eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
قهرمان شیرجه زن در المپیک که قلاب بافی میکنه😳😳😳😁👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 وزنه برداری که خودش را زن جا زده بود لو رفت🙈😳
🥬 😋 ▫️کاهو ۱ عدد ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۱ قاشق غذا خوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️گردو ۵۰ گرم ۱- کاهو را بشویید و سپس خرد کنید. ۲- تخم‌مرغ‌ها را با کاهو مخلوط کنید و خوب​ هم بزنید. ۳- گردوها را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را بیفزایید. ۴- روغن را داغ کنید و مواد را داخل آن سرخ کنید. ۵- بعد از این‌که یک طرف کوکو سرخ شد طرف دیــگر را هم سرخ کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
شما کتلت با سیب زمینی پخته درست میکنید یا خام؟🥔😊 من برگشتم با یک غذای جدید و خوشمزه به صفحه موبایلاتون جلوی روی ماهتون🥰 تاحالا کتلت سوسیس دیده بودین یا درست کرده بودین🤔🤯 اگر نه حتما امتحان کنید که خیلی خوب میشه😍 مواد لازم: سه یا چهار عدد سوسیس گوشت🥩 سیب زمینی خام رنده شده سه عدد🥔 پیاز متوسط یک عدد🧅 تخم مرغ یک عدد🥚 زردچوبه و فلفل سیاه یک ق م🌶 آرد نان خشک دو قاشق غذا خوری🍞 . این کتلت نیازی به نمک و ادویه بیشتری نداره چون معمولا سوسیس ها خودشون پر ادویه هستن🤗 حتما از سوسیس با درصد گوشت مناسب و با کیفیت استفاده کنید🌭 میتونید از سوسیس مرغ هم استفاده کنید🐔 سوسیس رو چرخ کنید و بقیه مواد رو هم با رنده ریز رنده کنید😁 بعد ترکیب مواد اون رو داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه😴 بعد کتلت ها رو سرخ کنید و ازش لذت ببرید😋 ناخنک فراموش نشه🤌🏻 این کتلت خیلی جالب و خوشمزه میشه اگر به کسی نگید شاید اصلا متوجه هم نشه با سوسیس درست کردین😂 امیدوارم خوشتون امده باشه😊 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای مهربونم چطورید عشقای من؟ دخترای گلم اومدم با یک عذای نونی خوشمزه هم میشه گفت کباب تابه ای هم هم میشه گفت تاس کباب قرتی😅 . میتونید داخل سس آلو خیس خورده هم بریزید که طعمش خوشمزه تر میشه برای مواد گوشتی هم میتونید سبزی خشک معطر هم بزنید که عالی میشه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
🍓🍧 😋 ▫️توت فرنگی ۵۰۰ گرم ▫️نعناع ۱ شاخه ▫️یخ به میزان لازم ▫️لیمو ۱ عدد ▫️شکر ۱ قاشق چایخوری 🔸دم توت فرنگی ها را جدا کنید.برگ های نعناع را از شاخه جدا کنید.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید. آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجون آب به آن ها اضافه كنيد، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. بعد مواد رو داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ٣،٤ ساعت قرار مى دهيم تا يخزده شود.بعد از دراوردن از فريزر آن را داخل مخلوط كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد.به این ترتيب نوشيدنى خنك برای سرو آماده است ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده فینگرفودی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
500 گرم اسفناج رو خورد کردم شستم و توی قابلمه ریختم تا اینکه کاملا آبش کشیده شد. توی یه کاسه 300 گرم گوشت چرخ کرده رو با 1 عدد پیاز چرخ کرده ، نمک،فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و 2 ق غ خ آرد نخودچی خوب ورز میدیم و توی تابه تفت میدیم سپس گوشتا که سرخ شدن بهش اسفناج رو اضافه کرده بعلاوه مقداری زعفران دم کشیده میذاریم خوب به روغن که افتاد زیرشو خاموش میکنیم. کف قابلمه سیبزمینی چیدم روش برنج آبکش شده ریختم(حواستون باشه برنجتونو مقداری زنده بردارید چون اسفناج مقداری آبکی هستش و باعث پخت کامل برنج میشه) سپس روی برنج یک لایه مثاد گوشت و سبزیجان سپس به این منوال پیش میریم و در آخر میذاریم با شعله کم دم بکشه. برای روی این پلو حتما حتما از پیاز داغ فراوان استفاده کنید نگم براتون چه چیزی میشه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف فلفل دلمه ای مرغ 6 تیکه 2 حبه سیر زنجبیل پیاز درشت زردچوبه نصف قاشق غذاخوری نمک زعفران شکر نصف استکان سرکه 2 لیوان آب جوش هویج کوچیک 6 عدد اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من 1 لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه. برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه
هدایت شده از بنرررر سلبررررریتی
💯 **ناجی کودک،قاتل کودک شد📛 🔹وقتی ناجی کودک ظرف چند هفته، قاتل او شد!😳😳😳😰😱 داستان عجیب کشتن کودک توسط فردی که چند هفته قبل جان آن کودک را نجات داده بود!** http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 کلیپ وحشتناک سنجاق شده بالای کانال👆
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پندقرآنی؛ خطر نادانی . إِنَّ شَرَّ ٱلدَّوَآبِّ عِندَ ٱللَّهِ ٱلصُّمُّ ٱلۡبُكۡمُ ٱلَّذِينَ لَا يَعۡقِلُونَ ۞ . بدترين جنبندگان نزد خدا، افراد كر و لالى هستند كه انديشه نمى كنند* . آیه 22 . . . . أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ۞ . . . . آنها همچون چهارپایانند؛ بلکه گمراهتر! اینان همان غافلانند (چرا که با داشتن همه‌گونه امکانات هدایت، باز هم گمراهند)!* . آیه 179 . ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
_پلو
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم. دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو میکنیم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب روز سه شنبه روز امام باقر،امام صادق،امام سجاد علیه السلام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
😍😍 موادلازم نشاسته یک پیمانه آب چهار پیمانه بادرنجوبه یک پیمانه شیره انگور(دوشاب)یک پیمانه البته بستگی به ذائقتون داره گردو خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه: نشاسته,سه پیمانه آب,یک پیمانه بادرنجوبه,یه پیمانه دوشاب رو تو قابلمه باهم مخلوط میکنیم,خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد میذاریم رو شعله گاز,مرتب هم میزنیم,یکم که غلیظ شد,یک پیمانه آب باقیمانده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم,خوب که غلیظ شد و به راحتی از قاشق جدا نشد,گردوهارو اضافه میکنیم و بعد شعله پخش کن و دم کنی میذاریم,با شعله کم یه ربع میذاریم تا دم بکشه و خامیه نشاسته از بین بره,بعد تو ظرف مورد نظر میریزیم. اگه بخواین مثل مال من قالبی بشه,تو قالب که ریختیم,صبر کنید تا کامل سرد بشه,بعد به راحتی از قالب جدا میشه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب روز سه شنبه روز امام باقر،امام صادق،امام سجاد علیه السلام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
به شکل خورشید 😋 نمک به میزان لازم گردو 100 گرم زرشک 2 ق غ تخم مرغ 3 عدد سبزی کوکو 500 گرم خمیر بربری 1 کیلو 🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد. سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید. بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید. وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب روز سه شنبه روز امام باقر،امام صادق،امام سجاد علیه السلام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
روي برش هاي نازك میوه با انگشت پودر ژله الوورا بمالید و بچسبونید به ديواره ليواني كه حتما خشک باشه بعد در فریز بذاريد ديگه سر نميخوره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب روز سه شنبه روز امام باقر،امام صادق،امام سجاد علیه السلام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💝💝لباس بچه گونه و بزرگونه💝💝 ◾️◾️انواع شال و لباس و مانتو واسه محرم◾️◾️ دنبال لباسهای شیک و تک برا کوچولوت هستی؟ 😍ژوررنالی با قیمت عالییی😍 💖 همه رقم 🎀 همه مدل 💖 https://eitaa.com/joinchat/257622096C5fd0f42366 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ بیا ببین🌺😳 مدلای آف زده شده بخر عجله کن تا تموم نشده 🚶🚶🏃♀🏃♀🏃♀ بهترین ها باما تجربه کنید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و سبزیجات ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب روز سه شنبه روز امام باقر،امام صادق،امام سجاد علیه السلام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
🥗 😋 🔸يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست. كلم رو ميتونيد با پوستكَن ،به صورت نواري و ظريف برش بزنيد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب روز سه شنبه روز امام باقر،امام صادق،امام سجاد علیه السلام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
شیرینی نوستالژی ارد برنج:1/3پیمانه ارد نشاسته :1/3پیمانه ارد گندم:1/3پیمانه شیر:1/2پیمانه تخم مرغ :2عدد وانیل :1/4ق چ سه تا ارد ووانیل رو باهم مخلوط کرده شیر سرد رو به تدریج اضافه کنید تا با ارد ها مخلوط شه و گلوله نشه وتخم مرغ هارو به مواد اضافه کرده وبهم میزنید تا صاف ویکدست شود روغن را داغ کرده وقالب نان پنجره ای را داخل روغن مگذاریم تا داغ شود بعد داخل مایع زده ودوباره در روغن فرو میبریم تا شیرینی خودش را از قالب جدا کند وقتی سرخ شد با چنگال از روغن خارج کرده وداخل مخلوط پودر قند وهل می غلطونیم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب روز سه شنبه روز امام باقر،امام صادق،امام سجاد علیه السلام ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
. مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی این غذا قره ماش هست که من واقعیتش معادل فارسی این نوع ماش رو نمیدونم ولی اگه تحت‌الفظی بخوام معنی کنم میشه ماش سیاه یا به عبارتی لوبیا سیاه😊 این نوع ماش بشکل گرد و خیلی ریز و در دو رنگ سیاه و دیگری هم تقریبا سبز تیره هست ولی هردو نوعش قره‌ماش اسم دارن☺ اگه از دوستان اسم فارسیش رو میدونن ممنون میشم که به من هم بگن من برای این غذا موادشو بصورت چشمی استفاده کردم ولی هر اندازه ماش استفاده کردین نصف اون برنج در نظر بگیرید سیب‌زمینی هم که خیلی کم در حدی که سیب‌زمینیها دونه دونه داخل غذا دیده بشه طرز تهیه قره ماش رو شسته و با مقداری آب میزاریم که بجوشه کمی که جوشید و آب سیاهشو داد ماش‌ها رو آب کش میکنیم بعد پیاز داغ کرده زردچوبه فلفل نمک و ماش ابکش شده و برنج (که من از برنج گرد مخصوص آش استفاده کردم ) مقداری هم آب گوشت یا آب قلم اضافه کرده بار میزاریم تا بجوشه بعد از اینکه ماش و برنج نیم پز شد یک عدد سیب زمینی رو بصورت نگینی ولی درشت خرد کرده به قابلمه اضافه میکنیم در آخرهای پخت هم فلفل سبز تند و رب گوجه فرنگی به اندازه‌ی دلخواه به غذا اضافه میکنیم من تو این غذا چند عدد گوجه‌فرنگی خشک شده که تابستون برش داده و خشک کرده بودم هم استفاده کردم که تو خوشمزه‌تر شدن این غذا بسیار موثر هست ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد