🔶اقای قرائتی : رفتم یه رستورانی که توش یه موسیقی ملایم گذاشته بودن. به صاحب رستوران گفتم بی زحمت این موسیقی رو قطعش کن، بعدشم بیا اینجا یه صحبتی با هم بکنیم!
گفت حاج آقا مگه حرامه؟😁
گفتم نه حرام نیست ولی تو بیا!☺️
بعد که اومد گفتم اتفاقا موقع خوردن گوش دادن موسیقی باعث میشه که آدم بیشتر غذا بخوره.
✅ حتی توی آزمایش هایی ار نظر علمی ثابت شده که اگه هنگام غذا خوردن گاوها، موسیقی پخش کنن، حیوانات، غذای بیشتری میخورن و شیر بیشتری تولید میکنن.
این مال ده سال قبله!
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپز حرفه ایی ✅👏
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه میان وعده سریع وخوشمزه😉😋
#نیت_نذری_بپز
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به اینا میگن آشپز اولش هر لحظه منتظر بودم کف دستش دو تکه بشه !😐
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#ایده_گل_خرما🌺 کلی ایده دارم که میذارم #ادامه دارد😂😉 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️
امروز #پنج شنبه متعلق به #امام_حسن_عسکری علیه السلام🌺
طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر لااله اله الله
توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد
#ایده_خرما
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب سیب زمینیایی😋😋
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
. #کباب_تابه_ای گل گلی
گوشت دو بار چرخ شده رو با پیازی که رنده ی ریز شده و آبش رو گرفتم خوب ورز دادم و نمک و فلفل و زعفران و پودر پاپریکا زدم بهش .کاتر شکل گل رو گذاشتم تو قابلمه تفلون بعد گوشت تقریبا حدود یک سامت گذاشتم توش و خوب به کاتر فیکس کردم .به محض اینکه گوشت شروع به پختن بکنه از کاتر جدا میشه و جمع میشه .کاتر رو بردارید و کباب رو زیر رو کنید .
پلو رو هم با همون کاتر قالب زدم .
#نیت_نذری_بپز
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماشین ظرفشویی شومایی داداش فقط ظرفها رو نشکنی☺️☺️☺️😰
#سرگرمی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
SaveVideoBot.com_476775_Raefipoor-nasleharamkhar-Raefipoor-n.mp3
2.24M
🌹🌹استـاد علی اکبـر رائـفی پور🌹🌹
✅ موضوع : تاثیر حرام لقمه گی و حرامزادگی بر قبول حقایق
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#شیر_پسته_گرم
مواد لازم:
شیر: 2 پیمانه
پسته :(خرد شده) 2 ق.س
بادام :(خرد شده) 2 ق.س
شکر: میزان لازم
زنجبیل: نصف ق.چ
زعفران :(آب شده) 1 ق.م
طرزتهیه:
شیر را همراه شکر،زنجبیل،پسته و بادام در ظرف لعابی روی حرارت قرار میدهیم تا شیر به جوش آید.
اجازه میدهیم تا به مدت دو الی سه دقیقه بجوشد و در انتها زعفران را نیز اضافه میکنیم.
شیر پسته آماده را در فنجان برای هر نفر سرو میکنیم.
#نیت_نذری_فراموشت_نشه☺️
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
🔺نحوه صحیح خاموش کردن آتش مخصوص اونایی که آشپزی میکنن👍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
میگویند خیرات برای رفتگان😔
مثال نسیم خنکی ست که🌸
در هوای داغ به صورت انسانی میوزد🌸
به همین لذت بخشی🌸
و به همین لطافت🌸
پنجشنبه است😔
خیرات رفتگان فاتحه و صلوات🌸🙏🌸
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این آشپز هندی برای آشپزی دستش را داخل روغن داغ تا 200 درجه فرو میبرد بدون اینکه صدمه ای ببیند. او میگوید از 25 سال پیش به اینکه روغن او را نمیسوزاند پی برده است!😐
#سرگرمی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 #حرفه_ای_شدن
🔪 ابزارشناسی قدم اول برای حرفه ای شدن در آشپزی است.
چاقوها را بشناسیم
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
🔴 نقل است که روزی «معاویه» برای نماز در مسجد آماده میشد. به خیل عظیم جمعیتی که آماده اقتدا به او بودند نگاهی از سر غرور انداخت.
عمروعاص» که در نزدیکی او ایستاده بود، در گوشش نجوا کرد که: بیدلیل مغرور نشو! اینها اگر عقل داشتند به جماعت تو نمیآمدند و «علی» را انتخاب میکردند. معاویه» برافروخت. «عمروعاص» قول داد که حماقت نمازگزاران را ثابت میکند.
پس از نماز، بر منبر رفت و در پایان سخنرانی گفت: از رسول خدا شنیدم که هر کس نوک زبان خود را ....
ادامه داستان جالب 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
👆👆👆👆
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
685.1K
اشپزی اسلامی
از زبان خانم دکتر پرتواعلم✅👍
همه گوش کنید لطفا
هدف اصلی کانال ما هم فرهنگسازی غذای نذری پختنه برای خانواده،( در کنار پستهای جالب و فان و سرگرمی کانال)😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
💠 حضرت حجت هاشمی خراسانی(سبط حاج شیخ حسنعلی نخودکی) به یکی از اهل سلوک فرمودند:
"از غذای بازار نخورید که تا چهل روز حس و حال عبادت را از شما میگیرید."
📌در توضیح این سخن باید گفت: که نفس آشپز بر ملکوت غذا اثر دارد، حتی این قدر این موضوع دقیق و رقیق است که نگاه اشخاصی که در آن مغازه رفت و آمد میکنند به آن غذا نیز خالی از تأثیر نیست!
لذا مرحوم علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی فرمودند:
(از غذاها و میوه هایی که چشم مردم به آنها افتاده تهیه نکنید!)
لذا اگر امکان دارد برای تهیهی مایحتاج از مغازهای خرید کنیم که شخص مؤمن و مقیدی باشد و معتقد به حلال و حرام باشد.
ممکن است از جهت ظاهری غذایی پاک باشد اما از جنبه ملکوتی با تأثیر گرفتن از نفوس اشخاصی که در تهیه و طبخ غذا نقش دارند ناپاک باشد.
و کسانی که در طبخ غذا نقش دارد حالات و نیات و با طهارت بودن یا نبودن و عصبانی بودن یا خوشحال بودن و یا ناراحت بودنشان در غذا تأثیر می گذارد.
یکی از اساتید طب میفرمودند: با یکی از اهل سلوک در صف نانوایی ایستاده بودیم، بعد از چند دقیقه نانوا با یکی از مشتری ها دعوایش شد، وقتی دعوا تمام شد و نوبت به ایشان رسید از آن نان هایی که حاضر شده بود و جلوی نانوا قرار داشت نخریدند و فرمودند حالت عصبانیت نانوا به این نانها منتقل شده و استفاده از این نانها تاثیر بدی بر نفس میگذارد.
🔹اگر غذایی شبهه ناک بود و یا نمیدانستیم که کاملا پاک است یا خیر (مثل اکثر غذاهای زمان حاضر) میتوانیم اول غذا یا قبل از هر لقمه "بسم الله الرحمن الرحیم" بگوییم و با وضوء باشیم.
@ssamtekhoda
••✾🌻🍂🌻✾•••
#باقلوا_رولى
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره
طرز تهیه شربت :
4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد.
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما رو یک دقیقه با نصرت آشپز تنها میزارم
#سرگرمی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#دمنوش
🍸دمنوش به مخصوص عزیزانی که زود عصبانی میشوند
🍎این دمنوش از نوشیدنیهای بسیار گوارا، خوشبو، خوشرنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت میکند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید:
🍋مواد لازم
🍏1 ق س به خشک
🍏1 لیوان آب جوش
🍏1 ق چ زعفران آب کرده
🍏2 عدد هل سبز درسته
🍏1 عدد چوب دارچین
🍏به میزان لازم نبات یا شکر
😍طرز تهیه:
🌻1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پسازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوهای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشهای در یخچال نگهداری کنید.🌻
🌸2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.🌸
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami