eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.7هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
⁨کاش امروز طعم یک سیب رسیده و تازه بدهد..شیرین،سرخ،زیبا ..❤️ 🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمونه تزئین بسیار ساده و زیبا برای سالاد و دورچین غذاها😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
1 دستمال سفره را فقط میتوانید روی پای خود بیاندازید و فقط باید گوشه ی لب خود را با ان پاک کنید. در پایان غذا خوردن نیز نباید دستمال را تا نمایید بلکه کافیست فقط کمی انرا جمع و جور نمایید و کنار بشقابتان بگدارید . در میهمانی های رسمی دستمال سفره باید پارچه ای باشد و هماهنگ با سفره #اداب_میز_سفره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅 تنها راه انجام دادن کارهای عظیم، دوست داشتن کاری است که میکنید.اگر تا الان آنرا پیدا نکردید، به گشتنتان ادامه دهید و تا زمانی که آنرا پیدا نکردید، متوقف نشوید. #استیو_جابز 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام دوستای گلم صبح پاییزی تون بخیر امروز آموزش #بلانچ_گوجه به همراه #پوره_گوجه رو داریم. البته میدونم همتون بلدین اما یه عده کمی هنوز بلد نیستن و چون تو پست بعدی باهاش کار دارم براتون گذاشتم😉 #پوره_گوجه گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه. برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه. . ⛰نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه. . ⛰نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترش_کردن 🔴 درمان رفلاکس از زبان حکیم حسین خیراندیش بفرستید برای اونی که دوسش دارید 💐 📚:حکیم خیراندیش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#بادمجون_شکم_پر 🔸گردو آسیاب شده ...........150 گرم 🔸سبزی معطر شمالی (چوچاق,نعنا,وارمبو,خالواش,گشنیز).....70 گرم 🔸رب انار +رب آلوچه ......از هر کدام 1 ق غ 🔸پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه ......1 ق غ 🔸پیاز رنده شده ..........1 عدد متوسط 🔸سیر...2 حبه 🔸نمک,فلفل,گلپر به میزان لازم ⏪ همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط کرده همراه روغن کنجد 25دقیقه ای تو تابه تفت میدید و در آخر تو شکم بادمجونی که سرخ شده میریزیم و بعد داخل تابه روغن بریزید البته میتونید چندحلقه گوجه فرنگی بزارید کف تابه و بعدبادمجون های شکم پرو بچینید روش روی حرارت حدود 30 الی 40 دقیقه بعد آماده است #غذای_گیاهی #سفره_گیلانی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_باسس_مخصوص ابتداسینه مرغ رامکعبی ریزمیکنیم وکنارمیزاریم یک قاشق رب گوجه فرنگی . نصف فنجان شیر. نصف فنجان روغن مایع.سیررنده شده .کمی گلپر .نمک وفلفل رابه مرغ اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم وروش سلفون بکش وبزاریدیخچال سه ساعت بمونه بعدبه سیخ چوبی زده درفر180درجه میزارم بپزه آخرای پخت شعله بالای فرراروشن میکنیم همینکه روی مرغ هم به دلخواهتون برشه شد برداریدوبابرنج وسالادسرومیکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به رفقای گلم 😘 گفتم پستی درموردکارباپوست کن سبزیجات بزارم براتون کار با پوست کن سبزیجات خیلی راحت و کاربردی و آسون هستش، فقط باید دستتون راه بیفته. بعد اینکه بعضی ها الآن میان میگن اینم کاری داره که فیلم گرفتی 🤦عزیز دلم میدونم شما بلدی ولی خیلیا ازم سؤال پرسیدند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#آش_بلغور_خراسانی  به نیم دونه جو یا گندم خراسونیها میگن بلغور  مواد لازم😋👇برای 4 نفر نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه من از گندم استفاده کردم نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری برنج دلبخواه شوید دو قاشق غ خ خشک  نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری  پیاز یک عدد بزرگ سیر به دلخواه نمک فلفل  زردچوبه این غذا یکم بیشتره حدود نصف قاشق مربا خوری حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس) حبوبات از شب قبل بخیسونید  و روز بعد جداگانه بپزید  پیاز من درشت سرخ کردم در آخر هم سیر تفت دادم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره😋 بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه بعد سرو کنید با پیاز داغ و نعنا تزیین کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami