فوری | حضور گاندوها در انفجار نطنز
https://eitaa.com/joinchat/1150418947Cdb5d27e445
👆👆👆
کلیک کنید
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون خونگی لیوانی
ژامبون خونگی لیوانی خانگی بسیار آسون و کاربردی
یادتون قبلا طرز تهیه مرسومه کالباس سوسیس زدیم عرض کردیم بخاطر اون کاور پلاستیکی مواد سرطانی میشه و گفتیم بگردید دنبال راهی که کاور نخواسته باشه حالا این راه کاور نمیخاد و خیلی اسون کالباس درست کنید😋
راهی بسیار اسون و کاربردی بدون کاور پلاستیکی کشیدن
نکته✅
اون قسمت فویل رو هم میشه حذف کرد (چون احتمال داره فویل بر اثر داغی از خودش چیزی پس بده به مواد)رو لیوانها نعلبکی وارونه بذاریم
سالم و راحت و بدون خرج فویل خریدن
نظرتون چیه؟😅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#کوکوی_بادمجون_قالبی
غذای_سریع ویژه شاغلین و دانشجویان عزیز🌹
سلام دوستان❤وقتتون بخیر
خانم هایی که به دنبال یه غذای سریع هستین لطفا فیلم را تا پایان ببینید
بریم سراغ کوکوی خوشمزه 😉
بادمجون یک کیلو
تخم مرغ چهار عدد
پیاز یک عدد بزرگ
سیر چهار حبه
شوید خشک یک قاشق
آرد یک قاشق
فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه (حدود نیم ساعت)سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیرید
تخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید
پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید
تو ماهیتابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن(داغ شدن قالبها باعث میشه کوکو به راحتی از قالب جدا بشه) طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه 😊یک وعده غذایی ساده وخوشمزه با نون سنگک تازه ،کاهو وخیار شور وگوجه فرنگی چه شود😉نوش جان
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#اموزش_گل_رز_با_هويج
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_اموزشي
🍓 #طرز_تهيه_کيک سه رنگ سبزيجات
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_اموزشي
🍓 #طرز_تهيه_کيک سه رنگ سبزيجات
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین
امام سجاد (ع)
امام محمد باقر(ع)
امام جعفر صادق (ع)
میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید
مادر ائمه را فراموش نکنین
حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
21.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#خورش_قیمه_بادمجان_با_مرغ
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
علامه حسن زاده آملی:
و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
من همیشه برای #پیتزا از خمیر جادویی استفاده میکنم خمیرم که آماده شد کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم البته اگر سینیم تفلن باشه چرب میکنم اگر گالوانیزه باشه اول کاغذ روغنی میزارم بعد چرب میکنم خمیر و رو تخته کار با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم و مرتبش میکنم خمیر و سعی کنید نازک بگیرید . بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب رمالش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و پر میکنم بعد مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه . بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه
#خمیر_جادویی
یک پیمانه شیر ولرم یک قاشق سوپ خوری خمیرمایه دو قاشق غذا خوری شکر در صورت تمایل کم یا زیاد نصف قاشق چایخوری نمک( اختیاری) شش قاشق سوپخوری روغن یک عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو ..... یک قاشق چایخوری شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بگذاری تا
خمیر به عمل بیاد بعد مابقی مواد را مخلوط و خمیر مایه را اضافه کرده و کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد و خمیر لطیفی بدست اید و در اخر روی ان را پوشیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید و به هر مدلی که خواستید استفاده کنید. و در اخر روی ان را با زرده یا شیر و زعفران و کنجد تزیین کرده به مدت یک ربع در دمای دویست درجه فر قرار داده. این خمیر برای انواع نان و پیراشکی گوشت و ... استفاده میشود
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز