هدایت شده از کتابخانه صوتی
📗#معرفی_کتاب📗
رمان "آمریکایی" نوشته هوارد فاست داستان زندگی قاضی و سیاستمدار آمریکایی، جان پیتر آلتگلد است که ماجرای او با شورش کارگری اول ماه مه شیکاگو گره خورد.
شخصیت اصلی رمان، جان پیتر، دوران کودکیِ سخت و دردناکی را تحمل می کند، اما با کوشش فراوان خود را بالا می کشد. زندگی او، همراه عده زیادی از کارگران آمریکایی، برای به دست آوردن آزادی و عدالت در شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آمریکا در آستانه قرن بیستم، به تصویر کشیده شده و برهمین اساس، مراکز آشکار و پنهان قدرت در آن کشور به روشنی تصویر میشود. این رمان داستان مرد خودساختهای است که به بالاترین مدارج قضایی و سیاسی در آمریکا دست پیدا میکند؛ اما وقتی میکوشد در راه مردم قدم بردارد، داستان دیگری برایش رقم می خورد...
هوارد فاست نویسنده آزادیخواه و عدالت طلب آمریکایی و از پیشروترین نویسندگان قرن بیستم آمریکا است. از آثار مهمش میتوان «اسپارتاکوس» و «راه آزادی» را نام برد.
@audio_ketab
هدایت شده از مطالبِ طلبگی (وافی)
سایت انواع ترجمه های قرآن
https://quran.inoor.ir/fa/ayah/8/66/
مطلع ِعشقانه
شوخی یا زجر مومن با دروغ؟!
#شوخی_یازجردادن
گروهی در محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله نشسته بودند. مردی از اصحاب برخاست تا بیرون رود، ولی فراموش كرد كفشهای خود را بردارد، یكی از اصحاب كفشهای او را مخفی كرد.
مرد بازگشت و گفت: كفشهای من كجاست؟
گفتند: ما كفشهای تو را ندیدیم. حضرت متوجه آنان شد و فرمود: چرا مؤمنی را میترسانید؟
عرض كردند: شوخی میكنیم.
حضرت دو یا سه بار سخن خود را تكرار فرمود: فكیف بروعة المؤمن؛ زجر دادن مؤمن چه زشت است!
سَمِعْتُ أَبِي يَذْكُرُ ، عَنْ جَدِّي ، قَالَ : " كُنَّا عِنْدَ النَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ ، فَقَامَ رَجُلٌ وَنَسِيَ نَعْلَيْهِ ، فَأَخَذَهُمَا رَجُلٌ فَوَضَعَهُمَا تَحْتَهُ ، فَجَاءَ الرَّجُلُ ، فَقَالَ : مَنْ رَآهُمَا ؟ فَقَالَ الرَّجُلُ : أَنَا أَخَذْتُهُمَا ، فَقَالَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ : فَكَيْفَ بِرَوْعَةِ الْمُؤْمِنِ ؟ فَقَالَ الرَّجُلُ : يَا رَسُولَ اللَّهِ ، وَالَّذِي بَعَثَكَ بِالْحَقِّ , مَا أَخَذْتُهُمَا إِلا وَأَنَا أَلْعَبُ , قَالَ : كَيْفَ بِرَوْعَةِ الْمُؤْمِنِ ؟ " ثَلاثًا .
📚ميزان الحكمه ج10 ج 18959
الترغیب و الترهیب، ج 3، ص 484.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معلم بی شعور
معلم بی تربیت
معلم بی نزاکت
معلم بی شخصیت.
معلمی که خودش مجسمه فضاحت و آلودگی اخلاقی ست
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🟢انتشارات «ندای فطرت» وابسته به بنیاد شهید مطهری منتشر کرد:
💢 مطهری و نظام سیاسی
نویسنده: دکتر اصغر افتخاری
🔹از مقدمه کتاب:
اندیشهگران مسلمان در جریان انقلاب اسلامی، افزون بر نظریهپرداری در خصوص چیستی و چرایی انقلاب اسلامی، به موضوع مهم مبانی، اهداف، ساختار و نظام حقوقی حکومت نیز پرداختهاند. در این میان اندیشۀ استاد مرتضی مطهری دارای جایگاه و نقشی بیبدیل است. داشتن اتقان فلسفی، جامعیت تحلیلی و بومی و مستندبودن به گفتمان اسلامی ـ ایرانی، از جمله ویژگیهایی است که تأمل در اندیشۀ این متفکر را برای ما همچنان ضروری و کارآمد میسازد.
🔸 در این کتاب تصویری جامع و یکپارچه از نظام سیاسی استاد مطهری استخراج و ارائه شده است و مهمترین مباحث آن عبارتند از: مبانی، عناصر، ضوابط، پشتیبانهای نظام سیاسی و بالاخره آسیبها و آیندۀ نظام سیاسی.
🔹خرید کتاب مطهری و نظام سیاسی
🔸از این مجموعه تاکنون کتابهای
مطهری و مسئله جدید اصالت وجود
مطهری و عدالت
مطهری و مهدویت
مطهری و مسئله زن
مطهری و قرآن
مطهری و عرفان
مطهری و ادراکات اعتباری
منتشر شده است.
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا👇
http://eitaa.com/motahari_ir
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🔵 نظر اسلام درباره مردی که جلوی نامحرمان نام همسرش را میبرد
🔹 آنچه بعدها حتی در میان متشرعین تحت تأثیر عادات و عرفها پیدا شد مافوق توصیههای اخلاقیِ اسلامیِ مسلّم است. در عرفهای متأخر حتی ذکر نام همسر، نوعی کشف عورت [یعنی پرده برداشتن از امری که انسان از آن شرم دارد] تلقی میشود.
🔸 پیغمبر اکرم(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و سایر ائمه اطهار(ع) در محاورات خود نام همسرشان را میبردند که خدیجه یا فاطمه یا امّ حمیده چنین و چنان کرد؛ ولی امروز اگر یک مرجع تقلید نام همسر خود را بدون تعبیراتی از قبیل «اهل بیت» یا «والده فلانی» یا «خانواده» و امثال اینها ببرد کاری زشت تلقی میشود؛ درصورتی که رسول اکرم(ص) از همسرش با کلمه «حمیرا» تعبیر میکند که نشاندهنده زیبایی و رنگ پوست اوست.
🔹 همچنین امروز یک ملای معروف و مورد توجه عوام اگر همسرش سر تا پا پوشیده نباشد و بخواهد از جلوی جمعی عبور کند امری مستنکر تلقی میشود. ستر وجه و کفین به اجماع فقهای فریقین واجب نیست، حداکثر این است که مستحب است؛ اما اگر همسر یک روحانی موجّه میان عوام، ستر وجه و کفین نکند از هر فسقی برای آن روحانی مهمتر جلوه میکند.
🔸 شیخ انصاری در «کتاب النکاح» راجع به سیرههای امروز که ارزش چندانی ندارد به موضوع نظر بر محاسن مخطوبه مثال میزند و میگوید با اینکه قطعاً از نظر شرعی جایز است ولی امروز اگر به شخص محترمی اینچنین پیشنهاد شود که دخترت را میخواهم برای ازدواج ببینم فوقالعاده مستنکر تلقی میشود.
🔹 پس آنچه بعدها رخ داده، بالاتر است از حدود توصیه اخلاقیِ اسلامی. البته خود اعراب، نه اولیای دین، در این جهت بیتأثیر نبودهاند. خشونت خاص عُمَری و حلول روح او حتی در مدعیان دشمنیاش سهم به سزایی در این موضوع داشته است. در آخر کتاب [مسئله حجاب] به این مطلب اشاره شده است.
📗 شهید آیتالله مطهری، پاسخهای استاد به نقدهایی بر کتاب مسئله حجاب، ص۱۴
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرا و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🔸با وجود نارضایتی اکثر بانوان از همسر دوم، چرا اسلام تعدد زوجات را ممنوع نکرده است؟
🔹آیا ازدواج با همسر دوم با علاقه به همسر اول سازگار است؟
🔸چرا در اسلام مدیریت خانواده به مرد سپرده شده است؟
🔹آیا این مدیریت بدین معناست که زن هیچگونه تسلط و نفوذی بر همسر خود و در خانواده ندارد؟
🔸ازدواجهای متعدد پیامبر اسلام(ص) با مقام قدسی حضرت چگونه سازگار است؟
🔹چرا نهضت زنان (فمینیسم) در واقع نهضت زنان نیست؟
✅ این پرسشهای مهم را استاد مطهری همراه با نکات خواندنی دیگر در کتاب تازه منتشر شده «نظام خانوادگی اسلام» پاسخ گفته است.