eitaa logo
مهرآفرین ایرانی
293 دنبال‌کننده
13هزار عکس
4.1هزار ویدیو
65 فایل
💞به یقین بانوی مهرآفرین ایرانی،لبخند و آرامش زندگی است.💞 کپی مطالب مانعی نداره. لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبرانقلاب، امروز: ✅ پرستاران، شریک و همکار پزشک‌اند؛ این را باید خیلی مهم شمرد. بیماری که نیاز به دارد اگر بهترین پزشک بر بالین او حاضر بشود و دستور بدهد اما پرستاری نباشد که او را حمایت کند و در آغوش محبت خودش او را بگیرد، بهبودی بسیار دشوار خواهد شد. یعنی نقش پرستاری در بهبودی بیمار نقش مهم و بزرگی است. 🔷 اگر پرستار نباشد ممکن است معالجه به نتیجه نرسد. ۹۹/۹/۳۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(یکی از آش های سنتی همدان) بلغور گندم 200 گرم سبزی آش500 گرم عدس200 گرم گوشت گوسفندی با استخوان250 گرم پیاز سرخ کرده2 قاشق غذاخوری نمک دریا، فلفل، زردچوبه به میزان لازم کره محلی1 قاشق غذاخوری پیاز، نعنا و سیر داغ به مقدار لازم طرز تهیه  برای پخت آش شل پتله، ابتدا گوشت را با پیاز و فلفل و زردچوبه و پیاز سرخ کرده در آب بپزید. بلغور را بشویید و به همراه عدس به آبگوشت اضافه کنید و با حرارت بسیار کم بپزید زیرا بلغور به سرعت ته می گیرد. یک قاشق روغن حیوانی یا کره را نیز به بلغور در حال پخت اضافه کنید تا بلغور بپزد.   در یک ربع آخر نمک، سبزی خرد شده را بریزید و هم بزنید. آش که لعاب انداخت یک قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید، آش حاضر است. در صورت تمایل روی آش را ترشی یا نان لواش بریزید.   درست کردن پتله سنتی👇 برای درست کردن پتله در قدیم ابتدا گندم را پس از تمیز کردن از سنگ و شن و پوش و آشغال، می شستند و سپس آن را می جوشاندند و بعد در مقابل آفتاب پهن و خشک می کردند. بعد از خشک شدن آنرا در گودالی بنام دیبک ریخته و با چوب دیبک زنی)(که یک تیر کوتاه چوبی بود و در اطراف آن یکی دو دسته چوبی کار گذاشته بودند) که بوسیله دونفر زده می شد کوبیده و پوست آن را می گرفتند بعد از اینکه در دیبک پوست گندم گرفته شد آنرا در دستاس که نوعی آسیاب دستی و کوچک خانگی بود، می کشیدند تا هر دانه گندم به دو یا سه تکه شکسته و به اصطلاح یارما یا نیمه بشود. از این پتله برای پختن غذاهایی مانند دلمه، آش، کوپ په، کوفته و غیره در زمستان استفاده می کردن 🆔سبک تغذیه اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3833987125C4
مداحی آنلاین - بیرق و پرچم مدیون زینب - سیدمجید بنی فاطمه.mp3
6.97M
💐بیرق و پرچم مدیون زینب 💐عالم و آدم مجنون زینب 🎤 سیدمجید بنی فاطمه 🎊میلاد حضرت زینب(سلام الله) و روز پرستار مبــــــــ💖ـــــــارک🎊 ✅عزیزان با پخش مولودی فضای خونتون رو شاد معنوی کنید. https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261
مداحی آنلاین - غم سر آمده - میثم مطیعی.mp3
5.15M
🌸 (سلام الله) 💐غم سرآمده، که کوثرآمده 💐که نور چشم حیدر آمده 🎤 ✅عزیزان با پخش مولودی فضای خونتون رو شاد و معنوی کنید https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261
32.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به ‌مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری (سلام الله) و روز پرستار https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261
🌼__بسم الله الرحمن الرحیم_🌼 🍀بخاطر سردی زمستان و بلندی شبهای آن بهتر است دراین شبها از دمنوشهای گرم ☕️ استفاده شود.. ☘ دمنوش بابونه؛ مقوی معده؛ تقویت کننده اعصاب و آرامبخش😊 میباشد و هیچ گونه ممنوعاتی را شامل نمیشود، بابونه به تنهایی یک داروخانه کامل است ک در خانه ها حضورش ضروری است👌 ☘دمنوش به لیمو کمک کننده به هضم غذا ، ضدنفخ و دلپیچه و آرامبخش ملایمی میباشد ☘دمنوش دارچین زعفران گرم کننده کل بدن و اعضاست و در باز کردن عروق و رگهای مختلف بدن تاثیر زیادی دارد حتی در شب ادراری بچه ها🙈 که بخاطر سرما ایجاد میشود موثر است . https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یلدای امشب یاد مولاحضرت مهدی ع باشیم. 🌹 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار به مناسبت روز پرستار و حضرت زینب (سلام الله علیها) 🍃🌸🌸🍃🌸🌸 🌺هر کس دلی را شاد کند، خداوند از آن شادی لطفی برای او قرار دهد که به هنگام مصیبت چون آب زلالی بر او باریدن گرفته و تلخی مصیبت را بزداید. 📚 ۲۵۷ https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261
بچه ها اگر با دشواری؛ شکست یا اشتباه مواجه نشوند نمی توانند خود را اصلاح کنند. و اگر همه چیز را آسان به دست آورند، مداومت و پشتکار پیدا نمی کنند. https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261
🌀نفخ حبوبات را با خیار بگیرید • هنگام پخت حبوبات 1 خیار را به طور عمودی به 2 نیم تقسیم کرده و به آب آنها اضافه کنید؛ با این روش تمام نفخ حبوبات گرفته میشود و طعم غذا تغییر نمیکند. https://eitaa.com/joinchat/3833987125C45f3bd3261