🔆 جامعه مهدوی
🔸ما که انتظار فرج داریم، باید در این راه تلاش کنیم؛ باید تلاش کنیم در راه ایجاد #جامعهی_مهدوی. خود را به هر اندازهای که در وسع و قدرت ما است بتوانیم به جامعهی مهدوی نزدیک کنیم که جامعهی مهدوی جامعهی قسط است، جامعهی معنویّت است، جامعهی معرفت است، جامعهی برادری و اخوّت است، جامعهی علم است، جامعهی عزّت است.
#جامعه_مهدوی
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
🔆 طنز | هشت
🔸خوب است که این کارها انجام گیرد.
ـ ۱۳۷۵٫۰۱٫۲۳
#طنز
#عکس_نوشته
🔰 مرکز گفتمانساز امین انقلاب
☑️ @amin_enqelab
🌐 موتورجستوجوی پرسش و پاسخ دینی امین راه اندازی شد
🔹 موتور جستجوی پرسش و پاسخ دینی امین به همت مرکز فناوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران راه اندازی شد.
🔹 موتور جستوجوی پرسش و پاسخ دینی(امین) یک سامانه اطلاعاتی هوشمند در حوزه علوم اسلامی است که با هدف دسترسی حداکثری مخاطبان به پرسشها و پاسخهای دینی طراحی شده است.
🔹 این موتور جستوجوی هوشمند، با جمعآوری اطلاعات از سایتها و منابع دیجیتالی معتبر، بانک اطلاعاتی کاملی برای دسترسی به پرسش و پاسخ ها و مفاهیم دینی در اختیار کاربران قرار میدهد.
🔹 در حال حاضر استفتائات و رساله ۱۸ مرجع معظم تقلید شامل ۴۰ هزار مسئله و ۴۰ هزار استفتاء و همچنین ۵۴ هزار پرسش و پاسخ دینی موجود در وب از طریق موتور جستوجوی امین به نشانی http://aminsearch.com قابل جستوجو میباشد.
مفتاح
#حوزه_علمیه
#معرفی_نرم_افزار
#قم
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
🔖آزادی فعالیت اقتصادی در اسلام از منظر رهبر حکیم انقلاب اسلامی
🔸️از مسئله آزادی اقتصادی در اسلام سوء استفادههای زیادی شده است. از طرفی طرفداران مکاتب چپ سوء استفاده کرده و گفتند اسلام طرفدار اقتصاد آزاد و بنابراین طرفدار استثمار است، و اسلام را به این بهانه کوبیدند. عدهای از افرادی که مایل بودند از اسلام دفاع کنند اما تفکر عمیق اسلامی را هم درست نمیدانستند، آنها هم سوء استفاده یا اشتباه کردند و از ترس حمله گروه های چپ، بکلی آزادی فعالیت اقتصادی در اسلام را نفی کردند و منکر شدند. یک عده هم عملا سوء استفاده کردند، یعنی در سایه آزادی های اقتصادی در اسلام جیبهای خودشان را پر کردند و چه پیش از پیروزی انقلاب - که البته نظام آن روز این را بیشتر تشویق میکرد- و چه حتی بعد از پیروزی نظام اسلامی، از آزادی هایی که بود، سوء استفاده کردند و بر ثروتها و اندوختهها و سوء استفادههای خودشان هرچه خواستند افزودند.
🔸️ در اقتصاد جامعه اسلامی اگرچه مردم در فعالیتهای اقتصادی میدان باز و وسیعی دارند و آزادیهای زیادی دارند و هرکسی این حق را دارد که فعالیت و تلاش اقتصادی بکند، اما در کنار این حق و اختیار برای مردم، یک اختیار و حقی هم برای دولت اسلامی و قدرت حاکم بر جامعه اسلامی قرار داده شده است و آن حق کنترل و نظارت و مراقبت است؛ زیرا اگر این حق برای حاکم اسلامی نباشد و مردم بدون نظارت دولت و بدون رعایت سیاستهای دولت تلاش اقتصادی را شروع کنند و انجام بدهند این یقینا در جامعه به طغیان، به ظلم، به بغی، به فساد منتهی خواهد شد و همان وضعی پیش خواهد آمد که در دنیای سرمایه داری هست. اسلام فعالیت اقتصادی را آزاد میداند منتها برای دولت در اشراف و نظارت بر این حرکت آزاد، اختیارات بی حد و حصر قائل است.
#آزادی_اقتصادی
✒منبع: #روایت_رهبری، صص ۳۹۱-۳۸۵
(بیانات نقل شده از حضرت آقا مربوط به سالهای ۶۴ و ۶۶ است)
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
⛔️سخنور یا سخن ور؟! |قسمت ۱
🖋چرا آقامیری نزد طرفدارانش جدی گرفته شده؟
🔸او گمان میکند قهقهه زدن هایش، هم نوا شدنش با خارج نشینان یا سخنان آتشین او باعث شهرتش شده اما باید بداند روحانی بودن او باعث جدی گرفتنش شده است.
هویت طلبگی ای که هر روز بیشتر از آن دور میشود، علت گرد آمدن عده ای دور او شده.
اگر او هویت طلبگی را بر دوش نمی کشید کسی او را جدی نمیگرفت.
🔸او باید بداند روی شاخه نشسته و شاخه را می برد.
بترسد از اینکه از شاخه بیفتد و حتی طرفدارانش هم دیگر اورا جدی نگیرند.
همه کسانی منتسب به روحانیت هستند باید بدانند از آبروی ۱۰۰۰ ساله علما کسب اعتبار کرده اند و باید مراقبت کنند.
🔸"بنده مکرر عرض کردهام که ما نباید خیال کنیم آبروی نسل فعلی روحانیت موجب این شد که مردم به سمت انقلاب اسلامی گرایش پیدا کنند. نه؛ این اشتباه است. بلکه آبروی هزار سالهی روحانیت، که یک ذخیرهی تمام نشدنی بود، موجب این پیروزیها و موفقیتها گردید."
بیانات در دیدار جمعی از روحانیون1371/11/25
🔻البته او عملا از دایره روحانیت خارج شده اما باید متوجه شود که هنوز دارد از ذخیره آبروی روحانیت تغذیه میکند.
✍ عبدالمهدی سلیمانی
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
🔸حكم روزه ماه رمضان هنگام شيوع بيماری كرونا
⁉️ در شرايط كنونی كه بيماری كرونا شيوع پيدا كرده است، روزه گرفتن در ماه رمضان چه حكمی دارد؟
✅ روزه به عنوان يك تكليف الهی در حقيقت نعمت خاص خداوند بر بندگان است و از پايه های تكامل و اعتلاء روحی انسان به شمار می رود و بر امت های پيشين نيز واجب بوده است.
از آثار روزه پديد آمدن حالت معنوی و صفای باطن، تقوای فردی و اجتماعی، تقويت اراده و روحيه مقاومت در برابر سختی هاست و نقش آن در سلامت جسم انسان نيز روشن است و خداوند اجر عظيمی برای روزه داران قرار داده است.
روزه از ضروريات دين و اركان شريعت اسلام است و ترك روزه ماه مبارك رمضان جايز نيست مگر آنكه فرد، گمان عقلايی پيدا كند كه روزه گرفتن موجب:
1⃣ ايجاد بيماری
2⃣ و يا تشديد بيماری
3⃣ و يا افزايش طول بيماری و تأخير در سلامتی می شود.
در اين موارد روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
بديهی است در صورتی كه اين اطمينان از گفته پزشك متخصص و متدين نيز به دست آيد، كفايت می كند.
🔹بنابراين اگر فردي نسبت به امور ياد شده خوف و نگرانی داشته و اين خوف منشأ عقلايی داشته باشد، روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
☑️ @amin_enqelab
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 حوزه از ما شکایت میکند
📝 وزر اخروی حل نشدن مشکلات حوزه
آقایان! بدون اینها [اصلاح مشکلات حوزه]، حوزه در قیامت از ماها شکایت خواهد کرد؛ چون #استعداد عظیمی وجود دارد که به قدر خود این استعداد، از آن استفاده نشده است.
📅 ۳۰ بهمن ۱۳۷۰
#امام_حوزه
#معیشت
#تبلیغ_کرونایی_رمضان
#شورای_عالی
@Manahejj
🔆 طنز | شش
🔸طنز مقوله بسیار خوبی است؛ اما ...
ـ ۱۳۷۱٫۰۲٫۲۲
#طنز
#عکس_نوشته
🔰 مرکز گفتمانساز امین انقلاب
☑️ @amin_enqelab
🔖مدلینگ غربی
🎯 سیلی از گنداب اخلاقی در غرب به راه افتاده است
🔸بیماری کرونا اتفاق بی سابقه ای در قرن اخیر به شمار می رود، اتفاقی که بسیاری از معادلات از پیش ساخته را تغییر داد. یکی از این معادلات ادعای قدرت و تمدنی بود، که دنیای غرب از یک قرن و یا بیشتر تا امروز از خود نشان داده است.
🔸تمدنی را که به وسیله غول رسانه ای خود به تمام دنیا صادر کردند و بسیاری از از نخبگان ملت ها را شیفته و مقهور خود ساختند. خباثت آنها این بوده و هست که ملت ها را تحقیر می کرده و می کنند.داشته های آن ها را بی ارزش و نداشته ای آن ها را بزرگ جلوه داده و می دهند.
🔸این حربه استکبار در کشور ما از زمان روشنفکران عصر مشروطه شروع شد. عقبه جریان داخلی کسانی بودند که خود باختگی آنها در مقابل تمدن غرب به حدی بود که علنا می گفتند، باید غربی شویم، غربی فکر کنیم و از عقلانیت غربی استفاده کنیم. تجربۀ غرب را ابزار کنیم و مدرنیزاسیون و مدرنیتۀ غربی را بهطور کامل به کشور منتقل کنیم.
🔸امروز دنباله روهای این مکتبِ ذلت را به راحتی می توان دید.از بعضی سیاسیون که نمی توانند دل از غرب بکنند، تا بسیاری از سلبریتی هایی که برنامه های آنها رواج غرب گرایی است.کسانی که از پوشش تا تکلم و تفکرشان یک مدلینگ به تمام معنای غربی است، هرچند در ظاهر اسم از ایران و ایرانی ببرند.
🔸غربی ها تا امروز این تمدن پوسیدهِ تو خالی خود را، با مومیایی کردن سر پا نگه داشته اند.تمدنی که هر چند در علم پیشرفت کرد (آن هم نه از راه درست) اما چون تهی از معنویت و دین بود به مردابی از لجن تبدیل شده است. یک روز هم جنس گرایی، یک روز ازدواج با حیوانات، یک روز سیرک جنسی و...
☑️رهبر معظم:«سیلی كه از گندابهاى اخلاقى آنها به راه افتاده، هنوز به دامنه ها نرسيده است. به دامنه ها كه برسد، تمدّن غرب را ويران خواهد كرد و سعادت كشورهاى غربى را كه بر پايه مادّىگرى است، نابود خواهد ساخت. شايد اين ويرانى را شما نسل نو و جوان به چشم ببينيد، و اين حادثه، بسيار دور نخواهد بود.»
(1374/8/10)🗓
🔸این وضعیت از اخلاق، این از عدالت اجتماعی، این از نژاد پرستی، اینها نیاز به اثبات ندارد چیزی است که نخبگان غرب امروز صریحا بیان می کنند و البته قضیه کرونا چشمه ای از این فضایل را نشان داد! بله انسانی که منهای معنویت و دین تعریف شود، جز این انتظار نمی رود، ولو ادعای اخلاق هم داشته باشد.
🔸رهبر معظم«در علم پيشرفت كردند، در فناورى پيشرفت كردند، صنعت خودشان را به اوج رساندند، اما اين را در خدمت بدبخت كردن ملتها به كار بردند؛ چرا؟ چون آن تمدن پايهى معنوى نداشت، معنويت در آن نبود. وقتى معنويت نبود، اخلاق هم نخواهد بود. ادعاى آنها نسبت به اخلاق، ادعاى دروغين است؛ هيچ واقعيتى ندارد. بله، در فيلمهاى سينمائى، در تلاش هاليوودى، اخلاق هست، صبر هست، عقل هست؛ اما در واقعيت زندگى، اين حرفها وجود ندارد. وقتى دورى از معنويت شد، اين مىشود.» (31/ 04/ 1391)🗓
❓اما سوال اساسی این است که باز چرا عده ای عَلم جریان غرب گرایی را در دست دارند؟
در یک نگاه خوشبینانه می توان گفت که خود کم بینی،حقارت،دید سطحی و کودکانه عواملی هستند که عده ای را چنین فریفته است. همان طوری که در دوره قاجار زمانی که روشنفکر نماهای ما به یک سفر فرنگی می رفتند، وقتی بر می گشتند چنان مست لایعقل می شدند که می خواستند خود و ما را از فرق سر تا نوک پا غربی کنند! واما دنباله این جریان و تفکر کسانی هستند، که امروز برای دو تابعیتی کردن فرزند خود حاضرند هزینه بپردازند، تا مبادا از کاروان تمدن جا بمانند!
✍️عبد الرضا ایمانی
#تمدن_غرب
#سلبریتی
#مدلینگ_غربی
#فساد_اخلاقی
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
🌀اینجا لغزشگاه است!
حضرت آیتالله خامنهای : «جوانان با فضای مجازی سروکار دارند، با برنامههای علمیاش، با اینترنتش، با شبکههای اجتماعیاش، با مبادلات و امثال اینها سروکار دارند؛ خب، اینجا لغزشگاه است. هیچکس نمیگوید آقا جادّه نکش. اگر شما در یک منطقهای جادّهای لازم دارید، خیلی خب، جادّه بکش، جادّهی اتوبان هم بکش امّا مواظب باش! آنجایی که ریزش کوه محتمل است، آنجا محاسبهی لازم را بکنید. ما نمیگوییم این راه را ببندید؛ نه، اینکه بیعقلی است... از این استفاده کنید منتها استفادهی درست». ۱۳۹۵/۰۲/۱۳
#فضای_مجازی
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
نگاه مقام معظم رهبری به طنز | پنج
🔹 از چیزهای مأیوس کننده پرهیز شود
🔸 ما متأسفانه در صدا و سیما - بخصوص بیشتر سیما - از این چیزها زیاد داریم. تلویزیون را باز میکنیم، میبینیم دعوای خانوادگی است و دو نفر دعوا میکنند. شما در خانهتان هم که نشسته باشید، اگر از خانهی همسایهتان صدای دعوا بیاید، ناراحت نمیشوید؟ مگر آدم دعوا را خودش باید راه بیندازد یا جلوی چشم خود انسان باشد تا ناراحت شود؟ فیلم، طبیعتش این است که انسان را در فضای حادثه ببرد؛ والّا فیلم نیست. وقتی انسان میرود در آن فضا، میبیند این فضا، فضای دعواست؛ فضای جنگ و جدل است و زن و شوهر با هم دعوا میکنند. این را چرا منتقل میکنید؟ روز جمعهی مردم، شب شنبهی مردم، شب فیلم مردم، ساعت استراحت مردم، همهاش جنگ و دعوا!؟
🔸 این، یک نکتهی اساسی است. این را شما توجه کنید. در برنامهی صبح جمعه با شما، از هر چیزی که مأیوس کننده است، باید به کلی پرهیز شود. برنامهها باید شاد باشد. شادی را، فرح را و سرور را، اصل قرار دهید. هر پیامی هم که میخواهید بدهید، در لابهلای این شادی بیاید. چرا پیامها در لابه لای موضوعی ناامید کننده باشد؟
📆 ۱۳۷۱/۱۰/۰۱
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب :
☑️ @amin_enqelab
⛔ خلیج عربی دروغ است
👈 ماجرای کتاب اطلس تاریخ اسلام که امیر کویت به رهبر انقلاب هدیه داد و تحریف نام #خلیج_فارس در آن
اخیراً کویتیها اطلس تاریخ اسلام را درست کردهاند که از محتوایش اطلاعی ندارم؛ ولی از لحاظ طبع، کتاب خیلی بزرگی است. پارسال، امیر کویت دو نسخه از آن را برای من فرستاد که من یک نسخهاش را به کتابخانهی نهاد ریاست جمهوری دادم و نسخهی دیگر را در کتابخانهی خودم نگه داشتم.
#اطلس_تاریخ_اسلام توسط کویتیها درست شده که تقریباً بدون استثنا مورد استفادهی همهی مسلمانهاست. این که میگویم تقریباً، به این دلیل است که «خلیج فارس» را «خلیج عربی» نوشته است که اگر الان به ما پول دستی هم بدهند، حاضر نیستیم این کتاب را در کتابخانههای خودمان ترویج و یا به فارسی ترجمه کنیم؛ چون «خلیج عربی» دروغ است. اگر یک وقت خواستیم این را برگردانیم، حتماً «خلیج فارس» خواهیم نوشت. البته، یک جا هم از دستشان در رفته و تصویر یکی از نقشههای قدیمی را چاپ کردهاند و «الخلیج الفارسی» را بهکار بردهاند.
با این که همه جا و در همان نقشههای قدیمی، این اصطلاح را عوض کردهاند، ولی یک جا تصادفاً برای اتمام حجّت، در این کتاب به این بزرگی و با این همه خرج چاپ، اصطلاح «الخلیج الفارسی» را نوشتهاند.
غرضم این بود که گاهی اوقات تاریخ و جغرافیا را مینویسند، اما نکتهیی در آن هست که ما نسبت به آن حساسیم. حالا این از جهت ملّیش بود که البته الان خلیج فارسی و عربی برای ما فقط ملی هم نیست؛ سیاسی و اعتقادی هم است.۱۳۶۸/۰۷/۳۰
#روز_ملی_خلیج_فارس
☑️ @amin_enqelab
🗞 بسته جامع معنویت
🌸انسانیت انسان به ارتباط معنوی او با خداست.
اگر معنویت نباشد فرق انسان با حیوان چیست؟
🔸 زخمی که بشریت از اول تاریخ تا به امروز برداشته، از بی معنویتی است.
اگر امثال حجاج و هیتلر و صدام بر صورت انسانیت پنجه خراشیدند و لکه ننگی در تاریخ شدند به خاطر تهی بودن روح آنها از معنویت بوده است.
🔸انقلاب اسلامی که مقدمه انقلاب جهانی منجی عالم بشریت است، نتیجه تضرع و ارتباط عمیق دلهای مردم با خدا بوده است.
🌙ماه رمضان ماه بندگی و ماه معنویت است مرکز امین انقلاب برآن است تا با ارائه بسته جامع معنویت، روح معنوی را در جامعه تقویت نماید.
#معنویت
#بسته_جامع_معنویت
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
☑️ @amin_enqelab
🔖 بسته جامع معنویت
🔹 چیستی معنویت
🔸 يك بُعد لطيف معناگرا در هر انسانى وجود دارد. خب، انسان مجموعه ى ابعاد مختلف است؛ غرايز هست، اميال هست، نيازها هست؛ يك بُعد، بُعد معناگرا است در هر انسانى، همه ى انسانها.
🔸 اين بُعد، بُعد بسيار لطيفى است و در سنين جوانى لطافت اين بُعد و شفّافيّتش بيشتر و زلال تر است. اين بُعد را اگر ما آحاد بشر بتوانيم در خودمان تقويت كنيم، بقيّه ى ابعاد ما را هدايت خواهد كرد. نه اينكه بُعد معنوى و معناگرا جلوى غرايز را، جلوى نيازها را، جلوى تعقّل و خردورزى را بگيرد؛ نه، همه ى اينها به جاى خود محفوظ است، اين بُعد معنويّت و معناگرايى در انسان همه ى اين ابعاد ديگر را هدايت ميكند، اگر در ما باقى بماند، اگر تقويت بشود.
🔸 آدمهاى خبيثى كه در دنيا مشاهده ميكنيد كه يا ظالمند، يا سفّاكند، يا پول پرستند، يا شهوت پرستند، يا شك می پرستند و ابعاد مادّى بر وجود اينها غلبه كرده، اينها كسانى هستند كه آن بُعد معناگرا را، معنويّتگرا را در خودشان رشد ندادند، به تدريج ضعيف شده و از بين رفته.
بيانات در ديدار اعضاى انجمنهاى اسلامى دانشآموزان سراسر كشور
📆 ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
#معنویت
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب :
☑️ @amin_enqelab
🔘 واکنش رهبر نهضت اسلامی بحرین به ممنوعیت پخش قرآن در مساجد این کشور
🔹آیتالله شیخ عیسی قاسم رهبر نهضت اسلامی بحرین در واکنش به تصمیم سازمان اوقاف این کشور درباره ممنوعیت پخش قرآن و روضه از بلندگوی مساجد در ایام ماه مبارک رمضان بیانیهای صادر کرد:
🔹تصور نمیکنم هیچ یک از مؤمنان به این تصمیم پایبند باشند، عدم پایبندی به این تصمیم بهتر و واقعاً مطلوب است. برای سازمان اوقاف بحرین نیز بهتر است که از این تصمیم خود منصرف شود، زیرا تأثیر منفی در دل مؤمنان دارد و دخالتی توهینآمیز در شعائر دینی است و برای گسترش عقاید و احکام اسلامی زیانبار است.
🔹صدای بلندگوها که بالاتر از حد میانه نباشد ضرری برای کسی ندارد و این امر سالیان سال است که به همین شکل انجام میشود.
🔹به هر حال این اقدام مشکوک است و زنگ خطر دخالتهای بزرگتر را به صدا در میآورد و مقابله با آن لازم است.
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب:
@amin_enqelab
🕋 معنویت | یک
🔹 فضای رمضان ، فضای صفا و معنویت و صدق و اخلاص است .
۱۱/۰۴/۱۳۹۳
#معنویت
#عکس_نوشته
🔰 مرکز گفتمانساز امین انقلاب
☑️ @amin_enqelab
⁉️ سوال
🔹جواب های شما منتشر می شود
🔻در کشور های غربی، اخلاق های مثبتی چون قانون مداری، نظم، توجه به علم و پیشرفت دیده می شود.
آیا آنها اخلاق مدارند؟
فرق ما با کشور های غربی در چیست؟
✍ ارسال جواب:
@alimalakoti
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب
☑️ @amin_enqelab
🔖 بسته جامع معنویت
🔹 برخی آیات قرآن برای تنظیم قواعد زندگی است، مانند:
ثروت باید وسیله رسیدن به مقامات انسانی و معنوی باشد.
🔸 رهبر انقلاب در سخنان زنده تلویزیونی در پایان محفل انس با قرآن کریم:
به قارون نمیگفتند که هر چه را داری یا نداری دور بریز؛ میگفتند آنچه را داری وسیله قرار بده. پول و ثروت دنیا وسیله است، وسیلهی رسیدن به مقامات عالیهی بشری و انسانی است، وسیلهی رسیدن به مقامات معنوی است؛ میتواند وسیله باشد. شما میتوانید با پول دنیا را آباد کنید، زندگیهای انسانها را نجات بدهید، تبعیض را برطرف کنید، فقرا و ضعفا را از حالت فقر و ضعف بیرون بیاورید. ۹۹/۲/۶
#معنویت
🔰 مرکز گفتمانساز امین انقلاب
☑️ @amin_enqelab
🔖 بسته جامع معنویت
🔹 اهمیت معنویت | یک
🔸 بشر امروز، در چارچوب تمدن هاى مادّى دنيا و تحت تربيت مكتب هاى حاكم بر جهان، انسانى يك بعدى است. اگر سرگرم زندگى می شود، غالباً از معنويت غافل می گردد. دنيا را ببينيد، لابد خوانده ايد و شنيده ايد كه در كشورهاى دور از معنويت - مثل بسيارى از جوامع اروپايى و غير آنها كه البته بين اين كشورها هم كم وبيش افراد اهل معنا هستند - نظام، نظام غير معنوى و مادّى است. در آنجا، مردم سرگرم زندگى و مادّيت و تأمين شكم و رفاهند و اصلًا از معنويت و ارتباط قلبى با خدا و توجه و ذكر و دعا و تضرع و گريه و نافله، يادشان نمی آيد و در غفلت كامل- كه بزرگترين بلا و آفت براى انسان است و او را از همه ى خيراتِ موجود محروم می كند- به سر می برند.
🔸 وقتى مشغول شكم و اداره ى زندگى شخصى می شوند، حتّى در ميدان سياست هم غافلند. بيشتر مردمى كه در كشورهاى پيشرفته هستند، درك و تحليل از مسائل سياسى ندارند و دولتها با تعصبهاى گروهى و حزبى و احياناً قوم گرايى و ناسيوناليستى، آنها را به اين طرف و آن طرف می كشانند و در ميدانهاى سياست، از آنها استفاده می كنند و اصولًا توده و عامه ى مردم، تحليل سياسى ندارند.
اما در اسلام اينگونه نيست. همين حالا در جامعه ى اسلامى ما، مردم تحليل سياسى دارند.
سخنرانى در ديدار با هيئت نظارت، بازرسان و ناظران شوراى نگهبان و هيئت اجرايى انتخابات ميان دوره اى مجلس و خانواده هاى شهدا، اسرا، مفقودان و جانبازان استانهاى فارس و همدان
📆 ۱۳۶۸/۰۹/۲۲
#معنویت
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب :
☑️ @amin_enqelab
🔖 بسته جامع معنویت
🔹 سحر های ماه رمضان را از دست ندهید
🔸 سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند.
🔸 ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد، فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند.
۱۳۹۸/۰۲/۱۰
#معنویت
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب :
☑️ @amin_enqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖 بسته جامع معنویت
🎥 کلیپ| علم منهای ایمان
🔹 بشر با این همه پیشرفتهای علمیِ حیرتآور که بکلّی وضع زندگی را در جهان تغییر داده، احساس خوشبختی نمیکند؛ بشریّت دچار فقر است، دچار بیماری است، دچار فحشا و گناه است، دچار بیعدالتی است، دچار نابرابری است، دچار شکاف طبقاتی بسیار وسیع است
🔸 بشر دچار سوءاستفادهی قدرتها از علم است؛ قدرتها از علم سوءاستفاده میکنند، از کشفیّات طبیعت سوءاستفاده میکنند، از تواناییهای استخراجشدهی از طبیعت سوءاستفاده میکنند.
۰۵/۰۲/۱۳۹۹
#معنویت
🔰 مرکز گفتمانساز امین انقلاب
☑️ @amin_enqelab
هدایت شده از سردار دلها
💠 به کمک جهادگران بشتابیم
🌹 پاسخ به ندای مقام عظمای ولایت
🙏 جهادگران،جهت تهیه بسته های حمایتی به نیاز به کمک دارند
📌 شناسایی 50 خانواده توسط گروه شهید سلیمانی در منطقه های نیازمند قم جهت اهدای بسته غذایی به این عزیزان.
💳 شماره حساب : ۵۸۵۹۸۳۷۰۰۶۲۳۸۱۷۰
گروه فرهنگی شهید حاج قاسم سلیمانی
🇮🇷 موسسه فرهنگی تبلیغی شهید حاج قاسم سلیمانی
✔️@MFTHaj_ghasem
منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
⁉️ سوال 🔹جواب های شما منتشر می شود 🔻در کشور های غربی، اخلاق های مثبتی چون قانون مداری، نظم، توجه
📩 نظرات کاربران
❓سوال:
در کشور های غربی، اخلاق های مثبتی چون قانون مداری، نظم، توجه به علم و پیشرفت دیده می شود.
آیا آنها اخلاق مدارند؟
فرق ما با کشور های غربی در چیست؟
💬 علی علی:
پاسخ را در فرق بین مبانی فکری مکتب اخلاقی اسلام با مکاتب اخلاقی سکولار باید جست .
غایت فعل اخلاقی در غرب جلب نفع بیشتر، و رسیدن به موقعیت بیشتر و بالاتر در اجتماع است .
اما در مکتب اخلاقی اسلام( البته با اختلاف مبانی ) غایات افعال اخلاقی نیز فرق کرده ولی مشترک همه آنها عدم بسنده کردن غایات در نفع مادی است .
البته در اسلام مکاتب مختلفی وجود دارد که برخی از مبانی از مکتب یونان هم اخذ شده .
ولی مکتب اخلاق توحیدی مرحوم علامه طباطبایی که برگرفته از اساتید اخلاقی شان میباشد و مزین و مستند به کتاب و سنت است غایت فعل اخلاقی را رسیدن به توحید و فنا فی الله میداند .
✍پاسخ خود را برای ما ارسال کنید:
@alimalakoti
#نظرات
#انتقادات
#پیشنهادات
☑️ @amin_enqelab
🔖 زندگی نامه مقام معظم رهبری ( ۱۰ )
🔹 مراحل تحصیل حوزوی
🔸 من و برادر بزرگ ترم پس از دوره ی دبستان، به تحصیل در حوزه ی علمیه پرداختیم؛ چون پدرم نگذاشت در مدارس رسمی تحصیل کنیم تا مبادا از لباس روحانیت بیرون بیاییم. هر طلبه ی علوم دینی، تحصیلات خود را با خواندن ادبیات عرب، یعنی صرف و نحو و معانی و بیان و بدیع، شروع می کند.
🔸 من وقتی در دبستان بودم، مقداری از کتاب جامع المقدمات را تا پایان انموذج خوانده بودم. کتاب امثله را با پدرم شروع کردم، اما ادامه نیافت؛ لذا با استاد دیگری ادامه دادم. صرف میر را نزد پدر خواندم. بعد عوامل منظومه را هم نزد یک استاد خواندم. مشغول انموذج بودم که درس دبستان را به پایان رساندم.
🔸 فقه و اصول را با شرائع نزد پدرم شروع کردم و تا باب حج ادامه دادم. پدرم در آن هنگام به برادر بزرگ ترم شرح لمعه درس می داد و او هم با پدر در شرح لمعه به باب حج رسید و من که پیش تر در برخی دروس شاگرد برادرم بودم، اکنون با او هم درس شدم. سه چهارم شرح لمعه را نزد پدر، و یک چهارم آن را نزد سید احمد مدرس یزدی خواندم.
📔 خون دلی که لعل شد، ص ۱۳؛۱۴
#زندگینامه_رهبر_انقلاب
#امین_انقلاب
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب :
☑️ @amin_enqelab
🔖 بسته جامع معنویت
🔹 اهمیت معنویت | دو
🔸 در دنيا، انقلابها، حكومتها، ادارهها و رياستها از آنجا عيب پيدا می كند و منحرف می شود كه از اين جنبه يعنى جنبه ى معنويت، جنبه ى رابطه ى با خدا، جنبه ى ارتباط و اتصال قلب به خدا غافل ماندند و غافل می مانند. ما هم اگر دقت كنيم، آنجايى كه پيش رفتيم، موفق شديم، خوب عمل كرديم و راضى هستيم، آنجايى است كه اين جنبه را تأمين كرديم. هرجا هم ضربه خورديم، به خاطر ضعف در اين جنبه ى كار است.
🔸 ارتباط با خدا را نبايد دست كم گرفت. همه چيز ما، در گروى اين رابطه است. اين رابطه است كه دل ما را قرص می كند، تا از دشمنی ها هراس نكنيم. اين رابطه ى با خداست كه دلهاى ما را از محبت به مؤمنين و پويندگان راه خدا پُر می كند، تا اختلاف نظرها و اختلاف سليقه ها را نبينيم. اين رابطه ى با خدا و اتصال به خداست كه موجب می شود، ما براى اهواى خودمان، حقيقت را زير پا نگذاريم و مصلحت را فداى غرض شخصى نكنيم. اين رابطه ى با خداست كه موجب می شود، ما از راه خدا منحرف نشويم و از پيمودن اين راه، پشيمان و خسته و ملول نگرديم. اين رابطه ى با خدا، هميشه ممكن است و هيچوقت دير و محال نيست.
سخنرانى در ديدار با مسئولان كشورى و لشكرى در نخستين روز از سال نو و در آستانه ى ماه مبارک رمضان
📆 ۱۳۶۹/۰۱/۰۱
🔰 مرکز گفتمان ساز امین انقلاب :
☑️ @amin_enqelab