هدایت شده از معیار اسکو
✅یادداشت روز
💢 چه کسانی محاسبات غلط به آمریکا میدهند؟
✍️ فرهاد مهدوی
🔸🌹🔹
🔻«گاهی اوقات به رسانههای داخلی میگویم اینقدر آمریکاشناس نباشید، چون آنها ایرانشناس نیستند. وقتی درباره قوانین مجلس ما صحبت میکنند، فکر میکنند قوانین مجلس ما قوانین مدرسه است. مثلاً امروز صادر میشود و فردا میشود اجرا نکرد، ولی زمانی درباره قوانین خود صحبت میکنند، انگار وحی منزل است»؛ این جمله زیبا از خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه است که بهطور مستقیم اشاره به این دارد که سیستم محاسباتی دشمن در مورد ملت و دولت ایران تحلیل درستی نیست.
💠گزارههای خبری:
🔸1- مقام معظم رهبری در سالهای گذشته بارها تأکید کردهاند که دشمن دچار خطای محاسباتی است و بر اساس این خطاها تصمیمهای غلط اتخاذ میکند. ایشان در سال ۱۳۹۰ در جمع نمایندگان خبرگان رهبری فرمودند: «وقتی محاسبات انسان بر مبنای توهّم بود، پیداست که در برنامهریزیای که بر اساس این محاسبات انجام میدهد، شکست خواهد خورد».
🔹 2- دشمن فکر میکرد که با به شهادت رساندن حاج قاسم، مسیر مقاومت متوقف میشود، اما پس از یک سال، تیری کوویل، پژوهشگر مرکز تحقیقات فرانسه برای مطالعات بینالمللی و استراتژیک، در مصاحبه با یورونیوز گفت: «من فکر میکنم شبکه منطقهای که نیروهای قدس در شکلگیری آن نقش داشتهاند امروز مهمترین جنبه سیاستهای منطقهای ایران است». این پژوهشگر فرانسوی تأکید کرد: «من هیچ تغییری در سیاستهای ایران در منطقه نمیبینم. ایران همچنان بازیگر شماره یک در تحولات سوریه است».
🔸 3- آمریکا به دنبال انفعال ایران بود؛ اما اکنون خودشان دچار سردرگمی هستند که چگونه ایران را به کرنش وادار کنند. در این زمینه نیویورکتایمز مینویسد: «برخی تحلیلگران از خروج ناو هواپیمابر نیمیتز از منطقه خلیجفارس استقبال کردهاند، اما از سوی دیگر منتقدان این تصمیم را حامل پیامی نادرست میدانند. ازنظر منتقدان، خروج ناو نیمیتز مثال دیگری است برای بیتجربگی و سردرگمی در تصمیمگیری در رأس وزارت دفاع آمریکا؛ روندی که به باور منتقدان از ماه نوامبر، زمانی که دونالد ترامپ، مارک اسپر، وزیر دفاع پیشین و چندین مشاور ارشد او را کنار گذاشت و این وزارتخانه را به میلر و وفاداران به خود سپرد، آغاز شده است».
🔺نکته پایانی: با توجه به اینکه دشمن اطلاعات اندکی از روحیه و قدرت انقلاب اسلامی دارد، برخی از مسئولان باید مراقب باشند که در زمین آمریکا بازی نکنند و پازل آمریکا را با خواهشهای کودکانه برای مذاکره پر نکنند، اگر در درون کشور نگاه درونزا و تکیه بر امکانات داخلی وجود داشته باشد، نهتنها دشمن جرئت دست زدن به اقدامات خطرناک را نخواهد داشت، بلکه امکان عملی کردن تحریم و تهدید را هم نمییابد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#نفوذ
@meyarosku
💠🍁
🍁
هدایت شده از خبرگزاری بسیج آذربایجان شرقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر آیت الله مصباح یزدی در باره جوانان
حتما ببینید
هدایت شده از خبرگزاری بسیج آذربایجان شرقی
#سلام_امام_زمانم_صبحت_بخیر
دل آمده از غمت به جان ادرکنی
جان آمده بر لب الأمان ادرکنی
ترسم که بمیرم و نبینم رویت
یا مهدی صاحب الزمان ادرکنی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
♨️ @basijnewsir_azsh31
هدایت شده از خبرگزاری بسیج آذربایجان شرقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار برای نخستین بار
حضور شهید سلیمانی در میدان نبرد مبارزه با داعش در عراق
♨️ @basijnewsir_azsh31
هدایت شده از معیار اسکو
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(15)
💠رقابت ها در مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻نوع رویکرد مردم سالاری دینی به قدرت و نقش ابزاری آن در احقاق حقوق ملت، از شاخصه های مهم در توسعۀ سیاسی است.
🔹در اسلام نوع رقابت با رقابت های انتخاباتی غرب متفاوت است و این مسئله از همان گاه پارسامحوری و شایسته سالاری به مسئولیت ها ناشی می شود. همین طور مشارکت مردم در برابر انتخابات و سرنوشت خود، واقعی است نه متأثّر از احزاب و گروه ها و سرمایه ها؛ بر اساس تکلیف و ناشی از احساس مسئولیت در صحنه های انتخابات حاضر می شوند و لذا درصد شرکت کنندگان قابل مقایسه با لیبرال دموکراسی های غربی نیست. مقام معظّم رهبری در این خصوص می فرمایند: «من همه را توصیه می کنم که این خط صحیح را دنبال کنند.
🔸مواظب باشید در حالی که ما دنیای اسلام را به وحدت دعوت می کنیم، دشمن نتواند در میان صفوف خود جمهوری اسلامی اختلاف و تفرقه ایجاد کند. شرط پیروزی ها این است که جنا ح های مختلف در جمهوری اسلامی احترام هم را حفظ کنند و با هم باشند. در جمهوری اسلامی، انتخاب، انتخاب اصلح؛ نه رقابت انتخاباتی. این دعواها و رقابت ها، متعلّق به دموکراسی های غربی است که از خدا و دین هیچ چیزی به مشامشان نرسیده است. کارهایی که بعضی ها انجام می دهند، باب جمهوری اسلامی نیست. در اینجا، انتخاب اصلح است». (1369/7/11)
🔹همچنین ایشان می فرمایند: «آنچه امروز در دنیا اسم دموکراسی و مردم سالاری را روی آن گذاشته اند، همان دیکتاتوری های قدیمی است که لباس جدید بر تن کرده است؛ یعنی دیکتاتوری گروه ها. اگر رقابت هم وجود دارد، رقابت بین گروه هاست و مردم در این میان هیچ کاره اند. یک گروه به قدرت دست پیدا می کند و در سایۀ قدرت سیاسی ای که همۀ زمان های امور را در کشور در اختیار او می گذارد و با سوء استفاده از این قدرت، ثروت و پول و سرمایه را به نفع خود گردآوری می کند و آنها را در راه به دست آوردن دوبارۀ قدرت مصرف می کند.
🔸دموکراسی های امروز دنیا بر پایۀ تبلیغات دروغ و فریبنده و مسحور کردن چشم ها و دلهاست. امروز در دنیا هر جا شعار دموکراسی می دهند شما ببینید برای تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری یا نمایندگان مجلس چه کار می کنند. پول خرج می کنند. دموکراسی در پنجۀ اقتدار پول اسیر است. مردم سالاری امام زمان؛ یعنی مردم سالاری دینی. با این روش به کلی متفاوت است». (1381/7/20)
🌺توسعۀ سیاسی و مردم سالاری دینی / دکتر محمدرحیم عیوضی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔 @meyarosku
💠🍁
🍁