eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
23.9هزار دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
23.6هزار ویدیو
72 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
روز جمعه متعلق به هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذاهای امروزتونو نذر مادر حضرت مهدی عج کنید 😍فوق العاده خوشمزه میشه 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 کیلوگرم گوشت خرد شده مکعبی (ریز) 3 بادمجان 2 فلفل تند 1پیاز 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 گوجه فرنگی نمک برای سس؛ 1 فنجان چای آب گرم 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی گوشت را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید در ظرف رو ببندید تا آب آن گرفته شود.بادمجانهای خود را سرخ کرده در حالی که گوشت ما پخته شد.مقداری روغن روی گوشتی که آب آن گرفته شده بریزید و پیاز و فلفل را که خرد کردید اضافه کرده و مخلوط می کنیدشعله اجاق گاز را کوتاه کنید و بگذارید دوباره بپزد تا پیازها نرم شوند.بعد از پختن پیازها ، یک قاشق غذاخوری رب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.گوجه فرنگی را روی گوشت پخته شده اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده بعد از چند دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید.مواد را روی بادمجان های سرخ شده که در سینه چیده اید ریخته و در اخر برش های گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای گذاشته سس را ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 طبخ کنید تا زمانی که بپزد. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید. بعداز آخرین بار که جوشوندید و در آب سرد ریختید،آبکش کنید و بذارید کاملا سرد بشه.حالا،به ازای هر یک کاسه آبگوشت خوری شکوفه،دو کاسه شکر و یک کاسه آب لازم دارید. بهتره اول آب وشکر رو به جوش بیارید و وقتی جوش اومد شکوفه رو داخلش بریزید(چون شکوفه اگر اول ریخته بشه وزیاد بجوشه رنگش تیره میشه)اول شعله زیاد باشه وقتی کمی جوشید کمترش کنید نه خیلی کم یک ساعتو نیم لازمه تاقوام بیاد ده دقیقه قبل خاموش کردن،بیک ق آبلیمو به مربا اضافه کنید.روی قابلمه،دم کنی بذارید و حدودا هفت هشت ساعت اجازه بدید بمونه(شعله خاموش)نکته:دلیل جمع شدن گلبرگها اینه که بهشون شوک ندادید اون قسمت که بعد از جوشوندن درآب سرد میریزیم خیلی مهمه نکته خانمی شمالی درپخت این مربا استاد بودن گفتن بعد از مراحل جوشوندن گلبرگها رودو سه ساعت در فریزر بذارید تا کاملا یخ بزنه و بعد بپزید دیگه گلبرگها جمع نمیشه 💠💠💠💠💠💠 پنج شنبه جمعه از اموات فراموش نکنیم علاوه بر خیرات معمول میشه هر کار خوب و مثبتی که انجام میدید نیت کنید برسه به اموات مثلا تو خیابون چند تا اجر افتاده، برید به نیت امواتتون اونها رو بردارید از کف خیابون اموات به تکه استخوانی که ما بندازیم جلوی یک حیوان به خیرات ما نیاز دارن به دادشون برسیم🖤 کانالهای
برای هر موضوعی مجبوری تو کانالهای مختلف عضو بشی😞😞 دنبال یه کانال هسی که همه چی داره؟ 😳😳 بیا اینجا همه چی در همه🤪🤪 چیزی نمیگم خودت بیا ببین😁😁 زود بیا تا بر نداشتم👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2324758590C8489f6a186 💥سوپرایز ویژه😍 آموزش ساخت در خانه🤩
🛑فووووووووری 🛑فووووووووری با توجه به اوج کرونا و قرمز شدن وضعیت چنتا از شهرها و استانها قرنطینه شدن😔😳🤭🤭😱 روی شهر کلیک کنید و وضعیت کوچتون و ببینید تهران قم اصفهان مازندران تبریز کرج شیراز اراک خوزستان کرمان اردبیل سمنان سایر شهرها ●خبرشبانگاهی دقیق ترین خبرها☝️
گوشت رو با پیاز و زردچوبه و فلفل تفت داده و با یه مقدار آب بپزین گل کلم هارو از هم جدا کرده و توی روغن سرخ کنید وقتی که گوشت پخت کمی پودر لیمو عمانی و نمک اضافه کنید رب گوجه فرنگی رو تفت داده و داخلش بریزین و گل کلم هارو اضافه کنید و بپزین گل کلم زود پخته میشه و بهتره که نزارید له بشه و ظاهرش بهم بریزه در اخر با غوره سرو کنید اگه میخواید رژیمی تر باشه میتونید گل کلمهارو سرخ نکنید میتونید لپه هم استفاده کنید از گوشت چرخی یا مرغ هم میتونید استفاده کنید❤️ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می شود‌‎.‎ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
✅ مضرات پوست مرغ ✍️ به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از چربی‌های بدن اصطلاحا در زیر جلد یا زیر پوست تجمع می‌کند و غالبا چربی‌های مضرر و خطرناکی هستند، استفاده از پوست مرغ درست نیست بنابراین توصیه می‌شود که افراد هنگام استفاده از مرغ حتما پوست آن را جدا کنند. از طرفی گاهی ممکن است در پرورش مرغ از هورمون‌های مختلفی استفاده شود که این هورمون‌ها نیز محل تجمع‌شان در زیر پوست مرغ می‌باشد بنابراین استفاده از پوست می‌تواند سبب مشکلات عدیده هورمونی برای افراد از جمله رویش بی رویه موهای زائدشود. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
مخصوص با رول بیکن ❤️ 🔹مواد لازم (برای 4 نفر) سیب زمینی استانبولی ۱۵ عدد بیکن پنج تکه سس رنچ ۳۰ گرم(طرز تهیه در ) ♨️طرز تهیه 🔹صفحه گریل را گرم کنید و پس از این‌که کمی داغ شد، سطح آن را روغن مالی کنید. اگر به گریل دسترسی ندارید می‌توانید این سیب‌زمینی را در فر یا سولاردام تهیه کنید. 🔹در همین حین که گریل گرم می‌شود، شما باید سیب زمینی‌ها را آماده کنید. بیکن‌ها را به اندازه دور هر سیب زمینی استانبولی برش دهید، سیب زمینی را داخل آن بپیچید، حالا آن‌ها را در سس طعم‌دار کنید و سپس با یک سیخ چوبی محکم کنید. 🔹حالا سیخ‌های کباب را روی صفحه گریل قرار دهید تا آرام آرام بپزند. برای این کار حدود 30 دقیقه زمان نیاز دارید، فراموش نکنید که سیب زمینی‌ها را زیرورو کنید تا هر دو طرف به‌خوبی آماده شوند. پس از این زمان سیب زمینی استانبولی با رول بیکن آماده است تا آن را سرو کنید. 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژامبون خونگی لیوانی خانگی بسیار آسون و کاربردی یادتون قبلا طرز تهیه مرسومه کالباس سوسیس زدیم عرض کردیم بخاطر اون کاور پلاستیکی مواد سرطانی میشه و گفتیم بگردید دنبال راهی که کاور نخواسته باشه حالا این راه کاور نمیخاد و خیلی اسون کالباس درست کنید😋 راهی بسیار اسون و کاربردی بدون کاور پلاستیکی کشیدن نکته✅ اون قسمت فویل رو هم میشه حذف کرد (چون احتمال داره فویل بر اثر داغی از خودش چیزی پس بده به مواد)رو لیوانها نعلبکی وارونه بذاریم سالم و راحت و بدون خرج فویل خریدن نظرتون چیه؟😅 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنگام تهيه کارامل دقت زيادي لازمه که کارامل نسوزه 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami