هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
یه معلم داشتیم خیلی عجیب بود
یه روز آمد سر کلاس گفت:
کیا درس رو بلدن میخوام ازشون بپرسم؟!
یه سری از بچه ها دستاشون رو بلند کردند معلممون گفت ؛پس شما برید توی حیاط بازی کنید ،بعدش پوست ما رو کند 😭
یه روز دیگه گفت ؛کیا درس بلدن میخوام ازشون بپرسم
آقا ما هم دستمون رو بردیم بالا که بریم تو حیاط بعدش گفت پس شما ها بمونید تو کلاس بقیه برن تو حیاط بازی کنند 😩
یه روز دیگه آمد گفت کیا درس بلدن دستشون رو ببرن بالا
آقا یه سری دستشون رو بردن بالا بعد گفت کیا بلد نیستن دستشون رو ببرن بالا یه سری دیگه هم دستشون رو بردن بالا ، ما که نتونسته بودیم پیشبینی کنیم میخواد چکار کنه پس دستمون رو نبردیم بالا
که ناغافل گفت اونا که بلدن و اونا که بلد نیستن برن تو حیاط بقیه بمونن 🙄😐
فکر کنم تو اسراییل آموزش دیده بود😐😂😂
روز معلمان اسرائیلی مبارک 😂😂😂😂
شادی و نکات مومنانه👇
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_فوری🥕🧅🥦🍵
۲ تا هویج رو رنده ی ریز میکنیم و به همراه یدونه پیازه ریز ریز شده و نصف لیوان پرک جو و نصف لیوان عدس و ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی میریزیم تو قابلمه . ادویه هم فه دلخواه اضافه میکنیم . ادویه ی مورد علاقه ی من واسه این #سوپ پاپریکا و پودر سیر و فلفل سیاه و زردچوبه و نمکه🥰 ۱ لیوان هم آب مرغ به همراه ۳ لیوان آب رو اضافه میکنیم.(اگر در طول پخت نیاز به اب بیشتر بود اضافی کنید.)
بعدش هم یکم روغن زیتون اضافه میکنیم و زیر شعله رو زیاد میکنیم تا به جوش برسه بعدش کم میکنیم تا ۴۰ دقیقه بپزه
👩🍳🍝
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سویق چیست؟
به تفت داده آرد غلات و حبوبات که به ارزش غذایی بالایی میرسه که از قدیم غذای ایرانیان بود که متاسفانه به فراموشی سپرده شده . سویق یک غذای #مقوی و #مفید که برای رشد #قد و #وزن و #هوش و #کمخونی و همچنین تامین ویتامینهای مورد نیاز بدن موثره
خواص سویق چیست؟
✔️تقویت و استحکام استخوانها
✔️افزایش هوش
✔️کمک به رشد قد و وزن
✔️پرپشت شدن مو
✔️غذایی کامل و مغذی
✔️نرمال شدن مزاج
✔️تقویت بنیه
سویق کودک برای کودکان #شش تا #هشت ماه استفاده میشود که شامل سویق #گندم #جو #سنجد و #برنج است
سویق کامل(جوانه ها)برای کودکان هشت ماه به بالاست شامل جوانه های سویق شده گندم جو عدس ماش نخود+برنج و سنجد
سویق مغزی جات برای کودکان یکسال به بالا
سویق رو با چی به کودکم بدم؟
با انواع غذا
🔸فرنی
🔸انواع حلوا ها
🔸دسر
🔸آبمیوه
🔸لبنیات
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ رانی هلو👆👆👆👆
#رانی هلو
هلو 1 كيلو
آب 1 ليتر (4 ليوان)
شكر حدود 1 پيمانه (سليقه اي)
نصف يك ليمو ترش
هلو هارو پاك ميكنيم تكه تكه ميكنيم
آب رو ميذاريم رو شعله كه بجوشه
وقتي به جوش اومد هلو هارو در آب جوش میریزیم حدود 10 دقيقه ميزاريم بجوشه تا نرم شه بعد از 10 دقيقه شعله رو خاموش ميكنيم و شكر رو اضافه ميكنيم و آب ليمو تازه رو ميريزيم
ميذاريم خنك شه وقتي خنك شد تو آب ميوه گيري 30 ثانيه. ميزنيم
ميزاريم تو فيريزر تگري كه شد نوش جان كنيد
حالت تگريش خيلي خوشمزه تره و دقيقاً مثل بیرونه.
پ.ن: اگر دوست دارید شکل ظاهریش هم مث بیرون بشه یک مقدار جدا کنید و بقیه را میکس کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سوپ_فوری🥦🍅🌽🥘🍗
پیاز داغو جوپرکو با آب بریزین تو قابلمه یه پنج دقیقه بعد که آب جوش اومد بریزینش تو مخلوط کن تا جو پرکا خوب حل بشن حالا دوباره سوپو بریزین تو قابلمه هر چی میخواین بهش اضافه کنین مثل قارچ یا هویج و... فقط ریز ریز خرد کنین تا زود بپزه به اندازه کافی قرص گوشت یا مرغم بریزین توش بذارین یه بیست دقیقه ای بپزه تا حسابی لعاب بده آخرشم گشنیز خورد شده بریزین توشو و با آبلیمو و روغن زیتون سروش کنین و حالشو ببرین..
👩🍳🍝
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
عدس قرمز:یک و نیم پیمانه
# خورش دال عدس جنوبی
سیر کوبیده:3 حبه
پیاز خردشده:1 عدد بزرگ
سیب زمینی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری.
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
تمر هندی:1 پیمانه
طرز تهیه دال عدس به روش جنوب
ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می کنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیب زمینی خردشده به همراه 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می گذاریم.
دراین هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک وفلفل و زردچوبه رابه مواد می افزاییم.
دراین مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.
در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
میزبانی اسلامی
استقبال از مهمان
استقبال از مهمان و دست دادن از نخستین وظایف میزبان در برابر مهمان است. چنان که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید:
«هنگام ملاقات و نخستین برخورد، سلام کنید و دست بدهید تا گناهانتان ریخته شود
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅فواید روزه
✍فواید روزه گرفتن از نظر علم پزشکی
در شش روز نخست ماه مبارک رمضان حرارت بدن 5/1 درجه پایین می آید که افرادی که دارای عفونت هستند، عفونت بدن کاهش پیدا می کند. از روز ششم ماه مبارک رمضان تا دهم عفونت های بدن دفع پیدا می کنند و همچنین کلسیم مازاد از بدن خارج می شود، معده شروع به پاکسازی می کند و مواد زائد را خارج می کند.
از روز دهم تا چهاردهم ماه مبارک رمضان پاکسازی سیستم عصبی و تقویت سیستم عصبی انجام می گیرد. از روز چهاردهم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان پاکسازی عروق و قلب انجام می گیرد. غلظت خون در این روز ها پاکسازی و تخلیه می شود. بیست و یکم تا سی ام ماه مبارک رمضان تمامی عفونتها و مواد زائد از بدن بیرون می رود.
💥در پایان ماه مبارک رمضان با بدنی سالم و تصفیه شده از مواد زائد روبرو هستیم به شرط تغذیه ای صحیح در ماه رمضان
🌸حلول ماه مبارک رمضان بر
مسلمانان جهان مبارک باد🌸
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslam
@tebshia20
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
اینم دستور #خاگینه_مغزدار👇👇👇
برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم😌
نکته : اندازه شربت سلیقه ایه من خودم کم شیرین دوسدارم و اینکه حرارت باید ملایم باشه
دمکنی هم بزارید خوبه
اگه فاصله قابلمه و حرارت کمه شعله پخش کن هم بزارید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈شهادت آب"شعور آب"در قرآن کریم👉
👈دکتر ماسارو ایموتو پژوهشگر ژاپنی است که به دلیل ادعاهایش در مورد بلور یخ شناخته شده است . ایموتو مشاهدات بسیاری را بروی کریستال های آب انجام داد و متوجه شد کریستال های آب در برابر کلمات و تفکر ها تغیر شکل می دهند و به اشکال زشت و زیبا در می آیند.
🌹در آیه 68 سوره الواقعه نیز خداوند بطور سربسته به این موضوع اشاره کرده است :
أَفَرَأَیْتُمُ الْمَاء الَّذِی تَشْرَبُونَ ﴿۶۸﴾آیا به آبی که مینوشید اندیشیدهاید؟
🌹👈واکنش کریستال آب👇👇
❤️سمت راست کلمه عشق
👹سمت چپ شیطان
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
✅ توصیه های سلامتی پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله به امام حسین علیه السلام
✍امام حسین علیه السلام فرمودند: پیامبر خدا صلوات الله علیه و آله به من فرمود: فرزندم! به پشت بخواب تا شکمت کوچک شود. آب را به مکیدن بنوش تا خوردنت بر تو گوارا آید. به شمارِ دفعات فرد، سرمه بکش تا چشمانت روشن شود. و یک روز در میان روغن بزن تا به سنت پیامبر خویش عمل کرده باشی.
📚 دعائم الاسلام، ج ۲، ص ۱۶۴
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
@tebshia20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت چیز_کیک_پنیری_ژاپنی درپلوپز
طبق فیلم تهیه کنید
50دقیقه درپلوپرپخته میشه
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
هنگام روشن کردن اتش اجاق گاز بگویید:
👈 اللهم اجرنا من النار(خدایا مرا از اتش دوزخت دور کن)
✍ آیت الله بهجت (ره):
✅در روایات ما آمده است: تا گرسنه نشدید نخورید، و پیش از آن که سیر شوید از غذا دست بردارید.
💥شیخ الرئیس هم کلمه ای دارد که خیلی عجیب است. می گوید: الطّبُّ مجموعٌ فی هذه الکلمة: اجْعَلْ طعامَکَ کلَّ یومٍ مرّةً وَ احْذَرْ طعاما قبلَ هضمِ طعامٍ[در هر روز، یک وعده غذا بخور و پیش از این که غذای اولی هضم شود، از خوردن غذا بپرهیز.] یعنی: گرسنگی کشیدن بیشتر موجب صحّت است تا پرخوری و سیری.
📚درمحضر بهجت، ج۳، ص۲۳۸
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورشت_ریواس.
ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم
سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم
پیاز بزرگ 3 عدد
جعفری 100 گرم
نعنا 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری
سیر 1 حبه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
خالواش و چوچاق سرخ شده دو قاشق (سبزی شمالی مخصوص مرغ ترشه اما من تو این خورشت میریزم و نکته اینجاس که قابل حذفه چون تو رسپی اصلی که مخصوص کرد های عزیزه نیست و این باب سلیقه شخصی منه)
طرز تهیه خورش ریواس با مرغ
پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود.
اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا
ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید.
بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.
خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام
خوبید
امروز اومدم بای کلیپ آموزشی خیلی خوشمزه
بچه ها راستی از این به بعدکلی پست درموردغذاهاودسرهای مخصوص #ماه_رمضان میزارم خوشحال میشم کانالم رابه دوستانتون معرفی کنیدسپاس🙏❤️
#بامیه_ترکی
موادلازم
۲/۵پیمانه آرد
۲پیمانه آب
یک قاشق غذا خوری کره
یک قاشق غذاخوری پودر شکر
یک قاشق غذاخوری ایرمیک
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته
نوک قاشق چای خوری نمک
۳عدد تخم مرغ
مواد لازم برای شربت
۳/۵پیمانه شکر
۳پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
برای درست کردن شربت همه مواد باهم مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم تا کمی قوام بیاد نزدیک به ده دقیقه بعداز روی حرارت برمیداریم ومیزاریم خنک بشه
طرز تهیه مواد
ابتدا آب داخل ی ظرف میریزیم وروی حرارت کم میزاریم بعد کره وپودر شکر و بهش اضافه میکنیم وقتی کره آب شد وآب شروع به جوشیدن کرد آرد کم کم اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بعد نشاسته و ایرمیک ونمک اضافه میکنیم وبعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تایک دست بشه بعد مواد داخل قیف میریزیم وروغن روی حرارت میزاریم تا کمی گرم بشه بعد از مواد داخل روغن میریزیم اجازه میدیم تا سرخ بشه بعد سرخ شدن داخل شربت خنک میزاریم اجازه میدیم تا پنج دقیقه داخل شربت باشه بعد بیرون میاریم وباپودر پسته تزیین میکنیم نوش جان
نکات مهم -روغن زیاد داغ نکنید برای اینکه روش زود سرخ میشه وداخلش نمیپزه
-ایرمیک نوعی آردهستش که از لوازم قنادی هامیشه تهیه کرد
اگه پیدا نکردید یک قاشق آرد اضافه کنید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ایت الله بهجت رحمه الله علیه میگفتن امام زاده ها مثل میوه ها که هرکدوم ویتامین خاص خودشونو دارن ،امام زاده ها هم هر کدوم خواص و برکات خاص خودشونو دارن بنابراین همه امام زاده ها رو زیارت کنید و بهره مند بشید
حالا داستان نذری پختن هرروز به نام یک امام باعث میشه غذاهای ما خواص و برکات مختلف داشته باشند
تجربه کنید تجربه و حس قشنگیه😍😇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه غذای ساده و مقوی 😋😋
#خوراک
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#حاج_اسماعیل_دولابی:
#خداوند #مربی است و ما مربا.
برای پختن مربا هم شیرینی به کار می رود هم ترشی؛گاهی گرمش می کند گاهی سردش.
خدا هم با ما همین کار را می کند.
به مربی خود #اعتماد کنیم و در کارش #اظهار_نظر_نکنیم و به کارش تن بدهیم و #تسلیم شویم.
به هر کار که برای پختن تو و ساختن تو با تو می کنند ،تن بده و نظریه نده.آشپز که دو تا شود غذا یا شور شود یا بی نمک.
📚 #مصباح_الهدی