eitaa logo
مزاج شناسی واطلاعات عمومی
68 دنبال‌کننده
90 عکس
369 ویدیو
2 فایل
سلام و خیر مقدم بشما خوبان،کانال در برگیرنده نکاتی هست که دستیابی به آنها به سهولت نیست و اگاهی از انها لازمه زندگی است ، ازهمراهی شما بسیار متشکرم چنانچه پیرامون موضوعی خواص نیاز به اطلاعاتی دارید پیام بدهید تا ارسال نماییم تشکر @haghighatju
مشاهده در ایتا
دانلود
هشت خوراکی برای خواب عمیق🤔 ✨عسل (1 قاشق) ✨ماهی سالمون ✨چای بابونه ✨گیلاس ✨گردو ✨بادام ✨پنیر ✨کاهو 🏡 خانه ارگانیک 🍃 https://eitaa.com/mazajshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وَاللَّهُ أَخْرَجَكُمْ مِنْ بُطُونِ أُمَّهَاتِكُمْ لَا تَعْلَمُونَ شَيْئًا وَجَعَلَ لَكُمُ السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَالْأَفْئِدَةَ ۙ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ ﴿٧٨﴾ و خدا شما را از شکم مادرانتان بیرون آورد در حالی که چیزی نمی دانستید، و برای شما گوش و چشم و قلب قرار داد تا سپاس گزاری کنید. (۷۸) https://eitaa.com/mazajshenasi
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احادیث و روایات فراوانی در مورد خوش خلقی خصوصا در منزل مطرح شده است، لیکن تا این کلیپ را مشاهده نکنید بعید است باور کنید چرا اسلام بر این امر به این مقدار تاکید نموده است پس با ما همراه باشید و این کلیپ را به دوستان هدیه بدهید https://eitaa.com/mazajshenasi
باانچه که در کلیپ بالا گفت شد مرد زندگی، فقط ایشون! 😁 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم. 1- قورمه سبزی : گرم ۲- قیمه : گرم ۳- فسنجان : گرم ۴- بادمجان : گرم ۵- کدو : سرد ۶- آلو اسفناج : سرد ۷- کرفس : گرم ۸- بامیه : سرد ۹- ریواس : سرد ۱۰- مرغ ترش : سرد ۱۱- کته : معتدل روبه سرد ۱۲- پلو : معندل روبه سرد ۱۳- سبزی پلو : گرم ۱۴- باقلا پلو : سرد ۱۵- زرشک پلو : سرد ۱۶- آلبالو پلو : سرد ۱۷- لوبیا پلو : سرد ۱۸- کلم پلو : سرد ۱۹- رشته پلو : سرد ۲۰- دم پختک : گرم ۲۱- نخود اب :گرم ۲۲- عدس پلو : سرد ۲۳- مرصع پلو : گرم ۲۴- شیرین پلو : گرم ۲۵- ماش پلو : سرد ۲۶- استانبولی :سرد ۲۷- ته چین :معتدل ۲۸- کوفته تبریزی : معتدل ۲۹- کوفته ریزه : گرم ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۰- کوفته برنجی : سرد ۳۱- تاس کباب : گرم ۳۲- کوکو سبزی : گرم ۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد ۳۴- کتلت : سرد ۳۵- شامی :گرم ۳۶- آش رشته : معتدل ۳۷- آش ساده : سرد ۳۸- آش دوغ : سرد ۳۹- آش شعله قلم کار : گرم ۴۰- اشکنه : گرم ۴۱- کله جوش :معتدل به گرم ۴۲- آبگوشت : گرم ۴۳- سوپ جو :سرد ۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد ۴۵- شیر برنج : سرد ۴۶- فرنی : معتدل ۴۷- شله زرد : معتدل ۴۸- آش شلغم : معتدال ۴۹- سوپ شیر : سرد ۵۰- نرگسی : معتدل ۵۱- عدسی :سرد ۵۲- آش اوماج :سرد ۵۳- سمنو : گرم ۵۴- کاچی : گرم ۵۵- کباب کوبیده : گرم ۵۶- کباب ترکی : سرد ۵۷- ژامبون گوشت : سرد ۵۸- رامبون مرغ : سرد ۵۹- سوسیس کالباس : سرد ۶۰- جوجه کباب : سرد ۶۱- کباب برگ : گرم ۶۲- بریانی : گرم ۶۳- همبر گر : سرد ۶۴- فلافل ذرت : سرد ۶۵- فلافل نخود : گرم ۶۶- چیپس : سرد ۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد ۶۸- حلیم گندم : گرم ۶۹- حلیم بادنجان : سرد ۷۰- میرزا قاسمی : سرد ۷۱- الویه : سرد ۷۲- ماکارونی : سرد ۷۳- لازانیا : سرد ۷۴- املت با گوجه : سرد ۷۵- دلمه برگ مو : معتدل ۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد ۷۷- دلمه بادنجان : گرم ۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد ۷۹- خوراک لوبیا قرمز ۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد ۸۱- بورانی : سرد ۸۲- جغوربغور : معتدل ۸۳- بافلا قاتق : سرد ۸۴- حلوا : گرم ۸۵- خرمالو : گرما ۸۶- لبو : گرم ۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم ۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد ۹۰- فالوده : سرد ۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد ۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد ۹۳- نوشابه های گازدار : سرد ۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد ۹۵- سوهان : گرم ۹۶- ارده باشیره انگور : گرم ۹۷- ارده با عسل : گرم ۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم ۹۹- فسنجان بادام : گرم ۱۰۰- خورش به : گرم ۱۰۱- قلیه ماهی : گرم ۱۰۲- خوراک قارچ : سرد ۱۰۳- رنگیینک : گرم ۱۰۴- زیره پلو : معتدل ۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد ۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک ۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک ۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم ۱۰۹- ژله : سرد ۱۱۰- نسکافه : سرد ۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم ۱۱۲- باقلوا : گرم ۱۱۳- گز : گرم ۱۱۴- قطاب : گرم ۱۱۵- نان شیرمال : معتدل فهرست مُصلِحات غذاها : به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند . ماده های غذایی ومصلحات آن: پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر) کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ) شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل) عدسی: (گلپر) انار: ( گلاب ، گلپر گلپر) دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ) آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها) چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی) خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ) روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو) کاهو:(سکنجبین) ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا) برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید) ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم) باقلا:(گلپر) هندوانه:(عسل،،،گلنگبین گلاب) گوجه فرنگی:(روغن زیتون) خربزه:(آب انار ترش،سرکه) خاکشیر:(عسل،،کتیرا) پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی) سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره) کشک:(سیر،نعنا،پونه) ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن) سرشیر:(عسل) نعنا:(کرفس) گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی) نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده) انار ترش:(عسل،نمک) زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل) خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام) هلو:( عسل ، مربای زنجبیل) موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره) گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز) تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک) ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل) گوشت گاو سرد https://eitaa.com/mazajshenasi
آب فرات از نظر روایاتفارسی5770 نمایش | خداوند می فرماید: «وجعلنا فیها رواسی شامخات و اسقیناکم ماء فراتا؛ و در آن کوههای استوار و بلندی قرار دادیم، و آبی گوارا به شما نوشاندیم.» (المرسلات/ 27) از جمله صفات آب در قرآن کلمه فرات است. این واژه در لغت عرب به معنای عذب و شیرینی است. راغب اصفهانی می گوید: «الفرات الماء العذب». در این آیه ابتدا به کوههای بلند و سربرافراشته اشاره می شود و در پی آن سیراب نمودن انسان ها با آب خوش و شیرین بیان می شود و این از الطاف بزرگ الهی است که آب باران، چشمه ها، نهرها و قنوات را که از جمله منابع آب شرب می باشند را شیرین و فرات قرار داده است، برخلاف آب های اقیانوس ها و دریاها که به تعبیر قرآن «ملح اجاج» است، یعنی شور و نمکین. در آداب ولادت فرزند در اسلام مستحب است که کام نوزاد را با آب فرات سیراب نمایند که می تواند به معنای نهر فرات یا همین معنایی که بیان شد، (یعنی آب شیرین) باشد. در روایات زیادی وارد است که «کام نوزادان خود را با آب فرات بردارید.» فرات نهر بسیار معروفی در مغرب کشور عراق است. سرچشمه فرات نزدیک رود ارس در سرزمین ارمنستان است، در نزدیکی خلیج فارس به رودخانه دجله می پیوندد و از آن پس «شط العرب» نامیده می شود. طول فرات حدود 2900 کیلومتر است. آب فرات در جهان اسلام از اهمیت خاصی برخوردار است و روایات فراوانی در فضیلت و خواص آن به ما رسیده است از جمله: 1- امام باقر (ع) از مردی از اهل کوفه سؤال کرد که: «آیا در فرات غسل می کنی؟» آن مرد گفت: «نه.» امام فرمود: «پس از خیر محرومی.» 2- امیرالمؤمنین (ع) فرمود: «فرات سرور آب‌های دنیا و آخرت است و آب دو ناودان از ناودان‌های بهشت در آن جاری است.» 3- امام سجاد (ع) فرمود: «هر شب فرشته ای از آسمان پایین می‌آید و سه مثقال مشک از مشک‌های بهشتی در فرات می‌ریزد. هیچ نهری در شرق و غرب عالم نیست که از فرات پر برکت‌تر باشد.» 4- امام صادق (ع) فرمود: «اگر مردم می‌دانستند که فرات چه برکتی دارد، در کنارش خیمه می‌زدند. اگر گناهکاران آن را نمی‌آلودند، آب فرات شفابخش هر بیماری بود. من گمان نمی کنم کودکی را به آب فرات کام بردارند، مگر اینکه ما اهل بیت را دوست بدارد. اگر بین من و فرات فاصله زیادی نبود، از آن برای شفا آب برمی‌داشتم.» در روایات متعددی هم فرات جزو مهریه حضرت زهرا (س) ذکر شده است. شعر معروف «آب مهریه زهرا و تو لب تشنه دهی جان!» یک واقعیت تاریخی است و عمق ظلم یزید و یزیدیان را بهتر می رساند که حضرت امام حسین (ع) و یاران و فرزندانش را از این آب منع کردند. منـابـع دکتر محمد معین- فرهنگ معین- ج6 علامه محمدباقر مجلسی- بحارالانوار- ج 100 باب 1 و 11 صفحه 226 تا 235 کلیــد واژه هــا https://eitaa.com/mazajshenasi
*تفاوت کرونا و امیکرون :* 1⃣ *کرونا*؛ ریه را درگیر میکرد و مأموریت اصلی اش؛ *تجمع بلغم فاسد (آب عفونی) در ریه بود.* ✍ لذا در *کرونا* که از بخور جوش شیرین، و داروها و دمنوش های *گرم و خشک* مانند داروی امام کاظم (ع) ، زنجبیل ، فلفل ، آویشن ، گلپر ، دارچین ، سیر و امثالهم استفاده میشد ... 2⃣ لکن درگیری ریه در *امیکرون* بسیار ناچیز است و مأموریت اصلی امیکرون؛ *خشک کردن و التهاب گلو و لوزه ها می‌باشد.* ✍ لذا در *امیکرون* میبایست از موارد رطوبت بخش ضد عفونی کننده و ضد التهاب؛ مانند « *آبلیموعسل نمک* » ، « *شربت بنفشه* » ، « *به دانه* » ، « *میو‌ه جات* » و امثالهم استفاده کرد. 👈 *امیکرون* بیماری بی خطری است که برخلاف کرونا ، کاهش سطح اکسیژن را بهمراه ندارد و با کمی مراقبت های صحیح خانگی ، ظرف دو الی سه روز به پایان می‌رسد. یکی از بهترین درمان های امیکرون؛ *قرقره مداوم «آبلیمو عسل نمک» و خوردن آن می‌باشد.* https://eitaa.com/mazajshenasi
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نباید فراموش شود که مردم ایران را مخفیانه عقیم کردند! و این کار را تا همین چندی قبل ادامه می دادند دورانی که مردم را به عمل بستن لوله‌ها برای جلوگیری از بارداری تشویق کردند و به دروغ به قربانیان و حتی مراجع تقلید می‌گفتند این عمل بازگشت پذیر است! دردناک‌تر این است که زنانی که فرزند سوم یا چهارم را به دنیا می‌‌آوردند را عقیم میکردند. مسببان چنین جنایتی همان کسانی هستند که وظیفه کنترل کرونا در کشور را با نظریه ایمنی گله‌ای به عهده دارند و مو به مو دستورات سازمان جنایتکار بهداشت جهانی who رو اجرا می کنند . هرچه از تلخی این ماجرا بگوییم کم است... @jaryan_s https://eitaa.com/mazajshenasi
راهنمای طب ایراني.pdf
2.3M
🔴 بالاخره دستورالعمل طب ایرانی در کرونا ابلاغ شد ▫️ پس از ترک فعل قطعی مسئولان وزارت بهداشت در تهیه و ابلاغ سریع پروتکل طب سنتی برای درمان بیماران کرونایی، بالاخره اولین نسخه پروتکل با امضای دکتر کریمی معاون جدید درمان وزیر بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد ▫️این پروتکل فقط اشاره کلی به فرآورده‌های دارویی محققان ایرانی در بخش پایانی کرده است و از فرآورده طبیعی و گیاهی خاصی نام نبرده است این در حالی است که در پروتکل طب نوین نام تمام داروها با جزئیات آمده است ▫️از دلائل اصلی عدم ذکر داروهای با پایه گیاهی و طبیعی در این پروتکل عدم انجام تحقیقات علمی گسترده این داروها توسط وزارت بهداشت بوده است و جریانی ذی نفع سد راه تحقیقات این داروها و مطرح شدن آن در جامعه بوده است 🌹 حوزه انقلابی ╭┅──────────────┅╮ 🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da ╰┅──────────────┅╯ https://eitaa.com/mazajshenasi