فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت شهردار فلسطینی در حمله هوایی اسرائیل
🔹در پی بمباران ساختمان شهرداری اردوگاه النصیرات در مرکز غزه، «ایاد المغازی» شهردار این اردوگاه به همراه ۴ تن از اعضای خانوادهاش به شهادت رسیدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ اصابت موشک مقاومت به شهرک صهیونیستنشین
🔹رسانههای اسرائیلی تصاویری از لحظۀ اصابت موشک حزبالله به شهرک اسرائیلی «کریات شمونه» منتشر کردند.
🔷خلاصه زندگینامه سعید جلیلی:
⬅️ دکتر سعید جلیلی در ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در شهر مشهد به دنیا آمد. او جزو سیاستمداران طیف اصولگرا است. او در یک خانواده فرهنگی چشم به دنیا گشود. پدرش فرانسه خوانده بود و این زبان را به خوبی میدانست و البته آموزگار و مدیر دبستان نواب صفوی ناحیه یک مشهد و مادرش آذری و اهل اردبیل بود.
⬅️سعید جلیلی تا تحصیلات دیپلم را در مشهد گذراند، اما برای ورود به دانشگاه به تهران آمد. او در این دانشگاه علوم سیاسی و معارف اسلامی خواند و آن را تا مقطع دکتری ادامه داد. او اکنون در دانشگاه امام صادق دیپلماسی پیامبر را تدریس میکند.
⬅️جلیلی در جنگ ایران و عراق بارها و بارها به جبهه رفت و در این عرصه حضوری پررنگ داشت. او پای راستش را در جبهه از دست داده است.
⬅️وی سال ۱۳۶۵ دیدهبان تیپ ۲۱ امام رضا(ع) خراسان بود که در عملیات کربلای ۵ پایش زخمی شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه در پیِ نبودِ امکانات و وضعیت اورژانسی، پای راست خود را از دست داد.
⬅️سعید جلیلی در سال ۱۳۷۱ و پس از گرفتن فوق لیسانس با فاطمه سجادی ازدواج کرد. فاطمه سجادی پزشک عمومی است. حاصل این ازدواج پسری به نام سجاد است.
⬅️سعید جلیلی پیشینه حضور در وزارت امور خارجه آن هم برای ۱۸ سال را دارد. او از سال ۱۳۶۸ وارد دستگاه دیپلماسی کشور شد و در ۲۶ سالگی به ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده شد و تا سال ۱۳۷۵ در ریاست این اداره باقی ماند. او در سال ۱۳۷۶ در دولت سید محمد خاتمی، معاون اداره اول آمریکا شد.
⬅️او در این سالها که وزارت امورخارجه بوده، ۱۷ سفیر را اخراج کرد که خود از آن به عنوان انقلابی در وزارت خارجه یاد میکند. جلیلی در سن ۳۶ سالگی یعنی در سال ۸۰ به دفتر مقام معظم رهبری رفت و مدیریت بررسیهای جاری دفتر رهبر را برعهده گرفت. همچنین جلیلی در انتخابات مجلس پنجم از مشهد نامزد شد اما رأی نیاورد.
⬅️سعید جلیلی با حکم محمود احمدینژاد و پس از استعفای علی لاریجانی در سال ۱۳۸۶ دبیر شورای عالی امنیت ملی شد. او یک سال بعد با حفظ سمت و با حکم رهبری نماینده ایشان در شورا شد.
⬅️جلیلی در سال ۱۳۹۲ با شروع دولت حسن روحانی از دبیری شورای امنیت کنار رفت و علی شمخانی جانشین وی شد و ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ با حکم مقام معظم رهبری به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و یک سال بعد هم عضو شورای راهبردی روابط خارجی شد.
⬅️سعید جلیلی در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد. او سال ۱۳۹۲ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد، اما با کسب ۱۱ درصد آرای مردم، پس از حسن روحانی و قالیباف، نفر سوم شد.
⬅️سعید جلیلی در روز ۲۵ اردیبهشت ماه با حضور در وزارت کشور برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نامنویسی کرد اما در ۲۶ خرداد ۱۴۰۰، در فاصله دو روز مانده به انتخابات، در بیانیهای از ادامه حضور در رقابتهای انتخاباتی ۱۴۰۰ بهنفع سید ابراهیم رییسی انصراف داد.
⬅️پیشینهٔ کاری دکتر سعید جلیلی در یک نگاه:
۱۳۷۰: رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون اداره اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
۱۳۸۶: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
۱۳۸۷: نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی
۱۳۹۲: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۳۹۳: عضو شورای راهبردی روابط خارجی
🔷آیا میدانستید مدافعین حرم در سال ۹۶ حتی یک رای هم به حسن روحانی نداده و حدود ۳۲۰۰ رأی به شهید #رئیسی دادند؟
میخوام بگم باز هم میشه #مثل_رئیسی رو انتخاب کرد، فقط کافیه معیارهامون، همون معیار امام و شهدا باشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهم
🎥اصلح کیست!؟
🎙 ۴ معیار و شاخص بسیار مهم مقام معظم رهبری برای انتخاب اصلح👇👇
۱.تقید دینی
۲.پایبندی به استقلال کشور
۳.اهل مبارزه با فساد
۴.اهل ترجیح منافع ملی
پ ن :
به دقت به این سخنان مقام معظم رهبری گوش کنید.
این شاخص های اصلی از نگاه مقام معظم رهبری در انتخاب اصلح هست.
اگه دیدید برخی افراد و جریانات به ظاهر انقلابی با طرح موضوعات دیگه هم چون شائبه نداشتن سابقه اجرایی و ... ذهن مردم را از انتخاب اصلح دور میکنند و برخلاف این فرمایشات حضرت اقا به دنبال طرح موضوعات دیگر هستند بدونید در پازل دشمن بازی میکنند و به دنبال منافع جناحی و باندی خودشون هستند.
حال با توجه به این سخنان بدون هرگونه پیشداوری و سوگیری و تعصب و بدون در نظر گرفتن شایعات و منطبق بر واقعیات و اطلاعات شما مخاطبان عزیز کانال بنظر شما کدام یک از کاندیداهای تایید صلاحیت شده احتمالی زیر را با توجه به این چهار شاخصه مهم حضرت آقا اصلح میدونید؟؟؟
۱_ قالیباف
۲_ #جلیلی
۴_زاکانی
۴_بذرپاش
۵_جهانگیری
۶_همتی
۷_نیکزاد
۸_اسماعیلی
۹_لاریجانی
۱۰_مرتضوی
حتما در این #نظرسنجی_مهم شرکت کنید و تا می تونید اون رو تو کانالها و گروهاتون بازنشر بدید.
https://EitaaBot.ir/poll/apjvy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره ای از جریانات ز.ز.آ و جانبازی آقای محافظ🌹❤️
♦️اگر آقا سید این حرکت را انجام نمیداد یک جنجالی در استان لرستان درست میشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت تمام قد حجتالاسلام #ذوالنوری
منتخب اول قم از دکتر جلیلی:
'٬ شهادت میدهم #سعید_جلیلی میتواند فزاینده و بازسازی کننده سرمایه ملی باشد. چون مشکل مردم کمبود نیست بلکه فساد است.
🔹- کسی را فسادستیزتر از سعید جلیلی نمیشناسم! مدیر جهادی، نیروی ارزشی و ولایتمدار ،سالم، مخلص و پاکدست، شجاع ، در هر سطحی ایشان در کشور مدیریت داشته باشد مردم و انقلاب منتفع خواهند شد، در هر جایگاه بزرگ راهبردی در نظام قرار بگیرند منشأ خیر برکت خواهند بود
#گفتمان_اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی کاندیداها خیلی ناقلا هستن 😐
مراقب باشید کلاه سرتون نره .
کیا؟
تو ویدئو ببینید 😎👆👆
❌️ عکسی از سفر سابق #محمود_احمدینژاد به دبی و نشستن وی کنار #کاملیا_انتخابیفرد، خبرنگار سابق و جاسوس فعلی اسرائیل و عربستان!
🔴 دفاع جاسوسی که اعدام شد از حسن روحانی و علی لاریجانی و تخریب شدید سعید جلیلی..
🔹 یادداشت سال ۹۶ علیرضا اکبری، شهروند انگلیسی - ایرانی و جاسوسی که به اعدام شد در دفاع از علی لاریجانی و تخریب شدید سعید جلیلی در سایت دیپلماسی ایرانی منتشر کرده بود.
نکته جالب در این یادداشت، تعریف و تمجیدهای وی از دوره دبیری حسن روحانی، علی لاریجانی و بویژه علی شمخانی بر این نهاد مهم است تا جایی که شمخانی را عامل اصلی قانع کردن نظام برای پذیرش برجام معرفی میکند و تأکید میکند که با حضور روحانی، منطق امنیت ملی بر مغز تصمیمسازی نظام حاکم شد:
http://irdiplomacy.ir/fa/news/1969797/سمت-حساس-شورای-عالی-امنیت-ملی
اما جالبتر آنجاست که اکبری در یادداشت خود، از دوره سعید جلیلی به تلخی و با این عبارت یاد میکند: "در این دوره، مختصر نیروهای فکور، اندیشمند و مجرب در آن تشکیلات، تحمل نشدند" نکته اینجاست که یکی از این نیروهای فکور، اندیشمند و مجرب که در دوره دکتر جلیلی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تحمل نشدند!
🔹 همین جاسوس MI6 و شهروند انگلیسی-ایرانی بوده که همان هفته اول، عذرش خواسته میشود و از دبیرخانه اخراج میشود و بعدها به جرم جاسوسی اعدام می شود.
🔴جهانگیری کاندیدای نهایی اصلاحات
رایزنی احزاب و گروه های اصلاحطلب و دغدغه مندان توسعه به منظور تعیین نامزد نهایی اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری پایان یافته و قرار است در جلسه فردا دکتر اسحاق جهانگیری به عنوان کاندیدای نهایی اصلاحات معرفی شود.
آقایان پزشکیان، کواکبیان،شریعتمداری، محمود صادقی و علی صوفی دیگر کاندیداهای لیست اصلاحات بوده اند که بر مبنای توافق قبلی به نفع دکتر جهانگیری انصراف خواهند داد.
شنیده ها حاکی از آن است که عباس آخوندی و حمیده زرآبادي با هدف اعلام حسن نیت جریان اصلاحات به نهادهای نظارتی از لیست کاندیداهای نهایی کنار گذاشته شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرفسور درخشان استاد تمام اقتصاد از دانشگاه آکسفورد:
⭕️ برخی کاندیدا بجای پرداختن به عمق مسائل، شروع میکنند به وعده و وعید دادن و تصاویر زیبایی را ترسیم کردن.
اما دکتر جلیلی به خاطر اخلاق اسلامی که دارد چنین کاری را نمیکند. کم هستند سیاست مدارانی که موضع گیری سیاسی خود را منطبق کنند بر اخلاق.
من اطمینان دارم که دکتر جلیلی نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد شد.
میگویند #سعید_جلیلی تبلیغات جذاب ندارد. حرفهای تند نمیزند. اغوا نمیکند. رای هم نمیآورد.
میگویند حرف از فرهنگ و تمدن، برای مردم نیست. این حرفها برای اندیشکدهها است نه مناظرات و تریبونهای مردمی.
👈و هنوز نمیدانند جمهوری اسلامی به دنبال رشد مردم است نه اغوای آنها.
👈و هنوز مردم سالاری امام را دیپلماسی غربی تعریف میکنند.
👈و هنوز تبلیغات بنیصدر را می پسندند نه تبلیغات امام خامنهای را.
✍ حمید طاهری