eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🥮 😋 🔸 سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ، ** ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از خوشمزه ترین ها 😋 😍😋 مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی شامل : _پیاز ۱ عدد _سیر ۳ عدد _گوجه دو عدد _روغن زیتون _آب لیمو ترش _جعفری یا گشنیز به دلخواه _نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم _سس تریاکی ۴ قاشق در ابتدا ماهی ها را شسته و در مخلوط پیاز و سیر و جعفری خرد شده به همراه روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل کاملا مخلوط کرده و اجازه بدید به مدت دو الی سه ساعت در یخچال استراحت کنه . سپس ماهی ها را از مخلوط خارج کرده و سطح آن را به سس تریاکی آغشته کنید و برای جلوگیری از خشک شدن آن ورقه ها ی گوجه را بر روی آن گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده . وقتی از پخت ماهی اطمینان حاصل کردید بر روی آن پنیر پیتزا ریخته و مجددا به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در فر قرار داده تا پنیر آب شود. اگر می خواهید که سطح ماهی ها و پنیر برشته شود می توانید از گریل فر استفاده کنید نوش جان😋😍 پ.ن : شما می تونید سس تریاکی رو از سوپر مارکت ها ، هایپرمارکت ها و... در مارک های مختلف خریداری کنی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ، ** ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مشکل روحی که با خوردن آرام می شود 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 📚:حکیم خیراندیش 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
_کوکوسبزی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ، ** ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
🧇 😋 ▫️آرد :200 گرم ▫️کره: 100 گرم ▫️زرده تخم مرغ :1 عدد ▫️پودر قند:1/2 پیمانه ▫️وانیل:1/4 ق.چ ▫️رنده پوست لیمو ▫️مارمالادتوت فرنگی: 100 گرم ▫️پودر قند:برای تزیین 🔸کره و زرده تخم مرغ و پودرقند و وانیل و رنده پوست لیمو رو با هم مخلوط کنید و به آرد اضافه کنید. موادو با هم مخلوط کنید(با دست ورز بدین) تا خمیرجمع بشه. خمیرو نیم ساعت در یخچال بزارین. بعد از این مدت خمیرو با وردنه باز کنید و با کاتر(هر کاتری دوست دارین)قالب بزنید. یکی از خمیرها رو ساده و دیگری رو سوراخ دار کنید(با کاتر). با حرارت 175 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدین.بعداز پخت،شیرینی بدون سوراخ و مارمالاد بزنید و شیرینی کاتر زده شده رو روش قرار بدین.و پودر قند روش الک کنید. ♦️کره هم دمای محیط باشد. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ، ** ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ، ** ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام صبح یکشنبه تون بخیر امروزو به نام مبارک حضرت امیر( ع) و بی بی دو عالم حضرت فاطمه( س ) متبرک کنیم تمام پخت و پزها و خوراکی هارو و هدیه کنیم به مادران معظم و بزرگوار ایشان خانوم فاطمه بنت اسد و خانوم خدیجه کبری س رو ائمه به مادرانشون ارادت ویژه دارند و باعث خشنودیشون میشه و غذای ما دو قبضه متبرک میشه به انوار خوبان❤️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━* ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
من دستوری رو که خودمون دوست داریم و خوشمزه میشه میذارم. دستور مربوط به هیچ نقطه ایران نیست جز خونه خودمون😁. پس ایراد نگیرید که این دستور درست نیست و این حرفا🤗 دستور من برای حدود ۵۰۰ گرم مرغ، تقریبا ۲۰۰ گرم گردو آسیاب شده و یک پیاز کوچیک و ۵ ق غ رب انار ترش استفاده میکنم. چون رب ترش هست، شکر هم میزنم اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت، تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم‌ و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم. دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره. میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید👌 دوستان من خیلی کم روغن میزنم این روغن روی خورشت از گردو هست. مطمئنا دستورهای دیگه ای هم برای فسنجون هست. ولی من اینو بیشتر دوست دارم😊 التماس دعا💖 نکته مهم: دوستان اگر فکر میکنید مرغتون اینطوری له میشه وقتی که پخت درش بیارید و بذارید خورشتش بپزه تا به روغن بیفته. یا اینکه دیرتر به خورشتتون اضافه کنید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله میفرماید: هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هستش كه قبلاهم توکانال گذاشتم ولي همچنان سوالاتي راجع بهش پرسيده ميشه،آلو مسماكه يه غذاي اصيل شمالي هستش و عطر و طعم بي نظيري داره و اما طرز تهيه: يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين،اين خورش معركه ست و غذاي محبوب خونه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله میفرماید: هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
یه سری غذاها وجود دارن که مورد علاقه همه هستن مثل نان های شکم پر، پیتزا، پیراشکی و کلا غذاهایی که در اونا سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا به کار رفته امروز آموزش یک نان شکم پر دارم. بنام نان_بیکن که به جای بیکن از ژامبون یا سوسیس و یا حتی گوشت چرخ کرده و مرغ هم استفاده کرد و یا قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای که این قسمت به ذائقه افراد خانواده بستگی داره. مواد لازم: آرد.....۲۵۰ گرم شکر.....۲۰ گرم نمک......۴ گرم خمیرمایه......۷ گرم شیر........۵۰ گرم آب.......۱۱۰ گرم کره نرم......۳۰ گرم روش تهیه: ابتدا شیر و آب را با هم مخلوط میکنیم خمیر مایه و شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا هر دو در آب و شیر حل شوند آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و مایعات را به آنها اضافه میکنیم کاملا ترکیب میکنیم تا خمیر شکل بگیرد حدود ۵ دقیقه ورز میدهیم سپس کره نرم را اضافه کرده و حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دست و ۸ تا ۱۰ دقیقه در میکسر ورز میدهیم خمیر کاملا نرم و لطیف است چانه میگیریم و در کاسه با در بسته در مکانی گرم یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت میدهیم بعد از این زمان، خمیر را روی سطح کار میگذاریم. به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت را چانه میگیرم و روی چانه ها نایلون پهن کرده و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت برای وسط نان ها بیکن را خرد کرده و با پنیر پیتزا یا موزارلا مخلوط میکنیم هر چانه را با وردنه باز میکنیم مقداری بیکن و پنیر وسط خمیر ریخته و خمیر را رول میکنیم در سینی فر میچینیم و روی آنها سلفون یا نایلون میکشیم و یک ساعت فرصت برای تخمیر نهایی میدهیم بعد از این استراحت،با تیغ یا چاقو برشی طولی در سطح نان ها ایجاد میکنیم در حدی که محتویات داخل نان دیده شود روی هر نان پنیر پیتزا میریزیم مقداری سس مایونز یا خردل داخل قیف ریخته و روی رول ها میریزیم سینی را داخل فر قرار میدهیم دما.....۱۷۰ سانتیگراد زمان......۱۵ تا ۱۷ دقیقه در نرمی و لطافت این نان بی نظیره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله میفرماید: هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی