متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🌐استفادهی اسرائیل از هوش مصنوعی در حمله به حماس
💠گاردین به نقل از منابع آگاه خبر داد که ارتش اسرائیل از سیستم #هوش_مصنوعی «لاوندر» برای تعیین ۳۷۰۰۰ هدف مرتبط با جنبش فلسطینی #حماس در جریان حملات به #نوار_غزه استفاده کرده و در عین حال میزان تلفات غیرنظامی قابل قبول در این حملات را تعیین کرده است.
💠این سیستم، با هدف شخم زدن #اطلاعات شخصی دو میلیون شهروند غزه به منظور تهیهی فهرستی از افراد مظنون به همکاری با شاخههای نظامی حماس و جهاد اسلامی فلسطین طراحی شده است.
💠لوندر با #جاسوسی از #تاریخچهی_مکالمات، #فعالیت در فضای مجازی، #مرور تصاویر و تحرکات فرد، مشخصات مشترک را شناسایی کرده و سپس در جامعهی آماری گستردهتری بهدنبال آن مشخصات مشترک میگردد و به افراد شناسایی شده بین صفر تا ۱۰۰ نمره میدهد. هر چه نمره بالاتر باشد، سوژه بدون هیچ بررسی به #هدف بلامنازع این هوش مصنوعی بدل میشود!
💠این نشریه نوشته است که به محض شناسایی، اهداف با نمره پایین با یک هوش مصنوعی دیگر به نام «گاسپل» در خانهشان #شناسایی شده و با #بمبهای غیرهدایتشونده یا «بمب کودن» هدف قرار میگیرند ولی برای #اعضای ارشد حماس #مهمات دقیقتر استفاده میشود.
💠به اذعان یکی دیگر از منابع، زمانی که یک هدف شناسایی و دستور ترور صادر میشود، فرماندهان ارتش اسراییل تصمیم میگیرند که چه تعداد #قربانی غیرنظامی برای از بین بردن هدف اصلی، قابل قبول است. به گفتهی او، این عدد نوسان دارد، اما به طور کلی در ابتدای جنگ، ۲۰ قربانی غیرنظامی مجاز بود و حالا این رقم به ۱۰۰ قربانی غیر نظامی افزایش یافته است.
💠ارتش رژیم صهیونیستی به طور علنی به وجود چنین سامانهای اذعان نکرده، اما به استفاده از نرمافزارهای مشابه در جریان عملیاتهای قبلی در غزه شهرت دارد.
#شگردهای_جاسوسی
#هوش_مصنوعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 تحلیل فیلم : مستند خط خزنده
🔸جهت دهی افکار عمومی توسط سایتها و شبکه های اجتماعی چگونه صورت می گیرد؟
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#تحلیل_فیلم
@matsa_ir
هنگام به سرقت رفتن و یا مفقود شدن تلفن همراه از کدهای دستوری زیر میتوانید برای اعلام مفقودی استفاده کنید :
همراه اول : *10*212#
ایرانسل : *6101*#
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#سرقت_موبایل
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
💠داکسینگ
🔷داکسینگ یک #حمله_سایبری است که #اطلاعات_خصوصی افراد را در معرض #افشا قرار می دهد که این عمل معمولا با اهداف بدخواهانه به جهت تحقیر عمومی و یا اخاذی صورت می گیرد.
🔷بنابراین از آنجایی که همه مواردی که به صورت آنلاین در شبکه های اجتماعی ارسال می کنید، هنگام انجام #داکسینگ علیه شما استفاده می شود، لازم است به آنچه در محیط عمومی اینترنت به اشتراک می گذارید توجه داشته باشید.
🔸دقت داشته باشید اگر اطلاعات منتشر شده بخشی از سوابق عمومی مانند ازدواج، طلاق، سوابق تخلفات و دستگیری و غیره باشد، داکسینگ آن بدون رضایت شخص غیر اخلاقی است اما از نظر قانونی #جرم نیست و شخص نمی تواند شکایتی کند.
🔸داکسینگ زمانی جرم تلقی میشود و مجازات دارد که اطلاعات خصوصی مانند شماره شناسنامه یا شماره حساب و موارد این چنینی را بدون رضایت شخص منتشر کنند.
🔅برای جلوگیری از حمله داکسینگ، به آنچه در #اینترنت به اشتراک میگذارید توجه داشته باشید. آیا برای شما مهم است که هر اتفاقی که در زندگی شما افتاده است را در رسانههای اجتماعی به اشتراک بگذارید؟
🔅تنظیمات #حریم_خصوصی خود را تغییر دهید و پستهای خود را در رسانههای اجتماعی، خصوصی کنید تا برای افراد غریبه قابل رویت نباشد.
🔅روی #پیوندهای فرستنده $ناشناس #کلیک_نکنید. داکسرها غالباً از #فیشینگ استفاده میکنند تا با سوءاستفاده از لینکهای مخرب، شما را #فریب داده و از شما بخواهند اطلاعات شخصی خود را ارائه دهید.
🔅در نهایت اگر فهمیدید که مورد حمله قرار گرفته اید، کاری که باید برای به حداقل رساندن خسارت انجام دهید، این است که ابتدا حمله را #گزارش کنید.
#داکسینگ
#فیشینگ
#مهندسی_اجتماعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢#نکته_امنیتی
🔺در سفرها و معابر شهری که احتمال #دزدی و #زورگیری وجود دارد، همیشه یک کیف پول قلابی همراه خود داشته باشید. در آن چند کارت اعتباری تاریخ گذشته و مقدار کمی پول نقد بگذارید تا در صورت مواجهه با سارقان، این کیف پول را به آنها بدهید.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔰#پایگاه_جاسوسی #انگلیس در نزدیکی مرزهای #ایران
🇬🇧دولت انگیس دارای سه #سازمان_جاسوسی است. دو مورد آن در ایران شناخته شده اند: سازمان MI5# و MI6# که به ترتیب سازمان امنیتی داخلی و خارجی انگلستان هستند.
🔍مورد سوم سازمانی است تحت عنوان #ستاد_ارتباطات_حکومتی (Government Communications Head Quarters) که به صورت اختصاری GCHQ خوانده میشود.
❇️کارکرد آن مشابه #آژانس_امنیت_ملی (NSA) در آمریکاست و مسئول #شنود و مراقبت #اطلاعاتی به نفع دولت انگلیس است. برای فهم سازمان GCHQ به این عبارت از «اسنودن» عضو فراری NSA در سال ۱۳۹۲ اکتفا میکنیم که گفته:"آژانس GCHQ انگلیس تهدیدی به مراتب بزرگتر از NSA برای #حریم_خصوصی است".
❇️در همین چارچوب، پایگاه تحلیلی Declassified UK که پیرامون نقش نظامی و اطلاعاتی لندن در جهان فعالیت میکند، چندی پیش از توسعهی یک #سایت_جاسوسی انگلیس در نزدیکی #ایران, یعنی در کشور #عمان خبر داد.
❇️انگلیس بالغ بر ۱۰۰۰ نیروی نظامی در عمان دارد و سازمان GCHQ سه سایت جاسوسی را در این کشور اداره میکند. یکی از آنها در منطقه «صلاله» واقع در ۱۲۰ کیلومتری یمن قرار دارد که توسط #اسنودن تحت عنوان «کلارینت» فاش شد.
«کلارینت» مسلط بر یکی از دو نقطهای است که کابلهای دریایی جهان به سواحل عمان میرسند. این کابلهای دریایی بخشی از زیرساخت جهانی #ارتباطات و #اینترنت است. در واقع کلارینت جایی است که جاسوسان انگلیسی در حال جمعآوری #دادههای میلیونها #کاربر_اینترنتی از سراسر خلیج فارس هستند.
#سازمانهای_اطلاعاتی_انگلیس
#پایگاه_جاسوسی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ملیحه محمدی، فعال سیاسی اپوزیسیون: همین انتظار کشیدن برای حمله ایران، بدترین حالت برای اسرائیل است؛ تهدید دائمی و شمشیر بالای سر اسرائیل، آن را گیج و سردرگم کرده است!
ایران تنها قدرتی در منطقه است که استقلال دارد؛ چه مخالف و چه موافق حکومت باشیم، استقلال سیاسی ایران در منطقه، برگ درخشانی در تاریخ ملت ایران است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 تاریخ جاسوسی در ایران
🔹آنتونی جنکینسون و رابطه ایران و انگلستان در زمان شاه طهماسب اول
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#تاریخ_جاسوسی
@matsa_ir