فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلایل مصرف ۲ برابر بیش از میانگین جهانی سوخت در ایران!
@irinn_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترور با توئیت جعلی!
🔹صفر تا صد ماجرای شهادت روحانی همدانی
fna.ir/d9k0um
@Farsna
🔴انتقاد تند «المیرا شریفیمقدم» به مهناز -بی سواد!- افشار
🌍 eitaa.com/ebratha_ir
🆗مغایرت «انتخابات استانی مجلس» با سیاست های کلی نظام
✍بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص
🔹در جلسه «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام»، موضوع انطباق و مغایرت طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با سیاستهای کلی نظام مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
🔹اعضای هیئت عالی نظارت در جلسه امروز، ماده ۳ طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی:
✅که حوزه انتخابیه در انتخابات مجلس را محدوده جغرافیایی استان دانسته است؛
🆗با بند ۱، بند ۸ و بند ۱۵ سیاست های کلی انتخابات مغایر دانستند.
fna.ir/d9k0yv
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سند ۲۰۳۰ یعنی: "تربیت سرباز و رعیت برای غرب"
🎥حضرت آیتالله خامنهای:
🆗لُب کلام سند 2030 این است که نظام آموزشی ما باید سبک زندگی و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک -ایرانی- بیاموزد.!؟
@irinn_channel
🆗حواستان به خانواده هست؟(۱)
👇مردم، عائله مدیران کشور هستند. معیشت و جان و مال و ناموس و ایمان و اعتقادات مردم باید غیرتمندانه صیانت شود. رهبر انقلاب دقیقا سه سال قبل (11 اردیبهشت ۹۵) در جلسه آسیبهای اجتماعی، خطاب به مسئولان فرمودند:
🔹«اهمیت کار را، بزرگی مسئولیت را، خطرات ناشی از آن را آدم توجه بکند، آن وقت میفهمد که چه قدر باید در این زمینه تلاش کرد و شب و روز نشناخت. چگونه یک مسئول یا یک عنصر مؤمن و انقلابی میتواند این کار بلندمدت را شبانهروزی و با تمام وجود پی بگیرد و خسته نشود؟ وقتی که حس کند خود او، جزئی از آن خانواده است و مشکل مردم، مشکل اوست. ما مردم را باید عائله خودمان بدانیم. ما مسئولین کشوریم دیگر... این ملت، این کشور، این مرزها، این فضای زندگی، عائله ما است... ما در واقع باید اهتماممان به وضعیت مردم، مثل اهتماممان به داخل خانواده خودمان باشد.».
♦️آیتالله جوادی آملی در تبیین دوگانه «غیرت- دیاثت» فرمودند «در فرهنگ قرآنی، غیرت را سه عنصر معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهند؛ غیرزدایی به این معنا است که اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی و یا سیاسی به روی کشور میگشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نیستند».
🔹کم نیستند مسئولانی که غیرتمندانه مدیریت میکنند و نسبت به تعدی کنندگان حریم حقوق عمومی و خصوصی حساسند. اما برای شکستن یک سد، لازم نیست همه آن را یکجا منهدم کنند، اگر رخنهای در گوشهای پدید آید و بهموقع مسدود نگردد، میتواند به شکاف و فروریزی سد منتهی شود. از کسانی که بهعنوان مدیر، لباس امانتداری مردم را میپوشند، حتما توقع هست در مقابل اخلالگران بازار، رانتخواران و محتکران، و متعرضان به امنیت و اخلاقی عمومی حساس باشند.
♦️در این چند خبر تامل کنید؛
🔸- معاون اول قوه قضائیه:
«بهدلیل دستگیری معاون ارزی بانک مرکزی و مدیران کل و مسئول حراست بانک مرکزی، تحت فشار هستیم. مسئول حراست بانک مرکزی را که نیروی وزارت اطلاعات است، دستگیر کردهایم و فشارهای زیادی هم تحمل میکنیم». (مدیر حراستی که برای فلان رانتخواران سندسازی میکند تا او بتواند چند صد میلیون دلار دریافت کند، بیآنکه وارداتی داشته باشد، سزاوار مجازات است یا حمایت؟!).
🔸- معاون اول قوه قضائیه:
« کسانی گفتند: اگر فلان کس(فریدون) را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم» ولی ما تسلیم نشدیم.
✅برخی که خودشان قائل بودند که باید افراد علنی مجازات شوند، امروز حرف های دیگری را مطرح میکنند»
🔸-رئیس سازمان بازرسی: «علی صدقی (مدیر نجومی بانک رفاه کارگران با حقوق و پاداش 730 میلیون تومانی)با اصرار -حسین- فریدون(روحانی)، رئیس بانک رفاه شد. زمانی که صدقی رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت که هنوز هم در دادسرا مفتوح است. ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم فریدون، وی رئیس بانک رفاه شد».
🔸- همزمان با انتشار فیش حقوقی چند مدیر بانکی، حراست یکی از این بانکها بهجای کشف و گزارش جرم، دنبال زدن رد کسانی بود که فیشها را منتشر کرده بودند! چرا؟ (البته در این میان انصافا نباید از خدمات مهم قاطبه حراستها در زمینه تامین سلامت دستگاهها قدرشناسی نکرد).
@IMANI_mohammad
بدون -شرح و- قضاوت
📛امروز رو به کسایی که بعد از ۳۰ روز جون کندن و عرق ریختن میتونن با حقوقشون ۱۰۸ کیلو پیاز بخرند؛ تبریک میگم
صد البته که:
✍روز کارگر تبریک ندارد! تبریک را باید به آن #عالیجناب_مقبور و #کارفرمایان و
کارخانه دارانی گفت که با همکاری و همراهی تام و تام وزرای کار دولتها ارزش کارگر و شان آن را حتی در حد یک برده هم حفظ نمی کنند
🙏سپاس ویژه از دولت شیخ بنفش که کارگر را به خاک سیاه نشانده است
@deldadegi
🆗حواستان به خانواده هست؟(۲)
🔹آیا وزارت ارتباطات و اطلاعات و ارشاد و اقتصاد و صنعت و این قبیل، پاسدار مرزهای ما محسوب نمیشوند؟ اگر جاهایی «نقشه دشمن» برای به هم ریختن ثبات اقتصادی یا امنیت اجتماعی و اخلاقی، با تحرکات «گروهکها» برای سربازگیری و جذب میلیشیای چشم و گوش بسته، و تمایلات فزونخواهانه و هنجارشکن «طیف اشرافیتطلب» به هم نزدیک شد، آیا نباید ترمینالهای تلاقی و هم افزایی آنها را ناامن کرد؟
♦️همچنان مدیران ذیربط، بروز برخی خسارتهای بزرگ اجتماعی و اقتصادی و اخلاقی و امنیتی را به عوامل دیگر نسبت داده و اهتمام کافی برای تامین شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات به خرج نمیدهند.
🔹برخی مسئولان نمیتوانند در پیشگاه الهی، به سادگی، خود را از داشتن مسئولیت در قربانی شدن امثال چند روحانی و غیرروحانی به شهادت رسیده در تهران و همدان، یا ستایش قریشی کودک معصوم ششساله، و یا فروپاشی برخی خانوادهها و نابودی انبوه استعدادهای جوان تبرئه کنند.
♦️برخی نشریات و سیاستپیشگان، که بلافاصله برای فلان اتفاق ناگوار در پاریس و لندن، پیام تسلیت و محکومیت صادر کردند یا عزادار شدند، حتی از ابراز تاسف و ناراحتی نسبت به شهادت مظلومانه یک روحانی سادهزیست در همدان و انزجار نسبت به شرور و جنایتکار سابقهدار استنکاف کردند. کمترین حد امر به معروف و نهی از منکر، که نشانه حیات انسانی میباشد، برآشفتگی روحی و تلخکامی ناشی از مشاهده ارتکاب منکر است.
♦️امیر مومنان(ع) کسانی را که جاذبه و دافعه نسبت به معروف و منکر نداشته باشند، «میّت بین الاحیاء» (مردهای میان زندگان) و انسان زیر و رو شدهای که سفلگی شخصیت بر او حاکم شده، مینامد.«من لم یعرف بقلبه معروف و لم ینکر منکرا، قُلِبَ فَجُعِلَ اعلاهُ اسفله و اسفله اعلاه.» (حکمت 375 نهجالبلاغه).
🔹اگر در علم حقوق، از میزان مسئولیت مباشران و معاونان و مسببان جرم سخن به میان میآید، در سنت الهی، سهم رضایت به جرم و جنایت و خیانت، کمتر از اصل ارتکاب آن نیست. امیر مومنان در خطبه 201 نهجالبلاغه فرمود «أَیُّهَا النَّاسُ، إِنَّمَا یَجْمَعُ النَّاسَ الرِّضَى وَ السُّخْطُ... اى مردم! همانا مردمان را رضایت و نارضایتى (نسبت به رفتارها) گرد هم جمع میکند. همانا ناقه ثمود را تنها یک نفر پى کرد؛ امّا کیفر و عذاب الهى آن، همه قوم ثمود را فرا گرفت، زیرا همگى به عمل آن یک نفر راضى بودند...».
♦️دقیقا با همین منطق است که در زیارت عاشورا ضمن لعن قتله کربلا و تامینکنندگان آنها، میگوییم «وَ لَعَنَ اللهُ اُمَّهًْ سَمِعَتْ بِذلِکَ فَرَضِیَتْ بِه. خداوند لعنت کند گروهى را که جنایات در کربلا را شنیدند و به آن رضایت دادند».
🔹از حضرت امام رضا علیهالسلام نقل شده که فرمود «لَوْ أنَّ رَجُلا قُتِلَ بِالْمَشْرِقِ فَرَضِىَ بِقَتْلِهِ رَجُلٌ بِالْمَغْرِبِ لَکانَ الرّاضِى عِنْدَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ شَریکُ الْقاتِلِ. اگر کسى در شرق عالم قتلى انجام دهد و دیگرى در غرب جهان راضى به آن قتل باشد، در پیشگاه خداوند، شریک قاتل خواهد بود».
@IMANI_mohammad
🚨آرایش دشمن، آرایش جنگی است
☝️ملت و مسئولان خود را آماده کنند و وارد میدان شوند
⚠️علیالظاهر آرایش جنگ نظامی ندارند؛ البته نیروهای ما حواسشان جمع است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان و فرهنگیان:
🔹️امروز دشمن از همهی اطراف مشغول تهاجم است؛ از لحاظ اقتصادی، سیاسی، نفوذ اطلاعاتی و ضربه زدن در فضای مجازی؛ مخصوص این دولت فعلی آمریکا هم نیست؛ کمک این شخصی که در آمریکا سرِ کار است این است که آمریکا را عریان نشان میدهد. قبلیها همین کارها را با دستکش مخملین انجام میدادند اما رئیسجمهور فعلی آمریکا این دستکش را درآورده و همه، آن چدن پنهان در زیر دستکش آمریکاییها را میبینند.
🔸️آحاد مردم و مسئولین باید در مقابل این تهاجم، خود را آماده کنند و در هر زمینهای که مشغول کارند، احساس مسئولیت کنند و وارد میدان شوند.
🚩آرایش دشمن، آرایش جنگی است؛ در میدانهای سیاسی، اقتصادی و فضای مجازی. علیالظاهر از لحاظ نظامی، آرایش جنگی ندارند که البته نظامیهای ما حواسشان جمع است.
🔔در مقابل این آرایش جنگی، ملت هم باید آرایش جنگی بگیرد و مهمترین کار، حفظ اتحاد و وحدت کلمه است. همه مراقب باشند بهخاطر اختلاف سلیقههای کوچک مقابل هم قرار نگیرند چون قدرت این ملت و آن چیزی که به این کشور اقتدار میبخشد، اتحاد است. ۹۸/۲/۱۱
@Khamenei_ir
🌹۱۲ اردیبهشت؛ سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم گرامیباد
🌍 eitaa.com/ebratha_ir