6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_لواشک_خونگی
💢✍ کامل با تمام نکات
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید.
🍉🍉🍉🍉🍉
@menoeslami
✅افرادی که مزاج گرم دارند در تابستان از خوردن و نوشیدن خوراکیهایی با مزاج گرم پرهیز نمایند
✍ افرادی که مزاج گرم دارند در تابستان از خوردن و نوشیدن خوراکیهایی با مزاج گرم پرهیز نمایند . غذای مناسب آنها در این فصل، آب دوغ خیار است مخصوصا در روزهایی که در بیرون فعالیت دارند. از مصرف هلیم و کباب در این فصل به شدت پرهیز کنند. مصرف گوشت قرمز نیز باید کمتر شود. مواد محرک و ادویه نیز بهتر است کمتر مصرف شود.
📚سایت دکتر روازاده
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
#کیک_اسفناج_با_روکش_گاناش
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2/5 لیوان
شکر 1 لیوان
شیر نصف لیوان
برگ اسفناج 300 گرم( معادل سه چهارم لیوان) پوره اسفناج
پکینگ پودر 1ق.غ
روغن نصف لیوان
هل سائیده شده 1ق.غ
اول
همه ی مواد را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسه.
آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید .
طرز تهیه:
در قابلمه ای کمی آب را بجوشانید.
برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود.
در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را به دستگاه غذاساز بزنید و تا یکدست شود.
سپس اسفناج را با هل و روغن مخلوط کرده و با همزن هم میزنیم.
شکر، تخم مرغ و را با یکدیگر مخلوط کرده هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند. سپس مخلوط اسفناج و روغن را اضافه کنید.
هم بزنید تا مخلوط شود. و سپس شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
آرد و پکینگ پودرالک کرده و در سه مرحله به مایع بالا اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک هم بزنید و سپس مایع کیک را توی قالبتون بریزید.
در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را در فر قرار دهید در نیم ساعت اول اصلا در فرتونو باز نکنید تا پف کیک نخوابد.
برای اطمینان از زمان دقیق پخت کیک با این روش امتحان کنید که هر گاه سیخ چوبی را در کیک فرو بردید و مایع به سیخ نچسبید کیک آماده است.
بعد از پخت، لایه رویی کیک اسفناج همانند کوکو سبزی، قهوه ای رنگ است.
کیک اسفناج آماده است.
و به دلخواه تزیین کنید من از رویه ی
گاناش استفاده کردم.
گاناش
صد گرم خامه صبحانه را روی حرارت گذاشتم وقتی شروع به حباب زدن کرد شکلات تخته ای سبز رنگ رنده شده را با نصف قاشق مرباخوری کره برای براق شدن گاناش اضافه کردم و هم زدم تا خوب حل و یکدست بشه.
اگه شکلات تخته ای سبز رنگ نداشتید میتونید از شکلات تخته ای سفید استفاده کرده و کمی رنگ خوراکی سبز بزنید.
اصلا مزه اسفناج نمیده و خیلی خوشمزست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کوکوی کاهو:
(مناسب برای11+ ماهگی)
1: حدود 4 برگ سبزکاهو را خوب شسته و با آب نمک ضد عفونی کنید و سپس آنها را با 40 گرم جعفری کاملا خورد کنید و کنار بگذارید. میتوانید از جعفری خشک نیز استفاده کنید اما طبیعتا جعفری تازه بهترست.
2: یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته وسفیده آن را از زرده جدا کنید. در این غذا ما فقط به زرده تخم مرغ خام احتیاج داریم .
3: کاهو و جعفری خورد شده را به زرده تخم مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط نمایید.
4: یک قاشق مربا خوری آرد سفید یا آرد جوانه گندم به مواد بیافزایید و 10 دقیقه به مواد استراحت بدهید.
5: در تابه ای نچسب روغن ریخته و پس از داغ شدن کامل روغن مواد را در آن ریخته و درب آن را بگذارید و صبر کنید تا یکطرف آن خوب سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بهترست برای بچه ها از قالب استفاده کنید و یا مثل پیتزا آنها را مثلثی ببرید و بگذارید آن را هر طور که دوست دارند، به تنهایی یا با نان امتحان کنند، در کنارشان باشید و با ماست غذا را به آنها بدهید. حتما خوششان می آید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
نخود_آب ☣️
🔆✍️ یکی از اشکال تهیه غذا از نخود، غذایی است که به نخوداب معروف است. این غذا ضمن آن که مقوی بدن های ضعیف و تقویت کننده نیروی جنسی است، در تحلیل ریاح نیز اثر مفیدی دارد.
🔆✍️ نخوداب به عنوان منضج بلغم نیز مورد استفاده اطباء قرار می گیرد. البته برای این منظور باید حداقل چهار روز و حداکثر دوازده روز مصرف شود.اما کسانی که مزاج گرم و خشک دارند و در بدنشان صفرا زیاد تولید می شود باید این غذا را با سِکباج میل کنند.. این غذا برای بیماری های کلیه و مثانه هم مفید است. در صورت نیاز می توان نخوداب را با گوشت نیز تهیه کرد که در این صورت به آن «نخوداب مُلَحَّم» گفته می شود.
🔶 نخوداب ساده 🔶
🔸نخود: 600 گرم
🔸پیاز کوچک: یک عدد
🔸روغن بادام: یک قاشق غذاخوری
🔸نمک: کمی
🔸زیره سیاه: یک قاشق چای خوری
قرنفل: 3 عدد
👈 مجموع مواد را در مقدار کافی آب بجوشانند تا نخودها پخته و مانند حلیم مُهَرّا و کاملاً
لعاب دار شود.
🔶 نخوداب مُلَحَّم 🔶
🔸نخود: 600 گرم
🔸گوشت گوسفند جوان یا جوجه مرغ: به قدر دلخواه
🔸 برنج: 60 گرم
🔸زعفران ساییده شده: نیم مثقال
🔸دارچین قلم: 25 گرم
🔸نمک: به قدر کافی
👈 ابتدا نخود را با مقدار کافی آب و گوشت بپزند تا مهرا شود. سپس گوشت را از نخود جدا کنند و نخود را دوباره بپزند تا عصاره غلیظی به دست آید. آن را صاف کنند. دوباره گوشت را داخل کنند و با برنج بپزند تا گوشت مهرا و برنج له شود (مثل شیربرنج). در این وقت زعفران، دارچین و نمک را اضافه کنند و بگذارند چند جوش دیگر بخورد، سپس آن را میل کنند.
⭕️توضیح: ممکن است بعضی از بیماران با مصرف نخوداب به جای غذای روزانه، به اندازه کافی سیر نشوند یا تاب نیاورند. در این صورت می توانند نخوداب را با نان میل کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
⬇️🍆کباب بادمجان 🍆⬇️
✔️موادلازم
بادمجان اندازه بزرگ 4 عدد ، گوشت چرخ کرده نیم کیلو ، پیاز 1 عدد ، سیر 2 حبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم .
✔️موادلازم برای سس .
رب گوجه 1 ق غ ، ادویه جات و نمک به مقدار لازم ، روغن مایع 3 ق غ ، آب 1 پیمانه
✅طرزتهیه
اول بادمجان هارو شسته ، بعدش هم بالا و هم پایین بادمجان رو ببرید ، و همه ی بادمجان رو به دوقسمت برش دهید تا همه ی با دمجان ها 8 عدد شوند و همون بادمجان هارو طبق عکس به قسم برش دهید ولی تا تهش برش نزنید که میخواهیم لابه لای آن گوشت بذاریم ، در ظرف مورد نظر گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و نمک و ادویه جات رو بریزید و با دست خوب مخلوط کنید مقداری از گوشت برداشته و لابه لای بادمجان های برش زده بذارید همه ی بادمجان های گوشتی رو در سینی فر یا ظرف مورد نظر گذاشته و در آخر روش سسی که درست کردیم رو روش بریزید و در فر با دمای 200 درجه تا زمانی که گوشتش خوب پخته شود بپزید. نوش جونتون 😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید.
🍉🍉🍉🍉🍉
@menoeslami
#پای_سیب_زمینی
مواد لازم :
چندتا سیب زمینی پخته شده رو داخل میکسر چندین دور میکس کنین با نمک و فلفل لازم ، جوری میکس بسه که قشنگ پوره شه،بعد داخل قیف بریزین داخل قالب های کاغذی کاپ کیک که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین،ماسوره بزنین،طبق عکس و روشو پنیر پیتزا بریزین و کمی آب روی پنیر ها اسپری کنین که پنیرتون کشدار بشه بعد پخت بزارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۶،۷ دقیقه ای گریل بشه در حدی که فقط پنیرها پخته بشن.
نکته❌
پنیر پیتزا بعلت پخته شدن پنیر میشه گفت قابل هضم برای معده نیست ،و غذای سنگین و کابوس سازی هست😂
پس با در نظر گرفتن همچین ماده سنگینی برای معده به این نوع غذاها نگاه کنید😅
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید.
🍉🍉🍉🍉🍉
@menoeslami
✨﷽✨
✅آيا ميزان خوردن و خوابيدن در حالت معنوی تاثير دارد ؟!
✍پاسخ: بله حتما تاثیر دارد.یکی از مواردی که در اسلام توصیه شده پرهیز از پرخوری و بیش از حد خوابیدن است.
به این احادیث توجه بفرمایید:
پرخوری باعث می شود انسان کمتر نماز بخواند: در روایتی از رسول خدا (ص) می خوانیم که حضرت عیسی (ع) به قوم بنی اسرائیل فرمود: «پرخورى نکنید، همانا هرکس پرخورى کند، پرخواب مى شود، و هر کس پرخواب شود، نمازش را کم مى کند، و هر که نمازش را کم کند، از غافلین نوشته مى شود» سبب کسالت و بی حوصلگی در عبادت می شود: از حضرت رسول اکرم (ص) نقل است: «از پرخورى حذر کنید، همانا فاسد کننده بدن، و بیمارى به ارث می گذارد، و موجب کسالت در عبادت است».
💥پرخوری نورانیت دل را از بین می برد:
حضرت رسول خدا (ص) در وصیتی به حضرت امام علی (ع) ، یکی از مواردی که نورانیت را ازبین می برد، پرخوری می داند.
📚»بحار الأنوار ، ج ۵۹ ، ص۵۶۲
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#شامی_رشتی
ابتدا ۱۵۰ گرم لپه رو از شب قبل خیس کردم ، ۴۰۰ گرم گوشت گوساله رو با دوتا پیاز گذاشتم که بپزه وقتی نیم پز شد لپه رو با یک دونه سیب زمینی بزرگ به گوشت اضافه کردم و گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش کشیده بشه و در انتها نمک رو بهش اضافه میکنیم یعنی بعد از پخت کامل گوشت. بعد از خنک شدن مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک دونه تخم مرغ به مواد اضافه و مواد رو باهم مخلوط و سرخ میکنیم
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام
کوکوی کدو
واقعا خوشمزه و لطیف بود
بنظرم از کوکوی سیب زمینی خیلی خوشمزه تره😋
#ارسالی_اعضا
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴 خوردن آب و مایعات به همراه غذا ممنوع
✍نوشیدن آب و مایعات به همراه غذا،
کبد چرب می آورد و معده را ضعیف می گرداند.
💢 امام رضا علیه السلام:
هرکس می خواهد معده اش، او را آزار ندهد، بر روی غذا آب نخورد تا هنگامی که غذاخوردن را به پایان ببرد. هرکس چنین کند، بدنش به رطوبت گراید، معده اش ضعیف می شود و رگ هایش نیروی غذا را به خود نمی گیرند؛ زیرا اگر پشت سر هم روی غذا آب ریخته شود، آن غذا در معده، نارس و بدگوارش می گردد.
📚 طب الرضا علیه السلام، ص ۳۵
✅ خوردن مایعات به همراه غذا، شیرابه غذا را از بین برده، غذا در معده می گندد و خلط صالح تولید نشده، سبب انواع امراض در بدن انسان می شود.
💥پس چه زمانی آب بخوریم؟
نیم ساعت قبل غذا تا یک و نیم ساعت بعد غذا. در این فاصله زمانی مایعات نخورید.
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅