eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک بیسکویت پودینگی 🍪🥧😍😋 🍴مواد لازم🍴 آرد ۴ ق غ بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته شیر ۱ لیتر پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ شکر ۳/۴ ل وانیل ۱ ق چ کره ۱ ق غ  برای سس شکلاتی خامه صبحانه ۱ پاکت شکلات ۷۰ گرم ‌‌ 🔥طرز تهیه🔥 ۱. خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. ۲. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید. ۳. برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید. ۴. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. ۵. بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. ۶. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کتلت_گوشت_سیب_زمینی_دریانی کتلت خوشمزه دریانی گوشت چرخکرده 1 بسته ی سه نفره سیب زمینی 4تا دونه قد نارنگی یدونه پیاز قد گردو دوتا تخم مرغ پودر زیره پودر سیر فراوون پودر مرزه پودر اویشن پودر فلفل قرمز و سیاه پود گشنیز نمک اول سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم قاطی چرخکرده کردمو تخم مرغ رو اضافه کردم خوب مخلوط کردم،بعد تک تک ادویه هارو اضافه کردم.ممنون که پیج بزرگ هنر مهمانی را دنبال میکنید ،فلفل و پودر سیر از همه بیشتر ولی باقی چیزا یکی دوبار نمکدونشو تکون بدید رو مواد کتلت کافیه،خخخخ نمکدون نه؛همون جا ادویه ایش رو منظورم بود ولی تصورم به سر نمکدونیش بود خواستم خو راهنماییتون کنم،😐😦😦😦چیه خووو چرا اینجوری میکنید؟اگه الان ننوشته بودم میگفتید ادویه ها چه مقدار!؟😕😳 یکمی اب میندازه مواد که طبیعیه اما تو دست که میخوایید فرم بدید خیلی کم ابشو بگیرید و بعد بنذازید تو روغن*هی پشتورو کنید. گوجه فرنگی هارو حلقه کردم و کف تابه پیرکس چیدم و روشون نمک پاشیدم و دو دقیقه داخل ماکرو گذاشتم؛سیب زمینی هارو تو روغنی که کمی زرچوبه زده بودم سرخ کردم تا زرد بشه رنگشون... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوکی_گردویی_شکلاتی مواد لازم :  آرد : 210 گرم کره : 70 گرم  روغن:30 گرم  شیر: 70گرم پودرقند:110 گرم پودرکاکائو:1قاشق غذاخوری تخم مرغ:2عدد(کوچیک باشه) وانیل: نصف قاشق چایخوری بکینگ: پودر۱ قاشق چایخوری گردو نگینی شده:80 گرم شکلات چیپسی نسوز:80گرم  طرز تهیه کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند الک شده با همزن یک دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و بعد تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید.(یک دقیقه) شیر را اضافه کنید و بعد آرد و بکبنگ پودر الک شده و پودرکاکائو را اضافه کنید با قاشق بزنید تا کاملا یکدست شود.  در آخر گردو وشکلات را اضافه کنید  باروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیدبا قاشق یا اسکوپ بستنی(اسکوپ من کوچیک بود باقاشق زدم) با فاصله بچینید چون تغییر شکل می دهد .داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه 20 دقیقه قرار بدهید.(بسته به نوع فر فرق داره ) با این مقدار 15 عددکوکی به شما می دهد.  بافت کیک مانندی دارد 😍 . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ژله_حبابدار_قلبى 🧡🍷 یک بسته ژله الورا یک بسته ژله توت فرنگی بستنی وانیلی 💢ژله الورا رو با یکونیم لیوان ابجوش بن ماری میکنیم بعد تو لیوان میریزیم نیم بند بشه بعد با چنگال توش حباب ایجاد میکنیم ضربه میزنیم بعد ژله توت فرنگی رو که قبلا با بستنی که تو سینی گذاشته بودیم تا خودشو بگیره قالب قلب میزنیم و با فشار داخل لیوان جا سازی میکنیم بعد مقداری از ژله رو اندازه نصف لیوان اضاف مونده بود رو سطح ژله میریزیم تا خرابی سطح ژله پوشیده بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خوردن هندوانه در شب یلدا ممنوع! به‌خلاف آنچه شایع است، خوردن هندوانه برای شب چله و تمام شبهای پاییز و زمستان اصلاً خوب نیست زیرا مزاج این میوه، کاملاً سرد و مرطوب است و خوردن آن در این ایام می‌تواند بسیار بیماری‌زا باشد. همچنین به دلیل اینکه این میوه از ماه‌های قبل نگهداری شده بهتر است مصرف نشود و جایگزین آن از میوه‌های فصل همچون نارنگی، لیمو و پرتقال استفاده شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سوپ_شلغم برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید. #با_نیت_نذری_برکت_بده_به_غذا_بانو 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ديپ_كدو_سبز كدو سبز ٤ عدد پياز داغ ٢ تا متوسط گردو نصف پيمانه كشك نصف پيمانه  نعنا داغ ٢ قاشق غذاخوري سير داغ ١ قاشق غذاخوري زعفران(اختياري) قرص گوشت (گاليبلانكا يا آب گوشت)نصف يك عدد طرز تهيه:اول از همه كدوهارو سرخ كنيد يا در فر يا تابه چدني گريل كنيد كه طبعا سالمتره ولي من سرخ كردم ،پياز را هم خرد و سرخ كنيد و همين طور نعنا داغ و سير داغ هم بگيرين بزارين كنار،حالا يه قابلمه تميز بردارين ابتدا كدوهاي سرخ شده بعد پيازها و نعنا و سير داغ را اضافه كنيد و بعد كشك كه با مقداري آب رقيق كردين را اضافه(ميتونيد كشك را با آب زعفران رقيق كنيد) و يه نصفه قرص گوشت و فلفل و يك ليوان آب همه مواد را مخلوط كنيد و بزاريد ريز ريز بجوشه،و بعد از پخت كامل كدوهارو با چنگال ريش ريش كنيد و بهش گردوي پودر شده اضافه كرده و بزاريد باز بپزه وسرخ بشه واقعاا خوشمزست ،امتحان كنيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ین #خوشمزه ها آماده شدن برای مهمونای عزیز من که خودم عاشق لوبیای کنار #مرغ هستم #قورمه_سبزی که اصلا نگو،آدمو روانی میکنه😍😍😍😍 #زرشک_پلو 😍😍😍😍😍😍😍 #زرشک_پلو_با_مرغ ابتدا مرغهارو نمک زدم و خوب سرخش کردم،ی پیاز بزرگ سرخ کردم و مرغهای سرخ شده رو چیدم روی پیازها،سپس سس مرغ رو درست کردم به این صورت که رب و نمک و فلفل و کمی آب رو مخلوط کردم و روی مرغها ریختم توجه داشته باشید کمی آب اضافه کنید که سس مرغ غلیظ باشه این به خاطر اینکه مرغاتون خوش رنگ بشه بعد کمی از سس رو نگه دارید بهش کمی آب اضافه کنید و از کنار ظرفتون به مرغها اضافه کنید و وقتی خورشتتون به جوش اومد یک پیاز درسته رو پوست کنده و نصفش کنید و داخل خورشت بندازید،این پیاز بوی بد رب رو میگیره و بوی خوبی به خورشتتون میده،من چند تا آلو خورشتی هم به مرغم اضافه کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
در مورد کله پاچه پاچه کمترین میزان چربی را دارد پروتئین نرمال مصرف آن توصیه میشود زبان مثل گوشت قرمز است پروتئین بالا بناگوش حاوی چربی زیاد است و خوردن آن توصیه نمیشود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف سبحان الله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روی موج صداقت_۸.mp3
8.54M
⁨#این_که_گناه_نیست 24 ✅رفاقت با خدا، و لقمه ی حرام اصلاً توی یک ظرف جا نمی گیرن! وجود تو، یا جای خداست، یا جای لقمه حرام❗️ اول ظرفِ وجودت رو پاک کن! خدا خودش درُ وا میکنه و میاد #استاد_شجاعی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک گلاب و هل شکر:یک لیوان  تخم مرغ:سه عدد آرد :دو و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر :نصف پیمانه  روغن مایع:نصف پیمانه هل :یک قاشق چ پکینگ پودر :یک قاشق غ  اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#رشته_پلو #خوشمزه طرز تهیه:سه پیمانه برنج را دو ساعتی خیس کرده ودر قابلمه ای که اب ریخته وروی حرارت گذاشته اید بعد از جوش آمدن اضافه کنید (در اب جوش آمده نمک اضافه کنید)برنج که به مرحله ابکش شدن رسید رشته ها را اضافه کنید(به نسبتی که دوست دارید کم رشته یا پر رشته باشه )وچند جوش زد ورشته ها کمی نرم شد برنج را ابکش کرده ودر قابلمه ای برای ته دیگ نون یا سیب زمینی گذاشته وبرنج را اضافه کرده وروی آن زعفران دم شده ریخته ودم بگذارید یک پیاز متوسط را ریز خرد کرده سرخ کنید ‌گوشت چرخ کرده را اضافه کنید وان را با پیاز تفت داده نمک وفلفل وزردچوبه وکمی زعفران افزوده سپس از روی حرارت بردارید برای کشمش هم من یک پیاز خرد شده را تفت داده وکشمش شسته شده را اضافه کرده وکمی تفت دادم از کشمش وگوشت موقع سرو غذا استفاده کردم🌱 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🚴‍♂️ برای سوزاندن کالری حاصل از خوردن یک همبرگر، لازم است یک ساعت دوچرخه سواری کنید ! 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترفند_آشپزی👌 پای مرغ یا قلم گاو رو با کرفس و پیاز و سیر بیپزید و استخوانهاشو دربیارید و با گوشت کوب برقی له کنید از صافی عبور بدبد داخل قالب بریزید و بزارید داخل یخچال وقتی خودشو گرفت فریز کنید و موقع پختن سوپ و خورشت یه دونه بریزید داخلش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌺معجزه خداوند - زنبور عسل🌺 (((فیه شفاء للناس ))) 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 قرآن - نحل - 68-69 : و پروردگار تو به زنبور عسل وحی کرد که از پاره ای از کوهها و از برخی درختان و از آنچه داربست می کنند ؛ خانه هایی برای خود درست کن. سپس از همه میوه ها بخور - و راه پروردگارت را فرمانبردارانه بپوی - آنگاه از درون آن - شهدی که به رنگ های گوناگون است بیرون می آید. در آن برای مردم - درمانی است. براستی که در این قدرت نمایی برای مردمی که تفکر میکنند - نشانه های (قدرت الهی) است. (((فیه شفاء للناس))) 🌺صدق الله العلی العظیم🌺 🌿توضیحاتی پیرامون این موضوع : خاصیت درمانی و همچنین ضدعفونی کنندگی عسل از گل خود گیاه و همچنین وجود آنزیمی ناشی می‌شود که زنبورهای زحمتکش به شهد اضافه می‌کنند. نام این آنزیم گلوکز اکسیداز است. این آنزیم در تبدیل قند به پروکسید اکسیژن نقش دارد. پروکسید اکسیژن یک ماده‌ی ضدعفونی کننده است که با نام آب اکسیژنه شناخته می‌شود. به مدد همین خواص ضدعفونی کنندگی است که عسل می‌تواند سرفه را رفع و گلو درد را تسکین دهد. ✅ عکس : شاهین عسل دزد..😄 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لبو . ميدونم خيليهاتون در پختن لبوي خوشمزه استاديد ولي اينجا روششو مينويسم شايد براي بعضي از دوستان كاربردي باشه و از اين خوراكي خوشمزه و مغزي در برنامه غذايي و تنقلات خانواده استفاده كنن. برای یلدا هم عالیه. طرز تهيه:سه تا لبوي متوسط رو خوب بشوريد و با پوست بپزيد(با سه يا چهار ليوان آب و شعله ملايم حدودا دو تا سه ساعت) بعد لبو ها رو از قابلمه بيرون بياريد (آب لبو رو داخل قابلمه نگه داريد)،پوستشو بگيريد،خرد يا حلقه حلقه كنيد و به همراه سه ق شكر دوباره داخل همون قابلمه بريزيد.حالا بذاريد لبوها با شكر بپزن و شربتش غليظ بشه.بعد هم از طعم بينظيرش لذت ببريد😋 بعضيا لبو رو بدون شكر ميپزن و دوست ندارن شيرينش كنن.بعضيا هم با شيره انگور ميپزن كه رنگش عوض و كدر ميشه ولي اينم يك روش پخته. لبو رو از اول پوست نميگيريم تا تمام رنگش حفظ بشه ولي اگر از اول هم پوست بگيريد و خرد كنيد مشكلي پيش نمياد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#بورک_مرغ به نظر من بورک و پیراشکی خیلی خوشمزه تر میشه تا با گوشت چرخی موادمیانی هم (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم جالب 🎥 تاثیر حجامت بر دفع سم وارد شده به بدن! 🔊 استاد حسین خیراندیش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💃 یه خانوم غُررری😡 وقتی ظرف میشوره فقط براش یه رفع تکلیفه... ولی یه خانوم قررری💃 وقتی داره ظرف میشوره مدام خداراشکر میکنه به خاطر اینکه میتونه ظرفها بشوره، چون این یعنی که غذایی در کار بوده...🍲 یعنی سیر شدن😋 یعنی تونسته برای خانوادش آشپزی کنه سفره بچینه...🍽 تصور کن چند میلیون نفر در این لحظه ظرفی برای شستن ندارند یا کسی را ندارند که برایش سفره بچینند....👨‍👩‍👧 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خانه_داری 🍃 تمیز کردن ظروف استیل با آب گرم✅ بله، خیلی وقت‌ها ظرف استیل تنها با استفاده از آب گرم پاک می‌شود. اگر ظرف چرب نباشد، کافیست آب گرم را روی آن بریزید و با یک دستمال نرم خشک کنید. در صورت تمایل برای تمیزتر و راحت‌تر شدن شستشو می‌توانید از یک ماده شوینده هم استفاده کنید. بعضی مواقع مواد معدنی آب، روی ظرف‌های استیل لکه بر جا می‌گذارد، برای حفظ درخشش اولیه بهتر است آن‌ها را با یک حوله خشک، پاک کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#آش بی بی سه شنبه آش بی بی سه شنبه فرشته پز🌺 آش بی بی سه شنبه یکی از آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است که بیشتر جنبه سنتی دارد و در مناسبت های مذهبی به عنوان نذر طبخ می شود. مواد لازم جهت تهیه آش بی بی سه شنبه: سبزی آش: ۱ کیلوگرم کوفته ریزه: ۲۰۰ گرم عدس: ۱ پیمانه نخود: نصف پیمانه لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه رشته آش: ۲۰۰ گرم پیاز داغ: به میزان لازم.هر چه بیشتر خوشمزه تر سیر داغ: ۱ قاشق سوپخوری نعنا داغ برای تزئین: به میزان لازم نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم کشک: ۱ پیمانه طرز تهیه آش بی بی سه شنبه: نخود و لوبیا را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید. بعد از ۳۰ دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید. پس از آن کوفته ریزه ها را که با گوشت چرخ کرده و پیاز درست کرده اید، اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید و بعد از ۱۵ دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید. نوش جان! #نیت_نذری_بپز😋 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami