eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آرشیو آشپزی
مواد لازم🔻 اسفناج: 500 گرم مغزگردو: 300 گرم گوشت خورشتی: 500 گرم پیاز متوسط: 3 عدد ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری شکر: 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم. مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم. پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم. یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم. پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم. اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم. بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم تا خورشت به خوبی جا بیافته. ⚠️نکات🔻 مقدار شکر و ترشی انار به ذائقه شما بستگی دارد. این خورشت و با گوشت مرغ، بره و گوساله می توان پخت. موقعی خورشت جا افتاده که روغن کامل از مواد جدا بشه و هر چه بیشتر روی شعله باشه بهتره. این غذای محلی دامغان هست، که طعم آن با فسنجون فرق می کنه و فوق العاده خوشمزه هست. 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
🥖 😋 🔸پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم. همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو. نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن. میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
😋 🔸پوست نرم پسته رو میکنیم پوست استخونی پسته رو جدا میکنیم مغز پسته هارو به مدت دو سه دقیقه میریزیم داخل آب درحال جوش به محض اینکه شروع به جوشیدن کردن پسته هارو داخل آب و یخ میریزیم تا هم پوست مغزها راحت جدا شه هم رنگ سبز پسته ها حفظ بشه و درنهایت شروع به بریدن مغزپسته ها میکنیم و میریزیم روی یک سینی و میذاریم جای خشک و خنک و کاملا تاریک به مدت یک هفته بمونه تا کاملا خشک بشه 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از تیمورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔥از ترور همتی تا آشوب های خیابانی ⭕️چند سناریوی خطرناک و بسیار مهم اصلاح طلبان و غرب گرایان برای روزهای آینده انتخابات 💯اینها آینده نگری و رمالی نیست ولی ممکن است تحقق پیدا کنند! 🎥تحلیل ویژه داود پورآقایی 💠گروه رسانه ای تیمورا 🆔 @Timoora
هدایت شده از آرشیو آشپزی
یه پ عسل + یه پ ارده میذاری روی حرارت از کناره ها که قل زد مغزیجات مورد علاقتو میریزتوش واز داغی که افتادتوی ظرف چهارگوش میریزی وبه فریزر منتقل میکنی (یه رب ۲۰ دیقه کافیه)خودشو که گرفت برش میزنی یا مثه منه تنبل از اول توی قالب سلیکونی میریزی که بعدشم درد سر برش و مکافات هم اندازه کردنش نداشته باشی برش زده و اسلایسی تقدیم به نگاه زیباتون😍 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
تخم مرغ دوعدد شکر یک لیوان کره یک قاشق غذاخوری شیر یک لیوان آرد یک ونیم لیوان بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل نوک قاشق چای خوری تخم مرغ را با همزن برقی بزنید،وانیل وشکر را اضافه کنید،آنقدر بزنید تاپف کند وحجمش دو برابر شود.کره نرم شده رو اضافه کنید وهم بزنید،شیر راهم اضافه کرده وهم بزنید. آرد وبکینگ پودر را الک کرده ودرچندمرحله اضافه کرده کل مواد رو بالیسک مخلوط کرده تایکدست شود. قالب وافل رو بذارید گرم بشه ازمواد داخلش بریزید وسه تا پنج دقیقه صبر کنید وبعد برگردونید تا دوطرف خوب پخته بشه. این خوشمزه رو مابا مربای توت فرنگی نوش جان کردیم 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
کلم قرمز یک عدد دوحبه سیر سرکه به میزان لازم نمک و شکر به مقدار لازم فلفل سبز تند به مقدار لازم طرز تهیه: اول از همه کلم ها رو به اندازه ای که دوست دارین خورد میکنید،ریز یا درشتی کلم ها به سلیقه خودتون هست.بعد با مقداری نمک( ۱یا۲ق غ کم نمکی یا شور بودنش بستگی به خودتون داره )مخلوط کنید و بزارید نیم ساعت خوب به خورد هم برن و حجم کلم ها کم بشه.تو این فاصله سرکه رو میجوشونیم و میزاریم خنک بشه.سپس داخل شیشه و به صورت لایه لایه بافلفل سبز و سیر و شکر(۱یا ۲ ق غ) قرار میدیم،و در آخر سرکه ای که جوش اومده و سرد شده اضافه میکنیم،تا جایی که روی کلم ها رو بپوشونه... داخل یخچال نگهداری کنید و بعد از ۳روز استفاده کنید😍 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 مواد لازم: 4-5 عدد سیب زمینی 1/5 قاشق غذاخوری کره ذوب شده 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری پودر سبزیجات (عصاره ) پاپریکا شما میتونید ادویه‌ها رو کم یا زیاد کنید☺️ طرزتهیه : سیب زمینی را شسته وخوب خشک کنید ، همانطور که در ویدئو نشون داده شده یک سیخ چوبی در سیب زمینی ها فرو کنید وبرش بزنید. 👩‍🍳🥔 در یک ظرف، ادویه جات و کمی جعفری خرد شده (دلخواه) کوچک خرد شده را به کره ذوب شده اضافه و مخلوط کنید و روی تمام سیب زمینی با یک قلم مو بکشيد. کاغذ روغنی رو درسینی فر انداخته و سیب زمینی ها رو گذاشته وبزارید درفر گرم شده با دمای 190 تا سیب زمینی ترد و سرخ شوند. در زمان پخت چند مرتبه سیب زمینی ها رو پشت ورو کنید تا همه جای سیب زمینی ها برشته شوند. 🤗 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
♦️طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه‌ای و خوشمزه 🔹آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند 🔹سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آن‌ها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویه‌ها به خرد بافت سیب‌زمینی برود. 🔹حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید. 🔹خمیر‌های سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید. 🔹تابه‌ای متوسط را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. 🔹سیب زمینی انگشتی‌ها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند. 🔹سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقداری که برا ۶ نفره ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو نگینی وسرخ کنید عزیزان برا این خورش میتونید از گوشت گوساله..گوسفند یا مرغ استفاده کنید من الان از مرغ استفاده کردم چو به صرفه تر است .مرغ را تیکه کرده به هر اندازه که دوست دارید ..مرغ .زردچوبه.ولپه را با پیاز داغ اضافه کنید وکاملا تفت دهید سپس یک قاشق سر خالی رب گوجه اضافه کنید کاملا تفت دهید تارنگ باز کنه به مقدار کافی آب اضافه کنید وبا حرارت ملایم بپزه بعداز یک ساعت و نیم یک شیشه کشک کوچک را اضافه میکنیم نمک وترشیشو بچشید اگه کم بود اضافه کنید من آبلیمو ونمک اضافه میکنم یک کیلو بادمجان را که از قبل سرخ کردم را اضافه میکنم حدود نیم ساعت با حرارت متوسط اجازه میدم بپزه هم میتونین بانان سرو کنید هم با پلو این خورش محشره دوستان هر کی خورده عاشقش شده امیدوارم که درست کنید وتو این مدت که همه خانواده دور هم هستین درست کنید ولذتشو ببرید نوش جان 💖 🍆🥘🍆🥘🍆🥘🍆🥘 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 اول غذا بسم الله و آخر غذا الحمدالله بگو 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
بینندگان عزیز توجه فرمـائید از شهر😍 در خدمت شما هستیم✅ میدونم دلت برای حرمش پر میکشه😢 ببین کبوترای‌حرمش تورو کجا میبرن👇 🕊 ✨ ✨ ✨ 🕊 🕊● ✨ 🌑 ✨ 🕊 🕊● ✨ ✨ ✨ 🕊 🕊● ✨ ● ● ✨ 🕊 🕊 ● ● ●✨ ● ●🕊 🕊 ●●●●●● ●🕊 🕊 ✨ ✨ ✨ ● 🕊 🕊 ✨ ✨ ✨ ● 🕊 🕊 ✨ ✨ ✨ 🕊 تخفیف ‌ویژه چادر برای دهه کرامت☝️
مواد لازم: ▫️پوره 3 عدد خرمالو ▫️شکر 1 لیوان ▫️آرد سفید 2و2/3لیوان ▫️جوش شیرین 1 ق م ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️وانیل 1 ق م ▫️پودر دارچین 1 ق م ▫️نمک 1/4ق چ ▫️کره ذوب شده 10 ق غ ▫️گردو 3/4لیوان ▫️کشمش 3/4لیوان طرز تهيه:🍞 تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید) آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و3بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از 45 دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من 50 دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید. ✅✅✅✅✅ رسول اکرم صلى الله عليه و آله فرمودند: دل‌ هاى خويش را با زياد خوردن و زياد نوشيدن نميرانيد، كه دل چون زراعت است، وقتى آب آن زياد شد، خواهد مرد. 📚 نهج الفصاحة، ح ۲۴۸۹ 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
📢 یکتا ، آخرین پوشکی که میخرید 📢 کاملا شبيه پوشک یک‌بار مصرف با قابلیت استفاده تا ۶ ماه 😍👌 با ، یک پوشک بجای ۵۰۰ پوشک یکبارمصرف بدون نمدهی و تضمین شده ❗️💥ایدی کانال پوشک های دائمی یکتا https://eitaa.com/joinchat/4224712720C6115ae7fc1 @yekta_plas @yekta_plas
هدایت شده از آرشیو آشپزی
آموزش مرحله به مرحله لیوان شکلاتی با استفاده از لیوان یکبار مصرف😍😋 از شکلات آب شده استفاده کنید و بعد از سفت شدن توش بستنی بریزید و با میوه تزیین کنید. ✅✅✅✅✅ رسول اکرم صلى الله عليه و آله فرمودند: دل‌ هاى خويش را با زياد خوردن و زياد نوشيدن نميرانيد، كه دل چون زراعت است، وقتى آب آن زياد شد، خواهد مرد. 📚 نهج الفصاحة، ح ۲۴۸۹ 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 گردهمایی خانواده ۵ میلیونی طب ایرانی اسلامی باسخنرانی استاد خیراندیش ✳️با نامزدهای حامی طب ایرانی اسلامی ▫️حجت الاسلام محمد صادق ناطقی ▫️حجت الاسلام محمد عینی ماهر(باهر) ▫️دکتر سید مجتبی سبحانی ثابتی ▫️مهندس غلامعلی علائی ▫️ماشاالله سعادتمند فر ▫️دکتر علی احمدی 🕑 چهارشنبه|۲۶ خرداد|بعد نماز عشاء 🕌 قم پردیسان هزاره هشتم مسجد امام حسن عسکری علیه‌السلام 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1570963458Ced84a594b8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوش بدید صحبت‌های کسی که هشت سال پیش برای روحانی تبلیغ کرد و الان حرف دیگری میزنه بخاطر خون شهدا رأی بدید یعنی چی؟ تا میتونید منتشر کنید ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
آشپزی ونکات اسلامی
گوش بدید صحبت‌های کسی که هشت سال پیش برای روحانی تبلیغ کرد و الان حرف دیگری میزنه بخاطر خون شهدا رأ
هم همه ببینید لطفاااااا هم پخش کنید شاید تلنگری بود برای یک نفر به اصلح رای داد👏✅
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨ شنبه : به نیت حضرت رسول (ص) یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) دوشنبه : امام حسن  و امام حسین (ع) سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی پنج شنبه : امام حسن عسگری جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه است, یاد کنیم از اموات و فاتحه ای نثارشون و نثار روح عبدالباسط که روحمون رو در آرامش گذاشت..💚 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پنج شنبه جمعه میشه کمی غذا بیشتر پخت به نیت خیرات اموات به دو سه تا همسایه داد 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنا به درخواست شما دوستان گلم فیلم درست کردن سیب زمینی و خیار و هویج توری یا شطرنجی رو براتون به اشتراک گذاشتم.. کارش خیلی راحته.. این رنده فقط برای سبزیجات سفت مناسب هستش.. همونطور که توی فیلم مشاهده میکنید من سیب‌زمینی رو کاملا نشان دادم که یکبار بصورت افقی میکشید و یکبار بصورت عمودی تا به شکل شطرنجی یا توری در بیاد و حتما با یکی دو بار امتحان میتوانید موفق باشید و به این شکل غذا و سالاد رو دیزاین کنید.. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
میگو پاک شده ۴۰۰ گرم سیر له شده ۲ حبه زعفران و آرد سفید به مقدار لازم ماءالشعیر نصف پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🧡 موادو باهم مخلوط میکنیم. آرد سفیدو کم کم اضافه میکنیم تا سسی به غلظت ماست درست بشه. میگوها رو توی سس میخوابونیم و نیم ساعت میذاریم توی دمای آشپزخونه بمونه. بعدش میگوها رو توی روغن داغ سرخ میکنیم 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 امام صادق علیه السلام می فرمایند: از زیاد آب نوشیدن اجتناب کنید؛ چرا که جذب کننده هر مرضی است. 📚 المحاسن، ج‏ ۲، ص ۵۷۱، ح ۹ 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami