✨ فتوای اشتباه شیخ مفید و عنایت غیبی✨
شخصی روستایی خدمت شیخ رسید و سؤال کرد: «زنی حامله فوت کرده و حملش زنده است؛ آیا باید شکم این زن را پاره کرده و طفل را بیرون بیاوریم و یا این که با آن حمل، او را دفن کنیم»؟ شیخ پاسخ داد: «با همان حمل او را دفن کنید»!
آن مرد برگشت. در میان راه دید سواری از پشت سر میتازد و میآید، چون نزدیک رسید، گفت: «ای مرد، شیخ فرموده است که شکم آن زن را پاره کرده و طفل را بیرون آورده و زن را دفن کنید». آن مرد چنین کرد.
بعد از مدتی، به خط سبز جواب نوشته شده بود که: «انت شیخی و معتمدی و الحق مع ولدی علم الهدی ؛ ای شیخ مفید! تو محل اطمینان منی؛ ولی حق با فرزندم علم الهدی (سید مرتضی) است»
پس از چندی ماجرا را برای شیخ نقل کردند. شیخ فرمود: «من کسی را نفرستادم و معلوم است که آن شخص صاحب الامر (عج) بوده است. حالا که در احکام شرعیه خطا میکنم، همان بهتر که دیگر فتوا ندهم». لذا به خانه رفت و در خانه را بست و بیرون نیامد و پاسخ مراجعین را نمیداد.
تا اینکه از سوی حضرت ولی عصر(عج) توقیعی (نامهای) برای شیخ بیرون آمد با این مضمون که: «وظیفهی شماست که فتوا بدهید و وظیفهی ماست که شما را حمایت کرده و نگذاریم که در خطا بیافتید». پس از این دستور، شیخ بار دیگر بر مسند فتوا نشست.
نقل شده است که در مدت 30 سال، 30 توقیع از ناحیه مقدس امام عصر(عج) برای شیخ مفید صادر شد و در عنوان توقیع نوشته بود: «للاخ الاعز السدید الشیخ المفید ؛ برای برادر گرامی و استوار، شیخ مفید».
داستانهایی از زندگی علماء، تألیف محمدتقی صرفی، دفتر نشر برگزیده قم.
@meftahol_havaej
❣ اهل معرفتی می فرمود : هر کس در شب جمعه ، به حرم قمر بنی هاشم ، مشرف شود و این عبارت را بخواند : یا قطیع الکفین ، بحق اخیک الحسین ، اشفع لنا عند اخیک الحسین ، یاکاشف الکرب عن وجه الحسین ، اکشف کروبنا بحق اخیک الحسین
سید الشهدا علیه السلام در آن طرف ، در حرم شان ، منتظر پذیرایی از او هستند.
@meftahol_havaej
﷽
🌸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند :
إنّ لِقَتلِ الحُسینِ حَرارَةً فی قُلوبِ المُؤمِنینَ لاتَبرُدُ اَبَداً
همانا شهادت حسین (علیه السلام)، حرارتی در دل های مومنان ایجاد میکند که هرگز خاموش نخواهد شد.
📚 مستدرک الوسائل، ج ۱۰، ص ۳۱۸
@meftahol_havaej
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨هر گرفتاری و ابتلائی برای فرد و جامعه پیامی دارد✨
#حجت_الاسلام_والمسلمین_عابدینی
@meftahol_havaej
✨علل سنگینی روح و دل✨
#کربلایی_احمد_تهرانی (ره)
یکی از علّتهایی که ما توفیق سحرخیزی نداریم و در وقت آن سنگین هستیم و گویا گوشهایمان صدای مَلَک منادی را که همهی اولیاء الله را بیدار میکند نمیشود، این است که روح و قلب ما به خاطر دو مسأله سنگین میشود و مثل گنجشکی که به دو پایش وزنه آویختهاند، به وقت سحر نمیتواند برخیزد و به ملاقات یار پر بزند؛ و یا در عبادات خود، روح بالا نمیرود و لذّت عبادت را نمیچشد:
یکی از آن دو عامل، لغو و لهو و زیاد حرف زدن است؛ و دیگری که خیلی انسان را سنگین میکند، غیبت کردن است. من عیناً دیدم که غیبت شب، توفیق سحرخیزی را از انسان سلب میکند.
منبع: #کتاب_پندهای_آسمانی، ص ۱۸۸
@meftahol_havaej
🔸جارو کشیدن دل🔸
محمد ابراهیم داشت محوطه رو آب و جارو می کرد. رفتم و به زحمت جارو رو ازش گرفتم. ایشان هم ناراحت شد و گفت: بذار خودم جارو کنم، اینجوری بدیهای درونم هم جارو میشه... کار هر روزش بود ، کار هر روز صبحِ یک فرماندهی لشکر...
📌 خاطره ای از زندگی سردار شهید محمد ابراهیم همت
📚منبع:یادگاران۲ «کتاب شهید همت» ، صفحه ۲۷
@meftahol_havaej
✨فنای از خویش✨
مرحوم کربلایی احمد تهرانی
بندگی تنها در بجا آوردن نماز و روزه و احکام شرعی خلاصه نمی شود. حقیقت بندگی که این چیزها نیست.
بندگی یعنی عبد در برابر مولایش هیچگونه اراده ای از خود نداشته باشد و هر چه صاحبش اراده کند، بند نیز همان را اطاعت کند.
بنده آن باشد که بند خویش نیست
جز رضای خواجه اش در پیش نیست
..... اگر کسی از خودش نگذرد، نمی تواند بنده واقعی باشد.
رند عالم سوز ص 102