eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن داگ 1لیوان ارد و 1لیوان اردذرت و 1ق م جوش شیرین و 1ق م بیکینگ پودرو 1ق م شکر را مخلوط کنید. 2عدد تخم مرغ اضافه کنید کمی مخلوط و 1لیوان شیر را کم کم اضافه کنید تا غلظت مایع ما مثل کیک بشه یعنی نه سفت که بعدا خمیری بشه ونه شل باشه که چکه کنه وروی سوسیس را پوشش نده به غلظت مناسب که رسید سر ظرف را ببندید وبهش یه استراحت نیم ساعته بدین مواد حباب میزنه وپوک می شه کمی مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه سیخهای چوبی را از وسط دوقسمت کتید ودر یه سر سوسیس فرو کتید بعد سوسیس را به ارد سفید کاملا اغشته کنید مایع را توی یه لیوان دیواره بلند تا سه چهارم لیوان را پر کنید سوسیس آغشته به ارد را توی مواد بزنید ودر روغن کاملا داغ ونسبتا زیاد سرخ کتید یه طرفش که سرخ شد برگردونید اا طرف دیگش هم سرخ بشه وروی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه من نمک به موادم نزدم چون سوسیس خودش نمکش خوبه شما دوست داشتید کمی نمک بزنید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید! با هم غذا را آماده کنید! غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا نباشید! آنچه می‌خورد را در جایی یادداشت کنید! زیاد غذا نکشید! اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید. هله هوله در خانه نداشته باشید! سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید! پای حرفتان بمانید! @menoeslami
🌼تفاوت شکر سفید و شکر قهوه ای و شکر سرخ ✍شکر سفید طی فرآیندهای شیمیایی و با افزودن مواد آهکی و دیگر مواد شیمیایی بدست می آید که مضرات خاص خود را دارد...شکر سفید می تواند از چغندر قند یا نیشکر تهیه شده باشد... چغندر قند در روایات عامل بیماری زا معرفی شده است... شکر حاصل از نیشکر و بدون فرآیند سفید نمایی، قهوه ای است... شکرسرخ نیز شکر پخته شده ای است که حالت خمیری دارد و در مجاورت هوا سفت می شود... نیشکر بعد از آبگیری درون دیگ پخته می شود تا در انتها ماده ای حلوا مانند باقی بماند ... در فرآیندی ملاس این ماده از شکرخالص جدا می شود و به شکل دانه های بلوری تبدیل می شود که به آن شکر قهوه ای گفتیم... 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره 1 ق غ خ روغن 1 ق م خ سیر ریز خرد شده 3 حبه پاپریکا 1 ق م خ پیازچه 2 عدد ریز خرد شده آب لیموترش تازه 1/3لیوان آب 2/3لیوان 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید! با هم غذا را آماده کنید! غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا نباشید! آنچه می‌خورد را در جایی یادداشت کنید! زیاد غذا نکشید! اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید. هله هوله در خانه نداشته باشید! سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید! پای حرفتان بمانید! @menoeslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای بدون فر ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه است, یاد کنیم از اموات و فاتحه ای نثارشون و نثار روح عبدالباسط که روحمون رو در آرامش گذاشت..💚 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پنج شنبه جمعه میشه کمی غذا بیشتر پخت به نیت خیرات اموات به دو سه تا همسایه داد 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
پیتزای بدون فر 🍕🍕🍕🍕🍕 مواد؛ 1 تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست نمک کمی بیکینگ پودر 5-6 قاشق غذاخوری آرد (میتونید کمتر تا ، یک خمیر ملایم به آن اضافه کنید) برای سس؛ 1 قاشق رب گوجه فرنگی نصف قاشق چایخوری خمیر فلفل 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 1 عدد آویشن در صورت تمایل می توانید 1 سیر را رنده کنید برای موارد فوق؛ 2 فلفل دلمه ای سوسیس خونگی زیتون برش های زیتون(طبق میل) چدار آماده سازی؛ تخم مرغ را درون کاسه مخلوط کن قرار دهید. ماست را اضافه کرده و نمک اضافه کنید. نصف آرد و نصف پودر بیکینگ را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد باقی مانده را کم کم اضافه کنید. بگذارید قوام خمیر نرم و نرم باشد. اگر دست شما خیلی می چسبد می توانید کمی روغن اضافه کرده و آرد را اضافه کنید. ماهی تابه را که در آن پیتزا می پزید ، چرب کنید. خمیر تهیه شده را در قابلمه ای که چرب کرده اید ، بپاشید. رب گوجه فرنگی ، روغن و آویشن را با هم مخلوط کنید و اگر خیلی تیره است ، آن را با کمی آب باز کنید و آن را روی خمیر بزنید. نیمی از چدار رنده شده را روی خمیر بپاشید. گوجه فرنگی ، فلفل ، سوسیس را ریخته و دوباره پاپریکا بپاشید و روی حرارت کم ، با درب بسته بگذارید تا بپزد. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنا به درخواست شما دوستان گلم فیلم درست کردن سیب زمینی و خیار و هویج توری یا شطرنجی رو براتون به اشتراک گذاشتم.. کارش خیلی راحته.. این رنده فقط برای سبزیجات سفت مناسب هستش.. همونطور که توی فیلم مشاهده میکنید من سیب‌زمینی رو کاملا نشان دادم که یکبار بصورت افقی میکشید و یکبار بصورت عمودی تا به شکل شطرنجی یا توری در بیاد و حتما با یکی دو بار امتحان میتوانید موفق باشید و به این شکل غذا و سالاد رو دیزاین کنید.. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
سلام✋دوشنبه تون زیبا🌸گلهای مهربان امروزتان شیرین آرزو دارم کوله بار امروزتون.پراز آرامش، برکت سلامتی، عشق بخشش ومعرفت باشه لحظه لحظه ی زندگیتون سرشاراز آرامش🌸مهربونها با دستور یک اش خوشمزه با طعم عالی درخدمتتون هستم لپه پخته شده تقریبا 1لیوان سرخالی اب گوشت یا مرغ 3لیوان سبزی پاک شده اش نیم کیلو پیاز2عدد رب 2ق گوجه 3عدد بلغور نصف پیمانه غوره نصف پیمانه نمک وفلفل روغن به میزان لازم منن لپه پخته شده استفاده کردم اگر شما پخته شده ندارید لپه راازشب قبل خیس کنید چند بار ابش عوض کنید بزارید تا بپزه.اب گوشت یا قلم یا مرغ اگر نداشتید دوتا عصاره گوشت توی دوتا 3لیوان اب پودر کنید وبریزید توی قابلمه درش بزارید تا همراه لپه جوش بیاد پیازها راخرد کرده افزوده بلغور هم ریخته ودرش میزاریم حدود یکربع که جوشید سبزی اش را اضافه کرده وگوجه راهم با میکسر پودر کرده وبهمراه رب به اش اضافه میکنیم یک جوش که زد نمک فلفل وغوره را افزوده زیرش کم میکنیم واجازه میدیم تا کم کم اش جا بیفته .مقدار غوره بستگی به ذائقه خودتون داره .میتونید کم یا زیاد کنید.من از بلغور خونگی استفاده کردم شما اگر اماده خریدید حتما قبل از استفاده بشورید.اندازه سبزی اشتون که چه اندازه خرد بشه بستگی به خودتون داره .ومیتونید برای خوشرنگ تر شدن 1ق رب هم بیشتر بریزید نوش جان 😘😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید! با هم غذا را آماده کنید! غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا نباشید! آنچه می‌خورد را در جایی یادداشت کنید! زیاد غذا نکشید! اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید. هله هوله در خانه نداشته باشید! سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید! پای حرفتان بمانید! @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ دستور پست بعد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید! با هم غذا را آماده کنید! غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا نباشید! آنچه می‌خورد را در جایی یادداشت کنید! زیاد غذا نکشید! اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید. هله هوله در خانه نداشته باشید! سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید! پای حرفتان بمانید! @menoeslami
ناگت مرغ 😉 مخلوط سینه وران چرخ شده حدود 400 گرم یک عدد پیاز رنده شده واب گرفته شده لازم نیست زیادی آبشو بگیرید پنیر پیتزا یک لیوان ویا 80 گرم سس خردل دو قاشق پر سیر سه حبه نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه و کمی آویشن به میزان لازم همه مواد رو تو غذا ساز ریخته چند دقیقه بزنید تا مواد چسبنده ای به دست بیاد به چند روش می تونید فرم بدید یا کف ظرف آرد سوخاری بریزید مواد روش با پشت قاشق صاف کنید باز ارد سوخاری سپس قالب بزنید یا می تونید تو دست شکل بدید ودر پودر سوخاری بغلتونید ویا به شکل بیضی تو دست فرم بدید سیخ چوبی از وسط رد کنید .سیخ حتما نیم ساعت قبلش تو آب خیس کنید تا موقع سرخ کرون سیخ نسوزه ناگتها که آماده شدن حدود یکساعتی بزارید یخچال روغن رو با حرارت خیلی کم بزارید داغ بشه با حرارت خیلی کم حدود 5 الی ده دقیقه وقتی که داغ شد دونه دونه ناگتها رو سرخ کنید با حرارت کم سرخ بشن تا مغز پخت بشن عزیزان توجه کنید هر یکی دو سری که ناگتها رو سرخ کردید باید روغن رو از صافی رد کنید تا ارد سوخاری که ته نشین شده و سوختن سری بعد ناگتها نچسپه ناگتها تو روغن شناور سرخ بشن توجه کنید وقتی که میخواید ناگت‌رو سرخ کنید باید همزمان بریزید نه اینکه وسط سرخ شدن دوباره چند دونه دیگر بریزید این کار باعث میشه روغن سرد بشه وناگتها روغن زیادی به خودشون جذب کنن و سفت بشن من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم دستورشو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم ارد سوخاری استفاده میکنید باید دونه هاش ریز باشه . دستور تار تار سس مایونز حدود یک پیمانه دو قاشق سر پر خیار شور ریز خرد شده دو قاشق پیاز ریز خرد شده یک قاشق جعفری ریز خرد شده یک قاشق آب لیمو نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم همه مواد رو با هم مخلوط وداخل یخچال میزاریم به مدت یکساعت 😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید! با هم غذا را آماده کنید! غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا نباشید! آنچه می‌خورد را در جایی یادداشت کنید! زیاد غذا نکشید! اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید. هله هوله در خانه نداشته باشید! سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید! پای حرفتان بمانید! @menoeslami
✅کسانی که برنج و نان را حذف میکنند 👈🏻 پوستشان آسیب میبیند 👈🏻 ریزش مو پیدامیکنند 👈🏻 بینایی‌شان کاهش مییابد بدنشان در برابر بیماری‌ها کم‌ طاقت میشود. امام رضا علیه‌السلام از پیامبر اسلام صلی اللّه علیه وآله وسلّم روایت کرده است که. برترین خوراکِ (اهل) این جهان و آخرت گوشت و سپس برنج است.  📚بحار ج ۶۳ ص ۲۶۰ 📚عیون اخبار الرضا ج ۱ ص ۳۸   💠 برنج قهوه ای سالم استفاده کنید👌 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش زولبیا بامیه قسمت اول ‌ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا و بامیه قسمت دوم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
😍 اول بریم سراغ شربت بار چون صحیح درست کردن شربت بار خیلی مهمه زولبیا بامیه و لیقمات اگه شربت ب روش صحیح درست نشه کلا نتیجه ی خوبی نمیگیرید. بعد هم اموزش لیقمات دارم براتون شربت بار 👇👇 دولیوان شکر را داخل قابلمه بریزید و یک لیوان اب بهش اضافه کنید بعد حرارت رو متوسط رو ب کم کنید و اروم با نوک قاشق کف قابلمه رو هم بزنید تا شکر ها اب شن. تند هم نزنید تا مواد به لبه های قابلمه زیاد برخورد نکنه و پخش نشه . پس اروم هم بزن😊بعد ک کاااامل شکر اب شد یک ق غ زعفرون دم‌کرده و یک ق ع گلاب اضافه کنید حرارت هم کم کنید . داخل ی کاسه نصف ق چ جوهر لیمو رو با یک چهارم لیوان اب مخلوط کنید بعد یک ق غ از مایع جوهر لیمو رو داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و بعد یک ق غ گلوکز بریزید و هم بزنید حالا برس رو بزنید داخل همون مایع جوهر لیمو و لبه های قابلمه رو ک شکرک بسته با برس تمیز کنید . اینجا مهمه باید حتما شکرک ها تمیز شن. خب در این مرحله یکم از شربت رو تست کنید اگه دیدید خیییلی شیرینه و هیج اثاری از ترشی جوهر لیمو حس نمیشه بازم یکم دیگه مقلا نصف ق غ مایع جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید( همون جوهر لیمو ک با اب قاطی کردیم) باید وقتی شربت رو تست میکنیم ی کوچولو خییییلی خیییلی کم اون ترشی جوهر لیمو حس شه . اگه جوهر لیمو زباد بریزی شربت ترش میشه اگه کم بریزی شربت شکرک میزنه دوستان لطفا اگه میخواید زولبیا و بامیه یا لیقمات دقیقا مثل بازاری ها خوشرگ و براق و کش دار شه عین دستور انجام بدید و دنبال جایگزین نباشید. خب بعد از ریختن همه ی مواد باید دیگه حرارت رو کم‌ کنید طوری ک قل ریززززز بزنه ب مدت پنج دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و تمام اولش یکم رقیقه بعد ک خنک شد سفت میشه تقریبا شبیه ی عسل شل 😊 فقط بیش از حد زعفرون و گلاب نریزید چون مزه ی حلوا میگیره باقی مانده ی این شربت رو میتونید مدت ها تو یخچال نگهداری کنید و همیشه یک ق غ شربت رو داخل مواد کیک بریزید رویه ی کیک ها رو خیلی خوشرنگ میکنه .پس هر جا دیدید داخل دستوری شربت بار هست یعنی همین چیز خاصی نیست . راز ی شربت خوب هم همون پاک کردن شکرک های های دور قابلمه هست و بالا نبردن حرارت .. گلوکز ی چیزی شبیه عسله سفته و سفیده . جوهر لیمو هم شبیه شکر هست هر دو از لوازم قنادی تهیه کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
🔻🔻 اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن 10 دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد 3 صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه 5 الی 7 دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی 24 ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و ندم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد 2/3پ آب 2/3 پ تخم مرغ 1 عدد کره 15g نمک 1ق چ پکینگ پودر 1/2 ق چ سیب زمینی متوسط 1 عدد سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم. آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم. مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
27.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ درست کردن ❤️❤️❤️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
👨‍🍳سوالهای پر تکرار رو واجب دونستم یه توضیح کامل واسشون بدم ✅سوال:چرا بامیه مون بعد یک روز نرم میشه؟ ⭕️جواب: اول اینکه میزان آب خوره آردها متفاوت و اگه آردتون قوی همین مقدار که در دستور آب بزنید اگه آردتون ضعیف تره میزان آب رو 50گرم کمتر کنید. و جدا از خمیر خوب غلظت شربت بار و دماش هم خیلی مهمه و نکته مهم چه زولبیا چه بامیه بعد اینکه از روغن جدا کردین بلافاصله باید در شربت بار بره و تا داغ شربت رو جذب کنه اگه ثانیه ای مکس کنید دیگه مغز زولبیا و بامیتون شهد نمیگیره ✅سوال: چرا زولبیامون خشکه ؟ ⭕️جواب: زولبیا یه شیرینی قلق داره اینجور نیست که مواد رو قاطی کنی و بریزی تو روغن خوب بشه.اول اینکه حتما نشاسته و ماست 5 دقیقه حتما بزنه و با زور دستگاه خمیر شل میشه و صاف و حتما 12ساعت یا بیشتر خمیر رو جای گرم استراحت بدین تا بترشه.و به عمل بیاد و بعد استراحت تست کنین و زولبیا با جوش شیرین و ماست و ارد به مقدار خیلی کم در حد نیاز باید بزنین تا خمیر مجاز شه ✅سوال:چرا زولبیامون پهن میشه؟ ⭕️جواب: اول اینکه روغنتون سرده و بایسی داغ داغ شه و دوم اینکه خمیر نارس که اکثرا با کمی جوش شیرین درست میشه .به اینصورت که یذره جوش شیرین تو قیف زولبیا بریزین و خوب هم بزنین و روغن داغ داغ باشه تست کنید اگه پف کرد و لوله ای شد خوبه اگه لوله ای شد و جدا شد خمیرتون شل و نیاز به کمی ارد داره و اگه سفت از قیف بیرون اومد یذره ماست تو خمیرتون بریزین و مجدد تست کنید. با همین کم‌و زیاد کردناس که خمیرمجاز میشه و زولبیا دلخواه رو میتونیم داشته باشیم ✅سوال:میشه بامیه هندی رو بعد پخت در فر مستقیم بریزیم در شربت بار؟ ⭕️جواب:خیر نمیشه چون ممنکه شهد خوب به جسمش نره و اینکه بامیه هنوز ناپز و حتما یه سرخ کوچک در حد طلایی شدن سرخ کنین و بعد منتقل کنین داخل شربت بار ✅سوال:چکارکنیم بامیه ترد تری داشته باشیم؟ ⭕️جواب:رنگ زرد و شربت بار داخل خمیر رو حذف کنید تا بامیه دیرتر به رنگ بیاد و بیشتر سرخ میشه و تردتر میشه و نکته مهم که بالاتر اشاره کردم میزان آبخوره آردها متفاوت و موثره در نرم شدن بامیه ✅سوال: چرا خمیر بامیه من هنگام تفت دادن خشک و گوله میشه؟ ⭕️جواب: علت اینه آرد شما آرد قوی هستش و آبخوره خمیرتون بیشتر و جاداره 20گرم دیگه آب داخل تابه بریزیم موقع تفت دادن و اگه اینکار نکنیم چون خمیر خشک در قسمت تخم مرغ اضافه کردن تخم مرغ بیشتری میخواد تا خمیر به حد مجاز برسه و اینجا برای شما سوال پیش میاد که چرا مثلا در دستور نوشته 2 تخم مرغ اما خمیرمن 3 تخم مرغ بیشتر استفاده شد که دلیل میشه کیفیت آردها و میزان آبخوره شون ✅سوال:چرا روی بامیه بی شهد میشه؟ ⭕️جواب: اول اینکه داخل شربت بار حتما باید گلوکز بریزین و اگه نزنین قوام نداره شربتتون و زود براقیش از بین میره و دلیل دوم شربت بیش از حد داغ و دلیل سوم شربت شل ✅سوال:ماندگاری شربت بار تا چند روز؟ ⭕️جواب: شربت بار اگه اصولی و طبق دستور درست بشه حدود 2ماه در محیط نسبتا سرد در ظرف درب بسته و هوا بهش نرسه ماندگاری داره و به هیچ وجه یخچال نذارین و حتما حتما از جوهرلیمو استفاده کنید ✅سوال:زولبیا و بامیه رو بعد پخت کجا نگهداری کنیم تازه بمونه؟ ⭕️جواب: در ظرف درب بسته تو دمای محیط ✅سوال چرا شربت مون شکرک میزنه؟ ⭕️جواب: میزان کم جوهرلیمو و جوشیدن کم و جوهرلیمو حتما باید بزنید عطاری ها و لوازم قنادی ها دارن و اینکه اگه شربتتون شکرک زد حدودا نصف لیوان بیشتر آب بریزین و سرقاشق مرباخوری جوهرلیمو و هم بزنین از زمانی که شروع به جوشیدن کرد 2دقیقه بجوشه خاموش کنید درست میشه 👌لطفا تمام‌ توضیحات رو بخونید ❤️❤️❤️ 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید! با هم غذا را آماده کنید! غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا۳ نباشید! آنچه می‌خورد را در جایی یادداشت کنید! زیاد غذا نکشید! اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید. هله هوله در خانه نداشته باشید! سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید! پای حرفتان بمانید! @menoeslami ز۲
. شربت سکنجبین یکی از نوشیدنی های پر خاصیت و معروف در طب سنتی است که باعث نشاط و شفابخشی زیادی میشود. از این شربت میتوانید در مهمانی های گرم تابستان استفاده کنید و به آن گلاب و عرق نعناع هم اضافه کنید. شربت سکنجبین خیار شکر.... 4 لیوان آب جوش .....دو لیوان نعنای تازه با برگ وساقه..... یک دسته ( 150 گرم) سرکه .....5 قاشق غذاخوری طرز تهیه: شکر و اب جوش رو بریزید تو یه ظرف و یکم هم بزنید بذارید روی حرارت وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و نعنا رو برگ و شاخه اضافه کنید و اجازه بدین با اب و شکر بجوشه تقریبا یک ربع الی بیست دقیقه اجازه بدین بجوشه اواخر پخت بهش سرکه رو اضافه کنید یکم ک جوش خورد حرارت رو خاموش کنید سرد که شد از صافی رد کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. برای شربتم یکم خیار رو رنده و با اب و سکنجبین مخلوط کردم نوش جان ╭┅─🍀🌸🍀─┅╮ ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ‌‎ 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید! با هم غذا را آماده کنید! غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا نباشید! آنچه می‌خورد را در جایی یادداشت کنید! زیاد غذا نکشید! اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید. هله هوله در خانه نداشته باشید! سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید! پای حرفتان بمانید! @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئوی طرز تهیه شربت بار عالی (شهد و ) با ماندگاری طولانی ، ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
عربی طرز تهیه پست بعد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه عربی کانال🍧🍦 ❤️❤️❤️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی