فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسقطی هویجی
پوست1کیلو هویج را کنده و خورد میکنیم. داخل قابلمه ریخته،1لیتر آب را هم افزوده و میگذاریم بخارپز شود.
هویج های نرم شده را از روی اجاق برداشته و آبش را میگیریم.
از آب ِ بدست آمده 1 لیوان برداشته و روی هویج ها میریزیم و با غذاساز بصورت پوره در میاوریم. پوره را داخل قابلمه ریخته،5ق.غ نشاسته و1پ شکر را می افزاییم. حدود 5 دقیقه روی اجاق در حینِ هم زدن میپزیم.
از روی اجاق برداشته،1ق.م وانیل و فندق خورد شده را هم می افزاییم. داخل یک ظرف پیرکس را خیس میکنیم.
پوره ی هویج را داخل ظرف میریزیم و رویش را صاف میکنیم. حدود 3-4 ساعت در فریزر و یا یک شب داخل یخچال استراحت میدهیم. به شکل دلخواه برش داده و پودر نارگیل میپاشیم. چند ساعت دیگر هم داخل یخچال استراحت داده و بعد سرو میکنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
دسر کدو حلوایی....
کدو حلوایی رو پوست بکنید وابپز کنید،با پشت چنگال کمی نرمش کنید ،بعد توی مقداری کره وشکر قهوه ای تفتش بدید ...می تونید توی قالب سلیکونی بریزیدش ،هم باخامه صبحانه وهم با بستنی وانیلی خوشمزه میشه...
البته به این راحتیا از قالب جدا نمیشه ،چند ساعتی بزاریدش توی فریزر...
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
❌هنوز بعضی ها با وجود مصرف آب یس گاهی با هم قهر میکنند و مسائلی بین شون بوجود میاد 🤔🤔🤔
✅از امروز میخوایم یک کار معنوی جدید به کارامون اضافه کنیم :😊
🔴هرروز یک پارچ شربت آماده کن،سه مرتبه سوره مزمل بهش بخون، همسرت وقتی خسته میاد خونه از اون شربت🍹 براش بیار و پذیرایی☕️ کن با روی گشاده😍
✅تا زمانی که شربت تو یخچالتون هست ازش استفاده کنید،تموم که شد مجدد اماده کنید و سوره مزمل رو بهش بخونید و فقط خودتو همسرت بخورید😊
✅در کتاب📗 مفاتیح الحیات 📜 صفحه 190در مورد موافقت زن و شوهر گفته شده که:🔽
🔴اگر بین زن و شوهر کدورتی باشد، سه مرتبه سوره مزمل را به شربتی خوانید و بر آن بدمید و به زن و شوهر بخورانید به امر الهی بین انها مودت ایجاد میشود😍
✅نکته ها
۱.ذکر شده که فقط زوجین بخورند .نه اینکه برای دیگران ضرر داشته باشه❌
آیات قرآن سراسر نور است و هیچ ضرری به کسی نمیرسونه .
۲.میتونید به جای شربت به آب یا چایی یا هر نوشیدنی دیگه ای بخونید
۳. میتونید به یک آب هم یس و هم مزمل بخونید و استفاده کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
📝 هر چند که توصیه میشه وسط غذا اب و مایعات میل نشه و بعد از غذا هم با فاصله باشه ...ولی گاهی تحمل تشنگی سخت میشه...هم بستگی ب نوع غذایی داره ک میخوریم و هم بستگی ب مزاج و معده اشخاص که ممکنه معده خشکی داشته باشه..که در این حالت مزمزه اب بعد از غذا و درصورتی ک غذا پرچرب نبوده مانعی نداره...
🔵چ کار کنیم بعد از غذا تشنمون نشه⁉
🔴چرا نمک قبل از غذا توصیه شده؟⁉
⏪نمک تند و تیز است و مانند اژیر خطر عمل میکند و اعلام امادگی اعضای بدن برای ورود طعام را میدهد.
🔴خب نمک چ ربطی ب تشنگی داره⁉
چون نمک کمک میکنه ب هضم غذا ، با نمک در اول غذا بزاق بیشتری تولید میشه،در واقع بزاق دهان رو تحریک میکنه.
بزاق و غذا در دهان مخلوط میشن
در واقع جویدن خوب و هضم اولیه در دهان...با کمک نمک که و تحریک بزاق انجام میشه.
هر چی جویدن بیشتر باشه ، بزاق بیشتر میشه..مواد لطیف تر وارد معده و هضم کبدی میشن.
👌در نتیجه تشنه نمیشیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کدو حلوایی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#موس_شکلات
زرده تخممرغ 4 عدد . خامه 100 گرم . شکر 100 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری . شکلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم . شیر 1 لیوان
موس شکلات
طرز تهیه : زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛
مخلوط را کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند ، اگر احساس کردید به حد جوش رسیده است از رویحرارت بردارید و مجدد قرار دهید ). خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ).
موس شکلات
شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه نصف شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.
موس های اماده شده را داخل لیوان بریزید و روی ان را با نصف دیگر شکلات اب شده تزئین کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر یک انگور یخ زده رو فرو ببری توی یک لیوانی که خیلی سردش کرده باشی، همچین اتفاقی میفته!
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید صبحونه کنار آب و ابشار😍😍
سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت
سلام صبح ادینه بخیر
بریم صبونه😋😋😋
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#تجربه_شخصی_اعضا
سلام
نیت کردن نذری برای غذای روزانه ی خونه
اثرش فوق العاده بود
عالی بود
کاملا میشه تغییر رو تو خونه احساس کرد
همسر ورد زبونش شده
مرسی که تو زندگیمی😍☺️
انشالله که خدا فرجی کنه
و فرزند به ما بده🙏🙏😢
انشالله که خدا مدد کنه🙏
@khanevade_baneshat11
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#شوخی😋
ماشاالله آقایون تازگیا خیلی خانوم شدن😌
هر شبکه ای میزنی یکیشون یا داره آشپزی میکنه یا داره میگه خواهر بیا این قابلمه ها رو بخر من خریدم خیلی خوبه...😝
راضیم ازتون😂😂😂
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا #ترفند آشپزی برای تزیین خمیر👌👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
«اشپزی کردن» گرچه برای بسیاری از ما کاریست روزمره
اما محققان انگلیسی و برخی کلینیکهای روان درمانی امروزه از «اشپزی» بعنوان یک روش درمانی برای «کنترل خشم» و «افسردگی» و دیگر مشکلات روحی استفاده میکنند.
طعم بو رنگ و مزه مواد غذایی باعث ترشح هورمونهای شادی در بدن میشوند.
پ.ن
خانوما پس بخاطر ایحاد روحیه شادابی خودمون هم که شده آشپزخونه مون هیچچچچچ وقت تعطیل نشه هیچچچچ وقت😋😉
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقایون وقتی میخوان آشپزی کنند🙃😝😝
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#نان_گاتا (مناسب عصرانه) :
مواد لازم :
کنجد به میزان لازم
زرده تخم مرغ و زعفران (جهت رومال) بمیزان لازم
شیر یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
خمیر مایه نصف ق چ
کره 250 گرم
آرد بمیزان لازم حدود نیم کیلو
نمک یک چهارم ق چ
تخم مرغ 3 عدد
نان گاتا یا به قول بعضیا کاتا یه نان بین المللی هست و بیشتر توی آمریکا و ارمنستان تهیه میشه. نان خوشمزه ای هست و خیلی تغییرات میشه توش داد. این نان برای افرادی که در تهیه خمیر مشکل دارن خیلی مناسبه چون طرز تهیش به نسبت سایر نانها خیلی سادست.
طرز تهیه:
تخم مرغها رو نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا سرد نباشن بعد اونها رو داخل ظرف مناسب بشکنید و با شیر و خمیر مایه مخلوطش کنید. بعد کره نرم شده را که قبلا از یخچال بیرون گذاشته اید و خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
آرد با بیکینگ پودر و نمک را حد اقل 3 بار الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم و ورز میدهیم.
کمی آرد روی میز میپاشیم و خمیر را روی میز انداخته وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود وتا زمانی که به دست نچسبد ورز میدهیم. اگر لازم بود در حین کار کمی آرد هم اضافه کنید. سپس خمیر رادر کاسه تمیز میگذاریم وسلفون میکشیم نیم ساعت میگذاریم استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر را به اندازه های کوچک چانه میگیریم (این مقدار را به چهار قسمت تقسیم کنید).
خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
طرز تهیه مغز نان:
1) شکری:
یک لیوان آرد را تفت بدید و بعد از خنک شدن نصف لیوان شکر را به آن اضافه کنید و در آخر 100گرم کره نرم را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود.
2) شکلاتی گردویی:
70 گرم کره را روی حرارت ملایم میگذاریم. 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به اون اضافه کنید. وقتی که حل شد از روی حرارت بردارید و به مخلوط 50 گرم آرد تفت داده شده و 50 گرم پودر قند اضافه کنید تا خمیر شود و یک دوم پیمانه گردوی خرد شده هم به این مخلوط اضافه کنید.
خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
فر رو هم در این فاصله با دمای 200 درجه روشن میکنیم تا گرم شه. بعد از نیم ساعت استراحت رومال زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد رو با برس روی خمیر میزنیم و میزاریم برای حدود نیم ساعت بپزه.
نکات:
1) در صورت تمایل به مواد مغز نان کمی دارچین و گلاب هم اضافه کنید.
2) در صورت تمایل مقداری پودر کاکائو داخل خود خمیر هم بریزید.
نوش جان
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آموزش پختن شیرینی کشمشی
مناسب برای 10 نفر
مواد لازم:
1⃣ تخم مرغ دو عدد
2⃣ پودر قند 200 گرم
3⃣ روغن جامد 100 گرم
4⃣ روغن مایع 10 گرم
5⃣ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
6⃣ آرد 150 گرم
7⃣ کشمش 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پودر قند یا پودر شکر را به همراه روغن جامد وروغن مایع در ظرف هم زن میریزیم و حدود 3 تا 4 دقیقه با هم زن میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و به رنگ سفید تبدیل بشه . باید توجه داشته باشید که وقتی مواد خشک هستند با دور کند هم زن و وقتی کمی مخلوط روغن و پودر قند مخلوط شدند و از خشکی در امدن با دور تند هم میزنیم .
بعد از سفید شدن مواد تخم مرغ ها را دونه دونه به مواداضافه میکنیم و حدود 30 ثانیه برای هر کدام زمان میدهیم.
یعنی وقتی که تخم مرغ اول مخلوط شد بعد از 30 ثانیه تخم مرغ بعدی را به آن اضافه می کنیمو به همراه آن وانیل را به مواد اضافه میکنیم.
وانیل هایی که اصولا در بازار موجود می باشد به دو صورت وانیل های خالص و وانیل های شکری است که اگر از وانیل های شکری در این شیرینی استفاده می کنید حتما اندازه آن را دو برابر کنید در غیر این صورت نباید از وانیل بیشتری استفاده کنید چون باعث تلخی شیرینی می شود.
شما می توانید اول از همه پودر قند را به همراه روغن جامد و سپس روغن مایع در داخل کاسه هم زن ریخته و هم بزنید ، البته همانطور که در قسمت مواد اولیه ذکر کردیم نیاز نیستی حتما از پودر قند استفاده کنید می توانید از پودر شکر که تفاوتی چندانی هم با یدیگر ندارند اضافه کنید.
اما به سراغ ادامه مبحث آشپزی شیرینی کشمشی خواهیم پرداخت :قریب به 4 دقیقه موادی را که در داخل کاسه همزن ریختیم هم میزنیم تا به صورت تمام این مواد با یکدیگر مخلوط شوند و رنگی مانند سفید به خود بگیرند.
دقت داشته باشید که از همان ابتدا که مواد خشک هستند از دور تند همزن استفاده ننمایید بعد از چند دور که از حالتی خشکی مقدار در آمدند می توانید دور تند همزن خود را به کار بگیرید.
سپس هنگامی که مواد ما رنگ سفید به خود گرفت شروع به اضافه کردن تخم مرغ ها به صورت یکی یکی میکنیم و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ حدود سی ثانیه تحمل میکنیم و به تخم مرغ ها زمان پخش شدن کامل را خواهیم داد.
به این منظور خدمت شما عرض خواهیم کرد که وقتی تخم مرغ اول اضافه شد سی ثانیه بعد تخم مرغ دوم هم اضافه شود.
و در همین حین اقدام به اضافه کردن وانیل به مواد سفید شده مون خواهیم کرد.
نکته:
اگر از وانیل شکری در طرز تهیه شیرینی کشمشی استفاده میکنید بهتر است مقدار این وانیل را بیشتر نمایید زیرا اگر این کار را انجام ندهید در پایان شیرینی کشمشی شما طعم تلخی را به خود خواهد گرفت.
آرد را زمانی به مواد مان اضافه خواهیم کرد که تخم مرغ بعدی ما مخلوط و درهم شده باشد ، پس از این مرحله با دور آرام همزن آرد را می افزایم که فقط در حدی باشد مواد با یکدیگر مخلوط شوند و سپس کشمش ها را به آرد اضافه می کنیم و آن را با یک وسیله مانند قاشق هم خواهیم زد.
اما در صورتی که قصد داشتید که شیرینی شما که مشغول به پخت آن بودید کشمش زیاد تر داشته باشد باید کشمش را به اندازه صد گرم اضافه کنید اما این نکته را در نظر داشته باشید که مبادا مقدار کشمش شما از 100 گرم کمتر باشد.
بعد از اضافه نمودن مقدار دلخواه کشمش آن را بر روی یک سینی فر میگذاریم و از افزودن روغن به سینی فر و یا اینکه کاغذ پرهیز می کنیم.
بعد از این کار نوبت به آن می رسد که تمامی مواد را با یک قاشق کوچک در همه جای سینی با فاصله پر می نماییم و آن را در فری قرار میدهیم که از قبل حدود 20 دقیقه با ضمن حرارت 20 درجه مهیا نموده ام میگذاریم.
البته سینی را باید در قسمت بالاتر فر قرار میدهیم و حدود یک ربع منتظر می مانیم تا عملیات پخت و کامل شدن صورت بگیرد.
نکته برای پخت شیرینی کشمشی
درهنگامی که متوجه طلایی شدن شیرینی شدید بلافاصله آن را از فر خارج نمایید زیرا حرارات وارده به سینی تاثیر بالایی در رنگ زرد و یا طلایی گرفتن شیرینی کشمشی شما دارد.
نوش جان😄
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
🔴 #فوری
در شورای امنیت کشور چه خبر است⁉️
♨️ آخرین تصمیم برای اینترنت کشور
🎥حرف های دردناک مجروحین حوادث اخیر روی تخت بیمارستان
➕ تصاویر تخریب اموال عمومی
#اخبار_تکمیلی 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/950665239Cf75be244d5