🔴مناظره دو جنایتکار؛ روسای سازمانهای جاسوسی آمریکا و اسرائیل همدیگر را لو دادند
🔸جان برنان، رئیس پیشین سازمان سیا گفت ترور شهید فخریزاده "اقدامی جنایتکارانه و بسیار غیرمحتاطانه است".
🔸اِفرایم هالِوی، رئیس اسبق سازمان جاسوسی اسرائیل در گفتوگو با راشاتودی در واکنش به اظهارنظر برنان و ترور فخریزاده گفت:
🔹فکر نمیکنم این اقدام جنایتکارانه باشد، چون مطمئنم جان برنان میداند که سازمانها و نهادهای آمریکا هم هر وقت احساس کردند کسانی تهدیدی برای امنیت ملی کشورشان هستند، حملاتی علیه آن افراد انجام دادند.
🔹 (مثلا) باراک اوباما دستور ترور هدفمند مسلمانان در جنوب یمن را صادر کرد، چون گمان میرفت امنیت ملی آمریکا را تهدید میکنند.
🔹فکر نمیکنم این اقدام (ترور فخریزاده) نقض آشکار قوانین بینالملل باشد، چون فکر میکنم آمریکا فعالیتهای مشابهی علیه دشمنان خود در شرایط مشابه انجام داده است.
@mdaynews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بزرگی و عظمت کار حاج آقا رئیسی در نجات راهآهن کشور از ورشکستگی.
شرکت تراورس که با ۶۰۰۰کارگر به گروه امیرمنصورآریا واگذار شده بود، بعد از پرونده فساد ۳۰۰۰میلیاردی آریا، حدود ۱۰سال در شرایط تعلیق قرار میگیره و کارگراش بیکار میشن تا اینکه سال۹۸ رئیسی شخصا ورود میکنه و...
👤 Ali.B
@mdaynews
بعد از طرح های مضحک وفعالیتهای خانمان سوز معاون مستعفی وزارت بهداشت آیا نوبت به طرح خطرناک تر واکسیناسیون امریکایی رسید؟
🔹۱۲ آذر ۹۹|پیش خرید ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن از #شرکت_کواکس_آمریکایی توسط وزارت بهداشت
➕سند و اطلاعات واکسن امریکایی کواکس
✍مردم ما اگر زمانی بخواهند واکسن بزنند و به واکسن ها اعتماد کنند،فقط به واکسنهای تولیدی دانشمندان وطنی همچون شهید فخری زاده اعتماد خواهند کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه روز دانشجو از مردم پرسیدن که اگه به عقب برمیگشتی بازم درس میخوندی؟
@mdaynews
خشم صهیونیستها از تصاویر شهید سلیمانی در خیابانهای لبنان
سخنگوی ارتش رژیمصهیونیستی: وقتی وابستگی به ایران در لبنان بیشتر از وابستگی خود ایرانیها میشود. سرنوشت لبنان در بوته آزمایش است و این پرسش مطرح میشود که لبنان به کجا میرود؟ (تصویر غمانگیزی از لبنان که در شبکههای اجتماعی منتشر شد).
@mdaynews
📸 ویژگیهای آخرین بودجه عمومی دولت در دوران روحانی
🔹خاندوزی، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: نکته دیگر در حوزه اقتصاد سیاسی بودجه ۱۴۰۰ ارسال علامتی است که میتوان نام آن را «ناچار به توافق خارجی» نامید.
🔹وابستهکردن هزینههای منبسطشده به یک جهش شدید درآمد نفت یا اوراق نفتی، پیامش این است که، امکان اداره بودجه دولت نیست اگر.
@mdaynews
کارشناس نزدیک به بایدن، خواستار انتقال منافقین به اریتره شد
🔹نامزد دولت بایدن برای مقام «کارشناس ارشد حوزه خاورمیانه»، خواستار اخراج گروهک تروریستی منافقین از آلبانی و انتقال آنها به اریتره یا اتیوپی شد.
🔹دانیل بناییم: دادن «امتیازات جذاب اما غیر راهبردی به ایران» باید با حفظ «ساختار تحریمها و کارزار فشار حداکثری» صورت گیرد. کاهش حمایت آمریکا از مجاهدین خلق میتواند برای تهران اقدامی جذاب باشد.
🔹مقامهای آلبانی هم نگرانیهای خود را درباره فعالیتهای غیرقانونی این گروه در زمینه قاچاق انسان، مواد مخدر و سلاح ابراز کردهاند. انتقال این گروه به اتیوپی یا سواحل دریای سرخ از قبیل اریتره باید مورد بررسی قرار گیرد.
@mdaynews
.
برخورد من تو من
با متهمان دلار جهانگیری؟!
♦️آقای جهانگیری گفته "با متخلفان ارز ۴۲۰۰ برخورد میکنیم. کار گروهی برای شناسایی افرادی که این ارز را برای واردات دارو و کالای اساسی گرفته اما کالایی وارد نکردهاند، فعال شده و در صورت تأیید، با آنها برخورد جدی خواهد شد".
🔹-بعد از سه سال خسارت؟ تازه، خود شما اصل جنسی آقا اسحاق! آنها که 18 میلیارد دلار را ظرف دو ماه بلعیدند، متهمند اما مدیرانی که واگذاری بی حساب و کتاب دلار به نرخ 4200 تومان (موسوم به دلار جهانگیری!) را تصویب کردند و به اجرا گذاشتند، متهم ترند.
#محمد_ایمانی
@mdaynews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حالا معلوم شد اون تعریف و تمجیدها و تشکرهای ضدانقلاب از شهیندخت مولاوردی دلیلش چی بوده...!
پ.ن: خانم شهیندخت مولاوردی؛ به جرم در اختیار قرار دادن اسناد طبقه بندی شده جهت فعالیت تبلیغی علیه نظام به دو سال و شش ماه حبس محکوم شد!
@mdaynews
لایحه ضد تجملگرایی در مجلس
لاکچریبازی رو چه کسی به این مملکت آورد؟
📜 ۹۴ سال پیش یعنی ۱۶ آذر سال ۱۳۰۵ شمسی لایحهای در ایران تصویب شد که حکایت از یک تغییر بزرگ در فرهنگ و سبکزندگی ایرانیها داشت؛ تجملگرایی. زنگهای هشدار از همون موقع شنیده شده بود، ولی افسوس که نتیجهای نداشت.
🔸تجملگرایی در حد لاکچریبازی رو اولینبار ناصرالدین قاجار به زندگیاش آورد. هر بار فرنگ میرفت یا با سفرای خارجی دیدار میکرد، سوغاتی فرنگی نصیبش میشد؛ از لباس تا وسایل شخصی و وسایل زندگی و حتی کالاهای مصرفی.
🔸بعدها مظفرالدین قاجار و فرزندانش هم این لاکچریبازیها رو ادامه دادند و تجملگرایی خیلی زود سبک زندگی شاهزادگان قاجار شد.
🔸مردم عادی اما به این سبکزندگی نه عادت داشتند نه علاقه. اصلا به اجناس خارجی و تولیدات اجنبی روی خوش هم نشون نمیدادند. تا اینکه اوایل قرن چهاردهم شمسی با یکهتازی و بعد سلطنت رضاخان تجملگرایی خیلی سریع وارد زندگی مردم عادی هم شد.
🔸مشکل اینجا بود که مدرنسازی ایران در دوره پهلوی با الگوهای غربی انجام میشد نه بر اساس سبکزندگی و فرهنگ و عادات روزمره ایرانیها و با استفاده از کالای ایرانی و بومی. از همان روزگار پهلوی اول مصرف کالای خارجی نشونه تمدن و شخصیت شد و رقابتی شکل گرفت برای هر چه بیشتر خارجیشدن!
🔸درباره لایحهای هم که به مجلس برده شد بحث و بررسی صورت گرفت، ولی جلوی موج تغییر رو نگرفت.
🔸نگرانی اصلی، ورشکستگی مملکت به دلیل واردات زیاد بود و ورشکستگی خیلی از کسبه و تجار و مردم عادی به دلیل چشم و همچشمی ناشی از تجملگرایی.
📜 بازخوانی صحبت یکی از نمایندگان در مجلس آن روزگار میتونه تصویری روشنتر از نفوذ تجملگرایی در فرهنگ ساده و بیآلایش ایرانی بده
«بنده خوب در نظر دارم فلان تاجر در یزد یک عمر به یک ترتیبى زندگى میکرد و بالاخره یک قباى قدکى[کرباسی] تهیه میکرد و میپوشید. پول هم داشت و کارشان هم خوب بود ولى از وقتی که قباى قدک به قباى فاستونى و چیزهاى دیگر تبدیل شده هر روز صداى ورشکستگى از همان طبقه بلند است، همین طور مالکین. بالاخره این مالک وقتى قناعتش مخروبه شد و عوائد آن ملک را در سال قبل به مصرف زندگى تجملى رسانده، دیگر هیچچیز پسانداز نکرده، ذخیره نکرده براى روز مبادایش. در تمام طبقات مختلفه این مملکت اگر دقیق بشوید خواهید دید بهواسطه آشناشدن به زندگى تجملى همه دارند ورشکست میشوند...»
@mdaynews