eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
برنج 4پیمانه گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند وگوساله 500گرم کلم.سنگ.یا قمری500گرم پیاز 1تا2عددمتوسط زردچوبه کمی نمک.فلفل. آبغوره یا آبلیمو2قاشق کره 50 گرم روغن به میزان لازم آب نصف پیمانه کلم ها راشسته وپوست کنده خلالی یا ژولین خردمیکنیم.باکمی از روغن سرخ کرده آبغوره ویا آبلیمو وآب اضافه کرده میگذاریم تا بپزد گوشت رابانمک وفلفل وپیاز رنده شده مخلوط کرده وازآن میت بال درست میکنیم(قلقلی).ودرروغن سرخ کرده. برنج را مطابق معمول آبکشی میکنیم. بعدته قابلمه از برگ کاهو ویابرگ کلم سفید ویا نان ویا سیب زمینی.گذاشته وکمی روغن میریزیم.بعدیک لایه برنج ویک لایه کلم وگوشت میریزیم تا تمام شود.بعد دم کرده حدود45دقیقه..وسرو میکنیم.مولود نوش جان نکته درشیراز به این غذا سبزی اضافه میکنند برای این مقداربرنج 1کیلو سبزی پاکنکرده کافی است . سبزی شامل کمی ترخون.شوید.ریحان.وتره است. زردچوبه را معمولا درآب درحال جوش میریزند تا رنگ برنج طلایی شود. کره را درآخر پخت روی برنج میدهیم.کره طعم این غذا را بسیار خوشمزه میکند. برای تزیین از زعفران هم استفاده کنید... 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
✍فواید تَرک تدریجی وعده ناهار ➖ رفع فشار زیاد به معده ➖پاکسازی معده ➖پیشگیری از چاقی ➖درمان چربی خون ➖درمان قند خون ➖درمان کبدچرب ➖رفع ضعف حافظه 📚سایت دکتر روازاده 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
مواد لازم:🍖 ▫️ماهیچه با قلم گوسفندی: 1 کیلو ▫️پیاز: 4 عدد متوسط ▫️آلو بخارا: 250 گرم ▫️آلو قیسی: 250 گرم ▫️فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری ▫️زعفران آب کرده: 1 قاشق غذاخوری ▫️روغن و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه:🍛 یک عدد پیاز را 4 قاچ خرد کرده، به همراه گوشت و اندکی نمک در 6 پیمانه آب روی آتش ملایم قرار داده و حدود 3 ساعت زمان دهید تا بپزید، سپس در دیگ را باز بگذارید تا آب اضافی گوشت تبخیر شود.3 عدد پیاز را رنده کرده و با 3 قاشق روغن در تابه ای دیگر تفت دهید تا طلایی رنگ شود، آلو بخارا، آلو قیسی و فلفل را به پیاز اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید، سپس مواد مخلوط شده را ب ماهیچه اضافه کنید، در آخر زعفران را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید، 30 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا مواد به خورد هم رفته و جا بیافتد. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍖😍🦴🥓 کباب گوشت دنده گوسفند که به شکل هنرمندانه ای گوشت و چربی رو به صورت رول درآورده 😋😋😋😋 برای مزه دار کردن از ترکیب مواد زیر استفاده شده: پیاز رنده شده، پاپریکا، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و جعفری ریز شده هر چی بیشتر داخل این سس و یخچال باشه، کباب مزه بهتری می گیره. 😉😉 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
۲⃣پروتئین ها(مقام اول) : 🔶گوشت گوسفند و شتر 🔶گوشت خروس 🔶پنیر و گردو 🔶ماست و زنیان 🔶شیر محلی 🔶تخم مرغ 🔶نان غله سبوس دار 🔶باقلا 🔶عدس 🔶قارچ طبیعی 🔶لوبیا 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه قاشق غذاخوری ابلیمو دو قاشق غذاخوری فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنیدو بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
کوفته تبریزی😋 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
کوفته تبریزی😋 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 #غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید ☘☘☘☘☘ @menoeslami
1پیمانه لپه برنج 1/2پیمانه زردچوبه1/2ق م گوشت 2بار چرخ شده600گرم فلفل وادویه کاری سبزی کوفته تخم مرغ 1عدد پیاز رنده شده1/2 پیمانه ارد نخود چی1ق غ روغن 3ق غ رب گوجه فرنگی3ق غ نمک بمقدارلازم مواد میانی. تخم مرغ ابپز خلال پیاز سرخ شده,,,,الو,,,,زرشک,,,,,گردو,,,,البالو خشک بدون هسته لپه رو خیس کنید وبذارید خوب بپزه وبعداز پخت روش اب بگیرید وتو صافی بریزید تا لعابش بره وبعد چرخ کنید,,,,,برنح رو با یه پیمانه اب وکمی نمک وادویه وزردچوبه بپزید تا ابش کشیده بشه وبذارید سرد بشه,,,,,گوشت چرخ شده رو با کمی نمک وفلفل سیاه وادویه کاری وزردچوبه ورز دهیدتا حالت چسبنده پیدا کنه ولپه رو اضافه کنید(میتونید یک عدد سیب زمینی ابپز رنده شده هم بزنید)ونیمی از سبزی کوفته و1عدد پیاز رنده شده و1عدد تخم مرغ رو هم به گوشت اضافه کنید وخوب ورز دهید تا منسجم بشن مایه کوفته رو 20دقیقه تو یخچال استراحت میدیم (اگر مایه کوفته شل بود 1ق غ ارد نخود واگه سفت بودیک عدد تخم مرغ دیگه اضافه میکنم)،،،،پیاز خرد شده رو تو قابلمه با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه ورب اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم تا خامی رب ازبین بره وکمی از سبزی کوفته و3_4لیوان اب اضافه میکنیم ومیذاریم بجوشه,,,,از مواد گوشتی به اندازه پرتقال برداشته گرد میکنیم ووسطش رو گود میکنیم از مواد میانی توش میذاریم و جمعش میکنیم گردش میکنیم وتو اب در حال جوش میندازیم اب باید تقریبا روی کوفته هارو بگیره وبا حرارت ملایم میذاریم بپزه نیم ساعت اول درب قابلمه رو نمیذاریم وکوفته هارو سرو میکنیم برای اینکه کوفته سفت بشه ووا نره سعی کنید کمی گوشت سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید 🌹🌿🌹🌿🌹🌿 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی بود میگفت هندونه رو نمیشه پوست کند‌ و خورد😁😂 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
نحوه خرد کردن مرغ درسته برای خانم های تازه کار متفاوت باش باسلیقه زندگی کن 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
🍉🍉🍉🍧🍧 مواد لازم پوست هندوانه :1 کیلو شکر :1 کیلو آب: 2 لیوان آهک 250 گرم اسانس هندوانه یا وانیل دو قطره مغز هل به مقدار لازم آبلیموی تازه یک ق.غ طرز تهیه ابتدا پوست هندونه رو تمیز کرده وبطوری که کمی قسمت صورتیشم باشه پاک کرده و قسمتهای راسبز هم با چاقو گرفته و قالب بزنیدسپس آهک را در ظرفی ریخته با آب خیس کرده کاملا هم میزنیم بعد از ته نشین شدن آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده تا جایی میریزیم که روی هندوانه ها را بگیرد وبمدت یکساعت داخل آب آهک گذاشتم بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد شستم و دو بار با فاصله نیم ساعت شستن و تکرار کردم بعد آبشون را خالی کردم با دو لیوان آب با شعله کم پختم بعد از پختن اگه آب داشت بریزید داخل ابکش ابشون خشک بشه شکر را با سه لیوان آب در ظرف لعابی ریخته و می جوشانیم وقتی شربت قوام آمد پوست هندوانه واسانس وهل و آب لیموی تازه رو داخل شربت ریخته تا جا افتادن شربت و مربا با حرارت کم میجوشانیم مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد خیلی هم خوشمزه شده 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
. سلام به همگی حال و احوالتون چطوره؟ براتون مربای زردآلوی خوشرنگ آوردم مخصوص اونایی که میگفتن مربای زردآلو یاد بده جاش توکانال خالیه بفرماییداینم زردآلو= یک کیلو شکر=900 گرم فرقی نداره از چه زردآلویی استفاده میکنین از این زردآلوهای کوچیک یا بزرگ ها تنها تفاوتی که داره تو رنگشه زردآلوهای بزرگ کمرنگ ترن اما این کوچیکا خوش رنگن و به طبع باعث خوش رنگ شدن مرباتون میشن و اینکه سعی کنید از زردآلو های سفت استفاده کنید منظورم زردآلوی کال و سفت و ترش نیست، زردآلوی شیرین و سفت و رسیده زردآلو ها رو بشورین و هسته شو در بیارین من به صورت درسته مربا رو آماده کردم‌تا مجلسی تر باشه شما اگه میخواین خوردنش راحت تر باشه میتونید نصف یا چهار قاچ کنید داخل قابلمه یک لایه زرآلو و یک لایه شکر بریزید و بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین تا آب بندازه بعد روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین تا شکر ها حل بشه و شروع به جوشیدن و کف کردن بکنه مواظب باشید که سر نره و سعی کنین کف روی مربا رو جمع کنین‌تا مربا شفاف تر باشه و وقتی تست کردین و دیدین شیره قوام اومده کمی آبلیمو اضافه و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین خنک بشه و بعد داخل ظرف مورد نظر انتقال بدین و توی یخچال یا فریزر نگه داری کنید اگه بعد از بیست و چهار ساعت دیدین زردآلو ها تون اصلا آب ننداختن یه استکان آب جوش روش بریزین و روی حرارت قرار بدین سعی کنین بیشتر از یک کیلو نباشه مربا چون زمان بیشتری میبره و زردآلو ها وا میرن اگه مقدار بیشتری مربا میخواین دفعات بیشتری تهیه کنین من وانیل و زعفران اضافه نمیکنم کلا طعم خود میوه رو دوست دارم ولی شما اگه دوست داشتید اضافه کنید هسته های زردآلو رو هم پوست بگیرید و اواخر پخت یا بعدا بهش اضافه کنید ولی یادتون نره تست کنین اگه تلخ بود اضافه نکنین ولی معمولا شیرین هستن خب دیگه فکر میکنم همه نکات رو گفتم امیدوارم تهیه کنید و راضی باشین. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
. . یکی از راحتترین و شیکترین و خوشمزه ترین غذاهاست..😋 فقط حتما مرغتون کوچیک باشه که هم خوشمزه تر میشه و هم زودتر آماده میشه. برای من یک مرغ یک‌و نیم کیلویی رو از شب قبل کامل شستم و داخلش رو خوووب تمیز کردم. نمک و فلفل و سه چهار قاشق روغن زیتون و کمی زعفران دم‌کرده و آب لیموی تازه رو با هم‌ مخلوط کردم و داخل و خارج مرغ رو به این مخلوط آغشته کردم بعد یک دونه پیاز بزرگ رو روی مرغ و کمی هم داخل مرغ خلالی خرد کردم. روی ظرف‌رو سلفون کشیدم و گذاشتم یک شب تا صبح تو یخچال موند فرداش سه چهار قاشق ار آبی که ته ظرف جمع شده برداشتم و کمی زعفران و کمی زدچوبه و کمی روغن زیتون بهش اضافه کردم‌و باز به همه جای مرغ از این موادزدم. یک دونه سیب زمینی و یک عدد هویج رو حلقه ای خرد کردم‌و کف ظرف چیدم‌کمی هم از پیازهایی که روی مرغ ریخته بودم کف ظرف ریختم و مرغ رو که از پیازها جدا کردم روی این مواد گذاشتم. رانهاش رو با نخ دندون بستم در ظرف رو گذاشتم(میتونید از فویل هم استفاده کنید) گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با صدوهشتاد درجه. و هر نیم ساعت بیرون آوردم و با یک فرچه از آبی که کف ظرف جمع شده به همه جای مرغ زدم. نیم ساعت آخر در ظرف رو بر داشتم و روی مرغ رو با یک قاشق کچاپ خووب رومال کردم. در آخر اگر روش خوب سرخ نشده بود پنج دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا سرخ بشه. مرغ من یک‌و نیم ساعته آماده شد. برای تشخیص پختش یک عدد خلال رو وارد گوشت کنید اگه به راحتی فرو رفت یعنی پخته و نباید زیاد بمونه تو فر چون خشک میشه. ولی اگه خلال‌خوب فرو نرفت و موقع فرو رفتن آب از گوشت خارج شد پس هنوز نپخته. فقط یادتون باشه موقع سرو حتما نخ های مرغ رو جدا کنید. نوش جون هر کسی که درست میکنه و کنار خانواده اش لذت میبره. . . . 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد. سس گوجه يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه اين كوكو به همراه اين سس،عاليه 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami
✅خواص آلو وَ إِنَّ الْإِجَّاصَ الطَّرِيَ‌ يُطْفِئُ‌ الْحَرَارَةَ وَ يُسَكِّنُ الصَّفْرَاءَ وَ إِنَّ الْيَابِسَ مِنْهُ يُسَكِّنُ الدَّمَ وَ يَسُلُّ الدَّاءَ الدَّوِي‌ ✍همانا آلوی تازه گرمی را خاموش می‌کند و صفراء را تسکین می‌دهد و آلوی خشک غلبه خون را تسکین می‌دهد و بیماری سخت و خطرناک را از بدن خارج می‌کند. 📚 الکافی،ج۶ ،ص۳۵۹ 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
گوشت پیاز رو به مقدار درشت خرد کن با چن تا سیر بعد یکم بذار سرخ بشه نه زیاد گوش تا رو بهش اضافه کن و هر دو طرفشون رو تف بده همره پيازا وقتی تف دادی تا روی گوشت آب بریز و بذار که با شعله ملایم بپزه نیم ساعت آخر فلفل سیاه و نمک اضافه کن و کمی پودر سیر بذار تا آب گوشت حدود یه لیوان یا کمی بیشتر بمونه این مدلی خوشمزس من خودم چلو گردن و ماهیچه رو با این روش ميپزم 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ☘☘☘☘☘ @menoeslami