⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻استفاده از خبر برای تبليغات
Promoting Special Interests Through News
🔻وقتی خبری از رسانهها منتشر ميشود ، نيازی به اثبات آن وجود ندارد .
❓چرا كه اولين اصل براي دهنده پيام اينست كه ادعايی كه كرده ، اصل میباشد .
💢منبع خبر زمانيكه خبری را ميدهد ، هيچگونه تلاشی برای اثبات آن نمیكند و مدنظر او اطلاعرسانی صرف است .
💢در مورد خبر اگر كسی فكر كند يا ادعا كند كه خبر درست نيست ،لازمست برای رد آن مدركی ارائه دهد .
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_روانی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
39.jpg
5M
⭕️ رصدخانه آرما
💢رصد روزانه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
📆 ۲۰ اردیبهشت ماه ۹۸
📌کیفیت مخصوص چاپ
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️یه خبر بد یه خبر بد
🔺ساعات اولیه روز شنبه این هفته برخلاف هفتههای گذشته، اما خیلی توفانی و حاشیهای شروع شد. تصویری كه یكی از نشریات داخلی روی جلد برده بود، شده بود سوژه. هفتهنامه «صدا» در پروندهای كه برای حاشیههای اخیر جنگ كار كرده بود، تصویری را روی جلد خود برده بود كه بخشی از ناوگان نظامی ایالات متحده را به رخ كشیده و در وسط تصویر هم تیتر بزرگ «دو راهی جنگ و صلح» را گذاشته بود در ویترین مجله. واكنشی رسانهای به حاشیههای اخیر سیاسی با این تفاوت كه ظاهرا سركنگبین صفرا افزوده و معنایی كاملا عكس معنایی را در ذهن مخاطب ایرانی تداعی میكرد. مفهومی از در پیش بودن جنگ و ناوگان سهمگینی كه راهی ایران است. در این گزارش رفتهایم سراغ رمزگشایی از این عكس. در ادامه هم به نتایج جالبی درباره منبع این عكس و چگونگی پیدا كردن آن رسیدهایم. خلاصه اگر طالب شنیدن حرف حساب درباره این عكس و این جلد هستید، خواندن این سطرها را از دست ندهید. البته اینها را به حساب از خود متشكر بودن ما نگذارید. ناسلامتی خبرنگار فرهنگی هستیم و حداقل مهارتهای این شكلی را باید بلد باشیم دیگر!
💢قبل از هر چیز بیایید یك دور، المانهای داخل عكسی كه روی جلد مجله «صدا» رفته را با هم مرور كنیم. زاویه دید از روبهرو و تعدادی زیادی هواپیما و ناو و ناوچه در حال آمدن به سمت مخاطب هستند. ظاهرا شوخی هم ندارند. آرایش هم یك آرایش كاملا هجومی است. یك فروند بمبافكن رادارگریز بی-1 اسپریت در بالا، چهار فروند جنگنده اف-18 در سمت راست و چهار فروند اف-18 هم در سمت چپ. در پایین زاویه دید مخاطب هم یك ناو هواپیمابر دیده میشود كه در سمت چپ و راست آن تعدادی ناوچه جنگی مشغول اسكورت جناب ناو هواپیمابر هستند.
💢نفس همین عكس هم از نظر ارتباطی و زیباییشناسی و قواعد حرفهای عكاسی و تصویربرداری، معانی جدی و قابل توجهی با خودش حمل میكند. حالا اینكه آیا كسانی كه آن را استفاده كردهاند هم به این معانی پیدا و پنهان فكر كرده و آن را متوجه شدهاند بحث دیگری است، اما اجمالا در جریان باشید معنای اولی كه در ذهن متبادر میشود، القای ابهت و بزرگی از سوژهای است كه در قاب دوربین عكاسی نشسته است. این را بگذارید كنار زاویه دید مخاطب نسبت به هواپیماهایی كه در آسمان قرار دارند. شبیه همان تصویری كه از برونكا در كارتون چوبین میدیدیم.
🔻 به استقبال وحشت
💢زاویه دید، یك زاویه پایین به بالاست. احتمالا اگر پایه دیدن فیلمهای ژانر وحشت باشید با این زاویه دید خیلی آشنا هستید. این زاویه دید برای پدید آوردن حالت رعب و وحشت در مخاطب مورد استفاده قرار میگیرد. معنای دیگر این زاویه دید، بزرگ نشان دادن سوژهای است كه در بالای زاویه دید مخاطب قرار دارد. در هر حال فصل مشترك این دو تفسیر آن است، سوژهای كه بالای نگاه مخاطب قرار دارد، مهیب و بزرگ و رعبآور است. برگردیم سراغ شخصیت برونكا كه در چوبین دیده بودیم؟! معمولا چیزی كه ما از برونكا میدیدیم از زاویه دید چوبین و از پایین به بالا بود و همین هم باعث شده بود كه در همان عالم بچگی، ترسمان از برونكا تقویت شود!
💢حالا كه تا اینجا گفتیم حیفمان آمد كه از نحوه سرچ و جستوجوی عكس چیزی نگوییم. تصویری كه مجله صدا استفاده كرده یك تصویر برش خورده است. اصل تصویر، همین قابی است كه ما در عكس بالای این صفحه قرار دادهایم. صفحهآرای محترم دو ناوهواپیمابر چپ و راست را برش زده تا حداقل یك ناو در تصویر باشد. پیدا كردن چنین تصویری در گوگل چندان سخت نیست. كافی است عبارت «US Navy Fleet» را سرچ كنید تا تصاویر مشابه این تصویر بالا بیاید. جالب توجه آنكه این تصویر برای آمریكاییها دارای چنان درجه از عظمت و قدرت و وطنپرستی است كه آن را در یك سایت آرشیو والپیپر (تصاویر پسزمینه رایانه) هم قرار دادهاند كه ملت بیایند و دانلود كرده و آن را در پسزمینه رایانهشان قرار دهند و از مرور قدرت و عظمت ارتش ایالات متحده حظ وافر ببرند. حالا تصور كنید یك مجله ایرانی این تصویر را روی جلد خودش برده! خلاصه كه یعنی كه یعنی!
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ
👤 دکتر متین فر
💢 لطیفه ای به نام فیلترینگ فضای مجازی
#سواد_فضای_مجازی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نگاهی بر فیلمهای پرفروش اکران در هفته گذشته
#اخبار
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️حافظه فلش غیرقابل هك به بازار میآید
💢یك شركت تجاری از تولید حافظه فلشی خبر داده كه كاملا غیرقابل هك است و باز كردن آن فقط به کمک مالك این حافظه ممكن است. شركت سازنده مدعی است حتی اگر یك هكر الگوی اسكن عنبیه فردی را در اختیار داشته باشد، قادر به فریب این حافظه فلاش نیست و
باز كردن این حافظه تنها در صورت حضور خود فرد ممكن خواهد بود
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️تعبیه نمایشگر در یك كیف دستی لوكس
💢یكی از لوكسترین برندهای دنیای مد در ابتكاری جالب اقدام به ساخت كیفهای دستی كرده كه دارای نمایشگرهای منعطف هستند و هنگام راه رفتن كاربر، تصاویر مختلف پخش میكنند. این نمایشگرها دارای فناوری آمولد (AMOLED) با وضوح ۱۴۴۰ ۱۹۲۰x است. هر دو نمایشگر این كیفهای عجیب به صورت تصادفی نماهای شهری و عكسهایی از مدلهای لباس را نمایش میدادند. این شركت از عرضه عمومی این نوع كیف دستی صحبتی نكرده است.
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️اخاذی 20 میلیونی خواستگار تلگرامی
💢خواستگار تلگرامی با بهدست آوردن عكس و فیلم دختر جوان، از او 20 میلیون تومان اخاذی كرد. متهم هنگامی كه قصد داشت دوباره از طعمه اش اخاذی كند، دستگیر شد.
🔻به گزارش خبرنگار جامجم، چندی قبل دختر ۲۳ سالهای با حضور در پلیس فتای تهران از ماجرای گرفتار شدن خود در دام اخاذی اینترنتی پرده برداشت. این دختر در تشریح ماجرا گفت: چندی قبل با پسر جوانی در تلگرام آشنا شدم. بعد از مدتی، پسر جوان با اعتمادسازی ماجرای ازدواج را مطرح كرد و همین پیشنهاد باعث شده با هم یك قرار ملاقات بگذاریم و از آن زمان به بعد به یكدیگر علاقهمند شده و همین باعث شد تا چند تصویر و فیلم خصوصی برایش ارسال كنم.
💢پس از بررسی شكایت دختر جوان، ماموران در ادامه تحقیقات پی بردند پسر جوان با اعتماد سازی و به بهانه ازدواج توانسته به عكسهای شخصی شاكی دست پیدا كند. او در نخستین مرحله با تهدید به انتشار تصاویر و فیلمهای خصوصی و شخصی دختر جوان اقدام به اخاذی ۲۰ میلیون تومانی از وی كرده بود.
💢در ادامه تحقیقات از دختر جوان مشخص شد، پسر فریبكار چند روز پس از دریافت ۲۰ میلیون تومان، دوباره در تماس با دختر جوان قصد اخاذی از وی را داشته و این بار از شاكی درخواست رابطه شیطانی میكند كه دختر جوان برای رهایی از اخاذیهای پسر جوان تصمیم به شكایت میگیرد.
💢در تجسسها مشخص شد پسر جوان هیچ آدرس و تلفنی از محل كار و زندگیاش در اختیار شاكی قرار نداده و سعی داشته
هیچ سرنخی از خود برجای نگذارد كه با اقدامات پلیسی مخفیگاه پسر جوان در جنوب تهران شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی دستگیر شد.
💢متهم ابتدا خود را بیگناه میدانست، اما وقتی در برابر دختر جوان قرار گرفت به ناچار لب به سخن باز كرد و گفت؛ از همان ابتدا با انگیزه مالی و اخاذی از دختر جوان این دوستی را شروع كردم و چون هیچ آدرس و تلفنی در اختیار شاكی قرار ندادم، فكر نمیكردم دستگیر شوم و به همین خاطر بار دیگر دختر جوان را تهدید كردم.
سرهنگ تورج كاظمی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در این باره گفت: متهم پس از تشكیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️رسانه و معنویت
✍️تحلیل فیلم نبرد تایتان ها
بخش اول
⭕️اساطیر یونان
💢در رده ی اساطیر،اسطوره های یونان از شهرت و آوازه ی جهاني برخوردارند به طوری كه تأثیر گذاری قابل و صفي
را بر فرهنگ و تمدن مدن بعد از خود گذاشته اند تاریخ این اساطیر با داستان هومر آغاز ميشود كه كمتر از یک هزار سال قبل از میلاد مي زیسته (حدودا سال 772 ق م)
💢هومر اثر خود را با داستان ایلیاد شروع ميكند كه نخستین اثر مكتوب یونان است و بعد از آن اودیسه منصوب به اوست كه همتای داستان ایلیاد است. یكي از مشخصات منظومه های هومری پرداختن به ذكر عملیات قهرمانه، خدایان و پهلوانان دا ستان ا ست كه توجهي به روان شنا سي آنها ن شده و كمتر به ق ضاوت اخلاقي در مورد آنها پرداخته شده.بعد از هومر هزیود بزرگترین و مهمترین شاعر یوناني به شمار ميرود كه شجرة خدایان هزیود بعد از داستان هومر از اهمیت زیادی برخوردار است.
⭕️ویژگی های اساطیر یونانی
💢جامعه ی آغازین یونان مادر تبار بود و با تغییر آن در گذر زمان رفته رفته به سوی جامعه پدر سالاری و متكي بر پدر خدا پیش رفت و خانوادة خدایان متكي بر شیخوخیت و پدرساوری شكل گرفت.
طبق روایات یونانی آفرینش از اجتماع زن یا مادر سالاری ميگیرد كه خدایان مهم و بزرگ آن همه زن هستند و سپس به اجتماعي دیگر منتقل ميشود كه بر پدر سالاری استوار شده است. مهمترین خدایان همه مرد یا نرینه هستند مانند اورانوس، زئوس، كرونوس و...
💢در بینش اسطورهای یونانیان انسانها چون نباتات خود به خود از زمین رسته ميشوند ولي در عین حال متأثر از
آموزة بقا هستند كه خدایان غالبار بر جهان و قلمرو خود نظارت و فرمانروایي ميكنند و بعد از مدتی، در طول
زمان قائل به انتقال انسان پس از مرگ به عالم مردگان شدند.
💢بسیاری از اساطیر یوناني تجسم شخصیت انساناند كه خدایان در شكل و شمایل انساني صورت پردازی شدهاند
مانند تایتانها، و خدایان یوناني كه به هیأت انسوواني بودند.و این خصوووصوویت باعو انس و الفت و گرایش
فراوان به خدایان باستان یوناني شده است.
💢شاید علت شمایل گرایي به انسان این بود كه تا آن روز چیزی به فكر انسووانها خطور نكرده بود و خدایان
سیمایي واقعي ندا شتند و به هیچ موجود زندهای شبیه نبودند.
💢 البته در بعضي از اعصار خدایان به شكل جاندار پدیدار مي شوند كه به هیأت حیواني یا پرندگان یا ساختار سه گانه خدا و خدابانو شهریار و ملكه و حیوان نرو ماده پدیدار در مي آیند، مانند ساتیرها كه خدایان جنگل اند و تركیب یافته از شكل بز و انسان هستند یا سینتورها به هیأت دیو و آدمياند و گاهي نیم انسان و نیم اسباند.
💢در خدایان یوناني ویژگي مخ صو صي كه دیده مي شود این ا ست كه خدایان به صورت دوستان و هم نشینان خوب بدل یافتند بخلاف خدایان بابلي و مصری كه دست نیافتني و دارای عظمت و ابهّت غیرقابل وصفي است
كه آدمیان بعضا از آنها وحشت ميكردند ولي با این توصیف كسي نميتوانست به خدایان یونان متكي باشد زیرا
از طرفي قابل اعتماد نبودند.
✍️ ادامه دارد
#معنویت_و_رسانه
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
40.jpg
4.97M
⭕️ رصدخانه آرما
💢رصد روزانه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
📆 ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۸
📌کیفیت مخصوص چاپ
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️چرا توییتر سانسور كرد؟
🔻حالا جدا از همه روابط پیدا و پنهان میان روسای توییتر، چرا یك دفعه هشتگ #الفجیره اینقدر مهم شده كه بخواهند چند ساعتی به شكل فیزیكی از بیخ و بن جستجویش را ممنوع كنند؟ خود مقامات توییتر كه در این زمینه توضیحی ندادهاند، رسانههای غربی هم كه تمام تلاششان را كردهاند بالكل ماجرای این بندر را به حاشیه ببرند و بنا بر این ما تنها میتوانیم چند حدس بزنیم!
1️⃣انتشار خبر انفجار چند نفتكش در بندر الفجیره كه از نقاط مهم صدور نفت به جهان است، میتواند روی بازارهای جهانی نفت و قیمت آنها تاثیر بگذارد و قیمتها را بالا ببرد و شاید همین یكی از دلایل باشد.
2️⃣اماراتیها در ساعات اولیه این اتفاق در ساماندهی خبری موضوع كاملا گیج عمل كردند و تایید و تكذیبهای مختلف و متضاد نشان میداد خود آنها هم سر در گم شدهاند. سانسور كردن چند ساعته الفجیره باعث میشد تا زمان برای مقامات اماراتی برای جمع كردن ذهنشان فراهم شود.
3️⃣كلا ماجرا از اساس یك نقص فنی در توییتر بود! این هم یك نظر است دیگر كه راستش خود ما چندان باورش نداریم، شما چطور؟!
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
آخه چه كاریه استاد!
❓آیا متن ترانههای خواننده جنجالی این روزها تاثیری در ذهنیت كودكان دارد؟
🔺در بحبوحه تهدیدها و تحریمها هفته گذشته هشتگ «جنتلمن» در فضای رسانهای ایران داغ شد. انتشار چند ویدئو از شادمانی كودكان دبستانی با آهنگ ساسان حیدری یافته یا همان ساسی مانکن و اعتراض بسیاری به آن و واكنش وزیر آموزش و پرورش و توییت نمایندههای مجلس همه و همه نشان داد موضوع ترانه جنجالی حسابی حاشیهساز شده است. البته رسانهها هم در این میان كم نگذاشتند و تحلیل و یادداشت و گزارشهای بسیاری از این موضوع منتشر كردند، اما این موضوع چقدر اهمیت داشت تا در چنین وسعتی فراگیر شود؟ فارغ از چرایی این موضوع از نگاه اجتماعی، فراگیری چنین ترانه مبتذل و سخیفی میان كودكان ایرانی چقدر اهمیت دارد؟ كلام بیمایه این آهنگ آیا تاثیری در سطح سلیقه فرهنگی این نسل خواهد داشت؟ بسیاری معتقدند حساس شدن روی چنین موضوعی تنها به شهرت چنین فردی كمك كرده و بس، برخی دیگر بر این باورند كه اگر خوراك فرهنگی درستی به این كودكان ندهیم در آینده این ابتذال سلیقه به سبك زندگی آنها هم راه پیدا خواهد كرد. در این بین برخی دیگر بحث شادی گمشده این نسل را در روزگار پر گرفتار امروز ایران جستوجو میكنند و دیگرانی هم هستند كه معتقدند آدرس این شادمانی گمشده هر جا كه باشد در «آقامون جنتلمنه» نیست.
💢 جالب است بدانید ده آهنگ آخر همین خواننده فقط در وبسایت رادیوجوان 165 میلیون بار پخش شده و آهنگ آخرش یعنی جنتلمن كه از 24 فروردین پخش شده، در همین مدت كوتاه 36 میلیون بار شنیده شده است.
💢تازه این آمار مربوط به چند روز پیش است و احتمالا همین تعداد هم افزایش داشته است. این را هم در نظر بگیریم كه این آمار تنها مربوط به یك وب سایت است. حالا با فرض اینكه بپذیریم این خواننده شنونده دارد رفتیم سراغ اینكه با این همه دنبالکننده، حالا او چه میخواند؟! اینكه یك ترانه در دو ماه تنها از یك رسانه - آن هم غیرمجاز - 36 میلیون بار شنیده شده جای نگرانی دارد یا پیامی كه او از این طریق قرار است به گوش مخاطبش برساند!؟ اعتراف میكنم كه هر چند ذائقه فاخری در موسیقی ندارم و گاهی هر چه به دستم میرسد را گوش میكنم، اما به سختی توانستم چند آهنگ این خواننده را گوش كنم.
💢بدتر از آن اینكه خیلی سختتر توانستم متن شعرهای او را بخوانم! اولین سؤالم از كارشناسان این حوزه هم مربوط به همین سختی خوانش متن این ترانهها بود، اینكه اصلا باید نگران تاثیر كلام این خواننده بود یا نه؟ آن هم وقتی كه هر بار این سطر از متن یكی از ترانههایش را میخوانم چیزی دستگیرم نمیشود كه «آخه چه كاریه استاد/ گویند كه كشته مُرده میداد/ تار مژگونشو من من به قربونشو ای وای/ اسفندو دی و خرداد و مرداد/ همش مهمونی آخه چه كاریه استاد»
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
آرما مدیا
⭕️رسانه و معنویت ✍️تحلیل فیلم نبرد تایتان ها بخش اول ⭕️اساطیر یونان 💢در رده ی اساطیر،اسطوره ه
⭕️رسانه و معنویت
✍️تحلیل فیلم نبرد تایتان ها
بخش دوم
⭕️اسطورههای یونانی در رسانه:
🔺در چند دهه میلادی به ویژه در سالهای اخیر مشاهده ميكنیم كه رسانههای غربي به خصوص هالیوود در تولید و ساخت فیلم و سینما رویكرد اسطورهای را برگزیده و به نحوی مروج تمدن عهد باستان و فرهنگ اسطوره ای ملل مختلف شده ا ست. اما نكته تأمل برانگیز این ا ست كه سینمای هالیود كه برای نشر باورهای غربی از هیچ كوششی دریيغ نمي ورزد و برای پیوند دادن ذهن بشر با گذشته افسانه ای خود رو به تولید انبوه فیلم های اسطوره ای آورده است چه اهداف و مقاصدی را دنبال ميكند و اصولا چه منافعي را در تولیدات سینمایي به همراه دارد كه همیشوه به دنبال آنهاسوتا این قبیل سوالات ما را بر آن داشت كه به صورت جداگانه به این موضوع مهم بپردازیم.
💢در بین تمدنهای ملل باستان كه در صنعت سینما جایي را برای خود باز كرده و سبب شده كه گرایش و اقبال با استفاده از این تفكر در فیلمها به وسیله نمادها و اسطورههایش بیشتر شده باشد تمدن اسطورهای یونان باستان است كه به علت داشتن قابلیت ها و ویژگي های منحصر قابل ذكر سبب شده كه سینمای هالیوودی برای دستیابي به اهداف و تأمین منافع خود از این طریق و همچنین تأثیرگذاری بیشتر در عرصه رسانه به تولید آن روی بیاورد
💢اما مهمترین ویژگي كه در رأس ا سطورههای یوناني سبب این شده ا ست كه ر سانههای غربي را شیفته خود كند اهمیت موضوع پرداختن به انسان است كه در بینش یونانیون از جایگاه واویي برخوردار است،
💢هنر یوناني همیشه آماده بالا بردن وجود و اندیشه تا مقام خدایي بوده است و Mythe را به صورت انسانی مجسم كرده تا اهمیت این اندیشه را نشان دهد و بلكه تاریخ رابه همین صورت در مقابل او جلوه گر ساخته است.
به عبارتي دیگر ميتوان گفت كه تمامي هنر و تفكر یوناني در وجود انسان تمركز یافته و انسان ها دراسطوره های یونانی به صورتی پدیدار شده اند كه تفاوت اساسی با دیگر فرهنگ ها در این خصوص دیده می شود
💢الاهیات آنها كه در ا شعار اولیه یونانی به و سیله هومر وهزید منعكس شده به گونه ای است كه انسان محور هستي قرار ميگیرد و تصویر خدایان به شكل و شمایل آدمیان ساخته وپرداخته ميشوند كه از جنس آدم و با قابلیت ممتازی شكل گرفته و در این بین در تصویر هومری از جهان تلاش شده كه انسان در مركز قرار بگیرید
💢چنانكه قهرمان های واقعی هومر انسان های خدا گون های هستند كه به صورتی ناقص از الگوی خدایی پیروی ميكنند و این طرز تلقی سبب جای گرفتن اندیشه های هومری در آرمان های مذهبی یونانیون شده است.
✍️ادامه دارد...
#معنویت_و_رسانه
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ
👤 دکتر متین فر
💢 مرز فضای مجازی کجاست؟
#سواد_فضای_مجازی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
41.jpg
5.13M
⭕️ رصدخانه آرما
💢رصد روزانه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
📆 ۲۴ اردیبهشت ماه ۹۸
📌کیفیت مخصوص چاپ
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️هک واتس آپ از طریق حفره امنیتی
🔺هکرها توانسته اند با استفاده از یک حفره بزرگ امنیتی در پیامرسان "واتسآپ" نرم افزاری تجسسی را از راه دور روی تلفن ها و سایر دستگاه های الکترونیکی نصب کنند.واتسآپ که متعلق به فیسبوک است گفت این حمله علیه شماری از کاربران و تحت هدایت یک "قدرت پیشرفته سایبری" انجام شد
💢به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، این نرم افزار تجسسی را "گروه اناساو"، یک شرکت امنیتی اسرائیلی، تولید کرده است.واتسآپ در اطلاعیهاش نام این شرکت اسرائیلی را ذکر نکرده و تنها نوشته است که این حمله تمام نشانههای یک شرکت خصوصی را دارد که نرم افزار جاسوسی برای دولتها فراهم می کند.
💢"واتسآپ" روز دوشنبه یک و نیم میلیارد کاربر خود را ترغیب کرد، در گامی احتیاطی این اپ را آپدیت کنند.حمله هکرها با این روش انجام شده است که تماس صوتی واتسآپ را فعال می کردهاند و از این طریق بدافزار جاسوسی را روی تلفن کاربران نصب می کردند. پاسخ دادن به این تماس صوتی یا پاسخ ندادن به آن نقشی در نصب یا عدم نصب این بدافزار جاسوسی نداشته است و حتی کسانی که به این تماس پاسخ ندادهاند نیز به آن آلوده شدهاند.
💢گروه "اناساو" یک شرکت اسرائیلی است که در گذشته از آن به عنوان "معاملهگر سلاحهای سایبری" نام برده شده بود.
💢نرم افزار اصلی این شرکت، "پگاسوس"، توانایی جمع آوری داده های شخصی از دستگاه های هدف حمله از جمله استفاده از میکروفون و دوربین تلفن، و تشخیص موقعیت آن روی نقشه را دارد.
#امنیت_سایبری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
❌✅ از شایعه تا واقعیت|«منوتو» فیلم دیماه ۹۶ را به جای اردیبهشت ۹۸ منتشر کرد
🔹پس از تجمع روز گذشته عدهای از دانشجویان هنجارشکن در دفاع از بیحجابی، رسانههای ضدانقلاب و شبکههای ماهوارهای اقدام به بزرگنمایی و فریب مخاطبان خود کردند.
🔹این رسانهها در همین راستا، به شیوه قدیمی خود روی آوردند و تصاویر و فیلمهای آرشیوی را منتشر کردند. از جمله این رسانهها منوتو بود که فیلمهای منتشر شده در اغتشاشات سال ۹۶ را به عنوان تجمع هنجارشکنانه اردیبهشت سال ۹۸ منتشر کرد.
🔸منوتو سال گذشته برای توجیه تجمع شکست خورده ضدانقلاب هم تصاویری اغتشاشات سال ۹۶ را منتشر کرده بود؛ به نظر میرسد این ترفند تکراری ضدانقلاب در تجمعات و اغتشاشات احتمالی ایران است.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️اسپین آف چیست؟
💢اسپین آف Spin-off ، شیوهای است كه در سالهای اخیر در تلویزیون و سینمای دنیا رواج پیدا كرده.
اسپینآف به روایتی گفته میشود كه براساس داستان و روایت دیگری شكل میگیرد، تا اینجا اغلب آثار مشتق یا اسپینآف هم براساس كارهای موفق ساخته شدهاند و هم در بیشتر موارد شخصیتهای فرعی قصه، در اثر دیگری به شخصیتهای اصلی تبدیل شده و قصه خودشان را شكل دادهاند.
💢فیلم ددپول، یكی از مهمترین و مشهورترین اسپینآفهای اخیر سینماست. شخصیت اصلی این فیلم كمیك و ابرقهرمانی، وید ویلسون (رایان رینولدز)، یكی از شخصیتهای فرعی فیلم خاستگاه مردان ایكس: ولورین بود كه در ددپول به قهرمان فیلم تبدیل میشود و قصه مستقل خودش را دارد.
💢از اسپینآفهای سریال و مجموعههای تلویزیونی هم میتوان به سریال موفق بهتره با ساول تماس بگیری اشاره كرد كه شخصیت اصلی آن ساول گودمن (باب ادنكیرك)، یكی از شخصیتهای فرعی سریال مشهور و موفق بریكینگ بد بود.
💢نكته دیگر اینكه قصه برخی اسپینآفها در زمانی قبل از موقعی كه فیلم و سریال اصلی ساخته شده، رخ میدهد. مثلا داستان همین بهتره با ساول تماس بگیری، شش سال قبل از ملاقات ساول با والتر وایت، شخصیت اصلی سریال بریكینگ بد (همان اثری كه از آن مشتق شده) است.
#تحلیل_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma