eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 💢پخت آسان نون خامه ای 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
آشپزی ونکات اسلامی
💡 💢پخت آسان نون خامه ای 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 #گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشم
‍ نان خامه ای مواد لازم ▫️وانیل:نوک قاشق چایخوری ▫️نمک:نوک قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ:2عدد ▫️آب:1 پیمانه ▫️کره:50 گرم ▫️آرد سفید:1 پیمانه ▫️بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری (در این دستور پخت پیمانه استکان دسته دار چایخوری فرانسوی است) طرز تهیه کره و نمک را تو کاسه میریزیم و آب بهش اضافه میکنیم روی حرارت گاز میزاریم تا کره آب بشه و کناره های ظرف حبابهای جوش دیده بشه بعد آرد رو یکباره اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا به صورت خمیر یکنواختی در بیاد و خمیر گوشه ی کاسه جمع بشه زیاد نباید روی حرارت باشه. بعد شعله رو خاموش میکنیم میزاریم خمیر خنک بشه یه 10 دقیقه زمان میبره بعد هر عدد تخم مرغ رو جداگانه به خمیر اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ بعدی...اینجا خمیرمون نباید زیاد شل باشه نه سفت، بعد وانیل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. در این مرحله ماده خمیریمون رو تو یه قیف میریزیم یا بدون ماسوره یا با ماسوره شکوفه بزرگ داخل ظرف مورد نظرمون رو که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله شکوفه میزنیم. (فاصله رعایت بشه چون نون خامه ای ها پف میکنند.) و اما نکته مهم ♦️برای ساخت فر دستی یک قابلمه بزرگ رو درونش یه سه پایه مخصوص ماکروفر یا یه ظرف کوچیک که داخل قابلمه جابشه و بتونیم قالب یا ظرف مورد نظرمون رو روی اون قرار بدیم باید حتما بین ظرف نان خامه ای ها و کف قابلمه فاصله باشه من از سه پایه ماکرو استفاده کردم که نتیجه عالی میشه و در قابلمه هم کیپ بسته بشه. ♦️نکته مهم تر اینه که تا مواد خمیریتون رو آماده میکنید قابلمه رو که داخلش سه پایه گذاشتید رو روی حرارت بزارید در قابلمه هم ببندید تا یه بیست دقیقه خوب گرم بشه و مثل محیط فر بشه و بعد که موادتون رو آماده کردید و شکوفه بزرگ زدید بلافاصله سریع در قابلمه رو باز کنید و ظرف مورد نظر رو روی سه پایه قرار بدید و فورا در قابلمه رو ببندید تا ربع ساعت حرارت رو متوسط رو به بالا و بعد حرارت رو کم کنید تا 20 الی 25 دقیقه دیگه بزارید بمونه به هیچ وجه در حین پخت در قابلمه رو باز نکنید که پف نون خامه ای ها میخوابه بعد از پخت ته نون ها رو بلافاصله سوراخ کنید و بزارید خنک بشه و بعد خامه فرم گرفته( من با خامه صبحانه پگاه خودم فرم دادم و خیلی هم خوشمزه شد) رو با ماسوره و قیف درون نون خامه ایها بریزید و بزارید یخچال تا یه نیم ساعت جا بیفته بعد نوش جان کنید. ♦️قالب تابه ی نسوز باشه و کفش کاغذ روغنی بندازید.. ❤️❤️❤️ 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش نون خامه ای🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی🤦‍♀😁 🟪عشق باس مثل نون خامه ای باشه😋😂 هر روز صد نوع شیرینی خوشگل و جدید میاد تو بازار...اما با خودت میگی، هیچی همون نون خامه ای خودم نمیشه😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری پست بعد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیب زمینی😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
آشپزی ونکات اسلامی
رولت خامه ای یک از شیرین های پرطرفداره. در ادامه با طرز پخت شیرینی رولت خامه ای خانگی و بدون فر به صورت تصویری و مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای بدون فر آرد 1 لیوان بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل یم قاشق مربا خوری شکر 1 لیوان دستور پخت رولت خامه ای بدون فر خانگی و ساده به صورت تصویری مرحله اول برای شروع آرد رو با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید تا آرد سبک بشه. مرحله دوم زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها رو جدا کنید و هر کدوم رو داخل یک ظرف بریزید. مرحله سوم سفیده تخم‌مرغ‌ها رو به همراه نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای بشه. مرحله چهارم زرده‌ها رو هم به همراه وانیل و نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای و کشدار بشه. در هنگام هم زدن 3 قاشق غذاخوری آب جوش به زرده‌ها اضافه کنید. این کار باعث پوک شدن بیشتر کیک میشه.
آشپزی ونکات اسلامی
رولت خامه ای یک از شیرین های پرطرفداره. در ادامه با طرز پخت شیرینی رولت خامه ای خانگی و بدون فر به ص
مرحله پنجم وقتی که زرده‌ها هم زدید و خامه‌ای و سبک شدن، سپس آرد رو طی سه مرحله و کم کم به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. در ادامه سفیده زده شده رو هم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن. دقت کنید که نباید مواد رو زیاد هم بزنید جون باعث میشه پف کیک کم بشه و کیک اسفنجی نشه. مرحله ششم کف یه تابه که بهتره مستطیلی و دو طرفه باشه رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. مایه رولت رو کف تابه بریزید. دقت کنید که قطر مواد از نیم سانتی‌متر بیشتر نشه. مواد رو کف تابه به طور یکدست پخش کنید. تابه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارید. 10 دقیقه زمان بدید تا رولت بپزه. وقتی پخت تابه رو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه. مرحله هفتم وقتی که رولت پخت از تابه بیرون بیارید و روی پارچه بذارید. تا رولت هنوز گرمه، رولت رو به کمک پارچه رول کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید. مرحله هشتم برای درست کردن خامه قنادی یه کاسه بزرگ انتخاب کنید و داخلش آب و یخ خرد شده بریزید. سپس داخی یک کاسه کوچکتر خامه و شکر بریزید. حالا کاسه کوچکتر که حاوی خامه و شکر هست رو داخل کاسه بزرگتر که حاوی آب و یخ هست قرار بدید و به مدت 8 تا 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید. مرحله نهم در این مرحله رولت رو از یخچال بیرون بیارید و روی سلفون بذارید و خامه زده شده رو روی سطح رولت به طور یکنواخت پخش کنید. سپس به کمک سلفون رولت رو رول کنید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا آماده بشه. نکات مهم و فوت و فن های پخت رولت خامه ای بدون فر شعله پخش كن رو از 10 دقيقه قبل رو شعله بذارید تا خوب داغ بشه. مایه رولت رو با پشت قاشق خوب صاف كنيد. حتما واشر قرمز دور تابه هم دربياريد. در تابه رو ببنديد و حدود 10 تا 15 دقيقه زمان بدید تا با شعله کم بپزه وقتی که پخت گردونيد و اجازه بدید طرف ديگه هم حدود 8 دقیقه بپزه.
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم_آموزشی آموزش املت اسفناج اول یه سیب زمینی رو نگینی کنید و سرخ کنید و کنار بذارید.بعد اسفناج رو تفت بدید در حدی که آبش کشیده بشه توجه داشته باشید حجمش خیلی کم میشه. بعد دو تا تخم مرغ با دو تا سه قاشق شیر و نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و توی تابه بریزید یکم که خودشو گرفت اسفناج رو روش میچینیم و در آخر سیب زمینی ها ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد. ✅ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (٤ نفر) ساق مرغ ٥ عدد پياز ١ عدد نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري شكر ١ قاشق چ خوري زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت ) آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش سيب ١ عدد كره ١٠ گرم آلو ٣٠ گرم . خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌧هو الرزاق🌨 🤭نمیخوام الکی از کانالم تعریف کنم 🙏 فقط خواهش میکنم یک لحظه 👁خودتون بیایید و قیمت ها رو ببینید 🎯تقریبا به قیمت عمده میفروشم با کمترین درصد سود مثلا روسری ها ۵۹ خریدمونه و ۶۸ فروش 🥁 درضمن به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز مادر تخفیف ویژه هم داریم 🇮🇷اجناسمون کاملا ایرانیه و مستقیم از تولید کننده میگیریم 🌺از شهر مقدس قم 🏠حضوری هم در خدمتیم (فروش در منزل) با افتخار دعوتتون میکنم به کانال پوشاک خانم مهربان🌷🌷🌷 آیدی کانال : https://eitaa.com/joinchat/4177395797C57c8221013
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 موز ۵ عدد شکر یک چهارم پیمانه وانیل ۱ ق غ روغن یک چهارم پیمانه تخم مرغ ۱ عدد آرد یک و نیم پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ نمک یک چهارم ق چ شکلات ذوب شده و کارامل برای سرو کردن 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
🔸فواید بی نظیر خوراکی‌های خشک شده برای بدن 🔹میوه‎های خشک و آجیل مانند بادام، گردو، کشمش، خرما، زردآلو و غیره، منبع ذخیره‌سازی مواد مغذی و ضروری مختلف هستند که می توانند به شدت برای سلامتی افراد مفید ‎باشند. 🔹خوردن میوه های خشک و آجیل به مقدار کافی می تواند در جلوگیری از بیماری‎های مختلف کمک کننده باشند. 🔹گردو در غنی‎سازی نیمکره چپ، راست و چروک‎های پیچیده‎ای که نئوکورتکس را تشکیل می‎دهند، نقش مهمی دارد. 🔹بارز ترین فایده برگه زردآلو آرام کردن دستگاه گوارش است. فیبر محلول در زردآلو، حرکت روده را بهبود می‌بخشد. 🔹بادام زمینی به تسریع عملکرد قلب کمک می‎کند، زیرا حاوی چربی کم‎تری نسبت به سایر آجیل‎هاست. 🔹سیب خشک حاوی دو ویتامین B ضروری است که سوخت و ساز انرژی بدن فرد را بهبود داده و تعادل هورمونی ایجاد می کند. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 آداب مصرف مرکبات ✍بعد از خوردن مرکبات، نان خشک بخورید تا آن را هضم کند. ابوبصیر چنین روایت می کند: به امام صادق علیه السلام عرض کردم که در خوردن بالنگ یا عسل، زیاده روی کردم، به طوری که سنگینی آن را احساس می کنم. امام علیه السلام غلام را صدا زد و فرمود: نزد فلان خانم برو و به او بگو، از تکّه نان هایی که در تنور خشک می کنی، برای ما بفرست. غلام [ رفت و ] نان را نزد امام علیه السلام آورد. امام به ابوبصیر فرمود: بخور؛ زیرا نان خشک، هضم کننده بالنگ است. من نان خشک را خوردم، سپس از جا بلند شدم، در حالی که احساس می کردم چیزی نخورده ام. 📚 کافی، ج ۶، ص ۳۵۹، ح ۱ مرکبات را بعد از غذا بخورید. در این باره روایات می فرمایند: بعد از غذا اُترج بخورید، زیرا آل پیامبر علیهم السلام این کار را انجام می دادند. 📚 محاسن، ص ۵۵۵، ح ۹۰۷ امام صادق علیه السلام از عبد الله بن ابراهیم پرسید: طبیبان، چه سفارشی درباره اترج می کنند؟ گفتم: به ما امر می کنند که مرکبات را قبل از غذا بخوریم. امام علیه السلام فرمود: ولی من امر می کنم که بعد از غذا بخورید. 📚 کافی، ج ۶، ص ۳۵۹، ح ۲ امام صادق علیه السلام به اصحابش فرمود: طبیبان، چه سفارشی برای اترج می کنند؟ گفتند: آن ها امر می کنند که مرکبات را قبل از غذا بخورید. امام علیه السلام فرمود: قبل از غذا، چیزی بدتر از اترج نیست و بعد از غذا، چیزی مفیدتر از اترج نیست. مربای مرکبات درست کنید. روایتی می فرماید: مربای اترج بخورید، زیرا در درون آن، عطری مانند عطر مُشک دارد. 📚 طب الائمة، ص ۱۳۵ مرکبات را در شب نخورید. امام رضا علیه السلام می فرماید: خوردن اترج در شب، چشم را چپ می کند و سبب لوچی می شود. 📚 رساله ذهبیه، ص ۲۷ 👈 برخی میوه ها سفارش شده است که آن را ببویید، مانند سیب و به و برخی میوه ها هم سفارش شده است که به آن ها نگاه کنید، مانند بالنگ سبز و سیب قرمز. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
# تزیین _صبحانه 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🍨 😋 شیر 2 لیوان آرد برنج 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ شکر 6 ق غ کره 1 ق غ خامه 100 گرم گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ پسته نیم کوب 1/3 لیوان پودر پسته و پرک پسته برای تزیین 🔸آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آجیل پر طرفدار (شورک)یا تخمه شور تخمه گرم وتازه 😉 تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم) سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده من‌روی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی ۷ دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست آب شورک باید شور باشه کاملا خشک بشه تا کپک نزنه ___ روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
😋 🔸یدونه سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری زدم و خوب ورز دادم و نیم ساعت استراحت دادم سپس به صورت قلقلی هایی به اندازه ای که میبینید درست کردم و توی مقدار کمی روغن کمی تفت دادم. توی یه قابلمه متوسط یدونه پیاز نگینی رو با یه قاشق غذاخوری روغن تفت دادم سپس ۱ ق غ خ رب گوجه زده بعلاوه ادویه که شامل زردچوبه نمک وفلفل سیاه بود اضافه کرده و خوب تفت که خورد ۲ عدد هویچ رو که حلقه ای برش زده بودم رو به همراه ۱ لیوان آب اضافه کردم. به جوش که اومد بهش قلقلی هارو اضافه کرده بعد از تقریبا ۳۰ دقیقه ۲ ق غ خ رب انار زده و تا رمانی که به روغن افتاد اجازه دادم تا بپزه 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami