eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
24.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
#خورشت_اروميه از خورشت سنتي اروميه هست. ازفاطمه جون گوشت هاي تكه شده(حدودا٣٠٠ گرم) روباپيازونمك فلفل بپزيد و بعدپيازداغ كنيد و ٢ق غ رب رو داخل پياز داغ وتفت بديدبعدپختن گوشت ،گوشتهاي پخته شده رو داخل رب اضافه كنيدكمي تفت بديدو بعد كمي آب ليموياآب غوره بزنيدوياازغوره تازه ياكمپوت شده هم استفاده كنيدوبعدلوبياسفيديا چيتي كه قبلا خيس شده وپخته شده رو اضافه كنيد و آب گوشت هم اضافه كنيد تا كمي جوش بزنه تا جابيفته،زياد جوش نخوره كه لوبيا ها داخلش باز بشه...كمي زعفران هم بزنيد،و تامام بي نظيرره طعمش،اين خورشت مخصوص مراسم هاي شادي و مذهبي شهرمون اروميه ست،،به خصوص در ايام ماه محرم .. نكته:اين لوبيا سفيد هست،كه ما اهل اروميه ماش سفيد بهش ميگيم☺️ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
السلام:ذکر این نام شفای بیماران و سلامت از آفات و بیماری هاست و هرکس ان را100 بار برای مریضی بخواند به اذن خداوند شفا مییابد. از این ذکر مقدس برای دمیدن به غذا غافل نشید لطفا✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ازالی جون آرد ٢/٥پيمانه تخم مرغ ٤عدد شکر ١پيمانه شیر ١پيمانه روغن مايع نصف پيمانه پودر كاكائو ٢قاشق غذاخوری پر وانيل نوك قاشق چايي خورى بکینگ پودر ١قاشق مربا خورى 🔺مواد لازم سس شكلاتى: شیر ٢ پيمانه شكر نصف پيمانه پودركاكائو ٣قاشق غذاخورى روغن مایع ٢قاشق غذاخورى تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و داخل ظرفى روى گاز قرار بدين هم بزنيد تا جوش بخوره سپس خاموش كنيد كيك كه از داغى افتاد و ولرم بود سس ولرم رو روش بريزيد و احازه بدين تا جذب كيك بشه 🔺طرز تهیه كيك: تخم مرغ و شکر و وانيل را خوب هم بزنید. روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر ، آرد و پودر کاکائو را كه از قبل سه بار الك كردين اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید داخل قالبى كه از قبل با روغن چرب كرديد و پودر كاكائو پاشيديدبریزید و در فر١٨٠ درجه از قبل گرم شده قرار بديد (تا وقتی که اگر خلال دندان را داخل کیک زدید تمیز بیرون بیاد) تقريبا ١ساعت. اندازه قالب بستگی به خودتون داره هر چى قالب بزرگتر باشه پف كيك كمتر ميشه و بالعكس اندازه قالب من قطر ٢٥ با ارتفاع ٤سانت بود وقتى كيك بعدازپخت كمى ولرم شد حالا سس ولرم رو روى كيك بريزيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادِ لازم : آب=ےڪ لیوان شڪر= ۱ قاشق سوپخوری ڪره= ۵۰ گرم نمڪ= ۱ پنس آردِ سفید=یک لیوان تخم مرغ= ۴ عدد بڪینگ پودر=دو قاشق مرباخوری وانیل=۴/۱ قاشق مربا خوری خامه ے صورتیِ ۳۰%= ۱ بسته این مواد براے ۱۴ عدد هست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴🔴🔴تذکر بجای پودر ژله از اب البالو استفاده کنید و بجای شکر سفید از شکر قهوه ای بنظر یه جور پاستیل طبی میشه برای مادرانی که می خوان بچه ها رو از پلستیل خوکی بگیرن 🌹🌹🌹🌹🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور : تخم مرغ درشت 2 عدد شکر قهوه ای4 قاشق غذاخوری  روغن مایع6 قاشق غذاخوری آرد 8 قاشق غذاخوری شیره انگور 7 قاشق غذاخوری  دارچین 1/2 قاشق غذاخوریزنجبیل  1/4 قاشق غذاخوریبکینگ پودر  1 قاشق مرباخوریگردو ریز شده3 قاشق غذاخوری بجای بکینگ پودر میشه از جوش شیرین استفاده کنید 🥞ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد. 🍜در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
نکاتی راجه به ته دیگ😋: برشته شدن بیش از حد ته‌دیگ مهمترین عامل خطر است⚠️، اگر رنگ ته‌دیگ سیب زمینی طلایی روشن باشد، خطری وجود ندارد✅، اما هر چه رنگ ته‌دیگ سیب زمینی تیره‌تر باشد احتمال وجود سم آکریلامید بیشتر است❎.
🌺آش جو یک نوع از انواع آش‌های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، شوید و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پیاز و کشک غلیظ زردچوبه و روغن استفاده می‌شود و این آش با نعناداغ و پیاز داغ تزئین و مصرف می‌شود.🌺 ❤️مواد لازم: 🍍سبزی پاک نشده یک و نیم کیلوگرم 🍍تره 600 گرم 🍍جعفری500  گرم 🍍اسفناج  200گرم 🍍گشنیز100 گرم 🍍شوید 100 گرم 🍍خرده برنج معطر یک دوم پیمانه 🍍لوبیا چیتی 1 پیمانه 🍍عدس 1 پیمانه 🍍نخود 1 پیمانه 🍍جو 2 پیمانه 🍍کشک 1 کیلوگرم 🍍آب گوشت به میزان لازم 🍍پیاز داغ طلایی به میزان لازم 🍒طرز تهیه 🍠1.حبوبات را پس از پاک کردن کاملاً شسته و10ساعت میخیسانیم وچند بار اب ان را عوض می کنیم . سپس حبوبات را با اب مرغ یا گوشت کاملاً میپزیم 🍠2. پس از پخته شدن کامل سبزی شسته وخرد شده را اضافه میکنیم حدود 45دقیقه اجازه می دهیم پخته شود ومرتب آش را بهم میزنیم تا ته نگیرد . 🍠3.حدود 200گرم روغن حیوانی یا کره را به همراه 2/1 قاشق غذاخوری زردچوبه وکمی نعنا خشک( دلخواه ) داغ کرده وبه اش اضافه میکنیم ،در صورت داشتن گوشت گردن ان را ریش ریش کرده ودر این مرحله اضافه میکنیم . 🍠4. 15دقیقه اخر پیاز داغ ، نمک وفلفل ، کشک را اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر کشیده روی ان را با کشک وپیاز داغ وگوشت چرخ کرده سرخ شده تزئین میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه نان شیرمال تركی در منزل👇👇 مواد لازم: آرد : 6-5 فنجان روغن :دو سوم فنجان زرده تخم مرغ : دو عدد شیر:یك فنجان شكر : دو سوم فنجان مایع خمیر : یك قاشق سوپخوری نمك: یك قاشق چایخوری آب ولرم: به مقدار كافی زنجبیل:در صورت تمایل یك قاشق چایخوری برای تزئین روی نان كنجد : یك سوم فنجان كره و شیر : كمی طرز تهیه: مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، كه خمیر به دست آمده نرم باشد. 5 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می كنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را كمی چرب كرده و با وردنه هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به شكل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. كنجد و زرده تخم مرغ را با یك قاشق مرباخوری مخلوط كرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده، نان را بگذارید كمی سرد شود، بعد روی آن كمی شیرمی پاشیم و كره می مالیم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشك نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoesla
📌 کنسرو ها بدن رو دچار کم خونی میکنند ✍ در کنسرو ها از مواد نگهدارنده‌ به نام ادتا استفاده میشه ، ادتا بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💟 خانم ها ببینند👇 خیلی از مادرها می پرسن که ما چون بچه شیر می دهیم نمی تونیم روزه بگیریم، حالا تکلیف هامون چی میشه؟ ♦️در عرض 2 دقیقه به آسونی حکم آن را بیاموزید. کانال تجربه بانوی بهشتی http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686