eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
💎🔹قرص آهن خانگی 👌درمان کم خونی و ضعف بدن ✔️شیره انگور ✔️شیره خرما ✔️شیره توت 👌مخلوط سه شیره به جای قرص آهن 👌این سه شیره را به اندازه هم در یک شیشه مخلوط کنید و در داخل یخچال نگهداری کنید. این مخلوط تا مدت زیادی ماندگاری دارد. 👌این معجون مقوی رو هر 8 ساعت یکبار مصرف کنید. 👌برای بچه ها یک قاشق مربا خوری و برای بزرگترها یک قاشق غذاخوری. ‼️این مخلوط یک معجون فوق ‌العاده برای درمان کم خونی، بی حالی و بی حسی بدن و درمان تيروئيد استفاده میشود. 👌اگر دائم حال خواب آلودگی دارید حتما استفاده کنید. 👌حتی برای چاق ها هم خوب است، چون چاق کننده نیست. 👌وقتی در طب سنتی میگویند سه شیره مصرف بکنید، برای کم خونی مفید است، بدونید حتما علتی داره، همین سه شیره از غرب تحت عنوان شربت مکمل به مردم یک بطری کوچکش ۴۰۰۰۰ و .. 🤔 علت چیه⁉️ 👌شیره خرما آهن زیادی داره که غلظت خون ایجاد میکنه. 👌شیره انگور پلاکت خون زیاد میکنه و شناور میشه، خون رقیق میشه. 👌شیره توت تصفیه خون و گلبول سفید فعال میکنه. 👌وقتی هر سه با هم خورده بشه، کم خونی جبران میشه، ولی به تنهایی زیاد کارساز نیست 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید سوسیس چه بلایی سر گیاه گوشت خوار میاره! "به بدن خودمون رحم کنیم" 🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
های خواهر کاتبی!😌😐😁 زمان جنگ من و چندتا از خواهرا که پزشکی میخوندیم پیشنهاد دادیم برای جبران نیروی پرستاری بریم بیمارستان های صحرایی، من تصور درستی از واقیعت جنگ نداشتم و چمدونی دخترونه بستم🤐،مثل بیگودی هام😲لباس ،کرم دست و و....غافل از اینکه جنگ، خشن تر از اینه که به من فرصت بده موهامو تو بیگودی بپیچم❗️به منطقه جنگی و نزدیک بیمارستان رسیدیم ....که ساک من و بقیه خواهرا از بالای ماشین افتاد و باز شد و به دلیل باد شدیدی که تو منطقه بود، محتویاتش خارج شد و پخش شد تو منطقه😰 ما مبهوت به لباسامون که با باد این ور و اون ور میرفتن نگاه میکردیم...🌬 و برادرا افتادن دنبال جمع کردن لباسا و بیگودی هام😱 داستان بیگودی های خانم کاتبی در منطقه... 🤦‍♀😁👇 ‌‌http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
🌾امیدوارم امروز و هر روز 🌸دلتون پر از شادی باشه 🌾وخونه هاتون پراز عشق 🌸و سفره هاتون پراز برکت 🌾و زندگيتون پرازصمیمیت 🌸و عمرو عاقبتتون بخیرباشه امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارک دو اقازاده و بهشتی کردن مائده ها با سهیم کردن مادر ،مادران جهان هستی بی بی فاطمه زهرا س (امام حسن ع و امام حسین ع) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست سفت یک قاشق شیر باز یک لیتر خامه یک قاشق شیر رو بذارید روی شعله متوسط گاز و مدام هم بزنید تا جوش بیاد بذارید پانزده دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش کنید و بذارید ولرم بشه. انگشتتونو داخل شیر بزنید باید دماش به گونه ای باشه که دستتونو نسوزونه و در عین حال گرمم باشه . ماستتونو با خامه و کمی شیر مخلوط کنید و داخل شیرتون بریزید و هم بزنید. دورش پارچه بپیچید و روی ظرف رو هم بپوشونید و بذارید چهار ساعت بمونه. بعد بذارید یخچال و دوازده الی بیست و چهار ساعت بعد مصرف کنید. ⛰اگه تابستون باشه و ماستتون بیشتر از چهار ساعت بیرون بمونه ترش میشه. ⛰اگه تا جوش اومدن شیر مدام هم بزنید دیگه بعد از اون نیازی به هم زدن نداره و قند و نشاسته کف ظرف ته نشین نمیشه. ⛰اگر شیرتون داغ یا سرد باشه و مایه تونو اضافه کنید ممکنه ماست خوبی بهتون نده. ⛰بهتره مایه ماستتون از ماستی باشه که خودتون قبلا زدین که سفت و خوب بشه. ⛰ حتما از شیر باز استفاده کنید اگر دسترسی نداشتید شیر اورگانیک پرچرب رو میتونید جایگزین کنید. ⛰اگر مایه ماستتون رو زیادتر کنید باعث میشه ماستتون آب بندازه و ترش بشه. 👆✨👆✨👆✨👆 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
موادلازم: نسکافه سه قاشق غذاخوري شکر يک قاشق غذاخوري دارچين، فلفل سياه و زعفران از هر کدام 1/4 قاشق چايخوري آب‌گرم يک قاشق غذاخوري پودر کاکائو يک قاشق چايخوري شير جوشيده به ميزان لازم ✍️طرز تهيه: مواد خشک را با هم مخلوط کرده و با آب (يک قاشق) مواد را به صورت خمير درميآوريم. اين مخلوط را آن قدر هم ميزنيم تا مواد کاملا مخلوط و رنگ آن شکلاتی شود. يک قاشق مرباخوري از اين مخلوط را در يک فنجان قهوهخوري ريخته و شير در حال جوش را روي آن ميريزيم. در اين حالت نبايد شير را با مواد هم زد. حرارت شير خود باعث حل شدن مواد ميشود و مواد به صورت کف در سطح فنجان قرار ميگيرد و نيازي به کف خامه نميباشد. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نپختن گوشتی که وارد حرم امام حسین شده بود فایل کامل تر و تصویری داستان👆 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یه کوکوی خوشمزه داریم که خیلی زود آماده میشه و بچه ها هم خیلی دوست دارن کوکو سیب زمینی با طعم پیتزا سه چهارتا سیب زمینی رو پوست گرفتم وتو آب ونمک پختم وبعد با گوشتکوب لِه کردم ومقداری کالباس حدودا یه لیوان پُر رونگینی کرده واضافه می کنیم و همینطور مقداری پنیر پیتزا که اونم یک لیوان پُربود ریختم ویه عدد هویج رورنده درشت کردم ونمک وفلفل زدم، چون کالباس مزه داره دیگه ادویه دیگری لازم نیست، اگه فلفل دلمه ای وگوشت مرغ داشتید هم اضافه کنید،اما با همین مواد هم خیلی خوشمزه میشه، طعم پیتزا داره همسرو بچه های من که خیلی خوششون اومد،مواد روبادوتا تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم وتوتابه کمی روغن ریخته ومثل کوکو درست می کنیم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami
مواد لازم برای سیب زمینی سرکه ای :  سیب زمینی یک کیلوگرم/نمک یک قاشق غذاخوری /سرکه سفیدیک پیمانه/ آب به اندازه کافی/روغن زیتون2 قاشق غذاخوری/پیازچه خرد شده برای تزیین به اندازه‌ کافی طرز تهیه سیب زمینی سرکه ای : سیب زمینی، نمک و سرکه را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه کافی آب بریزید تا روی آن را بگیرد و آن را به جوش بیاورید تا کمی نرم شود. سیب زمینی  را آب کشی کنید. فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سیب زمینی رابه دلخواه برش بزنید و با روغن زیتون آغشته  و در سینی پهن کنید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید سپس فر را خاموش و گریل را روشن کنید و بگذارید سیب زمینی کمی برشته شود. سیب زمینی را با کمی نمک مزه دار  و با پیازچه خرد شده تزیین کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  🥝🥝🥝🥝🥝 @menoeslami