فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پیشرفت رسانه ...
⭕️ یک کمپانی با پردازش تصویر و هوش مصنوعی، فیلمها را دوبله میکند. لحن و صدای بازیگران عوض نمیشود ولی زبان آنها عوض میشود. دیالوگها با حرکات دهان بازیگرها در فیلمها و مدت دیالوگشان هماهنگ میشود
🔸 باید با زیرنویس و دوبلاژ بی کیفیت خداحافظی کنید.
🔻 نمونهها را ببینید انگار بازیگران به همان زبان دوبلاژ صحبت میکنند
✅ @media_arma
آرما مدیا
✅ @media_arma
🔶️«هماهنگی عجیب مسئولان داخلی با رسانه های معاند برسر ماهیگیری و عقده گشایی از قطعی برق»
🔻ازمدتها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران وقتی سرویس های اطلاعاتی و عملیاتی غرب به این نتیجه رسیدند که محمد رضا ماندنی نیست و انقلابی در حال شکل گیری است، تمام محاسبات و برنامه های خود را در جهت شکست و یا استحاله این انقلاب چرخاندند و از تمام ظرفیت های سری و نفوذی خودشان در تمام سطوح و لایه ها استفاده کردند، اما فقط در یکجا به بن بست و دیواری محکم برخوردند که نه می توانستند آن را بشکنند و نه در آن نفوذ کنند،آن دیوار و سد محکم که در برابر کل جریانات داخلی و خارجی که قصد برندازی یا استحاله را داشتند، محکم ایستادگی می کرد و اجازه انحراف انقلاب اسلامی را نمیداد، "ولایت فقیه" بود.
🔻در اوایل انقلاب، "امام خمینی" و در حال حاضر امام خامنه ای مسئولیت ولایت و رهبری جامعه را دارند.
⁉️اما چرا مسائل و وظایفی که مربوط به دولت منتخب مردم که توسط خود مردم انتخاب شده ،باید به گردن ولی فقیه بیفتد؟
🔻 به خبر های بالا توجه کنید که چطور پیکان اتهام را از دولت خائن و غربگرای روحانی را به سمت جایگاه ولایت فقیه می چرخانند...
🔻اینها بغض و کینه ای را که از این جایگاه دارند می خواهند به هر طریق ممکن و به هر بهانه، ولو رفتن برق باشد را، به جایگاه ولی فقیه ربط دهند زیرا ضربه ها خوردند از این جایگاه الهی.
وَدُّوا لَوْ تَكْفُرُونَ كَمَا كَفَرُوا فَتَكُونُونَ سَوَآءً ۖ فَلَا تَتَّخِذُوا مِنْهُمْ أَوْلِيَآءَ حَتَّىٰ يُهَاجِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ ۚ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَخُذُوهُمْ وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ وَجَدْتُمُوهُمْ ۖ وَلَا تَتَّخِذُوا مِنْهُمْ وَلِيًّا وَلَا نَصِيرًا
آنان دوست دارند همان گونه كه خود كافر شدهاند، شما هم كافر شوید، تا [در كفر و ضلالت] با هم برابر و یكسان باشید. بنابراین از آنان دوستانی انتخاب نكنید تا آنكه در راه خدا [برای پذیرش دین] هجرت كنند؛ پس اگر [از هجرت] روی برتافتند [و به خیانت و جنایتشان بر ضد شما ادامه دادند] آنان را هر كجایافتید بگیرید و بكشید، و از آنان یار و یاوری نگیرید.
نساء - 89
✅ @media_arma
آرما مدیا
✅ @media_arma
🔺گاهی پیام های رسانه ای در بررسی بصورت منفرد کاملا بیطرفانه به نظر میرسند و نگاه مغرضانه ای در آنها دیده نمیشود اما با دانستن این نکته که اثرگذاری یک خبر فقط به متن خود آن محدود نمیشود و زمینه هایی که پیش از بیان خبر و پس از بیان خبر در ذهن مخاطب ایجاد شده است در ادراک آن نقش بسزایی دارد موجب میشود بررسی کلی تری داشته باشیم.
🔺برای مثال با بررسی خبر اول (تصویر ۱) از کانال من و تو بصورت تکی جهت گیری خاصی را در پیام مشاهده نمیکنیم بلکه نقل قولی معمولی و بدون هیچ تحلیلی را از آقای غلامرضا سلیمانی مطالعه میکنیم اما بررسی کلی تر و پیام های قبل و بعد از این خبر جهت گیری این رسانه به وضوح نمایان می سازد.
🔺این خبرگزاری حدود نیم ساعت قبل از مطرح کردن این نقل قول تصویر ۲ در خصوص گرم بودن هوای خوزستان با عکس مردی مستاصل که با امکانات کم سعی در خنک کردن خود دارد و حدود بیست دقیقه قبل از نقل قول ، تصویر ۳ خبری در خصوص حادثه های آسانسور منتشر کرده است.
🔺سپس نقل قولی از کبری خزعلی (رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان) و خبری در خصوص سیاست فرزند آوری نظام را مطرح کرده و پس از آن دوباره به انتشار اخباری در خصوص مشکلات موجود در ایران با فاصله زمانی حدودا نیم ساعت ، چهل دقیقه ، پنجاه دقیقه ، یک و نیم ساعت و دو و نیم ساعت پرداخته است (تصاویر ۵و ۶ و ۷ و ۸ و۹)
🔺اما یک سوال : آیا واقعا تمام حوادث آسانسوری مربوط به قطعی برق بوده و ناشی از اتفاقات دیگر نیست؟(در متن کامل سخنان سخنگوی سازمان آتش نشانی به این موارد نیز اشاره شده است) یا کسی مقصر بالا رفتن دمای جهانی است؟ یا اینکه در هیچ جای دنیا سرقتی رخ نمیدهد؟ اصلا تا چه حد این گزارش حقیقت دارد؟ و چرا فیلم بردار به جای فیلم برداری این موضوع را به پلیس اطلاع نداده است؟ یا اینکه آیا واقعا هیچ فوتبالیستی در دنیا به کرونا مبتلا نشده است؟
🔺در اینکه کم کاری ها و مشکلاتی از سوی دولت وجود دارد شکی نیست اما آنچه این رسانه ها انجام میدهند سیاه نمایی و بزرگ نمایی کوچک ترین مسائل مثل کرونا گرفتن یک شخص (که ممکن است بخاطر هر دلیلی اتفاق افتاده باشد) برای پر کردن روحیه یاس و ناامیدی در جامعه است .
✅ @media_arma
آرما مدیا
✅ @media_arma
💢قلمی مردمی یا تفکری جناحی؟!
🔺قطعی های مکرر و نا منظم و غیر قابل پیش بینی برق این روزها مردم ایران و مخصوصا خانواده هایی که دارای عضوی بیمار یا محصل هستند را در تنگنا قرار داده است.
🔺رسانه های مختلف نیز در این بین هر کدام به نحوی از این موضوع بهره برداری سیاسی کرده و انگشت اشاره خود را به سوی نظام نشانه گیری کرده اند،تمام این اتفاقات در حالیست که سالها قبل رهبری در خصوص نیاز امروز و برق هسته سخن گفته اند.
🔺اما در این بین برخی اساتید انقلابی مانند استاد رائفی پور با به حق دانستن نارضایتی مردم به جای عمل به یک کنش سیاسی ، صادقانه مقصران وضع موجود (دولت) را که ناکارآمدی شان در این سالها موجب تعطیلی نیروگاه های متعدد و بلا استفاده ماندن ظرفیتی به نام انرژی هسته ای شده است به مردم معرفی میکند.
🔺ایشان اخیرا در طی توئیتی از حال روز مردم صادقانه صحبت کرده و سپس هوشمندانه آنچه در حال رخ دادن است را به مردم گوشزد کرده تا دوباره در دامی همچون آبان ۹۸ گرفتار نشوند و دستمایه سوء استفاده رسانه ای دشمن علیه کشورشان قرار نگیرند.
🔺اما آنچه مورد تعجب است تحلیل ها و واکنش های مغرضانه سه رسانه نزدیک به جریان دولت است که در طی اقدامی هماهنگ ،اول خبرگزاری آرمان ملی و سپس خبر آنلاین و دنیای اقتصاد ، سخنان استاد رائفی پور را دعوت مردم به شورش عنوان کرده و این اقدام را یک اقدام جناحی معرفی کرده است‼️
🔺تمام این اتهامات درحالیست که ایشان ، به اعتراف خودِ این خبرگزاری ها، در پایان هر توئیتشان از #محاکمه_مسئولین_ناکارآمد سخن گفته و کاملا آشکار است که طبق مجوز قانونی خود در خصوص امر به معروف و نهی از منکر مسئولین ، اقدام به حل مشکلات از طریق قانون جمهوری اسلامی کرده اند و قصد به نتیجه رساندن مطالبات مردم از راه قانونی دارند.
🔺اما چند سوال باقی می ماند: آیا این رسانه ها واقعا از این موضوع که استاد رائفی پور به هیچ جناحی تکیه ندارند و از قضا از هر دو جناح نیز به ایشان حمله میشود مطلع نیستند؟! آیا متوجه مفهوم روند قانونی #محاکمه_مسئولین_ناکارآمد نیستند؟! یا با اهدافی مغرضانه و حتی با تیتر های مشابه، اخلاق و اصول رسانه ای را زیر پا گذاشته اند تا یک شخص را به هر نحو و طریقی تخریب کنند؟؟
🔺آنچه استاد رائفی پور را از رسانه های جناحی داخلی و معاندین خارجی جدا میکند این است که آنها به اسم مردم و در راستای منافع و سوگیری های سیاسی شان قلم میزنند ولی قلم استاد رائفی پور قلمی مستقل و مردمی است که در راستای آرامش مردم ، نارضایتی هایشان و خواسته هایشان را هم فریاد میزند اما گویا این صدای مردمی به مذاق برخی خوش نیامده و آنها را به تقلا انداخته است.
✅ @media_arma
آرما مدیا
✅ @media_arma
♦️آزادی و عدالت با قانون یا هرج و مرج بدون قانون؟
🔺امروزه وسعت شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به قدری افزایش پیدا کرده که اگر در آن نظارتی وجود نداشته باشد نمیتوان به آن گفت شهر بی قانون بلکه منطقی تر آن است که بگوییم دنیای بی قانون!
🔺البته در حالیکه این دنیای بی قانون در ایران به بهانه آزادی رها شده باقی مانده است، کشور های غربی که حول ارزشی به نام آزادی شکل گرفته اند هربار با تصویب قانونی نظارتی، در جهت قانونمند تر کردن آن قدم برمی دارند.
🔺برای مثال در همین چند روز گذشته پارلمان نروژ در طی اقدامی، قانونی را به تصویب رسانده است که اینفولئنسر ها را موظف میکند از تصاویری که دستکاری شده اند یا در آنها از ادیت و فیلتر های مختلف استفاده شده است ،استفاده نکنند و یا در صورت استفاده باید این موضوع را به مخاطبان خود اعلام کرده و تصویر بدون روتوش را هم در کنار آن به اشتراک بگذارند، تخلف کنندگان از این قانون نیز باید ابتدا جریمه نقدی پرداخت کرده و سپس راهی زندان شوند‼️
🔺اما فکر میکنید دلیل تصویب چنین قانونی در یک کشور غربی چیست؟! آیا این کار نقض آزادی شهروندان نیست؟
باید یادآور شوم دولت نروژ از این قانون در جهت حفاظت از کودکان و نوجوانان حمایت کرده است. به عبارت دیگر آنها معتقدند جریان پیدا کردن ادامه دار چنین روندی موجب آسیب های روحی به جوانانی که تصاویر ادیت شده اینفولئنسر ها را روزانه مشاهده میکنند میشود و شاخصه های کاذب زیبایی باعث افزایش اضطراب و کاهش شدید اعتماد به نفس و دست آخر موجب روی آوردن افراد به انواع رژیم های غذایی و عمل های زیبایی برای رسیدن به این سطح از زیبایی شده و زندگی آنها را نابود میکند.
🔺اما آنچه مورد تامل است ، این موضوع ست که درصورتی که بزرگترین مدعیان آزادی هم برای مدیریت فضای مجازی به اجرای محدودیت هایی در این فضا روی آورده اند چرا مسئولین فرهنگی ایران جلوی ذائقه سازی کاذب رسانه ها و خورد شدن اعتماد به نفس و ایجاد مشکلات روحی متعدد برای میلیون ها جوان بی اطلاع ، تمام قد نمی ایستند و فکری به حال این دنیای بی قانون نمیکنند؟
✅ @media_arma
🔹موانع هویت سازی در فضای مجازی🔹
♦️تصمیم فرا واقعی
🔺میتوان گفت هشتاد تا نود درصد زندگی هایی که در فضای مجازی میبینیم هیچ حقیقتی ندارند!چرا که فضای مجازی ناخود آگاه به افراد القاء میکند که گزینشی اتفاقات زندگی خود را ارائه دهند و به طبع نگاه مخاطبان این ارائه های گزینشی دیگر نمیتواند واقع بینانه باشند بلکه فرا واقعی خواهند شد و در ادامه این نگاه فرا واقعی باعث اتخاذ تصمیمات فراواقعی نیز میشود چراکه افراد دائما احساس میکنند از جامعه عقب هستند و برای جبران دست به تصمیم فراواقعی می زنند!
🔺یادمان باشد رقابت های غیر واقعی فضای مجازی ما را در گردآب تصمیمات فراواقعی غرق خواهد کرد.
✅ @media_arma