eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار جدید علی اکبر قلیچ ☺️ صبح غدیر 🤩 دمت حیدری داداش :) ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#دونات_خانگی 🍩🍩🍩 ابتدا يه پيمونه شير ولرم كه گرمايشش رو حس كني آما دستت و نسوزنه رو با يه قاشق غذا خوري شكر و يه قاشق غذا خوري پودر خمير ماه مخلوط كنيد و درشو بزاريد تا پف كنه و عمل بياد. تو يه كاسه دوتا تخم مرغ همراه٧٥گرم كره و نوك قاشق نمك و٣قاشق غذا خوري شكر هم بزنيد. حالا مخلوط شير و خمير مايه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و تاخوب تركيب شن. بعد ارد الك كنيد كم كم اضافه كنيد تا حدي كه خمير به دست نچسبه و خمير لطيفي به دست بياد،حدود٤ليوان ارد ميبره!بعد روش با نايلون بپوشونيد و روش يه دستمالي حوله اي بندازيد حدود٢ ساعت جاي گرم بزاريد بمونه تا حجمش دو برابر شه. بعد استراحت خمير پفشو بگيريد كمي ورز بدين تاحباب ها خارج شه و بعد با وردنه پهنش كنيد قالب بزنيد و باز يك ربع تا نيم ساعت استراحت بدين و بعد تو روغن داغ و زياد سرخ كنيد مدام اينور انور كنيد تاكامل يكدست سرخ شه و يك اندازه پف كنه. نكته هاي اساسي.... بعد اينك خمير به دست نچسبيد حدود ده دقيقه ورز بدين! *براي راحتي كار و بهم نخوردن شكل دونات،بعد قالب زدن ري كاغذروغني بزاريد .. با حرارت ملايم سرخ كنيد! براي داشتن يه همچين دونات توپولي نيازي به قالب دونات نيس!!چونه بگيريد بعد كمي باز كنيد با وردنه با پياله يا هرچيزي گردي كه ميشه ازش استفاده كرد قالب بزنيد،وسط خمير با ته ماسوره خالي كنيد! براي راحتي قالب زدن ،قالب به ارد بزنيد كه راحت جدا شه! حتما حتما تو اضافه كردن ارد دقت كنيد بيشتر اضافه نكنيد كه دوناتتون خشك شه!! بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. پنج شنبه روز امام حسن عسگری ع ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
--- . تهدیگ با کتف و بال😍 با ران و سینه مرغ هم میشه درست کرد. خوشمزه و مجلسی😋 . ابتدا کتف و بال ها رو با آب کم و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و دوحبه سیر و یه تیکه فلفل دلمه ای و یک پیاز درشت خرد کرده میذاریم نیمپز بشه یا کامل بپزه و آبش تبخیر بشه.(من کامل میپزم چون طعمدار میشه) کف قابلمه اصلی کمی روغن بریزید. و دوقاشق زعفران دم کرده و بجای تهدیگ کتف و بالها رو کف قابلمه میچینیم و برنج آبکش شده یا کته رو کم کم روش میریزیم و و مثل عکس چهارم سطح برنج رو صاف و یکدست و فشرده میکنیم. و دم میذاریم. با حرارت خیلی کم و یک ساعت به بالا . تا تهدیگ مون کاملا برشته و طلایی بشه. مواظب باشید خشک نشه. قابلمه حتما نچسب باشه. میتونید از ران یا سینه هم استفاده کنید قبلا درست کردم . اونم عالی میشه.😘 بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. پنج شنبه روز امام حسن عسگری ع ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
خورشت مرغ اول ساق ران هارو زردچوبه و فلفل سیاه زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.تو همون روغن یه پیاز متوسط که رنده کردم و تفت دادم و بعد یه سیر رنده شده اضافه کردم.(قارچو تمیز شستم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید )به پیازو سیر اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغهارو اضافه کردم یه لیوان آب جوش ریختم و گذاشتم نیم ساعت بپزه.بعد یکم جعفری خورد شده اضافه کردم(دو قاشق غذا خوری).تو یه ماهیتابه یه قاشق کره به همراه یه قاشق رب و یه قاشق ارد با هم تفت دادم نصف لیوان آب ریختم وقتی مواد یکدست شد به خورشتمون اضافه کردم و در آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام .😋 بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. پنج شنبه روز امام حسن عسگری ع ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. پنج شنبه روز امام حسن عسگری ع ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
. سبزی پلو با ته انداز ماهی کولی چندتا ماهی کولی رو بعد از اینکه پاک کردم با نمک و آبلیمو یا آب نارنج مزه دارش می کنم. شما هر جور دوست دارین ماهی تونو مزه دار کنین. ما پوست ماهی کولی رو نمی گیریم. ومن توی اطرافیانم ندیدم هیچوقت کسی اینکارو بکنه، ولی مثل اینکه توی بعضی از جاهای گیلان کولی رو پوست می گیرن. آخه کولی اینقد کم جونه که دست بهش بزنی بیشتر گوشتش با پوست از بین میره. واصلا تمام مزش با پوست سرخ کردنشه. بعداز مزه دار کردن کولی یکطرفشو توی روغن داغ خوب سرخش می کنم، برش می گردونم طرف دیگه و کمی برنج آبکش شده سفید روی کولی ها میریزم و بعد مخلوط برنج آبکش شده و سبزی رو می ریزم روش. برنجم که دم بکشه ماهی کولی هم تهش خوب سرخ کنید بهترین گوشت از نظر حضرت علی ع مرغ خوک پرندگان است بهترین گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده یا نزدیک است بپرد. پنج شنبه روز امام حسن عسگری ع ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به عجب ساندویچی زد😍😋 اشپزی و هیجان👇👇👇 @ashpazi_V_hayjan