متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻تکنیک های عملیات روانی
🔻سير طرح حمله به عراق در قالب پنجرهی اورتون(Overton Window)
پنجرهی اورتون یک مفهوم سیاسی است که توضیح میدهد چگونه میتوان افکار عمومی را دربارهی یک موضوع به صورت مرحله به مرحله تغییر داد به صورتی که ایدههای غیرممکن، در طولانی مدت پذیرفته شوند.
سير طرح حمله به عراق، به خوبی استفادهی دولت آمریکا و رسانههای همسو با آن از این شیوه را به خوبی اثبات میکند. در ابتدا مطرح كردن حمله به عراق پس از حملهی ناموفق به افغانستان نزد افکار عمومی آمریکا غيرقابل تصور مینمود؛ پس از مدتي حمله به عراق به دليل حمايت از گروههاي فلسطيني و پرتاب موشک به سوي سرزمينهاي اشغالي مطرح شد. از آنجايي که مردم آمريکا فقط به خاطر تأمين امنيت اسرائيل بايد متحمل جنگ میشدند، اين ديدگاه افراطي به نظر میرسید؛ اما دولت و رسانهها کوتاه نیامدند و حمله به عراق را به بهانهی نبود دموکراسي و نقض حقوق بشر و متهم کردن صدام به داشتن ارتباط با القاعده و تروريستهايي که منافع آمريکا را تهديد ميکنند، نزد افکار عمومی قابل قبول نمودند.
در مرحلهی بعدی حمله به عراق به دليل امکان دستيابي صدام به سلاحهاي کشتار جمعي و کاربرد آن توسط تروريستها عليه منافع و شهروندان آمريکايي نزد افکار عمومی معقول و بديهي به نظر میرسید.
پس از مدت کوتاهی طرح اين نکته که دولت صدام توانايي بهرهگيري از سلاحهاي کشتار جمعي بر ضد امنيت جهاني را طي کمتر از 45دقيقه دارد، موجب پرطرفدار شدن ديدگاه حمله به عراق شد. در نهایت سياست حمله تصويب شد و عمليات نظامي حتي بدون مجوز سازمان ملل انجام گرفت.
در واقع دولت آمریکا برای رسیدن به اهداف سیاسی خود، در مرحلهی اول افکار عمومی را مورد هدف قرار می دهد.
این ديدگاه در مواردی چون ادعای امارات بر جزایر سه گانه ، تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی و حمله به ایران در حال اجراست .
#پنجرهی_اورتون
#عملیات_روانی
#سواد_رسانه_ای
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
26.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 دوربین مخفی:
🔹این قسمت : فیلمبرداری از اماکن حساس
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#دوربین_مخفی
#مهندسی_اجتماعی
#رودربایستی
#کولی_گرفتن
@matsa_ir
🔻ترویج وطن دوستی در سینمای هالیوود!
#دیالوگ_فیلم
دختر: چرا این شغل (مامور CIA) رو انتخاب کردی؟
مادر: تو هیچوقت پدربزرگم رو ندیدی، اون وقتی ۱۷ سالش بود از جمهوری دومنیکن به آمریکا اومد. همون موقع پرلهاربر اتفاق افتاد و اون سه روز بعدش به ارتش پیوست. پدرم بعدها ازش پرسید: «چرا جونت رو برای ملتی که شناختی ازشون نداشتی، به خطر انداختی؟» پدربزرگم گفت: «چون تازه انگلیسی یاد گرفته بودم و نمیخواستم آلمانی یا ژاپنی یاد بگیرم!»
حالا ازم میپرسی چرا این شغل رو انتخاب کردم؟ چون نمیخوام تو یه روزی مجبور باشی چینی یا روسی حرف بزنی!
#Lioness
#عرق_ملی
#سینما_ابزار_ترویج_وطن_دوستی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻اعتراضی اجتماعی یا نتیجهی از هم پاشیدن امیدی اشتباه به آن سوی مرزها
رسانه های مخالف میگویند حاکمیت ایران به علت بازداشت و ایجاد فشار روانی بر سنجری باعث این خودکشی شده است!
این در حالیست که سنجری در حبس اقدام به خودکشی نکرده است بلکه وی بارها در سودای رسیدن به زندگی مورد علاقهاش به خارج از کشور رفته اما تلاش این فرد برای رسیدن به زندگی آرمانیاش در اروپا و آمریکا ناکام ماند و احتمالا به علت این ناکامیهای سریالی و وضعیت اسفبار مالی و عدم دستیابی به یک زندگی قهرمانانه، تصمیم گرفته اینگونه به زندگیاش خاتمه دهد، تا شاید با مرگی قهرمانانه در رسانه های خارجی مطرح شود.
کمی بررسی نشان می دهد موجسواری اپوزیسیون روی خودکشی سنجری در حالی صورت گرفته که وی پیش از این نیز بارها دست به خودکشی نافرجام زده بود. سنجری در نروژ، آلمان و دو بار هم در آمریکا سابقه خودکشی داشته است.
البته این اولین باری نیست که رسانههای بیگانه برای بحران سازی در ایران روی اطلاعاتی مسموم موج سواری می کنند.
#موج_سواری، در اصطلاح به اقدامی اشاره دارد که معمولاً یک #رسانه از اخبار وایرال شده به #نفع_خود استفاده کند.
با این تکنیک، این امکان برای افرادی که در زندگی سیاسی و اجتماعی به بن بست رسیدهاند نیز فراهم میشود تا به قهرمانان و شهدای یک انقلاب تخیلی بدل شوند!
در این میان ، سوالی که اپوزیسیون سوگوار برای کیانوش سنجری باید به آن پاسخ بدهد این است که چرا وی بارها به ایران مراجعت کرده است؟ اگر آن طور که حامیانش میگویند این فرد ۴۲ ساله پس از هر بار بازگشت به ایران تحت شکنجه و بازجویی قرار میگرفته پس چرا علاقمند به بازگشت به ایران بود؟ آیا این کار دلیلی جز عدم تامین مالی در خارج از کشور وسرخوردگی اش از آنها داشته است؟ سنجری به علت تنگنای مالی حتی دست به ثبت آگهی فروش کلیه نیز زده بود اما در آن زمان خبری از اشک و دلسوزی های حامیان خارجیاش نبود.
اما چیزی که واضح است، سنجری در زمان حیاتش ارزشی برای حامیان خارجیاش نداشت و حالا صرفا با استفاده ابزاری و موج سواری بر پیکر بیجان وی در حال قهرمانسازی هستند. متاسفانه او در زمان حیاتش برای آن ها بیش از این که قهرمان باشد، یک فرد مطرود بود.
#عملیات_روانی
#سواد_رسانه_ای
#موج_سواری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
#سند_تاریخی
🔻مسابقه تیمهای باشگاهی ایران و اسرائیل و احساسات ضدصهیونیستی مردم ایران
اشاره: در ۲۱ فروردین ۱۳۴۹ مردم ایران فرصت یافتند تا نفرت خود را از اسرائیل بار دیگر فریاد بزنند. در این روز دو تیم تاج تهران و هاپوئل تلآویو، برای تعیین قهرمان مسابقات باشگاهی قهرمانی آسیا در ورزشگاه امجدیه تهران رو در روی هم قرار گرفتند. این مسابقه به سود تیم تاج پایان یافت. در کتاب «چهارده سال رقابت استراتژیک شیعه در ایران» با اشاره به این مسابقه آمده است:«پس از خاتمه بازی و شکست تیم اسرائیل، جمعیت تماشاگر از میدان امجدیه به حرکت درآمد و پس از سنگباران کردن دفتر هواپیمایی العال و با شعارهای ضدآمریکایی و ضداسرائیلی و به طرفداری از فلسطینیان با پلیس درگیر شدند.» مصطفی حائریزاده که خود یکی از شاهدان ماجرا بوده است میگوید:«من در چهارراه ولیعصر بودم. تمام خیابانها مملو از جمعیت بود. مردم شعار میدادند و علیه موشه دایان شعر میخواندند. تمام تاکسیها، اتوبوسها و سواریها چراغهایشان را روشن کرده و بوق میزدند. در هیچ قنادیای شیرینی نمانده بود... روز بعد فوتبالیستهای اسرائیلی تحت حفاظت شدید امنیتی از کشور خارج شدند و دستگاه فهمید در این کشور هیچ جایی برای اسرائیل وجود ندارد.». اسدالله علم در یادداشتهای خود درباره احساسات مردم بعد از این مسابقه نوشت:«...احساسات عجیبی هم بر ضد اسرائیلیها بروز کرد که در ایران تعجبآور بود. شاهنشاه میفرمودند کار کمونیستها بود[!].»
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔻گوگل هوش مصنوعی را بزرگترین تهدید امنیتی سال 2025 دانست.
هوش مصنوعی در کنار حملات سازمان یافتهی دولتی از سوی کارشناسان برجسته به عنوان یکی از بزرگترین تهدیدات امنیتی در سال آینده معرفی شده است.
هر چند گوگل، هوش مصنوعی را ابزاری کلیدی در مبارزه با تهدیدات سایبری میداند، اما تأیید میکند که هکرها همچنان از ابزارهای هوش مصنوعی در حملات خود استفاده میکنند.
طبق پیشبینی گوگل، اخاذی از طریق باجافزار و سرقت اطلاعات نیز احتمالاً در سال 2025 سازمانها را در سراسر جهان آزار خواهد داد. فراوانی و شدت باجافزارها در سال 2024 به اوج خود رسیده است و حملات بدافزارهای سفارشی قرار است ادامه یابد.
#امنیت_سایبری
#هوش_مصنوعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم کوتاه
⭕ بارگذاری اطلاعات شرکت دانش بنیان بر روی سایت و گرفتار شدن در دام سرویس اطلاعاتی
✅بر اساس پرونده ای واقعی
#فیلم_کوتاه
#شرکت_پوششی
#زیرپاکشی
#همایش_علمی
#رزومه
#سایت_کاریابی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir