7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | آمریکا خودش متهم به تولید ویروس کروناست...
👈 به ادعای کمک آمریکاییها اعتماد نداریم...
💻 @Khamenei_ir
#شیطان_بزرگ
#ترفند_کرونا
#بیوتروریسم
#واکسن
#کواکس
#بیل_گیتس
📌💉چرا نمیتوانیم همکاری آمریکایی ها را برای درمان کرونا قبول کنیم..؟؟
🎙رهبر معظم انقلاب:
▪️شما(آمریکا) خودتان دچار کمبودهای وحشت آوری هستید... لذا اگر چیزی دارید صرف خودتان بکنید...
▪️ممکن است داروی شما وسیله ای باشد برای گسترش این بیماری یا ماندگار کردن این ویروس در کشور ما...
▪️این از شما برمی آید...
🤚#ما_ملت_امام_حسینیم
🤲#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
👈#صلوات_فراموش_نشود
🆔@Salavaaattt...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨موضع سعید جلیلی درباره انتخابات آمریکا:
ما میجنگیم با شیطان؛ چه با کارتر چه ریگان(شعار اوایل انقلاب)
کسانی باید افسوس بخورند که دل به «الاغ» بسته و از «فیل» نگران بودند!
ما نه از فیل نگرانیم نه دل به الاغ بستیم
#انتخاب_درست
تنها مسیر آرامش
@islamlifestyles
🔻 پیام محرمانه و تهدیدآمیز آمریکای تروریست به صنعاء
🔹رئیس کمیته انقلاب یمن: آمریکاییهایی اذعان کردهاند صلح در این کشور در دست آنهاست نه عربستان سعودی. آمریکاییها از طریق میانجیها برای ما پیام فرستادهاند و گفتهاند اگر ما با صلح موافق نباشیم صلحی در کار نخواهد بود حتی اگر عربستان سعودی به آن راضی باشد.
🔹سفیر آمریکای تروریست تهدید به فروپاشی ریال یمن در برابر ارزهای دیگر کرده و این خود دلیلی است بر اینکه محاصره آمریکا قاتل ملت یمن است.
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از مصاحبه روح الله زم با شبکه کلمه که بعد از ترور و مشکلات امنیتی موجود کمی ملموستر است
فارغ از اینکه میگه آیا اگر قالیباف یا رئیسی امده بود این مشکلاتی که وجود داره آیا بود؟ این تظاهرات ها و نارضایتی ها آیا بود
دقت کنید روح الله زم میگه: ما تحلیل امنیتی داشتیم میخوام دیگه بازش نکنم تا قضایای دیگه اتفاق بیفته بعد بیایم بشینیم صحبت کنیم
➕ با توجه به شرایط ایران و منطقه و سناریو های اینده ما با تحلیل پشت روحانی وایسادیم
✍ این یعنی دولت روحانی علاوه بر سیاست، اقتصاد و فرهنگ، امنیت کشور را هم هدف قرار داده است
#ترور
#براندازی
🇮🇷
هدایت شده از حسین میرباقری
🌸🌸🌸🌸🌸🌸با چند میلیارد سرگرم شوید از چند صدهزار میلیارد نپرسید!🌸
بزرگنمایی بودجه چند میلیاردی فرهنگی، برای پنهانسازی بودجههای چند صدهزار میلیارد تومانی شرکتهای دولتی، مورد نقد ناظران رسانهای و اقتصادی قرار گرفته است.
روزنامه جوان در این باره مینویسد: هر ساله برای انحراف افکار عمومی از رانتهای پنهان توزیعی از رهگذر بودجه سنواتی، بودجه چند مجموعه فرهنگی مذهبی که سرجمع این دست بودجهها اصلا رقم چشمگیری نیست، در رسانههای جریان لیبرال بزرگنمایی میشود تا افکار عمومی متوجه آنچه در حوزه بودجه بیش از 2400 هزار میلیارد تومانی عمومی، اختصاصی و شرکتها و نرخگذاریهای رانتی کالاهای خاص که مصارف شرکتی و تجاری و بازرگانی دارد، نشود. بودجهریزی غیرعملیاتی به یکی از گرفتاریهای اقتصاد تبدیل شده است. در حالی که بخش بودجه نیاز به تحلیل و بررسی دارد، برخی از رسانههای وابسته به جریان لیبرال و بنگاهها و شرکتهایی که از رهگذر بودجه رانتهای کلان بهدست میآورند با ایجاد تشنج در فضای کشور و تشویش اذهان عمومی و بزرگنمایی بودجه چند میلیاردی مجموعهها و نهادهای فرهنگی و مذهبی تلاش میکنند نقاط تاریک رانتی بودجه برای مردم و نمایندگان مجلس روشن نشود.
هدایت شده از حسین میرباقری
🌺🌺🌺🌺🌺🌺از وعده رونق 100 روزه تا بدهکار کردن دولت آینده🌺
مرور ابعاد لایحه بودجه تقدیمی نشان میدهد دولت به جای ارائه بودجهای واقعبینانه و عملیاتی، دولت بعدی را درگیر رشد بیپشتوانه هزینههای خود کرده است.
روزنامه رسالت در یادداشتی با مضمون فوق تاکید کرد: لایحه بودجه سال 1400 بیش از آنکه به سمت درآمدهای پایدار و کاهش کسری تراز عملیاتی حرکت نماید، به سوی بدهی و فروش داراییها پرتاب شده است. رشد افسارگسیخته هزینهها، بدون تدبیری در بخش درآمدها میتواند آثار سوء اقتصادی بلندمدت برای اقتصاد کشور داشته باشد و تورم را تشدید نماید.
این بودجه شاهد سه برابر شدن کسری عملیاتی است. دولت بیش از 300 هزار میلیارد تومان و معادل یکسوم بودجه، کسری عملیاتی دارد که میخواهد از محل فروش داراییها و استقراض تامین نماید.
در مقابل سهم مالیات به کمتر از 30 درصد کاهش یافته و عملا شاهد نزول شدید سهم مالیات نسبت به سال 1399 هستیم.
دور باطل دولت در استقراض، در حال تشدید است. بیش از 125 هزار میلیارد تومان استقراض مستقیم در سال 1400 پیشبینی شده که بیش از 50 درصد بیش از سال جاری است. سهم مستقیم تامین مالی از استقراض، فروش اوراق، فروش سهام و برداشت از صندوق توسعه ملی بیش از 30 درصد بودجه است.
با این حال دولت برنامهای برای بازپرداخت این اوراق ندارد و در عین حال استقراض از صندوق توسعه ملی همانا خلق پول پرقدرت است که میتواند پایه پولی کشور را بیش از 25 درصد افزایش دهد و سبب تشدید تورم شود.
از سوی دیگر، سهم فروش و صادرات نفت در بودجه دولت به 25 درصد رسیده است که رشد شدیدی نسبت به سال 1399 را نشان میدهد. این درآمد بیش از 150 هزار میلیارد تومانی از نفت در بودجه 1400 سه برابر بودجه سال 1399 است.
در مجموع، میتوان گفت که بودجه 1400 مبتنی بر استقراض شدید دولت از نظام بانکی و بازار بدهی است که عملا تمام توان وامدهی بانکها را در اختیار دولت قرار خواهد داد. نکته منفی دیگر که از آثار بلاشک بودجه سال 1400 است، خلق پول پرقدرت بهدلیل استقراض از صندوق توسعه ملی است که نتیجه آن رشد نقدینگی و تورم شدید خواهد بود. به نظر میرسد دولت به جای بودجهای واقعبینانه و انقباضی برای گذار از شرایط سخت اقتصادی، کوشیده تا دولت بعدی را درگیر رشد بیپشتوانه هزینههای بودجه نماید. این هم آخرین بودجه و یادگار دولتی است که ادعا کرده بود برای مشکلات کشور، راهحل صد روزه دارد.
💠 حدیث روز 💠
❓پول بهتر است یا ادب؟
🔻امام على عليهالسلام:
اِنَّ النّاسَ اِلى صالِحِ الاَْدَبِ اَحْوَجُ مِنْهُمْ اِلَى الْفِضَّةِ وَ الذَّهَبِ
◻️ مردم به #ادب [فرهنگ و تربيتِ] درست نيازمندترند تا به طلا و نقره.
📚 غررالحكم، ح ۳۵۹۰
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
✨﷽✨
🌼چه بسیار عالمانی که جاهلاند!
✍شوخی نیست که در حدیثی یک پیشوای مردم بگوید: خدا دو حجت دارد؛ حجت ظاهر و حجت باطن؛ حجت ظاهر انبیا هستند و حجت باطن عقول مردم. این حدیثی است که از مسلّمات احادیث شیعه است. ممکن است بگویید بعضی عمل نکردند. من به آن کار ندارم.
جهلی که در این حدیث آمده نقطه مقابل عقل است، و عقل در روایات اسلامی آن نیرو و قوّه تجزیه و تحلیل است. در غالب مواردی که اسلام جاهل را کوبیده، جاهل در مقابل عالم و به معنی بیسواد نیست، بلکه جاهلْ در مقابل عاقل است. عاقل کسی است که از خودش فهم و قدرت تجزیه و تحلیل دارد و جاهل کسی است که این قدرت را ندارد.
ما خیلی افراد عالم را میبینیم که عالماند ولی جاهلاند؛ عالماند به معنی اینکه فرا گرفته از بیرون زیاد دارند، خیلی چیزها یاد گرفتهاند؛ اما ذهنشان یک انبار بیشتر نیست، خودشان اجتهاد ندارند، استنباط ندارند، تجزیه و تحلیل در مسائل ندارند. اینجور اشخاص از نظر اسلام جاهلاند یعنی عقلشان راکد است. ممکن است علمش زیاد باشد ولی عقلش راکد است.
📚استاد مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص۱۸۷