باسلام وعرض تسلیت شهادت مظلومانه امام جواد علیه السلام. حضرت دررهنمودی فرمودند:
قالَ عليهالسلام: التَّواضُعُ زينَةُ الْحَسَبِ، وَالْفَصاحَةُ زينَةُ الْكَلامِ، وَ الْعَدْلُ زينَةُ الاْيمانِ، وَالسَّكينَةُ زينَةُ الْعِبادَةِ، وَالْحِفْظُ زينُةُ الرِّوايَةِ. (بحارالانوار، ج۷۵، ص۹۱)
فرمود: تواضع و فروتنى زينتبخش حسب و شرف، فصاحت زينتبخش كلام، عدالت زينتبخش ايمان و اعتقادات، وقار و ادب زينتبخش اعمال و عبادات؛ و دقّت در ضبط و حفظ آن، زينتبخش نقل روايت و سخن است.@me_hosen
A _safaenia:
🌹🌹
👤کارشناسان پزشکی اعلام کردند ::
☄️زیارت گاهها محدود شود.
☄️نمازجمعه تعطیل شود.
☄️نماز جماعت تعطیل یا محدود با رعایت پروتکل های بهداشتی.
☄️مجالس مذهبی تعطیل شود.
☄️اعتکاف تعطیل شود.
و...
🌀وهمه علما قبول می کنند ودلیل شان این است که دکترها دراین موضوع تخصص دارند.
☄️چون حفظ جان انسانها مهم است.
👤◁اما اگر علما که کارشناس دینی هستند و سال ها تحقیق و بررسی انجام داده اند، بگویند :
🌀 از پارتی و فیلمهای ضد اخلاقی جلوگیری کنید
🌀بعضی از شبکه های ماهواره ای / فضای مجازی و ولنگاری و... را کنترل کنید
🌀بانک ها و بیمه ها طبق قوانین اسلامی عمل کنند نه صرفا با اسم قراردادهای اسلامی برای عبور از قوانین !
🌀در فرهنگ ،اقتصاد، سیاست، طبق قوائد اسلامی عمل کنید ...
چون در غیر اینصورت روح و جسم انسانها آلوده به ویروسی می شود که تا چندین نسل فساد به بار میآورد و بنیان خانواده را از هم میپاشد و باعث طلاق و... می شود.
😉آنوقت علما از نظر بعضی روشنفکر نماها (که منافعشان را بر خلاف دین می بینند!) ؛ میشوند متحجر ،شایعه پراکن ،سختگیر و...
🎯حالا، از وقتی ویروس کرونا آمده، به شدت مراقب هستیم تا به ما سرایت نکند؛
☄️روزی ۵۰ بار دستهایمان را میشوییم؛
☄️ در و دیوار و دستگیرۀ درب و محیط کار و زندگی خود را ضد عفونی میکنیم؛
☄️ نزدیک کسی که مشکوک است نمیرویم؛
☄️ از حضور در اماکنی که احتمال آلودگی وجود دارد، میپرهیزیم و...
🔘 اینها بسیار عالی و لازم است؛
فقط چند نکته:
🔖«تقوا» یعنی همین؛
🔖 یعنی همینطور دقیق، مراقب پاکی قلبمان باشیم؛
🔖از گناه و کارهای مشکوک به معصیت دوری کنیم؛
🔖آیا قوانین برای دور زدن وضع شده ؟!؛
🔖در معاشرت با افراد مشکوک به آلودگی مراقب باشیم؛
🔖 از حضور در محافل آلوده به گناه بپرهیزیم؛
🔖 و اگر آلوده شدیم، با استغفار و توبه، روح خود را شستشو دهیم.
🗞 یادمان باشد؛
اگر خدای نکرده ،کسی به ویروس کرونا مبتلاء بشه
نهایتا از زندگی دنیا محروم میشود
اما...
اگر قلب و جان و مال ما با گناه و حرام و فساد و ... آلوده شود و دنبال پیشگیری و درمان نرویم، چه خواهد شد؟
چه به سر ما و نسل های آینده ما می اید؟
📑 وقتی پزشکان دستورالعمل هایی جهت آلوده نشدن به ما میدهند، گوش میکنیم و سریع به اشتراک میگذاریم؛
ولی حرف خدا و پیامبر و امامان که برای سلامتی روحی و جسمی ماست را جدی نمیگیریم!
🗞ای کاش حداقل به اندازۀ دنیای خود، نگران آخرت خود هم بودیم؛
و همانقدر که به سلامت جسم خود اهمیت میدهیم و حرف پزشکان را گوش میکنیم؛ دغدغۀ سلامت روح خود را داشتیم و خواسته های خدا را برای «انجام واجبات» و «ترک گناهان» رعایت میکردیم.
🌹🌹
سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین جاهدی
شام شهادت حضرت امام جواد الائمه علیه السلام
پیویش چله ی دفع بلا
🌸بخوانید مراتا اجابت کنم شمارا🌸
🌹🌹🌹
.... درراستای لبیک به بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی....
اول ذیحجه تا روز عاشورا به مدت چهل روز....
اطلاع رسانی کنید.
#چله_رفع_بلا
#من_ماسک_میزنم
#اللهمعجللولیڪالفرج
@me_hosen
🌸 *روایتی از ماجرای ازدواج حضرت آیتالله خامنهای*
🎊 انتشار به مناسبت ایام؛ سالروز ازدواج امیرالمؤمنین و حضرت زهرا سلام الله علیهما
🚞 مدتی از بازگشت سیدعلی خامنهای از قم به مشهد نمیگذشت. بانو خدیجه که در اندیشه ازدواج پسر دومش بود، دست به کار شد و دختری را که در خانوادهای سنتی و با علائق مذهبی پرورش یافته بود، به او پیشنهاد کرد.
💐 هم او پا پیش گذاشت و مقدمات خواستگاری را فراهم نمود. همان راهی را که چهار پنج سال پیش برای سیدمحمد رفته بود، این بار برای سیدعلی پیمود.
🎉 حاج محمداسماعیل خجسته باقرزاده، پدر عروس، از کاسبان دیندار و باسواد مشهد بود. او پذیرفت که دخترش به عقد طلبه تازه از قم برگشتهای درآید که تصمیم دارد در مشهد ساکن شود، آیتالله میلانی و دیگر بزرگان اهل علم مشهد او را میشناسند و تأیید میکنند و به او علاقه دارند.
🎁 هزینه ازدواج، آن بخشی که طبق توافق به عهده داماد بود، توسط آیتالله حاجسیدجواد خامنهای تأمین شد که مبلغ قابل توجهی نبود. مخارج عقد را گذاشتند به عهده خانواده عروس که حتماً قابل توجه بود. «آنها مرفه بودند، میتوانستند و کردند.»
🌼🌸🌺 اوایل پاییز ۱۳۴۳ سیدعلی خامنهای و دوشیزه خجسته پیوند زناشویی بستند. خطبه عقد توسط آیتالله میلانی خوانده شد. از این زمان، همدم، همسر و همراهی تازه، که شانزده بهار بیش نداشت، پا به دنیای آقای خامنهای گذاشت که در همه فرودهای سرد و سخت زندگی سیاسی و شاید تکفرازهای آن در آن روزگار، یاری غمخوار و دوستی مهربان بود.
💌 کارت دعوت را سفارش دادند و روز جشن را که در خانه پدر عروس در پایین خیابان برگزار میشد، تعیین کردند. آن شب آقای خامنهای در آستانه ورودی خانه ایستاده بود و از میهمانان استقبال میکرد. مراسم، آن طور که مرسوم خانوادههای مذهبی و مقید آن زمان بود، برگزار شد.
#مسجد_امام_حسین_ع
جشن سالروز ازدواج آسمانی امیر المومنین علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
سخنران :حجت السلام والمسلمین رفیعی
با موضوعیت :ازدواج آسان
مدیحه سرایی :حجت السلام والمسلمین ترکاشوند
زمان :چهارشنبه 1399/5/1 بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان :بلوار امام علی علیه السلام خیابان شجاعت مسجد امام حسین علیه السلام پردیسان
با رعایت پروتوکل های بهداشتی
مقام معظم رهبری خطاب به نخست وزیر عراق: آنها میهمان شما(حاج قاسم سلیمانی) را در خانه شما کشتند و صریحاً به این جنایت اعتراف کردند که این موضوع کوچکی نیست. جمهوری اسلامی ایران هرگز این موضوع را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد.
48.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش واحدخواهران برای برگزارشدن جشن سالروزازدواج دونورآسمانی در مسجدامام حسین علیه السلام .
@me_hosen
دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای گزیدهای از بیانات در دیدار جمعی از فعالان و کارشناسان حوزه خانواده در ۲۴ مردادماه ۱۳۹۸ منتشر کرد.

به گزارش جهان نيوز، دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای گزیدهای از بیانات در دیدار جمعی از فعالان و کارشناسان حوزه خانواده در ۲۴ مردادماه ۱۳۹۸ منتشر کرد.
در ۲۴ مردادماه ۱۳۹۸، جمعی از تشکلهای مردمنهاد فعال در حوزهی خانواده، با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. در این دیدار رهبر انقلاب به صورت اجمالی بر روی چهار مسئلهی محوری حوزهی خانواده تأکید نمودند: «مسئلهی بقای خانواده»، «مسئلهی فضای داخل خانواده»، «مسئلهی فرزندآوری» و «مسئلهی ازدواج مجردان».
همچنین در ابتدای این دیدار، کارشناسان و فعالین این حوزه گزارشی از فعالیتهای خود ارائه کردند. بهمناسبت روز ازدواج (اولین روز از ماه ذیالحجه)، بخشی از متن این دیدار برای نخستین بار توسط بخش زن، خانواده و سبک زندگی KHAMENEI.IR (ریحانه) منتشر میشود.
«بسم الله الرّحمن الرّحیم
... یک مسئله، مسئلهی بقاء خانواده و جلوگیری از تلاشی خانواده است. راههایی را پیدا کنید! یکی از آقایان گفتند که طلاق در فلان شهر این مقدار کاهش پیدا کرده، خیلی خوب، این مهم است، این را دنبال باید کرد، این چیز خیلی مهمی است، خانوادهها را از تلاشی باید نجات داد. این یک مسئله است که باید دنبال کنید، راههای عملیاتی آن را پیدا کنید.
نکتهی دوم در مورد خانواده، فضای داخل خانواده است. فضای داخل خانواده خیلی مهم است... این احتیاج به قانون دارد، باید قوانینی وجود داشته باشد که روابط داخل خانه را که گاهی اوقات برخلاف عدالت و گاهی اوقات شکلهای ناهنجاری دارد، اصلاح کند.
واقعاً به زنها ظلم میشود؛ این البته مخصوص محیط ما نیست، در محیطهای فرنگی بیشتر از اینجاها ظلم میشود، البته حالا من که میگویم به زنها ظلم میشد، چون این جنبه غالب است و الّا گاهی هم به مردها ظلم میشد، یعنی الان هم همینجور است. باید یک هنجارِ درستِ دینیِ اسلامی تنظیم بشود و برایش ضوابط و مقرراتی گذاشته بشود که این هنجار بر محیط داخل خانواده حاکم بشود.
مسئله دیگری که در مورد خانواده اولویت دارد، مسئلهی فرزندآوری است و خیلی مسئلهی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانمهای خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان اینجوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعهی پیر داشته باشیم. خطر بزرگی است، این از همهی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راههایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راهها را پیدا کنید.
یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامى مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه مینویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمیشود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همهی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].
در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راههای عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگسازی است؛ باید فرهنگسازی کنید. ببینید چگونه میشود فرهنگسازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است. کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همهی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این میکند و دولتها بایستی کمک کنند.»
برچسب ها: فرزند اوری دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای ازدواج خانواده
#مسجد_امام_حسین_ع
💠💠💠💠💠
از اعمال ﺷﺐ ﺟﻤﻌﻪ خواندن این ﺳﻮﺭﻩ ﻫﺎستﻛﻪ ﺍﺯ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﺮ ﻳﻚ ﻓﻮﺍﻳﺪ ﻭ ﺛﻮﺍﺏ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺭﻭﺍﻳﺖ ﺷﺪﻩ:
ﺑﻨﻰﺇﺳﺮﺍﺋﻴﻞ🔹ﻛﻬﻒ🔹شعرا🔹نمل🔹قصص🔹 ﺳﺠﺪﺓ🔹 ﻳﺲ 🔹ﺹ 🔹ﺃﺣﻘﺎﻑ 🔹ﻭﺍﻗﻌﻪ 🔹فصلت🔹ﺩﺧﺎﻥ 🔹 ﻃﻮﺭ🔹قمر 🔹ﺟﻤﻌﻪ 🔹
❇❇❇❇❇
در روایتی حضرت فرمود هر کس سوره قدر را بجای سوره ای که ثوابی برای آن ذکر شده بخواند خداوند هم ثواب آن سوره را می دهد هم ثواب خواندن سوره قدر را ـ پس میتوانید بجای سوره های بالا 15 مرتبه سوره قدر را بخوانید و به ثواب عظیم برسید ـ یاعلی ـ التماس دعا
📌ثواب صدقه در روز جمعه دو برابر است
🔸امام صادق(ع):
پدرم میفرمود: در روز جمعه [ثواب] صدقه دو چندان میشود؛ زيرا روز جمعه بر ديگر روزها فضيلت دارد. (ثواب الاعمال،ص۱۸۵)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
🔻 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
💐💐💐💐
شماره کارت مرکز نیکوکاری مسجد امام حسین(علیهالسلام ) .
6037997950143371
#مسجد_امام_حسین_ع
♦️آمار سقط جنین معادل حدود یک سوم تولدهای کل کشور است!
نویسنده مجموعه جنگ جهانی جمعیت:
🔹دادههای مطالعاتی حاکی است در شرایط کنونی، آمار سقط جنین معادل حدود یکسوم آمار ۱.۱۹۶.۰۰۰ نفری تولدهای کل کشور است!
🔹در صورت وجود یک قانون جامع و روشنگری لازم درباره ابعاد پزشکی، فقهی و فرهنگی پدیده غیرشرعی و غیراخلاقی سقط جنین، میتوان امیدوار بود که روند کاهش شدید موالید کشور در سالهای اخیر، متوقف شده یا جبران شود.
@me_hosen