هدایت شده از همنشینی با خوبان 🗨
💌 #کــلامشهـــید
🌱«میانبر رسیدن به خدا نیت است
کار خاصی لازم نیست بکنیم.
کافیاست کارهای روزمرهمان را به خاطر خدا انجام دهیم ،اگر تو این کار زرنگ باشید شک نکنید شهید بعدی شمایید...»
#شهید_محمد_ابراهیم_همت
📚 🔹@h_khoban_ir
#تفرقهافکنی به سبک رسانههای ضدانقلابی:
🇮🇷ایران اینترنشنال: ۱۵ میلیون مهاجر افغانی به ایران هجوم آوردند!
🇦🇫افغانستان اینترنشنال: ایرانیها به افغانی غذا و کار نمیدهند، افغانی ها زیر پل کنار زبالهها میخوابند!
⬅️ دقیقا همان تاکتیکی که سالهاست برای تفرقه بین مردم #ایران و عراق پیش گرفتهاند
👤(حجتالاسلام والمسلمین)
محمدرضاشهبازی
کانال ویراستی ها...
eitaa.com/virastiha
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
فیورلا ایزابل خبرنگار راشاتودی :
سلام از ایران که مطمئنا شبیه آنچه در غرب میشنوید نیست..
✍️ نوید مستفیضی🇮🇷
✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇
@aliakbareraefipour
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو کامل در مورد بنگاهداری بانک ها در سخنرانی رهبر معظم انقلاب
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
بنگاهداری بانکها و اخلال در تأمین مالی اقتصاد
مشکل عدم مدیریت نقدینگی و ایجاد تورم ناشی از عدم هدایت ماندههای آن، یکی از مسائلی است که در ماههای اخیر چندین بار به بهانههای مختلف از سوی رهبر انقلاب به دولت گوشزد شده است. ایشان در دیدار اخیر با رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت (۱۳۹۷/۶/۷) ضمن انتقاد از «بنگاهداری بانکها» و «کارهای هزینهآور» دیگر نظیر افزایش شعبههای بانکی، فرمودند: «بانک مرکزی باید با نظارت کامل و دقیق، مانع بروز مشکلاتی نظیر مسائل سپردهگذاران برخی بانکها و مؤسسات مالی شود.» پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر به تبیین دقیقتر ابعاد این مسئله میپردازد.
مهمترین ویژگی که بانکها را از سایر شرکتهای مالی و غیرمالی متمایز میسازد، قدرت خلق پولی است که بهصورت انحصاری تنها در اختیار آنها قرار دارد(بانک به معنای اعم که شامل بانکدار بانکها یعنی بانک مرکزی هم میگردد) و پذیرش بدهی این نهاد بهعنوان وسیلهی مبادله، مهمترین مزیت نسبی بانک در برابر سایر شرکتها به شمار میرود. بانک در ازای این قابلیت، وظیفهی تأمین مالی بنگاهها و خانوارها را بر عهده دارد. به عبارت بهتر، بانک با اعطای تسهیلات، وسیلهی مبادله در اختیار بنگاه یا خانوار قرار میدهد و انتقال درآمد در طول زمان را (آتی به حال و برعکس) برای آنها امکانپذیر میسازد. تولید چنین خدمتی، مهمترین ارزش افزودهی بانک برای اقتصاد است که در پی آن، بنگاه خواهد توانست خط تولید جدیدی احداث کند و یا خانوادهای از محل درآمدهای آتی خود مسکنی تهیه نماید.
بانک باید به جای پاک کردن صورتمسئله (بنگاهداری کردن)، مسئلهی اطلاعات نامتقارن را حل کند. آنچه مدافعان بنگاهداری بانکها که بهصورت خیلی اتفاقی! بعضاً بانکدار هم هستند، نادیده گرفتهاند این است که ارتباط مالکیتی بانک و بنگاه موجب میشود پروژههایی تأمین مالی شوند که شرکتهای زیرمجموعهی بانک پیشنهاد میکند و نه پروژههایی که خلاقانه طراحی شده و با کارایی بالا برای اقتصاد مفید هستند.
قسمت «اول»
نشر از کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
بنگاهداری بانکها و اخلال در تأمین مالی اقتصاد (قسمت دو)
بنگاهداری و مسئله اطلاعات نامتقارن
مسئلهی اطلاعات نامتقارن(Assymetric information) که بهعنوان آفت مبادله در همهی تعاملات اجتماعی حضور دارد، مهمترین شکست بازارهای(Market failure) مالی قلمداد میگردد و از این زاویه ریسکهای فراوانی بر فعالیت بانکها مترتب خواهد بود. به تعبیری روشنتر بانک نمیداند:
۱. کدامین پروژههای متقاضی تسهیلات، پروژههای پربازدهی هستند؟
۲. آیا پس از انتخاب، پروژه بهخوبی و منطبق با قرارداد تنظیمشده با بانک، مدیریت میشود تا بازدهی مورد انتظار کسب شود؟
دو مشکلی که تحت عنوان دو سؤال فوق طرح شد موجب میشود برای حداقل کردن مخاطرات ناظر به مسئلهی اطلاعات نامتقارن، بانکها بهطور ذاتی تمایل داشته باشند که خود شرکتی تأسیس کرده و وسیلهی مبادلهای که خلق میکنند را در اختیار آن شرکت قرار دهند و با از بین بردن انگیزهی تخلف و نکول، هزینهی نظارت برای کنترل مخاطرهی اخلاقی در اعطای تسهیلات را کاهش دهند
نشر از کانال های ملت امام حسین علیه السلام در ایتا
eitaa.com/mellatemamhosein
بنگاهداری بانکها و اخلال در تأمین مالی اقتصاد (قسمت سه) سایت رهبری
ادامه مبحث
بنگاهداری و مسئله اطلاعات نامتقارن
توصیفی که در سطرهای فوق توضیح داده شد موجب شده تا برخی از اقتصاددانان و بانکداران از بنگاهداری بانکها دفاع کرده و با مستمسک قرار دادن کاهش هزینههای ناشی از اطلاعات نامتقارن، آن را برای اقتصاد بهینه بدانند؛ یعنی معتقد باشند بنگاهداری از آنجاییکه موجب بهینگی فرایند تأمین مالی میشود، قابل تجویز است. درحالیکه این تحلیل بهواسطهی در نظر نگرفتن رابطهی پویا(dynamic) و مستمر بانک و بنگاه بهشدت ناقص و گمراهکننده است. بهطورکلی بانک باید با طراحی مکانیسمهایی مبتنی بر علامتدهی، مخاطرهی انتخاب معکوس(Adverse selection) را کنترل و بهترین متقاضی تسهیلات را برای تأمین مالی انتخاب نماید، یعنی وسیلهی مبادله را در اختیار کسی قرار دهد که ضمن بازپرداخت آن، بیشترین ارزش افزوده را برای اقتصاد ایجاد خواهد کرد. از سویی با طراحی سازوکار،(Mechanism Design) از انحراف او از مفاد قرارداد و ورود به فعالیتهای ریسکی و کمبازده جلوگیری نماید. بهطور واضحتر بانک میبایست به جای پاک کردن صورتمسئله (بنگاهداری کردن)،مسئلهی اطلاعات نامتقارن را حل کند.آنچه مدافعان بنگاهداری بانکها که بهصورت خیلی اتفاقی!بعضاً بانکدارهم هستند، نادیده گرفتهاند این است که ارتباط مالکیتی بانک وبنگاه بهصورت مستمر موجب میشودپروژههایی تأمین مالی شوند که شرکتهای زیرمجموعهی بانک پیشنهادمیکندونه پروژههایی که خلاقانه طراحی شده وباکارایی بالا برای اقتصادمفیدهستند.
eitaa.com/mellatemamhosein
بنگاهداری بانکها و اخلال در تأمین مالی اقتصاد (قسمت چهارم)سایت رهبری
بحث
تعارض منافع موجود در بنگاهداری بانکها
در چنین شرایطی بنگاهِ زیرمجموعهی بانک با خاطری آسوده از تأمین مالی، نیازی به طراحی خلاقانهی پروژهها نمیبیند و برای افزایش بهرهوری و ایجاد افزودهی بیشتر تلاشی نمیکند؛ درحالیکه بنگاههای خلاق در بخشهای مختلف اقتصادی، دسترسی به منابع مالی ندارند و پروژههای پربازده هیچگاه آغاز نمیشوند. به تعبیری فنیتر بنگاهداری بانکها نهتنها موجب کاهش هزینههای اطلاعات نامتقارن نمیشود بلکه هزینهها را افزایش میدهد و با تشدید مخاطرهی اخلاقی و انتخاب معکوس، هزینهی زیادی را بر اقتصاد و حتی خود بانک تحمیل خواهد کرد.
از دیگر سو، بنگاهداری، بانک را بهطور جدی با مسئلهی تعارض منافع در وصول مطالبات مواجه میکند که در بلندمدت موجب ورشکستگی و انجماد داراییهای بانک خواهد گردید؛ به این نحو که بانک بهواسطهی روابط مالکیتی، انگیزهی کافی برای اعمال فشار در وصول مطالبات ندارد؛ چراکه در برخی موارد، اعمال فشار و وصول مطالبات میتواند به ورشکستگی بنگاه انجامد و این مسئله خود برای بانکِ سهامدار، زیانآور خواهد بود. در چنین شرایطی اتفاقاً بانک ترجیح خواهد داد که تسهیلاتدهی به شرکت را ادامه دهد تا بتواند از ورشکستگی و زیان خود جلوگیری کند. این پدیده موجب میشود در اقتصادهایی که بانکها بنگاهدار هستند، مطالبات غیرجاری و انجماد داراییها نیز بهصورت مزمن وجود داشته باشد.
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
بنگاهداری بانکها و اخلال در تأمین مالی اقتصاد (قسمت پنجم) سایت رهبری
ادامه بحث
تعارض منافع موجود در بنگاهداری بانکها
بنابراین بنگاهداری بانکها با تشدید مسئلهی انتخاب معکوس و تأثیر منفی انگیزشی بر بنگاههای اقتصادی و حتی خود بانک در وصول مطالبات و ایفای تعهدات، ریسک اعتباری بانک و نکول تسهیلات را افزایش خواهد داد و فرایند تأمین مالی اقتصاد را دچار اخلال خواهد کرد. اگر فرض کنیم اعطای تسهیلات به شرکتهای زیرمجموعه ممنوع باشد و مسائلی که در سطور فوق بدانها اشاره شد بلاموضوع گردد، در چنین شرایطی نیز بنگاهداری توجیهپذیر نیست، چراکه موجب تشدید ریسک نقدینگی میشود. توضیح اینکه همانگونه که میدانیم، قریب به اتفاق داراییهای بانک حاوی سررسید است، مانند تسهیلاتی که مثلاً سهساله پرداخت شده اما تعهدات و بدهیهای بانک (سپردهها) همواره نقد و عندالمطالبه بوده و این مسئله خود بانک را با عدم تطابق سررسید(۸) و ریسک نقدینگی مواجه مینماید. مدیریت ریسک نقدینگی به این معناست که بانک تا حد امکان این شکاف سررسید را کاهش دهد و نیازهای روزانهی نقدینگی خود را با کمترین هزینه تأمین کند؛ زیرا ممکن است مشتری بانک در هر لحظهای سپردهی خود را مطالبه نماید و بانک را با نیاز نقدینگی مواجه کند. باچنین معیاری نیز ورود بانک به بنگاهداری وبهطورخاص سرمایهگذاری درشرکتهای غیربورسی که ماهیت بلندمدت دارد غیر قابل توجیه است. به همین علت است که میبینیم بانکی که مالک مالهای بزرگ در جایجای کشور است، نمیتواند بدون اضافهی برداشت از بانک مرکزی، روزخودرابه شب برساند.
eitaa.com/mellatemamhosein
تعارض منافع موجود در بنگاه داری بانک ها
پیامدهای بسیاری را میتوان برای بنگاهداری بانکها ذکر کرد که موجب اطالهی کلام خواهد شد و از آن صرفنظر میشود. بنابراین از حیث نظری و از حیث موازین بینالمللی در بانکداری -نظیر اصول بازل- نمیتوان از بنگاهداری بانکها دفاع کرد
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
بنگاهداری بانکها و اخلال در تأمین مالی اقتصاد(قسمت ششم) سایت رهبری
نظارت ضعیف بانک مرکزی
البته در توضیح گرایش بانکهای ایرانی به بنگاهداری نمیتوان وضعیت ترازنامه و وصول مطالبات که البته خود بیارتباط به بنگاهداری آنها نیست را نادیده گرفت. نسبت بالای مطالبات غیرجاری و عدم درآمدزایی بخش قابل توجهی از تسهیلات اعطایی، بانکها را وادار کرده تا برای کسب سود سراغ داراییهای ثابت و تأسیس شرکتهای ساختمانی بهمنظور سرمایهگذاری در ساختمان و املاک رفته و زیان ناشی از عملیات بانکی (اعطای تسهیلات و سپردهپذیری) را جبران کنند. البته متأسفانه نظارت بهشدت ضعیف و دور از اقتدار بانک مرکزی موجب شد بیشارزشگذاری املاک و مستغلات بانکها در کنار امهال تسهیلات غیرجاری سوختشده، محملی برای حضور داراییهای موهومی در ترازنامهی بانکها گردد.
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
بنگاهداری بانکها و اخلال در تأمین مالی اقتصاد(قسمت هفتم )سایت رهبری
ادامه مبحث
نظارت ضعیف بانک مرکزی
بنا بر دلایلی که توضیح داده شد، محدودیت بر بنگاهداری بانکها بهعنوان یکی از اصول اجماعی در بانکداری تلقی میگردد؛ بهعنوان نمونه بر طبق مادهی ۹ قانون ضدانحصار در ژاپن، یک بانک حداکثر میتواند مالک پنج درصد از سرمایهی یک شرکت و یا بانک دیگر گردد. لذا بنگاهداری در ژاپن بهشدت محدود است.(۹) در کشور ما نیز بانک مرکزی در دستورالعمل سرمایهگذاری مؤسسات اعتباری، این رویهی مقرراتگذاری را دنبال کرده است. اگرچه بهواسطهی این محدودیتها سهم سرمایهگذاری مستقیم و مشارکت حقوقی در ترازنامهی بانکها از ۱۵ درصد داراییهای آنها تجاوز نمیکند، اما هنوز بانکهایی وجود دارند که بخش عمدهای از داراییهای آنها در بنگاهداری مصرف شده و از محل منابع پایهی پولی یعنی عموم مردم، نیازهای نقدینگی روزانهی خود را تأمین میکنند که این مسئله خود نشاندهندهی ضعف جدی بانک مرکزی در نظارت بر اجرای دستورالعمل مذکور میباشد.
الزام بانکها به فروش اموال مازاد و بنگاههای غیرمالی در شرایط کنونی کشور میتواند با کاهش حجم نقدینگی (کاهش سپردههای کل نظام بانکی) به سهم هر چند اندک خود در مدیریت نقدینگی و مهار تورم کشور کمک کند.
(۹ نشانه گذاری در متن )رزقی و فرزین وش، ۱۳۹۴، پایاننامهی کارشناسی ارشد، دانشکدهی اقتصاد دانشگاه تهران
نشر از کانال ملت امام حسین علیه السلام در ایتا
eitaa.com/mellatemamhosein
هدایت شده از 🇮🇷 سامانه جامع حمل و نقل مسافری مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی استارت آپ کشوری حمل و نقل مسافربری🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ﻋﯿﺪﺗﻮﻥ
ﻣﺒـﺎﺭﮐــــــــــ
🌺🍃🌺🍃🌺
بر تو درود 🌸
ای که میلادت
نقطـه عطف خلقـت اسـت!🌹
بر تو درود 🌸
که عشـق، خود را
با نام تو تجلی داد
و خلقت، 🌸
بی وجود تو معنایی نداشت؛🌹
🌸 میلاد باسعادت
حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم 💚
و امام جعفر صادق علیه السلام مبارک باد 🌸🎊🌸
🍃🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🍃🌹
🇮🇷 مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی استارت آپ کشوری حمل و نقل مسافربری🇮🇷
ایران و افغانستان کنار هم هستند الحق همیشه دفاع کردند نمونش لشگر فاطمیون کنار حاج قاسم
#تکریم_مهاجرین
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
24.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی مواد اولیه تولید به دلار قیمتگذاری میشود، هرچه دلار گرانتر شود، تمام مواد اولیه ایرانی نیز گران میشود. با گرانی مواد اولیه، همه کالاها گران میشود. فروشندگان مواد اولیه، از گرانی ارز نفع میبرند و مردمی که درآمد ریالی دارند، روز به روز فقیرتر میشوند. جمعی از این مردم، در بورس شرکای خُرد ذینفعان گرانی دلار شدهاند!
@syjebraily
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
♦️از تله جمعیتی ایران در سال ۱۴۰۵ چیزی شنیدی؟!♦️
تله جمعیتی یعنی:
۱۳۰ سال طول میکشه کشور پیر ما دوباره جوان بشه
سال ۱۴۸۰ کشوری با ۳۱ میلیون (تقریبا یک سوم الان) داریم با ۶۵٪ بالای ۷۰ سال
یعنی جوانی نیست که کاری برای پیران انجام بده
اونقدر این قضیه مهمه
که رهبر انقلاب چنتا جمله عجیب گفتن
🔹تن انسان میلرزد
🔸من هم مقصر بودم
🔹خبر پیری کشور دهشتناک است🔸بابت این موضوع شب خوابم نمیبرد🔹هرکس قدمی بردارد در نماز دعایش میکنم🔸تلاش برای جوانی خانواده یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است🔹برای جوانی جمعیت اینهمه تأکید کردیم، در عین حال نتایج، خیلی نتایجِ دلگرمکنندهای نیست
مشاور امنیت ملی نتانیاهو در کنگره اسرائیل میگه ایران ادعا میکنه اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید، اما من با آمار و ارقام اثبات میکنم ایران خودش ۲۵ سال آینده را نخواهد دید
مشاور جرج بوش سالها پیش گفته بود لازم نیست به ایران حمله کنید چون ایران خودش در بحران جمعیت نابود میشه، اگر خواستید به عراق حمله کنید
فاجعه اینه که نرخ رشد ما الان زیر ۱٪ و نزدیک صفره. اون هم مربوط به اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان و استان آذربایجان غربی میشه
چند عامل موثر در تشدید این بحران:
افزایش سن ازدواج
کاهش تمایل به ازدواج
افزایش نرخ طلاق
افزایش نرخ ناباروری
جلوگیری وکاهش تمایل به فرزندآوری
قطعا اغلب اطرافیان شما، خواسته یا ناخواسته، حداقل درگیر یکی از موارد بالا هستند
لازمه یادآوری کنم که از فرزند چهارم به بعد روی رشد جمعیت تاثیر داره، دوتا اولی که نرخ رشد روی صفره
یک نگاه اجمالی به روند پیری کشور
سال ۹۶ جزو ۷۷ کشور جوان بودیم
سال ۱۴۰۱ جزو ۱۱۱ کشور میانسال شدیم
سال ۱۴۰۵ میفتیم داخل تله جمعیتی و جزو ۱۱ کشور پیر میشیم
سال ۱۴۲۰ بدبخت میشیم، سومین کشور پیر دنیا 🤯
❌سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران ۳۱ میلیون❌
.
همین الان هم اوضاع خیلی افتضاحی داریم
الان ما ۴۱ میلیون زن داریم
۶۳٪ سن بالا دارند نمیتوانند بچه بیاورند
از ۳۷٪ یک پنجم نابارور قطعی و یک پنجم هم نابارور ثانویه هستند
یعنی فقط ۲۲٪ از زنان ما توانایی باروری دارند 😢
اونا هم خیلیاشون به دلایل مختلف بچه نمیارن
اشتغال
بی حوصلگی
سختی زایمان
فرار از مسئولیت
مشکلات اقتصادی
مشکلات خانوادگی
⚠️بیاین ببینیم چطور دشمن با برنامهریزی، خودمون رو توسط خودمون نابود کرد
صهیونیستهای انگلستان ۱۰۰ سال پیش روی کاهش جمعیت کشورهای اسلامی مطالعه و برنامهریزی کردند
سال ۱۲۹۷ با آوردن سربازی و دارالفنون جوانها را مشغول درس و سربازی کردند که سن ازدواج بالا بره
♨️سال ۴۰ یک زن از سازمان بهداشت جهانی مامور پیادهسازی سیاستهای کاهش جمعیت شد
❌دهه ۷۰ وقتی دولت رفسنجانی از بانک جهانی استقراض کرد، شرط کردند باید جمعیت ایران کاهش پیدا کنه. کنترل جمعیت با بزرگترین بسیج اجرایی و تبلیغی انجام شد. حتی روستاهایی که امکانات اولیه آب و برق و گاز نداشتند دفتر بهداشت داشتند که وسایل پیشگیری از بارداری را توزیع کنند. شعار «فرزند کمتر زندگی بهتر» به صورت گسترده تبلیغ شد. کاری که قرار بود در ۲۰ سال با یک شیب ملایم اتفاق بیفته با نفوذ جاسوسان و مزدوران با سرعت عجیبی اتفاق افتاد
🛑سال ۷۸ ایران رتبه اول جهان در کنترل جمعیت شد و اسرائیل رتبه آخر را پیدا کرد
آن سال دکتر مرندی وزیر بهداشت دولت هاشمی (مجری برنامه کنترل جمعیت) و بیل گیتس که سالی یک میلیارد دلار کمک سازمان ملل میکرد، گزینههای جایزه کنترل جمعیت شدند. دکتر مرندی با ۹ رای برنده جایزه جهانی کنترل جمعیت میشه و جالبه بیل گیتس فقط ۱ رای میاره
۱۰ سال بعد، اواخر دهه ۸۰ کارشناسان متوجه شدن چه کلاه گشادی سرمون رفته
#رهبر_انقلاب از همان سالها بارها درباره این بحران صحبت کردند اما هرچه جلوتر رفتیم فهمیدیم اوضاع وخیمتر و راه جبران سختتر شده
💢دکتر مرندی سال ۹۳ میگه من احساس عذاب وجدان میکنم چون کار ما باعث #بحران بزرگی شد
البته این وضعیت برای همه کشورهای اسلامی اتفاق افتاده. کشور بحرین و لبنان که وضعیت بدتری نسبت به ایران دارند. بعد از آن هم عراق و...
ای داد، ای وای، خیلی کارمون سخت شد!
➖➖➖
🥇حالا بگو راهکار چیه؟؟؟
کارشناسان میگن تا سال ۱۴۰۵ اگر ۱۴ میلیون زایمان موفق داشته باشیم در تله نمیافتیم
یعنی از ۴۱ میلیون زن ایرانی که فقط ۹ میلیون توانایی باروری دارن، اگر هر زنی که نابارور و یائسه نشده باشه،در این۳ سال باقی مانده ۲فرزند بیاوره، ما در تله گیر نمیکنیم
این وسط یک عده باید جور یک عده دیگر را هم بکشن،جهادبکنن، پشت سرهم بچه بیارن
خب معلومه سخته،اماشدنیه
ما ایرانی هستیم،کارهای سخت رو انجام میدیم
ما۸سال بادست خالی درمقابل حدود ۴۰ کشوربامحوریت حزب بعث عراق مقاومت کردیم وپیروزشدیم منتهاعمق فاجعه رودرک نمیکنیم!
🟢 با انتشار این پست قدمی در راه #جهاد_فرزندآوری بردارید
eitaa.com/mellatemamhosein
﷽
📲 توییت جالب ایلان ماسک
✍ جامعه ای که جوانان آن مجرد بماند و آنها هم که ازدواج کردند قید بچه دار شدن را بزنند قطعا محکوم به فنا است، باید هم مسئولین فکری کنند که تسهیلات ازدواج و فرزندآوری بیشتر شود هم مردم از این تفکر غلط رها شوند و به سمت جامعه خانواده محور حرکت کنیم.
📲 صفحات #شیخ_فرهاد_فتحی👇
ایتا | روبیکا | توییتر | ویراستی |اینستا
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت پیامبر
#پیامبر #حضرت_محمد #امام_علی #رائفی_پور
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
May 11
هدایت شده از همنشینی با خوبان 🗨
☘️آیت الله وحید خراسانی :
افسوس که #عمر گذشت ما قدر
نعمتها را نفهـمیدیم! سعی ڪنید
شب و روزتان را وقف اهل بیت
علیهم السلام کنید.
📚 🔹@h_khoban_ir
ملت امام حسین (ع)🇵🇸
♦️از تله جمعیتی ایران در سال ۱۴۰۵ چیزی شنیدی؟!♦️ تله جمعیتی یعنی: ۱۳۰ سال طول میکشه کشور پیر ما دوب
دولت پنج سال جلو فروش محصولات جلوگیری از بارداری رو بگیره
مشکل حله
کم هزینه ترین راه همینه
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
بیشک تأسی به سیره و سنت آن حضرت براساس آیهکریمه «و لکم فی رسولالله اسوه حسنه» راهگشای مشکلات و مسائل مبتلا به جامعه مسلمانان خواهد بود.
🌿خصوصیات اخلاقی و اجتماعی پیامبر( ص)
🔸۱-هنگام راه رفتن با آرامی و وقار راه می رفت.
🔹۲-در راه رفتن قدم ها را بر زمین نمی کشید.
🔸۳-نگاهش پیوسته به زیر افتاده و بر زمین دوخته بود.
🔹۴-هرکه را می دید مبادرت به سلام می کرد و کسی در سلام بر او سبقت نگرفت.
🔸۵-وقتی با کسی دست می داد دست خود را زودتر از دست او بیرون نمی کشید.
🔹۶-با مردم چنان معاشرت می کرد که هرکس گمان می کرد عزیزترین فرد نزد آن حضرت است.
🔸۷-هرگاه به کسی می نگریست به روش ارباب دولت با گوشه چشم نظر نمی کرد.
🔹۸-هرگز به روی مردم چشم نمی دوخت و خیره نگاه نمی کرد.
🔸۹-چون اشاره می کرد با دست اشاره می کرد نه با چشم و ابرو.
🔹۱۰-سکوتی طولانی داشت و تا نیاز نمی شد لب به سخن نمی گشود.
🌺از پیامبر خوبیها بخواهیم ما را متخلّق به اخلاق کریمه بفرمایند🌺
☘خصلتهای پیامبر اکرم ( ص)☘
🔹۱۱-هرگاه با کسی، هم صحبت می شد به سخنان او خوب گوش فرا می داد.
🔸۱۲-چون با کسی سخن می گفت کاملا برمی گشت و رو به او می نشست.
🔹۱۳-با هرکه می نشست تا او اراده برخاستن نمی کرد آن حضرت برنمی خاست.
🔸۱۴-در مجلسی نمی نشست و برنمی خاست مگر با یاد خدا.
🔹۱۵-هنگام ورود به مجلسی در آخر و نزدیک درب می نشست نه در صدر آن.
🔸۱۶-در مجلس جای خاصی را به خود اختصاص نمی داد و از آن نهی می کرد.
🔹۱۷-هرگز در حضور مردم تکیه نمی زد.
🔸۱۸-اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.
🔹۱۹-اگر در محضر او چیزی رخ می داد که ناپسند وی بود نادیده می گرفت.
🔸۲۰-اگر از کسی خطایی صادر می گشت آن را نقل نمی کرد.
🔹۲۱-کسی را بر لغزش و خطای در سخن مواخذه نمی کرد.
🔸۲۲-هرگز با کسی جدل و منازعه نمی کرد.
🔹۲۳-هرگز سخن کسی را قطع نمی کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگوید.
🔸۲۴-پاسخ به سوالی را چند مرتبه تکرار می کرد تا جوابش بر شنونده مشتبه نشود.
🔹۲۵-چون سخن ناصواب از کسی می شنید. نمی فرمودـ« چرا فلانی چنین گفت» بلکه می فرمود « بعضی مردم را چه می شود که چنین می گویند؟»
🔸۲۶-با فقرا زیاد نشست و برخاست می کرد و با آنان هم غذا می شد.
🔹۲۷-دعوت بندگان و غلامان را می پذیرفت.
🔸۲۸-هدیه را قبول می کرد اگرچه به اندازه یک جرعه شیر بود.
🔹۲۹-بیش از همه صله رحم به جا می آورد.
🔸۳۰-به خویشاوندان خود احسان می کرد بی آنکه آنان را بر دیگران برتری دهد.
☘اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم☘
هدایت شده از 🇵🇸ویراستی ها
رسانه هایشان نیز غلط میکنند
#بنگاهداری_بانکها
#دنیای_اقتصاد #جریان_تحریف
کانال ویراستی ها...
eitaa.com/virastiha
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهاد تبیین سیاستی علوی ....
#امام_علی #جهادتبیین #جنگ_شناختی #امام_زمان
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یه کف مرتب!!! هی میترسیدم تو مترو یکی یچی بهمون بگه 🙄
🔹 از بس که یه جوری القا کردن که همه ضد دین هستند و ... ولی چیزی که ما امروز دیدیم همه دلداده آقا رسول الله بودن 🤗🫀
#مترو
#میلاد_آقا_رسول_الله
#رولت
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein
🎥 کنایهی سنگین #رهبر_انقلاب به دولتهای #سعودی، #امارات و #بحرین در روز عید میلاد پیامبر اسلام صلواتالله علیه: دولتهایی که به سراغ #قمار عادیسازی رفتهاند، بدانند که به قول اروپاییها، دارند روی اسب بازنده شرطبندی میکنند!! این سرطان (رژیم کودککش اسرائیل) به دست فلسطینیان و نیروهای #مقاومت ریشهکن خواهد شد. ✌️💪
✍ #اسرائیل قبل از #ظهور توسط نیروهای #جبهه_مقاومت، سرکوب خواهد شد و تا مرز #فروپاشی پیش خواهد رفت. بنابراین ناچار خواهد شد از برگه آخر خود یعنی #سفیانی، رونمایی کند. #سرکوب_اول
#جنگ_شیعه_اسرائیل #آتش_مشرق
کانال ملت امام حسین علیه السلام
eitaa.com/mellatemamhosein