eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.9هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
20.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‌ با کره بادام زمینی(مخصوص سفره رمضان) مواد اولیه : برای 15 نفر خرما 15 عدد کره بادام زمینی 15 ق غ شکلات تلخ 100 گرم پسته خرد شده 1/3 پیمانه بادام خرد شده 1/3 پیمانه طرزتهیه دسر خوشمزه و جدید مخصوص ماه رمضان 1_خرما رو از وسط نصف کرده و هستش رو از داخلش جدا میکنیم 2_داخل هر خرما رو با یک قاشق از کره بادام زمینی پر میکنیم 3_شکلات تلخ داشتیم که به روش بن ماری(روی حرارت غیر مستقیم کتری)یا با ماکروویو ذوبش میکنیم. 4_بعد نصف هر خرما باشکلات آب شده پوشش میدیم 5_بعد داخل پسته و بادام خرد شده میزنیم و میگذاریم یخچال تا سفت بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مصرف مواد قندی در وعده‌های سحر و افطار را کاهش دهید یک کارشناس ارشد تغذیه: 🔺روزه داران باید در وعده‌های سحر و افطار مصرف مواد قندی را به حداقل برسانند چون این مواد باعث خشکی گلو در طول روز می‌شود که این امر بدن را برای ابتلا به کرونا آماده می‌کند. 🔺در وعده سحر، روزه داران حتما از سبزی‌ها و صیفی‌جات که آب بیشتری دارند مانند کاهو، خیار و گوجه استفاده کنند چون این مواد از کم آبی بدن و خشکی گلو و دهان جلوگیری می‌کنند. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات😋 حرف نداره دخترااااا حتما امتحان کنید😍 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش حلیم بادمجان🍓 😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شربت عسل برای افطار مناسب است !🍯 ▫️بهترين نوشيدنی برای بازكردن افطار شربت عسل است. مخلوط آب ولرم و عسل یکی از بهترین مایعات طبیعی برای دفع مواد زائد از بدن هستند +شما می‌توانید با حل کردن عسل در مقداری آب یک شربت خوش طعم ومعجزه‌گر تهیه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.👆 سبکترین دسر که می توان با مواد خانگی تهیه کرد تهیه و طعم آن بسیار آسان است 1 لیتر شیر 1 فنجان آرد 1 فنجان شکر وانییل قاشق غذاخوری کره تزئین نارگیل شیر ، آرد و شکر را در یک قابلمه اضافه می کنیم. پخته می شود تا غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. لیوان ها را با آب خیس کنیم. 10-12 فنجان بیرون می آید. بیایید کاردمان را بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال نگه داشته شود. بگذارید آن را با کمک چاقو از فنجان خارج کنیم. بگذارید آن را در نارگیل سرو کرده و سرو کنیم. . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
توصیه به خوردن گوشت  گوشت موجب روئیدن گوشت بر بدن، توانمندی، قدرت بخشیدن به بینایی و شنوایی و... می شود. ترک گوشت فساد بدن را در پی دارد. از این رو رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: هر کس چهل روز گوشت نخورده باشد، پس باید پولی قرض کند و گوشت تهیه کرده و بخورد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❇️درون قابلمه‌ای ۲ پیمانه آب بریزید و عدس و سیب‌زمینی‌ها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را بپزید سپس درون آبکش بریزید. نصف قاشق روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت ۳ دقیقه درون آن تفت دهید. سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه آن‌ها را تفت دهید. پنیر فتا و عدس و سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کنید. ❇️مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آن‌ها اضافه کنید. ❇️دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت ۱۲ پاته درآورید. هر کدام از پاته‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ‌های هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید. ❇️پاته‌ها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند. مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت ۴- ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
⭕️🔹حل چند مشکل رایج در پخت کیک ؛ از پف نکردن کیک تا سوختن - پف نکردن کیک🥧 اگر فراموش کرده باشید جوش شیرین بریزید یا از آرد پف کننده استفاده نکرده باشید دیگر کاری از دست تان برنمی آید. البته اگر کیک تان نرم و اسفنجی شده و بیش از حد نپخته، لازم نیست کیک تان را دور بریزید . می توانید آن را برش دهید و چند تکه کنید و روی هر تکه را با باتر کریم یا باتر آیسینگ بپوشانید. هیچ کس متوجه نمی شود کیک تان پف نکرده! اما اگر کیک تان هنوز کامل نپخته و مطمئنید که ماده ی پف آور را در آن ریخته اید، کیک را به داخل فر برگردانید و بگذارید مدت بیشتری بپزد. دمای فر را دوباره چک کنید و مطمئن شوید که درست است چون ممکن است تنها مشکل کار این باشد که فرتان هنوز سردتر از آنی است که باید باشد. - ترک خوردن مواد کیک🥧 قبل از اینکه بیشتر ترک بخورد به مواد آرد اضافه کنید. برای هم زدن از یک قاشق چوبی استفاده کنید یا با همزن برقی مواد را آنقدر هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. دفعه ی بعد چه کنم؟ لازم نیست اول شکر و کره را باهم مخلوط کنید. شما می توانید همه ی مواد، یعنی کره، شکر، آرد و تخم مرغ را اندازه بگیرید و در ظرف بریزید و بعد کار هم زدن را شروع کنید. - چرب شدن کیک🥧 مشکل: کیکم براق و روغنی شده. اگر کیک تان خوب پخته اما کمی چرب و روغنی است، می توانید رویش را با شکلات بپوشانید تا چربی کیک را پنهان کند. اما اگر کیک نپخته و کل آن خیس است، شاید چاره ای جز دور انداختنش نداشته باشید. دفعه ی بعد چه کنم؟ مطمئن شوید مقدار کره ای که استفاده می کنید درست است. کره را زیاد بیرون یخچال نگذارید چون شروع به عرق کردن می کند و روغنی می شود و اگر در این حالت آن را به مواد اضافه کنید طبیعتاً همین مشکل برایتان پیش خواهد آمد. کره را در دمای مناسب نگه دارید و طبق دستور پخت کیک عمل کنید. - سوختن کیک🥧 اگر فقط بیرون کیک کمی برشته شده اما داخلش نرم است، می توانید بیرون کیک را ببرید. یک چاقوی بزرگ بردارید و با آن لایه ی بیرونی کیک را جدا کنید. باقیمانده ی کیک را با باتر کریم یا باتر آیسینگ بپوشانید و مثل همیشه تزئینش کنید. دفعه ی بعد چه کنم؟ مطمئن شوید دمایی که برای پخت کیک انتخاب کرده اید و همینطور دمای فر قبل از گذاشتن کیک در آن درست و مناسب است. چون اگر فر بیش از حد داغ باشد کیک خیلی زود می پزد و روی آن می سوزد. اگر داخل کیک نپخته اما روی آن قهوه ای شده، باید کیک را با یک فویل آلومینیومی یا کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. این کار باعث می شود دیگر فقط داخل کیک بپزد نه بیرون آن. حواس تان به کیک باشد و تا اتمام پخت، آن را هر 5 تا 7 دقیقه چک کنید. - نپختن کیک🥧 اگر بیرون کیک پخته اما داخلش نپخته باقی مانده، آن را دوباره در فر بگذارید و با فویل آلومینیومی کامل و محکم بپوشانید. فویل آلومینیومی حرارت را در خود نگه می دارد و کمک می کند داخل کیک هم بپزد. اجازه دهید کیک 10 تا 15 دقیقه ی دیگر هم بپزد و در این حین حتماً هر 5 تا 7 دقیقه کیک را چک کنید دفعه ی بعد چه کنم؟ چک کردن دمای فر اهمیت زیادی دارد. چون دما اگر خیلی کم باشد کیک نمی پزد و اگر خیلی زیاد باشد کیک می سوزد. - خشک شدن کیک🥧 اگر کیک تان آنقدر خشک شده که وقتی خواستید از قالب جدایش کنید خرد شد، می توانید با خرده های آن آبنبات کیکی درست کنید. خرده های کیک را با مقداری باتر کریم مخلوط کنید و آن ها را به شکل توپ درآورید دفعه ی بعد چه کنم؟ از درست بودن مقدار آرد مطمئن شوید. اگر آرد زیاد بریزید، مواد ِ تَر، آرد را به خود جذب می کنند و کیک تان خشک و خرد می شود. اگر مقدار کره یا تخم مرغ هم کافی نباشد کیک خشک خواهد شد. بنابراین مطمئن شوید که دقیقاً طبق دستور پخت کیک عمل می کنید و دمای فر را هم همیشه چک کنید. - یکدست پف نکردن کیک🥧 دفعه ی بعد هنگام اضافه کردن آرد به مواد ِ تَر مطمئن شوید که کار هم زدن را به درستی انجام می دهید. اگر آرد یکدست مخلوط نشود، شکل کیک هم بعد از پخت یکدست نخواهد شد. دمای فر را هم چک کنید؛ چون اگر فر بیش از حد داغ باشد این مسأله می تواند تأثیر بگذارد - خوابیدن پف کیک می توانید کیک تان را به شکل مکعب های کوچک هم برش دهید و با آن ها مینی کیک درست کنید. دفعه ی بعد چه کنم؟ همیشه وقتی می خواهید مایع کیک را داخل فر بگذارید مطمئن شوید که مایع خیلی سرد نیست. اگر بیشتر مواد کیک را در یخچال نگه می دارید، بهتر است قبل از مخلوط کردن شان یا پختن کیک، اجازه دهید به دمای اتاق برسند. هم زدن بیش از اندازه ی مایع کیک هم می تواند تأثیر بگذارد، بنابراین همزن برقی تان را روی یک سرعت یکنواخت تنظیم کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami