eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
23.9هزار دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
23.6هزار ویدیو
72 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
يه غذاي ساده و سالم وتقربياً رژيمي ته ظرف مورد نظر رو با روغن زيتون چرب كرده....... گوشت چرخ شده رو با پياز رنده شده كه آب پياز رو ميگيريم با جعفري خرده شده ،نمك وادويه مخلوط كرده بصورت دايره كوچك روي سيب زميني ها ميچينيم .......... بعد روي ظرف رو با فويل پوشانده ودر حدود ٣٠ديقه با درجه ١٨٠سانتي گراد ميذاريم توي فر تا پخته بشه بعداز پخته شدن فويل رو بر ميداريم تا با شعله بالاي فر روي مواد رو كمي برشته بشه در حدود ١٥ديقه كافي است....... ( آب مواد تبخير بشه )نوش جان كنيد . 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد اصلی سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شودسپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم.بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شودژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم.بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیماگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴سیلی زدن به گوش مرد جوان وسط هیئت😳 عاقبت کسی که وسط هیئت سیلی زد تو گوشِ سینه زنِ بخاطر چشم چرونی 😱 اگه باورت نمیشه خودت با چشم خودت نگاه کن 😱👇 http://eitaa.com/joinchat/248446978C489bbdbe7f عجیب اما واقعی😳👆🏻👆🏻
🔴خبر فوری 🔹در پی اعلام وزیر آموزش‌ و پرورش، سیم‌کارت رایگان دانش‌آموزی با اینترنت و تماس و پیامک یک‌ماهه رایگان و امکان استفاده رایگان از شبکه شاد برای همه دانش‌آموزان آماده شده است. برای دریافت سیم‌کارت دانش‌آموزی رایگان وارد لینک زیر شوید👇 https://eitaa.com/joinchat/2693333054C726b18c796
😁 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭐️ لوکوم موز اسم این دسر ترکی: مواد لازم شیر سه لیوان -آرد سمولینا ۷ قاشق غذاخوری-شکر ۵ ق غذاخوری-پودینگ موز یک بسته -پودر نارگیل مقداری-ارد وشکروشیر وشکرباهم مخلوط کرده با همزن دستی و روی اجاق گذاشته با حرارت ملایم تا مواد سفت شود وقتی مواد سفت شد خاموش میکنیم سرد که شد گلوله کرده تو نارگیل میزنیم میزاریم قالب میزاریم یخچال به مدت دوساعت با بریلو یا شکلات تزیین میکنیم به همین راحتی وخوشمزگی😋😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_نان_سبزي 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
1.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
19.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 سلام سلام من اومدم با یه ادویه خوش عطر و بو که خیلی هم کاربرد داره برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید اگه خوشتون اومد کانال منو به دوستاتون معرفی کنید مرسی عشقای من💕💕😘 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY