک نظام دینی بنام جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت برتر ایدئولوژیک درتقابل با استکبار جهانیی بویژه ایالات منحده آمریکا قد علم کرده و از یک نظام وابسته و تحت سلطه آمریکا و انگلیس به یک نظام مستقل ومدعی وخصم قدرتهای امپریالیستی جهان تبدیل شد وعلیرغم همه توطئه های شرق و غرب به ویژه آمریکا در این دوران چهل ساله به یک قدرت برتر و صاحب نفوذ منطقه درغرب اسیا وحتی فرا منطقه تبدیل یافته و در مقابل همه توطئه ها و فشارهای طاقت فرسای آمریکا در تحریم های همه جانبه ایستادگی نموده و با ضرباتی که ازنظر نظامی در سال گذشته بر آمریکا و همچنین انگلیس وارد آورد مخصوصا در جریان ساقط نمودن پهباد آمریکائی و مهمتر از آن ضربه هولناکی که برای اولین باربعد از جنگ جهانی دوم بر پایگاه نظامی آمریکایی در عین الاسد وارد نمود به عنوان یک ابرقدرت منحصر به فرد جایگاه ابر قدرتی آمریکا را در سطح جهانی به چالش کشاند. بنابراین آمریکا به این جمعبندی رسید که جمهوری اسلامی را نه از طریق تحریم های اقتصادی و نه ازراه برخورد نظامی میتواند شکست دهد وباید چاره اندیشی دیگری کند.
3⃣ با توجه به شکست هائی که آمریکا هم از جمهوری خلق چین در حوزه ی اقتصاد و هم از جمهوری اسلامی ایران در حوزه ی اقتدار سیاسی نظامی و فرهنگی در منطقه استراتژیک جنوب غرب آسیا خورده است تصمیم گرفت که به آخرین شیوه غیر انسانی و وحشیانه که همانا جنگ میکروبی میباشد متوسل شود و با این امید که با اشاعه ی ویروس کرونا که ظاهراً توسط وزارت دفاع آمریکا رشد و تکثیر یافته بود به جنگ این دو قدرت آسیائی بیاید و به همین دلیل است که ابتدا این ویروس در ووهان چین نشر و گسترش یافت و دیری نپائید که در ایران آن هم دریک شهر مذهبی آنجایی که مرکز و زیربنای انقلاب اسلامی می باشد شایع نماید!!
4⃣ دولت آمریکا تصور میکرد که میتواند شیوع این ویروس را به همان دو کشور آسیایی محدود نموده و با توجه به فاصله جغرافیایی آن دو کشور با جهان غرب به ویزه آمریکا نمیتواند گزندی به آنها بزند. غافل از اینکه( و مکر و مکرالله والله خیرالماکرین)آنها سعی میکنند که به خدا مکر وحیله بکنند درحالیکه خداوند خود بهترین مکر کنندگان است)
5⃣ برخلاف پیشبینی تولید کنندگان و اشاعه دهندگان این ویروس و در عین حیرت و شگفتی آنها ملاحظه کردید که این ویروس مرز های جغرافیایی را به سرعت درنوردیده و وارد اروپایی میگردد که نه تنها آمادگی برای چنین مهمان ناخوانده را ندارد و در مقابل هجوم این ویروس به ویژه در ایتالیا و اسپانیا و به دنبال آن در سایرکشور های اروپایی مانند آلمان فرانسه و انگلیس نفوذ کرده وحتی در درون کاخ های مستحکم ملکه انگلیس و بالا ترین مقام سیاسی این کشور یعنی نخست وزیر کابینه هم وارد شده و آنها را مبتلا میکند و دولتهای عضو اتحادیه اروپا به جای آنکه دورهم جمع شده و راه چاره عمومی بیابند هر کدام به فکر نجات خود بوده و از همکاری با یکدیگر احتراز میکنند و امروز شرایطی در سراسر اروپا بوجود آمده که به قول نخست وزیر اسپانیا دولتمردان اروپایی درمانده و سرگردان با کمبود های عظیم وسائل بهداشتی و کادر مجهز پزشکی و پرستاری دست به گریبانند.
👇👇👇👇👇