eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
یه غذای خیلییییی خوشمزه  این غذا در مازندران درست میشه و ممکنه هر جای این استان با کمی تفاوت درستش کنن مثلا بعضی ها تخم مرغ روی خورش میشکنن😍😍❤️❤️ اول از همه دویست و پنجاه گرم گوشت خورشتی قیمه ای رو با یک عدد پیاز نگینی تفت بدید .فلفل قرمز و زردچوبه بریزید همچنین من از برگ بو و یک حبه سیر درسته برای از بین بردن بوی گوشت استفاده کردم. گوشت که خوب تفت خورد آب ،به مقداری که روی گوشت رو بگیره بهش اضافه کنید و بذارید بپزه😍😍جداگانه سه تا پیاز بزرگ رو خرد کنید.زیاد لازم نیست ریز باشه بعد تو روغن تفت بدید تا جایی که طلایی و در اصطلاح عسلی رنگ بشه. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی و به دلخواه مقدار خیلی کم چاشنی که من اینجا از قوام نارنج شمالی استفاده کردم. وقتی گوشت پخت پیازها رو به خورش اضافه کنید. نمک بزنید و بذارید خوب جا بیفته. توجه داشته باشید که این خورش نباید آبکی باشه و سس مانند بشه بهتره. مادر شوهر من سیب زمینی رو مکعبی میکنن و سرخ میکنن و برای سرو غذا روی خورش میریزن. در کنارش هم سبزی پلو خوشمزه دزست کنید و میل کنید.  از خوشمزگی این غذا نگم براتوووون که عالیه😍😍😍😍❤️❤️❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام میخواستم بگم خیلی ها هستند مثل من که غذارا با قابلمه میارن سر سفره چون حال ندارن ظرف بشورن و میخوان زیاد ظرف کثیف نشه... خیلی ها هستن مثل من که غذا پختن واسه شوهرشون فقط و فقط به خاطر رفع تکلیفه... امروز با خودم گفتم بذار من هم یه بار این چیزهایی را که تو کانال میگن امتحان کنم؛ غذای مورد علاقه ی شوهرمو درست کردم، بعدش واسه اینکه بوی غذا ندم رفتم یه دوش سریع گرفتم و یه لباس مخصوص میهمانی پوشیدم(چون همیشه با یه شلوار گشاااااد و یه بلوز که پر از لک غذا و بوی غذا بود میومدم مینشستم جلوی شوهرم) یه کوچولو هم آرایش کردم،واسه اولین بار تو خونه ی خودم از ریملی که فقط واسه مهمونی ها و عروسی ها بود استفاده کردم!!!! وای من چقدر تا حالا در حق شوهرم اجحاف کردم....😔 وقتی میخواستم غذا را بکشم ،واسه اولین بار از سرویس چینی ام -که فقط واسه مهمون های ویژه ازش استفاده میکردم-استفاده کردم بعد مدت ها به جای اینکه بشینیم رو زمین رو میز غذا خوری غذا خوردیم!!! آخه همیشه شلوغ پلوغ بود،بعدش هم هیچوقت حال نداشتم بعدش رو و زیر میزو تمیز کنم.... واسه اولین بار شمع روشن کردم موقع غذا خوردن،سالهاست که شمع ها تو جا شمعی بودن ولی دلم نمیومد ازشون استفاده کنم😁 شوهرم اصلاااااا باورش نمیشد... الهی بمیرم براش😭 خیلی خوشحال شده بود.... اصلا بی اختیار میخندید... من امروز یه زن قررری بودم نزدیک ترین ادمای زندگیمونو ببینیم 😔 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام من مدتیه که با کانال شما آشنا شدم ازهمون وقتی هم آشناشدم قبل از آشپزی وضو میگیرم راستش شوهرمن از اون مرداییه که رو غذا حساسه هم شکلش هم مزه ش امروز من داشتم برنج میپختم که حواسم ب بچم پرت شد و کلا یادم رفت ک برنج رو گازه وقتی رفتم سراغش تقریبا شفته شده بود و هنوز هم نمک نزده بودم خلاصه گازو کم کردم و گفتم یا امام حسین امروز ما مهمان شماییم خودتون ی کاریش کنین و بعدش برنج و آبکش کردم و یکم نمک بهش زدم و گذاشتم دم بکشه وقتی سرو کردم با اینکه یکم شفته شده بود ولی واقعا خوشمزه بود و شوهرم اصلا ایراد نگرفت و بشقابشو کامل خورد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#نخود_پلو برای سه پیمانه برنج، حدود یک ونیم پیمانه نخود فرنگی نیاز داریم. سه پیمانه برنج رو خیس می کنیم نمک اضافه می کنیم. نخود فرنگی رو توی یک قابلمه همراه مقداری آب با در باز میذاریم تا ده دقیقه بجوشه. بهش نمک و آبلیمو میزنیم تا پخته بشه ولی له نشه چون باید همراه برنج دم بکشه. یدونه پیاز بزرگ رو رنده کرده همراه روغن تفت میدم. بهش زردچوبه میزنیم. دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم با اندازه کافی بهش رب گوجه فرنگی میزنیم.تفت میدیم تا رب خوشرنگ بشه و قاطی گوشت و پیاز بشه. نخود فرنگی رو بهش اضافه می کنیم. نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم. دارچین فراوان بهش میزنیم. برنج رو آبکش کرده کف قابلمه ته دیگ دلخواهمون رو میذاریم و مواد گوشتی رو با برنج قاطی و یا لابلای برنج میریزیم توی قابلمه تا دم بکشه. میتونیم کمی اب روغن بهمراه زعفران روی پلومون بدیم میتونیم هم فقط کمی آب روغن روی برنج بریزیم. پلوی نخود فرنگی رو میشه با مرغ و یا باگوشت قیمه ای هم درست کرد همچنین همراه رب میشه از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید. #نذری_بپز_بانو 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#گلهای_شکری 🌸 نشاسته ذرت ۳۰ گرم پودر قند ۲۲۰ گرم تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد کرم تارتار ۱/۸ قاشق چای خوری ۱- سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن خوب بزنید تا فرم بگیرد . ۲- مخلوط پودر قند و نشاسته را کم کم با قاشق اضافه کنید ‌و همزمان همبزنید تا مایع به دست آمده غلظتش مانند ماست چکیده شود . ۳- اگر مایع کمی شل بود می توانید مقدار کمی مخلوط نشاسته و پودر قند اضافه کنید . ۴- رنگ مورد نظرتون رو به مایع اضافه کرده همبزنید .در قیفهای یکبار مصرف با ماسوره های کوچک ریخته و گلها و برگهای شکری زیبایی روی کاغذ روغنی بزنید و بگذارید خشک شوند و از آنها برای تزیین کیک ،کاپ کیک ،قند و .... استفاده کنید . ۵- به جای کرم تارتار می توانید از آبلیمو استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترفند_آشپزى🍴 هیچ وقت رب گوجه را مستقیم به آب خورشت یا هر غذای دیگر اضافه نکنید. ابتدا آن را با کمی ادویه تفت دهید، بعد به غذا اضافه کنید. چراکه رب گوجه خام، طعم و بو خوب غذا را می گیرد و طعم خوبی ندارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موس_کیک_و_قهوه_و_شکلات مواد لازم: برای 15 نفر شیر 1 لیوان آب 4 قاشق غذاخوری شکلات تخته ای 150 گرم پودر قهوه 1 قاشق چایخوری شکر 1/2 لیوان پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری خامه 300 گرم کیک شکلاتی به مقدار لازم طرز تهیه: پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ، شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را اضافه کنید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در 2 کاسه جداگانه بریزید ( کاسه شماره 1 و کاسه شماره 2 ). شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود سپس شکلات و نصف خامه را به کاسه شماره 1 اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره 2 اضافه کنید.کیک شکلاتی را بخرید یا آماده کنید سپس با قالب گرد یا لیوان کیک را قالب بزنید و ته لیوان سرو قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید ). 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پتاژ_كدوحلوايى پیازرا خرد کرده درکمی روغن تفت میدهیم بعد کدوحلوایی را به قطعات کوچک خرد کرده میشوریم همینطور یک عدد سیب زمینی وهویج را خرد کرده با پیاز وسیب زمینی تفت میدهیم آب مرغ نمک وفلفل وپاپریکا ریخته میگذاریم بپزند بعد با گوشتکوب برقی له میکنیم دوباره میگذاریم بجوشد تا غلیظ شود آب لیمو ترش تازه داخلش میریزیم برای تزیین هم ازجعفری وخامه استفاده میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترش_کردن 🔴 درمان رفلاکس از زبان حکیم حسین خیراندیش بفرستید برای اونی که دوسش دارید 💐 📚:حکیم خیراندیش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خورشت_داوود_پاشا گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 2 عدد نعنا خشک 1 ق غ رب انار ملس 3 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه وقت نداشتین اشکالی نداره بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد بیرون آوردم یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم حالاقلقلی ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم درش رو گذاشتم تا بمونه و خورشت با حرارت ملایم قوام بیاد حدود نیم ساعت زمان لازم داره نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#كباب_تابه_ايى يك غذاى خيلى خوشمزه و آسون 👇🏻 يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم آبشو ريختم دور بعد ٢٠٠ گرم گوشت مخلوط گوسفند گوساله و ٢ قاشق غ خ آرد نخودچى نمك فلفل سياه زردچوبه قاطى كردم حسابى ورز دادم تا دونه هاى چربى گوشت خوب له شه با گوشت يكدست شه بعد چيدم كف تابه روش ٥٠ گرم كره نمك فلفل سياه زردچوبه ريختم گوجه فرنگى قاچ شده هم دورش چيدم و با شعله كم هم پخت هم سرخ شد زير و روشم ميكنيم تا هردو طرف با طعم گوجه ادغام بشه و سرخ شه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی دوس داشتی رزمی کار شی ولی بابات گفته فقط اشپز 😂☝️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨🎞 کلیپ تصویری 🔴 تاثیر نماز بر ژن های بدن و رفع تمام بیماری ها ،طبق آزمایشات علمی بعداز دیدن کلیپ باور خواهی کرد نماز چه تأثیری بر بدن داره. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌
چه زيباست صبح ، وقتی روی لب‌هايمان ذكر مهربانی به شكوفه می‌نشيند و با عشق ، روزمان آغاز میشود ؛ خدايا ... روز‌‌مان را سرشار از آرامش ، عشق و محبت کن ... سلام ؛ صبحتون بخیر 🌞 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کیک خیس پرتقالی مواد لازم آرد -- ۲ پیمانه شکر -- ۱ پیمانه پُر تخم مرغ -- ۳ عدد آب پرتقال طبیعی -- کمتر از ۱ لیوان روغن مایع -- نصف پیمانه بیکینگ پودر - ۱ قاشق چایخوری وانیل -- به مقدار لازم پوست پرتقال رنده شده -- ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه 1- تخم مرغ، شکر، وانیل را با دور متوسط همزن میزنیم حدود ۵ دقیقه تا کاملا روشن و کشدار شود. 2- آب پرتقال که بهتر است سرد نباشد را داخل کیک بریزید. 3- روغن هم به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. 4- آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد در کیک گلوله نشده و یکدست شود . 5- پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه کنید. 6- مراقب باشید فقط پوستش را رنده کنید اگر قسمت سفیدش را رنده کنید کیک شما تلخ میشود . 7- کف قالب را با قلمو چرب کنید و مواد کیک را داخلش بریزید و بگذارید روی پایه فلزی. 8- دم کنی یا پارچه زا گذاشته و سپس در قابلمه را بگذارید. 9- با دمای متوسط حدود یک ساعت زمان میخواهد تا کیک بپزد. 10- در قابلمه را تا نیم ساعت به هیچ عنوان باز نکنید . 11- بعد از این مدت با خلال یا چنگال کیک را تست کنید اگر نچسبید کیک شما آماده هست. 12- داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۴۵ دقیقه زمان لازم است . این زمان بستگی به دمای فر دارد و ممکن است متغیر باشد. سس پرتقال 13- یک لیوان آب پرتقال را با یک قاشق غذاخوری شکر (اگر پرتقال ترش بود دو قاشق شکر بریزید) و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روی حرارت بگذارید . 14- کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. 15- کیک که خنک شد برش بزنید یا با سیخ چوبی چند تا حفره ایجاد کنید و سس را روی آن بریزید. 16- نیم ساعت زمان دهید تا سس به خورد کیک برود و در نهایت کیک شما آماده ی سرو است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
چیز_کیک_نوتلا_بدون_پخت😃😃 مواد لازم: برای 12 نفر بیسکویت اوریو 1 بسته 137 گرمی کره 45 گرم پنیر خامه‌ای 250 گرم شکلات نوتلا 240 گرم خامه پر چرب 1/4 پیمانه پودر قند 1/2 پیمانه عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری شکلات نوتلا 1/3 پیمانه خامه پرچرب 3/4 پیمانه شکر 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: یک قالب کاپ کیک ۱۲ عددی را آماده کنید و داخل آن کپسول کاغذی قرار دهید. بیسکویت‌های اوریو را داخل غذاساز بریزید و پالس بزنید تا کاملاً پودر شوند. لازم نیست کرم وسط بیسکویت‌ها را جدا کنید. در ضمن می‌توانید به جای استفاده از غذاساز بیسکویت‌های اوریو را داخل کیسه زیپ‌کیپ بریزید و با گوشت‌کوب یا ورنه خوب بکوبید.کره را بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود. سپس آن را روی بیسکویت پودر شده بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را بین کاپ‌ها تقسیم کنید و روی هر کدام با دست یا با کف لیوان فشار دهید تا خمیر فشرده شده و سطح آن کاملاً صاف شود.پنیر خامه‌ای را در کاسه‌ای بریزید و با همزن بزنید تا نرم شود. سپس پودر قند، شکلات نوتلا و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. خامه پر چرب را هم اضافه کنید ۲–۳ دقیقه بزنید تا خوب فرم بگیرد.حال کرم پنیری را به طور مساوی بین کاپ‌ها تقسیم کنید و روی بیسکویت‌ها بریزید. سطح کرم را صاف کنید و قالب کاپ کیک را در یخچال قرار دهید تا چیزکیک‌ها سفت شوند (حداقل سه ساعت).برای تهیه روکش چیز کیک، خامه را با همزن بزنید تا شروع به فرم گرفتن کند. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس آن را به قیف منتقل کنید و روی چیزکیک‌ها بریزید. شکلات نوتلا را داخل زیپ کیپ بریزید. در آن را ببندید و ۱۵ ثانیه در مایکروفر قرار دهید. وقتی شکلات آب شد گوشه کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و آن را روی چیزکیک‌ها بریزید. می‌توانید از سس شکلات آماده هم برای این مرحله استفاده کنید.چیز کیک‌ها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند و سپس آن‌ها را سرو کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💢اگه می خواید خونه مرتبی و منظمی داشته باشید و با سلیقه تر به نظر بیاید این تکنیک ها هم می تونه مفید باشه: 1️⃣سعی کنیم هر دفعه یه جای خونه رو تمیز کنیم تا کارها انباشته نشه . 2️⃣از بیرون که میایم اول لباسهامون رو سر جاش بذاریم و بعد اگه خرید کردیم سریع جابجا کنیم . 3️⃣از روز تعطیل استفاده بهینه کنیم و برنامه ریزی داشته باشیم تا بتونیم در طول هفته اگه سرکار میریم تمیزکاری نداشته باشیم . 4️⃣کنار سینک یه حوله بزاریم وبعد هر بار باز شدن شیر و خیس شدن سینک همه جاشو پاک نیم تا لکه نندازه. 5️⃣بعد هر بار لباس شستن در شیشه ای لباس شویی رو با شیشه پاک کن از داخل پاک کنیم. 6️⃣روی گاز یه رو انداز درست کنیم و فقط دوتا شو بیرون بزاریم تا بقیه سر شعله ها و قسمت های گاز روغنی نشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
این مرغ فری ک همیشه درست میکنم. #جوجه_فری زعفرون و کمی آب .. ادویه ها... آب لیمو ترش.. چند حبه سیر... مخلوط میشن... رو مرغ ها ریخته میشن... می‌فرستیم تو فر... ب همین راحتی... درجه فر مختلفه دیگه خودتون فر خودتون و بهتر میشناسین^_^ من مهمون ک داشته باشیم کمی روغن زیتون هم اضافه میکنم ب سس... نیاز ب هیچ پوششی هم نداره... تو حرارت ملایم فر, آب مرغ تبخیر میشه و مرغ با روغن خودش سرخ میشه..دقیقا میشه مثل اکبر جوجه.. _زعفرون هر چی بیشتر ..طعمش عالی تره.. _ رون مرغ مسلما لذیذ تره...سینه مرغ خشک میشه... حداکثر یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان میبره... _معجزه این غذا..اون حبه سیر ها هستن بعد پخت...عالی میشن... _ مرغ با پوست گذاشته میشه چون از خشک شدن گوشت و سفت شدن جلوگیری میکنه و چربی خود پوست اون و برشته و طلایی میکنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami